در اصل توسط haselipoor پست شده است
View Post
پیشنهاد خرید روزانه و هفتگی با بازدهی بالای 20 درصد در کوتاه مدت توسط اهالی بورسی
Collapse
X
-
با سلام و عرض معذرت از همه که نمیتونم زیاد به این تاپیک سر بزنم
دلیلشم اینه که وقتش رو ندارم و کارهای کارگزاری اجازه نمیده
واسه هفته پیش وکادو رو میخواستم پیشنهاد بدم که صف شد و دیگه نخواستم پیشنهاد کنم که بقیه برن تو صفش بشینن
امیدوارم بتونم سهمهایی معرفی کنم که متعادل معامله میشن و بعدا این بازدهی ۲۰درصدی یا بالاتر رو میدن
درضمن بقیه دوستانی که تبهر دارن هم میتونن پیشنهاداتشون رو بدن و فقط پیشنهاد زیاد دادن ملاک نیست و ملاک پیشنهاد یک سهم خوب هست
در این پیشنهادها همه چی درنظر گرفته میشه از جمله خریدهای حقوقی که میخواد وارد سهم بشه یا خبرهایی که سهم در اینده خواهد داشت و بسیاری چیزای دیگه
به امید موفقیت همه و پیشنهاد جدیدی که اگه وقت بشه در اینجا قرار خواهم داد
نظر
-
در اصل توسط nazokdel پست شده است View Postfallah عزیز تا بحال با پیشنهادات شما سهامی رو خریدو فروش نکردم .
به امید خدا از این به بعد میخوام با نظر شما خرید کنم.
انشاءالله هر جا که هستید و با هر کی که هستید همیشه خوش و خرم باشید
با پیشنهاد بنده سهم نخرید بلکه بنده پیشنهاد دادم شما برید بررسی کنید از همه لحاظ و بعدا تصمیم گیری کنید
سهمهای بنده بیشتر رانتامنتالی هست و جز بنیادی ،رانت و تکنیکال هم توش دخیله
موفق باشید
نظر
-
سلام فلاح عزیز
این پیج مدتی هس بالا نیومده سهمی مدنظرتون نیس ؟؟؟؟؟ سپاس[COLOR=#800000][B][I](راهی که طول آن هزار کیلومتر باشد ، قدم به قدم پیموده می شود...)[/I][/B][/COLOR]
نظر
-
-
باسلامی دوباره
امروز بالاخره وقت شد و تونستم خدمت دوستان برسم
زیاد وقت دوستان رو نمیگیرم و میخواستم یه سهمی معرفی کنم که انشالله بتونه بازدهی خوبی بده
بعد از کسرا و فزرین و کسعدی و کرازی و کگاز و بقیه حالا نوبت رسیده به سهم بسوییچ که واقعا موندم معرفی کنم یا نه
میتونم بگم تنها سهم و مظلوم ترین سهمی که حامی نداره ولی بالاخره ما پیشنهادش میدیم شاید سهم رشد کرد و شرمنده نشدیم
این سهم چندتا ایراد داره و یکیش همون نداشتن حامی خوب هست و دومی تاثیر پذیری بد از بترانسه که وقتی بترانس صف میشه تازه خودشو پیدا میکنه در حالیکه با این وضعیت کنونی بترانس میشه گفت هزار برابر بهتر از بترانسه ولی ....
سهم این مدتی که گروهش رشد کرده رشدی نداشته و از لحاظ سوددهی هم نسبت به همگروهاش در وضعیت خوبی به سر میبره
امکان تعدیل کوچیک در گزارش نه ماهش داره و در ضمن افزایش سرمایه ۴۰درصدی از محل سود انباشتش نزدیکه و طی دو سه ماه اینده میده،نکته مثبت دیگه اینکه سهم تقریبا صد تومن سود انباشته داره و تقسیم سودش هم خوبه و ۷۵درصد سود پوشش داده رو تقسیم میکنه،۷۰درصد محصولات استفاده شدش هم با ارز مبادله ای وارد میکنه و با نرخ یورو ۴تومن در نظر گرفته که از این محل هم میتونه تعدیل خوبی بده و نکته اخر هم اینکه تحریمها جمع بشه از جمله شرکتهاییه که میتونه هم صادرات رو افزایش بده و هم مشکل فروشش حل بشه،حالا این چندتا نکته کوچیک بود که بقیه در مطلب های بعدی خدمتتان عرض خواهم کرد
از لحاظ تکنیکالی هم در وضعیت مناسبی به سر میبره و تنها مقاومت سختش رو ۵۰۰تومنه که اگه رد کنه میشه بازدهی معروف خودمون یعنی بازدهی ۲۰درصدیآخرین ویرایش توسط fallah؛ 2013/11/30, 21:02.
نظر
-
در اصل توسط fallah پست شده است View Postباسلامی دوباره
امروز بالاخره وقت شد و تونستم خدمت دوستان برسم
زیاد وقت دوستان رو نمیگیرم و میخواستم یه سهمی معرفی کنم که انشالله بتونه بازدهی خوبی بده
بعد از کسرا و فزرین و کسعدی و کرازی و کگاز و بقیه حالا نوبت رسیده به سهم بسوییچ که واقعا موندم معرفی کنم یا نه
میتونم بگم تنها سهم و مظلوم ترین سهمی که حامی نداره ولی بالاخره ما پیشنهادش میدیم شاید سهم رشد کرد و شرمنده نشدیم
این سهم چندتا ایراد داره و یکیش همون نداشتن حامی خوب هست و دومی تاثیر پذیری بد از بترانسه که وقتی بترانس صف میشه تازه خودشو پیدا میکنه در حالیکه با این وضعیت کنونی بترانس میشه گفت هزار برابر بهتر از بترانسه ولی ....
سهم این مدتی که گروهش رشد کرده رشدی نداشته و از لحاظ سوددهی هم نسبت به همگروهاش در وضعیت خوبی به سر میبره
امکان تعدیل کوچیک در گزارش نه ماهش داره و در ضمن افزایش سرمایه ۴۰درصدی از محل سود انباشتش نزدیکه و طی دو سه ماه اینده میده،نکته مثبت دیگه اینکه سهم تقریبا صد تومن سود انباشته داره و تقسیم سودش هم خوبه و ۷۵درصد سود پوشش داده رو تقسیم میکنه،۷۰درصد محصولات استفاده شدش هم با ارز مبادله ای وارد میکنه و با نرخ یورو ۴تومن در نظر گرفته که از این محل هم میتونه تعدیل خوبی بده و نکته اخر هم اینکه تحریمها جمع بشه از جمله شرکتهاییه که میتونه هم صادرات رو افزایش بده و هم مشکل فروشش حل بشه،حالا این چندتا نکته کوچیک بود که بقیه در مطلب های بعدی خدمتتان عرض خواهم کرد
از لحاظ تکنیکالی هم در وضعیت مناسبی به سر میبره و تنها مقاومت سختش رو ۵۰۰تومنه که اگه رد کنه میشه بازدهی معروف خودمون یعنی بازدهی ۲۰درصدی
دیروز فرصت خرید خوبی داد
در این بازار منفی خودنمایی میکنه
نظر
-
نظر