دوستان نظرشان در مورد شدوص چگونه است ؟
پیشنهاد خرید روزانه و هفتگی با بازدهی بالای 20 درصد در کوتاه مدت توسط اهالی بورسی
Collapse
X
-
در اصل توسط fallah پست شده است View Postاول سهم پیشنهادی غمهرا بود که در روز جمعه در مسابقه ستاره داران اشاره شد که خداروشکر میتونه یه بازدهی ۲۰درصدی تو کوتاه مدت بده و درست از اب دراومد و روز شنبه هر تعدادی میشد از صف فروش خرید و الان دیگه توصیه به خرید نیست
سهم دوم بکاب هست که کمترین پی به ای گروه رو داره و با توجه به گزارش مناسب بموتو و همچنین سود انباشته بالا و وضعیت تکنیکالی مناسب احتمال یه رشد ۲۰درصدی توش وجود داره
سومین سهم هم فایرا هست که بدلیل خریدهای حقوقی و وضعیت بنیادی مناسب از دیگر گزینه های کوتاه مدت محسوب میشه
یک هفته بعد بازدهی دوستان و خودم رو مورد بررسی قرار خواهیم داد
موفق باشید
من خودم غمهرام روبه مسابقه هفتگی پیشنهاد دادم ولی فکر نکنم تو این قیمت ها گیر بیاد
حالا نظر شما در مورد خرید تا چه قیمتی مناسب هست
2-آبسال را در این رالی اخیر چه طور میبینید؟دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.
نظر
-
باسلام سهم پيشنهادي بنده 1-كسرام جومناسب گروه رشدكم نسبت به بقيه گروه وشناور پايين وحجم مبناي 24هزارتايي كه راحت داره روزي 4درصد پر ميكنه بنده از 310سهامدارشم
البته كاذر هم درقيمت 155از اين گروه درسبد بلندمدت دارم زير2000فروشنده نيستم
وسهم دوم فملي وحقش كه بدليل پي بي اي پايين و رشد كم نسبت به بقيه بازار ميتونه تو كوتاه وميان مدت بترتيب تا 400و600بالا بره
از300سهامدارشم كه تو مسابقه ماهانه هم اعلام كردم
نظر
-
فاراک
به نظر میرسه فردا صفشو بدن و میتونه پله اول تا 520 بیاد بالا و دو سه روزی نوسان کنه و بعد بریم برای 620 تومنالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
-
فباهنر
بانکی ها تماما در قیمت های خوبی هستند
آبسالدوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.
نظر
-
در اصل توسط fallah پست شده است View Postاول سهم پیشنهادی غمهرا بود که در روز جمعه در مسابقه ستاره داران اشاره شد که خداروشکر میتونه یه بازدهی ۲۰درصدی تو کوتاه مدت بده و درست از اب دراومد و روز شنبه هر تعدادی میشد از صف فروش خرید و الان دیگه توصیه به خرید نیست
سهم دوم بکاب هست که کمترین پی به ای گروه رو داره و با توجه به گزارش مناسب بموتو و همچنین سود انباشته بالا و وضعیت تکنیکالی مناسب احتمال یه رشد ۲۰درصدی توش وجود داره
سومین سهم هم فایرا هست که بدلیل خریدهای حقوقی و وضعیت بنیادی مناسب از دیگر گزینه های کوتاه مدت محسوب میشه
یک هفته بعد بازدهی دوستان و خودم رو مورد بررسی قرار خواهیم داد
موفق باشید
نظر
-
در اصل توسط اقتصاد پست شده است View Postدوستان نظرشان در مورد شدوص چگونه است ؟
انشالله با خبر افزایش سرمایه صددرصدی که بزودی میاد و تعدیل در گزارش شش ماهه بازدهی خوبی خواهد داشت
به گفته امور سهام مجوز افزایش سرمایه تا آخر ماه باید در کدال قرار بگیره که باید دید درسته یا ....
نظر
-
در اصل توسط 63morteza63 پست شده است View Postسلام
من خودم غمهرام روبه مسابقه هفتگی پیشنهاد دادم ولی فکر نکنم تو این قیمت ها گیر بیاد
حالا نظر شما در مورد خرید تا چه قیمتی مناسب هست
2-آبسال را در این رالی اخیر چه طور میبینید؟
آبسال در روز بازگشایی در قیمتهای خوبی فرصت خرید داد و احتمالا یه رالی 20 درصدی خواهد داشت
نظر
نظر