کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من فکر کنم سود مجمع برا اونایی که مجمع رفتن مفت درامد نوش جون سهامداراش
قبل مجمع خیلی تو نخش بودم بخرم ولی ترسیدم اوضاع خوبی نداشته باشه وقتی متوجه شدم 120تومن سود داده و 400% افزایش سرمایه تو برناموش هست حسابی حالم گرفته شد
شرکت کاشی پارس به مدد آفریننده هستی بخش و تلاش و تدبیر مدیران دلسوز و و کارکنان زبده و زحمتکش در سال ۱۳۹۳ موفق به کسب عنوان نمونه برتر در صادرات غیر نفتی استان قزوین از طرف استانداری قزوین شد. با توجه به رهنمود های مقام معظم رهبری در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و افزایش صادرات محصولات غیر نفتی و رشد اقتصاد کشور جهت سرعت بخشیدن به چرخ اقتصاد داخلی گام مهمی برداشته شد و این تلاش ها با همدلی و همزبانی دولت و ملت استمرار خواهد
داشت تا انشاءالله کسب کار داخلی رونق و سرعت بشتری داشه باشد.
با سلام خدمت تمام دوستان . در #تحلیل زیر مشاهده میکنیم نماد #کپارس در منفی احتمالی بعد در محدوده سبز رنگ حمایتی قرار میگیرد و بدون توجه به روند #شاخص احتمال #نوسان در آن بالاست . دوستان تمامی تحلیلها بر اساس احتمالات صورت می پذیرد . مثل همیشه این یک #سیگنال_خرید نیست !! صرفا جهت اطلاع . هر تحلیلی تاریخ انقضایی دارد .
دریافت اخبار فوری، شبکه اجتماعی، سامانه معاملات آنلاین سهام، بورس ایران، نمادهای پرطرفدار، رویدادهای بورس، قیمت روز سهام و آخرین اخبار بورس در حین انتشار - سهامیاب
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 3 ماهه (حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت کاشي پارس طی نامه شماره مورخ 1394/04/30 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 87,750 میلیون ریال مبلغ 1,796 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
اتفاقا پیگیری کردم شرکت تعدیل منفی نداره علت فروش کم شرکت تو گزارش 3ماهه بخاطر گزارش معموای که شرکتها تو گزارشهای 3ماهه میفرستن تو 6ماهه بودجه پوشش میده
اتفاقا پیگیری کردم شرکت تعدیل منفی نداره علت فروش کم شرکت تو گزارش 3ماهه بخاطر گزارش معموای که شرکتها تو گزارشهای 3ماهه میفرستن تو 6ماهه بودجه پوشش میده
از ما گفتن بود ... بازار سریع تر از اون چی که فکر کنی تعدیلات رو پیش خور می کنه
سال قبل همین مواقع علیرضا اسماعیلی روی سهم خیلی مثبت بود من هم خریدم پی به ای 4 داشت ولی تعدیل منفی داد و حد ضرر زد
منم به دوستمون گفتم ولی توجه نمی کنه ... همیشه سهمی بخرین که پتانسیل تعدیل مثبت پیش خور نشده داشته باشه ... صنعت ساختمون وقتی رکوده کاشی و سرامیکی ها تعدیل منفی دارن
نظر