بانک قوامین (وقوام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

پاسخ : بانک قوامین

در اصل توسط داود سرد پست شده است View Post
    تازه حقوقیشم میفروشه بدبخت شدم رفت حقشو 32 خریدم خودشم 180 انشالا که ذلیل بشن
    سهم امروز بوده 99
    آخرش حق قیمت میخوره 1 ریال
    فروشنده ها چه فکری میکنن !!!!
    شانس ما اون زمانی که نداشتیم سهم از 150 شد 370

نظر

• سلطان بورس
      كاربر فعال
      • Aug 2011
      • 3373

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      سلام
      می خواهد از انباشته افزایش سرمایه بدهد دیگر! مگر قرار است دوباره از آورده افزایش بدهد؟ فکر کنم شما افزایش سرمایه ی دوم را در نظر ندارید.
      افزایش سرمایه از آورده نداره دیگه
      صحبت از افزایش سرمایه از انباشته تا آخر سال هست که در حد شایعه هست .
      همین شایعات منو بیچاره کرد

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
        محمد حسین جان تحلیلت از قوامین چیه؟
        200 هزار تا بگیریم چطوره؟ تا حالا نداشتمش
        سلام جناب تاج عزیز،
        یک فایل دو سه صفحه ای درست کردم از مطالبی که بچه ها در این جستار و در جستار سایت تالار بورس و بورکس نوشته اند که چیز جالبی شده امروز فردا کاملش می کنم و بعد از آپلود کردن لینکش را برایتان می فرستم. بخوانید اوضاع شرکت دستتان می آید و مثل این می ماند که یک سال سهامدار شرکت بوده اید.
        ===============
        مهمترین خطرات سهم :
        • تداوم فروش پرسنل (مثل یک بهمن است که معلوم نیست تا کی ادامه داشته باشد)
        • بحث های اختلاس (یک در هزار هم درست باشد خیلی خطرناک است)
        • بازار پایه
        • امکان دیرکرد پرداخت تسهیلات اعطایی به بنیاد (اگر این دیر کرد خیلی دیر شود باید فاتحه سهم را خواند ;d البته این موضوع ربط زیادی به شرایط رونق و رکود بازار مسکن دارد، دقیقا مثل بانک دی)

مهمترین پتانسیل های سهم:
        • افزایش سرمایه از انباشته (اگر صد در صد از انباشته افزایش بدهد قیمتش می خواهد چند بشود؟ هم از نظر روانی زیاد پایین نمی آید و هم از نظر قدرت وضع بانک بهتر می شود)
        • افت بیش از حد
        • سود نقدی
        • امکان رفتن به بازار اصلی فرابورس
        • جذب نقدینگی زیاد از مردم و قرارداد های جدید پرداخت تسهیلات به شرکت های دیگر (غیر از همگروه و بنیاد و کوفت و زهرمار)
        • هفتمین بانک ایران بودن
        • اضافه شدن پرسنل بانک (که نشان می دهد شرکت در وضعیت بدی نیست)
        • انباشته ی خوب که گویا با سرمایه ی قدیم نزدیک 300 و با سرمایه ی جدید برای هر سهم نزدیک 142 تومان است!!! (البته خودم تا حالا نگاه نکردم ولی یک نفر می گفت با صورت سازی از بین بردنش که باید تحقیق کنیم)
        • جذب مشتریان موسسات ورشکسته (البته این یک شمشیر دو لبه است چون بدبختی ها و بدهی های آن موسسات را هم تقبل کرده)
        • امکان استفاده خوب از نقدینگی حاصل از فروش مهرگان (البته دقیقا برای بنده مشخص نیست پول این مهرگان را چه طور گرفته یا می خواهد بگیرد ولی اگر نقد و یک جا گرفته باشد باید بگوییم که شرکت زیر و رو می شود و از این نقدینگی وقوام توان تولید 50 تومان به ازای هر سهم دارد!!! ولی اگر قسطی فروخته باشد وضع تا یکی دو سال مثل سابق هست و بعد از آن یکی دو سال هم بدتر از سابق!)
        • نزدیک شدن به پایان بازی حق تقدم

======================
        با توجه به این مسائل فکر کنم نسبت خطر به پاداش کم باشد و سهم خیلی جذابی خواهد بود.
        من خودم قبلا تصمیم داشتم در 970 ریال بخرم.
        الان هم فکر می کنم 970 ریال تا 870 ریال برای خرید عالی باشد. (با عرض شرمندگی از کسانی که سهم دارند)
        باید چشممان به کم شدن تعداد فروش کارمندان ناجا و نیز به تمام شدن بازی حق تقدم ها باشد و فکر کنم شرکت در مجمع خیلی خوب باشد (فکر کنم لا اقل سهمی 5 تومان بدهند. ای بسا بیش از 15 تومان هم بتوانند بدهند). حق تقدم ها را که بنیاد خرید به نظر می رسد حرکت سهم شروع شود و پرسنل ناجا هم نتوانند سهم را پایین بیاورند.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• تنها
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 1109

این سهم نمونه بارز فاسد سازمان یافته در بورس و درون نطام هست بانکی که برا خرید سهام های حبابی مثل لپارس 10میلیارد تومن هزینه میکند برا 4% در حالی که خودش یعنی وقوام یکی بی صاحبترین نماد های بازار هست و در قیمت عجیب و غریب زیر 100معامله میشود

نظر

• سلطان بورس
            كاربر فعال
            • Aug 2011
            • 3373

کارکنان شرکت زیر 100 فروشنده هستن
            /.:blinksmiley.:/

نظر

• نامحدود
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 48

سیستم بورس قاط زده تو قوامین فروشنده زده 970 خریدار زده 1010 جل الخالق همه چیز برعکس شده

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط نامحدود پست شده است View Post
                سیستم بورس قاط زده تو قوامین فروشنده زده 970 خریدار زده 1010 جل الخالق همه چیز برعکس شده
                سلام
                خیر،
                این بازار توافقی متاسفانه بی در و پیکر است.
                گویا از این قانون تبعیت نمی کند که وقتی خریدار در قیمت بالاتر نشسته حق تقدم داشته باشد نسبت به خریدار در قیمت پایین تر...
                ناظر های بازار توافقی هم معمولا هر روز برای پدر مادرشان اندکی خدابیامرزی می خرند...

حقوقی ناجوانمرد هم گویا دارد از پشت خنجر می زند. نامرد تازه یادش افتاده که بفروشد. در قیمت بالا نمی فروخت حالا تازه دارد می فروشد... (یک احتمالی هم هست که برای خودش حد ضرر تعیین کرده بوده و الان حد ضرر صد تومانش شکسته... که بعید است، فکر کنم کار کار همین بنیاد فلان فلان شده است)

هفت نفر هم با هم آمده اند نزدیک یک میلیون سهم در 100 تومان گذاشته اند برای فروش... که نمی دانم قصدشان چیست؟ (اینها هم یحتمل یا از همان بنیاد هستند یا سهامداران خسته شده و مایوس هستند که می خواهند فرار کنند)
                ولی بهر حال این سهم خوب است.
                هر کس بفروشد به نظر من ضرر کرده...
                من هم تازه می خواهم وارد شوم.
                سهم خیـــــــــــــــلی پتانسیل دارد. خیلی...
                مطالبات وقوام از بانک مرکزی (اگر درست حساب کرده باشم) با سرمایه ی 8 هزار میلیاردی اش (بعد از افزایش از آورده) سهمی 6,391 ریال می شود.
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2015/08/30, 11:13.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سلام
                  در مقابل حقوقی فروشنده گویا یک حقوقی خریدار هم پیدا شده که این یک نشانه خوب می تواند باشد.
                  هر چند حقوقی خریدار به قدرت فروشنده عمل نمی کند ولی می توان امیدوار بود خرید های این حقوقی مانع فروش زیاد آن یکی شود.
                  (البته شاید هر دو خرید و فروش برای یک حقوقی باشد که البته احتمالش کم است)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

چند وقتی است حقوقی دارد خوب خرید می کند
                    دیروز یک میلیون و سیصد هزار
                    امروز (تا اینجا) هفتصد و هفتاد هزار

البته همچنان فروشنده ی حقوقی هم داریم ولی الان خریدار دارد خوب مایه می گذارد.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

دمش گرم حقوقی خریدار...
                      نمی گذارد قیمت سهم از 1000 ریال پایین تر بیاید.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• سلطان بورس
                        كاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 3373

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        دمش گرم حقوقی خریدار...
                        نمی گذارد قیمت سهم از 1000 ریال پایین تر بیاید.
                        خسته نباشیم
                        کار به کجا رسیده که میگیم دمش گرم که 100 میخره

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

سلام
                          باز هم حقوقی کم وجدان در حال فروش سنگین است
                          ولی حقوقی خریدار (که تازه پیدایش شده) هم دارد جمع می کند که به احتمال قوی اجازه نخواهد داد قیمت سهم از مقداری بیشتر پایین بیاید (به خصوص اگر اینکه قصد جمع کردن سهم را داشته باشد)
                          امروز 470 هزار تا فروش حقوقی و 157 هزارتا خرید حقوقی
                          ====================
                          کسی نمی داند خریدار و فروشنده کدام حقوقی ها هستند؟
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سلام
                            باز هم معاملات خوب حقوقی در وقوام
                            یک میلیون فروش حقوقی
                            یک میلیون خرید حقوقی

اگر حقوقی خریدار نبود تا الان قیمت سهم زیر 850 ریال بود

خریدار خوب زمانی را برای خرید انتخاب کرده چون هر چقدر تقاضا کند (در قیمت پایین) حقوقی فروشنده مجبور است بهش بدهد. (البته باز نمی دانیم چه کسی دارد می خرد و چه کسی دارد می فروشد؟)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

اطلاعیه یک سال پیش بانک قوامین که در سایت بنیاد تعاون ناجا بود:
                              اطلاعیه بانک قوامین

به اطلاع کلیه همکاران محترم می رساند درخصوص تعداد و نرخ سهام اقساطی بانک قوامین واگذاری سال 1389، موارد زیر جهت شفاف سازی موضوع به آگاهی می رسد
                              بر اساس اعلامیه شرکت فرابورس قیمت هر سهم از سهام بانک قوامین 1.500 ریال تعیین شده است، همچنین با توجه به طرح موضوع، نحوه و تعداد سهام قابل واگذاری به هر یک از متقاضیان در مجمع عمومی فوق العاده بانک قوامین، مقرر گردید به هر فرد متقاضی سهام، تعداد یک بلوک 10.000 سهمی و به ازای هر واحد سهم 1.500 ریال به صورت اقساطی واگذار گردد. لذا با توجه به اقساطی بودن روش وصول وجه از کارکنان سهام دار ذینفع، کارمزد و بیمه متعلقه نیز محاسبه که به شرح زیر می باشد: تسهیلات کسر از حقوق/دفترچه ای: 1- مبلغ اصل وام: 15.000.000 ریال ( به ازای تعداد 10.000سهم) 2- کارمزد: 1.524.000 ریال 3- بیمه: 137.700 ریال 4- جمع کل تسهیلات: 16.661.700 ریال 5- تعداد اقساط 50 ماهه و مبلغ هر قسط 333.234 ریال لذا ضمن تأکید بر غیر قابل استناد و اتکا بودن هر گونه اطلاع رسانی خلاف موضوع فوق از سوی برخی یگان ها و مراجع غیرمسئول در این خصوص، از هر گونه مکاتبه و پیگیری مشابه در خصوص خودداری نمایید.

١٠:٢١ - يکشنبه ١٥ تير ١٣٩٣ / شماره : ٧١٤ / تعداد نمایش : ١٥٨٨٠
                              بی خود نبود که کارمندان زیر قیمت خرید، فروشنده هستند. (برای اینکه قسطی بود)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام
                                وقوام و دی برای خریدار دارند خیلی جذاب می شوند...
                                امروز 500 هزار سهم (دقیق) خرید حقوقی و 500 هزار سهم هم (دقیقا) فروش حقوقی بود
                                گویا با هم هماهنگ کرده بودند! که در قیمت پایین با هم تبادل سهم داشته باشند.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X