بانک قوامین (وقوام)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : بانک قوامین

سلام
    باز هم خرید و فروش دقیق 500 هزارتایی حقوقی ها در وقوام/:.hmmsmiley.:/
    دو احتمال:
    1- خریدار و فروشنده یکی است (مثلا بنیاد با یکی از زیر مجموعه هایش) برای اینکه قیمت را بکشند پایین.
    2- خریداری که یکی دو هفته پیش پیدایش شده بود را بنیاد پیدا کرده و با هم بر سر عرضه و تقاضا به توافق رسیده اند (که به اندازه ای مشخص در قیمتی مشخص بدهند و بگیرند و خریدار روند سهم را خراب نکند و در ازایش مقداری مشخص سهم در قیمتی مناسب دریافت کند)

قیمت دارد جذاب می شود. در لیست دیده بانی ما (watching list) دارد بالا می آید./:.ph34r-smiley.:/
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

به نظر می رسد با شیطنت حقوقی دو حمایت زیرین سهم شکسته شود.

البته نشانگر ها چیز دیگری می گویند:
      به وضوح در مکدی می توان واگرایی خوبی را مشاهده کرد
      همین طور آر اس آی هم در محدوده ی بسیار عالی اشباع فروش قرار دارد.

پس در مجموع حدس بنده این است که سهم موقتا حمایت خودش را شکسته و پس از اندکی درگیری با سقف کانال نزولی از آن جدا شده و صعود خوبی را پی می گیرد. (یعنی بهترین خرید در 830-850 ریال در یکی دو هفته آینده و بعد بهترین فروش در 1300 ریال بعد از یکی دو ماه با بازدهی 50 درصد)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

سلام
        طبق روال گذشته امروز هم حقوقی ها 2 میلیون با هم بده بستان داشتند.
        قیمت رسیده به 920 ریالی که ما قبلا گفته بودیم (برای شروع خرید).
        پس یواش یواش ان شاء الله ما در این نماد خرید خواهیم کرد. (سفارش تو 870 ریال و اگر خواست تا 800 ریال هم بیاید خرید انجام می دهیم، تا 40 درصد سرمایه، چون ارزشش را دارد)

================
        البته این سهم خیلی خیلی ریسک دارد. حتی تو این قیمت ها هم زیاد مطمئن نیست.
        یک جور هایی هندوانه ی در بسته است.
        یک وقت آمدیم فردا اعلام کردند دزدی های بنیاد ناجا درست بوده و رقمش هم زیاد بوده و همه هم به حساب وقوام نوشته خواهد شد!!!

یک وقت آمدیم و فردا گفتند بانک قوامین آن قدر سپرده ی درصد بالا جذب کرده و آن قدر به این بنیاد وام داده که در آستانه ی ورشکستگی قرار گرفته...

هیچ بعید نیست...

============

فقط ببینید این بنیاد چقدر چیز است...
        سهم را کشید پایین..
        حقوقی خریدار را پیدا کرد...
        با هم زد و بند کردند...
        حالا دو تایی با هم دارند قیمت را می کشند پایین...
        این هم از نیروی انتظامی مان...
        حالا خوب است من زنگ بزنم 110 شکایتتان را بکنم؟ آیا؟
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

سلام

من نمی فهمم، این دیگر چه مدلی است؟

خرید حقوقی 35071 عدد
          فروش حقوقی 35071 عدد

مسخره کرده اند؟
          سازمان بورس قاطی کرده؟
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

دوباره بازی حقوقی در این سهم شروع شد
            دقیقا 100 هزار سهم خرید حقوقی و 100 هزار سهم فروش حقوقی

قیمت امروز به 850 که گفته بودیم رسید.
            اگر امروز پشت سیستم بودم حتما خرید می کردم ولی چون دانشگاه بودم نتوانستم.
            ببینم شنبه چند می دهند، به احتمال قوی بخرم.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سلام
              باز هم 100 هزار خرید حقوقی و 100 هزار فروش حقوقی
              واقعا جالب است.

این هم یک نمودرا ساده.
              کف کانال شکسته شده و امکان ریزش تا 810 ریال را دارد (البته ما سفارش خرید را در 830 گذاشتیم)
              بعد از خروج از آن مثلث قوی و بزرگ بالا افت مناسبش را انجام داده و بیش از این افت یا غیر طبیعی و زیادی است یا اینکه مربوط به مثلث نیست.
              از نظر مقایسه هم فاصله زیادی با گروه بانکی (خط قرمز کمرنگ) دارد و اگر می خواست مانند سایر بانک ها باشد الان باید قیمتش بیش از 1800 می بود.
              من فکر می کنم خرید وقوام (حتی در صورت ورشکستگی بانک) کم ریسک باشد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• reza13642125
                عضو عادی
                • Jan 2014
                • 233

این همه سهم خوب تو بازار هست شما چه اصراری به وقوام داری رو هیچ سهمی تعصب نداشته باش دوست عزیز

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط reza13642125 پست شده است View Post
                  این همه سهم خوب تو بازار هست شما چه اصراری به وقوام داری رو هیچ سهمی تعصب نداشته باش دوست عزیز
                  سلام آقا رضا،
                  من گفتم تعصب دارم؟
                  اتفاقا من تعصب را حماقت می دانم و از آن فراری ام.

اصلا من این سهم را ندارم که بخواهم روی آن تعصب داشته باشم یا نداشته باشم!

البته این سهم را در لیست دیده بانی خودم (my watching list) قرار داده ام و روند آن را دنبال می کنم و از مدت ها قبل مترصد خرید آن در قیمت مناسب بوده ام و می خواهم بخرمش.

اگر نوشته های من را در این جستار نگاه کنید می بینید یکی در میان هم از بدی های سهم گفته ام و هم از خوبی های سهم. با دید واقع گرایانه و با انصاف. و هدفم روشن کردن کامل سهم (هم برای خودم و هم برای سایر دوستان) است که به واسطه ی این روشن شدن بتوانم خرید و فروش آگاهانه و خوبی داشته باشم.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• جم1
                    عضو عادی
                    • Dec 2013
                    • 106

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    سلام جناب تاج عزیز،
                    یک فایل دو سه صفحه ای درست کردم از مطالبی که بچه ها در این جستار و در جستار سایت تالار بورس و بورکس نوشته اند که چیز جالبی شده امروز فردا کاملش می کنم و بعد از آپلود کردن لینکش را برایتان می فرستم. بخوانید اوضاع شرکت دستتان می آید و مثل این می ماند که یک سال سهامدار شرکت بوده اید.
                    ===============
                    مهمترین خطرات سهم :
                    • تداوم فروش پرسنل (مثل یک بهمن است که معلوم نیست تا کی ادامه داشته باشد)
                    • بحث های اختلاس (یک در هزار هم درست باشد خیلی خطرناک است)
                    • بازار پایه
                    • امکان دیرکرد پرداخت تسهیلات اعطایی به بنیاد (اگر این دیر کرد خیلی دیر شود باید فاتحه سهم را خواند ;d البته این موضوع ربط زیادی به شرایط رونق و رکود بازار مسکن دارد، دقیقا مثل بانک دی)

مهمترین پتانسیل های سهم:
                    • افزایش سرمایه از انباشته (اگر صد در صد از انباشته افزایش بدهد قیمتش می خواهد چند بشود؟ هم از نظر روانی زیاد پایین نمی آید و هم از نظر قدرت وضع بانک بهتر می شود)
                    • افت بیش از حد
                    • سود نقدی
                    • امکان رفتن به بازار اصلی فرابورس
                    • جذب نقدینگی زیاد از مردم و قرارداد های جدید پرداخت تسهیلات به شرکت های دیگر (غیر از همگروه و بنیاد و کوفت و زهرمار)
                    • هفتمین بانک ایران بودن
                    • اضافه شدن پرسنل بانک (که نشان می دهد شرکت در وضعیت بدی نیست)
                    • انباشته ی خوب که گویا با سرمایه ی قدیم نزدیک 300 و با سرمایه ی جدید برای هر سهم نزدیک 142 تومان است!!! (البته خودم تا حالا نگاه نکردم ولی یک نفر می گفت با صورت سازی از بین بردنش که باید تحقیق کنیم)
                    • جذب مشتریان موسسات ورشکسته (البته این یک شمشیر دو لبه است چون بدبختی ها و بدهی های آن موسسات را هم تقبل کرده)
                    • امکان استفاده خوب از نقدینگی حاصل از فروش مهرگان (البته دقیقا برای بنده مشخص نیست پول این مهرگان را چه طور گرفته یا می خواهد بگیرد ولی اگر نقد و یک جا گرفته باشد باید بگوییم که شرکت زیر و رو می شود و از این نقدینگی وقوام توان تولید 50 تومان به ازای هر سهم دارد!!! ولی اگر قسطی فروخته باشد وضع تا یکی دو سال مثل سابق هست و بعد از آن یکی دو سال هم بدتر از سابق!)
                    • نزدیک شدن به پایان بازی حق تقدم

======================
                    سلام مجدد و عرض ادب
                    با توجه به صحبتی که امروز با هم داشتیم و جمع بندی نیکوی شما، چند نکته و سوالم را عرض میکنم:
                    الف) جذابیت سهم
                    1. ارزش بنیادی 2.5 تا 3 برابر ارزش فعلی با توجه به روند سودسازی
                    2. دارایی جاری زیاد که اهرم مناسبی جهت سودسازی خصوصا در نوسانات پولی است
                    3. سرمایه گذاری بلندمدت مناسب خصوصا در مهرگان
                    4. سود تقسیمی مناسب
                    5. افت قیمت و ارزش بازار بسیار پایین
                    ب) خطرات:
                    1. شفافیت بسیار پایین
                    2. اختلاس های کلان بنیاد تعاون
                    3. قطع رانت های احمدی نژادی بنیاد و ضعف مالی بنیاد و تبعا سوء برداشت از قوامین
                    ---------------------
                    ---------------------
                    برخی دوستان اشاره کردند که با توجه به کاهش قیمت ریسک سهم کم شده. از منظر تکنیکال درست است اما بنیادی؟ صدرا و فرآوری که یک بیستم شدند مثال خوبی برای این است که از منظر بنیادی و تحولات سیاسی هیچ چیز ناممکن نیست
                    نکته دیگر این که کم شدن ریسک خیلی مهم و البته سود سازی و پتانسیل رشد هم شرط لازم است

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط جم1 پست شده است View Post
                      سلام مجدد و عرض ادب
                      با توجه به صحبتی که امروز با هم داشتیم و جمع بندی نیکوی شما، چند نکته و سوالم را عرض میکنم:
                      الف) جذابیت سهم
                      2. دارایی جاری زیاد که اهرم مناسبی جهت سودسازی خصوصا در نوسانات پولی است
                      3. سرمایه گذاری بلندمدت مناسب خصوصا در مهرگان
                      4. سود تقسیمی مناسب
                      5. افت قیمت و ارزش بازار بسیار پایین
                      ب) خطرات:
                      1. شفافیت بسیار پایین
                      2. اختلاس های کلان بنیاد تعاون
                      3. قطع رانت های احمدی نژادی بنیاد و ضعف مالی بنیاد و تبعا سوء برداشت از قوامین
                      ---------------------
                      ---------------------
                      برخی دوستان اشاره کردند که با توجه به کاهش قیمت ریسک سهم کم شده. از منظر تکنیکال درست است اما بنیادی؟ صدرا و فرآوری که یک بیستم شدند مثال خوبی برای این است که از منظر بنیادی و تحولات سیاسی هیچ چیز ناممکن نیست
                      نکته دیگر این که کم شدن ریسک خیلی مهم و البته سود سازی و پتانسیل رشد هم شرط لازم است
                      علیکم السلام و رحمة الله

اجازه می خواهم در مورد مواردی که گفتید نکاتی (که به ذهنم می رسد) را عرض کنم:

در مورد این بانک مبهم، روند سودسازی هم مبهم است!
                      بعضی از دوستان می گفتند این سود سازی هایی که بانک انجام داده (در یکی دو سال اخیر) همه اش کاغذی و از این جیب به آن جیب بوده!
                      یعنی چه؟ یعنی پول از این سپرده گذار گرفته اند و به عنوان "سود سپرده گذاری" داده اند به یک نفر دیگر، دوباره برای همین سپرده گذار منتظر مانده اند نفر بعدی بیاید و پولی که از نفر بعدی گرفته اند داده اند به این...
                      یعنی چرخه ای شبیه شرکت های هرمی به وجود آورده اند که باید ادامه داشته باشد و همین طور باید سپرده های بیشتری جذب کنند تا این چرخه از کار نیافتد و برای اینکه سپرده ی بیشتری جذب کنند درصد سود را هم برده اند بالا...
                      با این دیدگاه، سودسازی بیشتر برای وقوام (از محل جذب سپرده ی بیشتر) نه تنها خوب نیست، بلکه می تواند مهلک باشد و اگر مطالبات معوق بنیاد به موقع نرسد و وقوام سود سپرده هایش را پایین نیاورد ای بسا همین موضوع باعث ورشکستگی وقوام شود.
                      البته این چیزی است که بعضی از دوستان می گفتند و این موردی که شما فرمودید:

سود تقسیمی مناسب
                      یک مقدار این احتمال را کم رنگ می کند. چرا که معمولا مدیران سود کاغذی را تقسیم نمی کنند و گاها سازمان بورس هم مانع تقسیم سود های بو دار می شود. (ولی این شرکت هم مدیر عامل عوض کرده و هم در بازار توافقی است)
                      همان طور که گفتم این بانک همه اش روی احتمال و ابهام و عدم شفافیت است. (البته 90 درصد شرکت ها همین گونه اند ولی این دیگر دست همه را از پشت بسته!)
                      سرمایه گذاری بلندمدت مناسب خصوصا در مهرگان
                      مهرگان به بنیاد فروخته شده، ولی باز هم چند و چونش زیاد مشخص نیست! اگر نقد فروخته باشد خیلی عالی می شود ولی اگر قسطی فروخته باشد وضع شرکت تغییری نمی کند و بعد از دو سه سال بدتر می شود.
                      اختلاس های کلان بنیاد تعاون
                      این هم در حد احتمال است.
                      یکی از نمایندگان مجلس (در کمیسیون امنیت ملی) گفته بود که اختلاسی در اصل نبوده بلکه رفته بودند با یک مقدار پول به جای اینکه در مسکن سرمایه گذاری کنند در بورس سرمایه گذاری کرده بودند و به این صورت بخشی از دارایی ها (به خاطر پایین کشیدن بورس) از بین رفته.
                      اگر این نماینده مجلس راست گفته باشد و تمام اختلاس در همین مورد خلاصه شده باشد میزان دزدی نمی تواند زیاد باشد (کل بورس مگر چقدر ضرر کرد؟ و خرید های اینها چقدر بوده مگر؟)
                      البته یک نماینده ی دیگر هم صحبت از دزدی 1200 میلیاردی می کرد که اگر حرف هایش را بخوانید می بینید خودش به صورت حدسی گفته و نقل قول از حرف مردم و شایعه و ... می کرد.

صدرا و فرآوری که یک بیستم شدند مثال خوبی برای این است که از منظر بنیادی و تحولات سیاسی هیچ چیز ناممکن نیست
                      خیلی متشکر بابت این یادآوری...
                      اصلا یادم نبود.
                      باید وقت بگذاریم از نظر بنیادی و حتی سیاسی تا آنجا که می توانیم پارامتر های کمی از شرکت استخراج کنیم و مدل کنیم و میزان احتمال خطر سهم را در بدترین شرایط به دست بیاوریم. (البته من الان به واسطه ی اینکه دانشجو هستم وقت کم دارم ولی وقتم آزاد شود تصمیم دارم این کار را انجام دهم)

قطع رانت های احمدی نژادی بنیاد
                      این موضوع رابطه احمدی نژاد و بنیاد را من قبلا نشنیده بودم. اگر توانستید یک مقدار توضیح بفرمایید ما هم روشن شویم.

یا علی
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• جم1
                        عضو عادی
                        • Dec 2013
                        • 106

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        علیکم السلام و رحمة الله

....
                        خیلی متشکر بابت این یادآوری...
                        اصلا یادم نبود.
                        باید وقت بگذاریم از نظر بنیادی و حتی سیاسی تا آنجا که می توانیم پارامتر های کمی از شرکت استخراج کنیم و مدل کنیم و میزان احتمال خطر سهم را در بدترین شرایط به دست بیاوریم. (البته من الان به واسطه ی اینکه دانشجو هستم وقت کم دارم ولی وقتم آزاد شود تصمیم دارم این کار را انجام دهم)

این موضوع رابطه احمدی نژاد و بنیاد را من قبلا نشنیده بودم. اگر توانستید یک مقدار توضیح بفرمایید ما هم روشن شویم.

یا علی
                        با سلام و عرض ادب
                        1. از این که در فضایی نیکو و منطقی به این گفت و گو همت گماردید خیلی ممنونم. مطالب شما برای من بسیار راهگشاست.
                        2. من هم چون شما تا به حال در خیلی سهم ها سرمایه گذاری کرده ام. برخی همراه با سود بوده و برخی با ضرر. در نهایت فهمیدم وقتی میخوام سهمی بخرم باید هیچ کس مثل من نسبت به آن سهم اشراف نداشته باشد. همین وقوام را ببینید. دوست دارم انقدر آن را بشناسم که همه زوایایش برایم روشن باشه. درسته که شناخت سهم مبهمی مثل وقوام سختی زیادی داره ولی به تبع اگر زوایای پنهانش آشکار شد، میتوان در پی سود خیلی خوب یا گریز از ضرر کلان بود
                        3. در مورد صحبت اون نماینده مجلس که ظاهرا نقوی حسینی باشد باید عرض کنم که نمیشه به صحبت ایشون اتکا کرد چون از نظر سیاسی هم فکر سردار احمدی مقدم هستند وگرنه نفس عمل آنها مانند عملکرد بابک زنجانی است. ظاهرا پول نفت را برنگردانده اند. علاوه بر این که شنیده ام در سرمایه گذاری های دیگه هم خیلی صادقانه عمل نکرده اند.
                        4. در مورد رانت های دولتی بنیاد تعاون این متن را از خبرگزاری پایش تقدیم میکنم:
                        «بنیاد تعاون ناجا شرکت مادر فعالیت های اقتصادی نیروی انتظامی محسوب می شود که در سال 1375 و در زمان فرماندهی سردار هدایت الله لطفیان تاسیس شد ولی در اصل در دوران سردار اسماعیل احمدی مقدم و البته با کمک دولت محمود احمدی نژاد و واگذاری بسیاری از طرح های عمرانی و ساختمانی و.... قدرت گرفت و به یکی از بزرگ ترین هلدینگ های اقتصادی کشور تبدیل شد. در دوره اول شکل گیری ( زمان سردار لطفیان و سردار قالیبف در فرماندهی ناجا) بنیاد تعاون ناجا بیشتر در راستای اهداف مشخص و تعریف شده خود یعنی « بهبود و ارتقای سطح معیشت و تسهیلات رفاهی کارکنان نیروی انتظامی» گام بر می داشت و بیشتر به دنبال راه هایی برای مسکن کارکنان و مسائل تفریحی و آموزشی کارکنان ناجا بود اما با حضور سردار احمدی مقدم و البته پیروزی محمود احمدی نژاد و دوستی دیرینه این دو از دوران نوجوانی و جوانی در مسجد نارمک و بچه محل بودن، فعالیت های اقتصادی ناجا هم وارد فاز جدیدی شد تا جایی که حتی کارکنان ناجا را هم جا گذاشت و به یکی از بزرگ ترین هلدینگ های اقتصادی کشور تبدیل شد که حتی سهام بخشی از معادن کشور را هم در اختیار دارد. در طول سال های فعالیت دولت نهم و دهم، دولت بخش های مهمی از فعالیت های عمرانی، نفتی و... را به جای بخش خصوصی واقعی به شرکت هایی مانند بنیاد تعاون ناجا واگذار کرد که به شرکت های شبه دولتی مشهور شده اند و همین موضوع به مرور زمان باعث بزرگ تر شدن این شرکت ها و در مقابل کوچک تر شدن شرکت های خصوصی واقعی در کشور شد تا جایی که حتی دولت محمود احمدی نژاد بخشی از فروش نفت کشور را هم به بنیاد تعاون ناجا واگذار کرد. بنیاد تعاون ناجا هیات امنایی اداره می شود و اعضا هیات امنا توسط فرمانده نیروی انتظامی تعیین می شوند. در حال حاضر مدیر عامل این بنیاد سردار اشراق معاون پیشین طرح و برنامه ریزی ناجا است. در حال حاضر بخش مهمی از پروژه های عمرانی، نفتی و... در کشور مانند بخشی از مسکن مهر، احداث سکوهای نفتی و فاز دوم ساخت برج میلاد تهران به این بنیاد و شرکت های وابسته به آن واگذار شده است»
                        5. فرمایش شما و سایر دوستان که تا به حال مطالعه کرده ام نکات خوبی در بر دارد ولی هنوز راهگشای این نیست که آیا این سهم به احتمال زیاد به رشد چشمگیر خواهد رسید. منظورم بی ارزش کردن کار شما نیست بلکه در پی این هستم که بپرسم چه اطلاعاتی لازم داریم تا بفهمیم این سهم به وضعیت خوبی خواهد رسید؟
                        آخرین ویرایش توسط جم1؛ 2015/11/13, 20:42.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط جم1 پست شده است View Post
                          با سلام و عرض ادب
                          1. از این که در فضایی نیکو و منطقی به این گفت و گو همت گماردید خیلی ممنونم. مطالب شما برای من بسیار راهگشاست.
                          2. من هم چون شما تا به حال در خیلی سهم ها سرمایه گذاری کرده ام. برخی همراه با سود بوده و برخی با ضرر. در نهایت فهمیدم وقتی میخوام سهمی بخرم باید هیچ کس مثل من نسبت به آن سهم اشراف نداشته باشد. همین وقوام را ببینید. دوست دارم انقدر آن را بشناسم که همه زوایایش برایم روشن باشه. درسته که شناخت سهم مبهمی مثل وقوام سختی زیادی داره ولی به تبع اگر زوایای پنهانش آشکار شد، میتوان در پی سود خیلی خوب یا گریز از ضرر کلان بود
                          3. در مورد صحبت اون نماینده مجلس که ظاهرا نقوی حسینی باشد باید عرض کنم که نمیشه به صحبت ایشون اتکا کرد چون از نظر سیاسی هم فکر سردار احمدی مقدم هستند وگرنه نفس عمل آنها مانند عملکرد بابک زنجانی است. ظاهرا پول نفت را برنگردانده اند. علاوه بر این که شنیده ام در سرمایه گذاری های دیگه هم خیلی صادقانه عمل نکرده اند.
                          4. در مورد رانت های دولتی بنیاد تعاون این متن را از خبرگزاری پایش تقدیم میکنم:
                          «بنیاد تعاون ناجا شرکت مادر فعالیت های اقتصادی نیروی انتظامی محسوب می شود که در سال 1375 و در زمان فرماندهی سردار هدایت الله لطفیان تاسیس شد ولی در اصل در دوران سردار اسماعیل احمدی مقدم و البته با کمک دولت محمود احمدی نژاد و واگذاری بسیاری از طرح های عمرانی و ساختمانی و.... قدرت گرفت و به یکی از بزرگ ترین هلدینگ های اقتصادی کشور تبدیل شد. در دوره اول شکل گیری ( زمان سردار لطفیان و سردار قالیبف در فرماندهی ناجا) بنیاد تعاون ناجا بیشتر در راستای اهداف مشخص و تعریف شده خود یعنی « بهبود و ارتقای سطح معیشت و تسهیلات رفاهی کارکنان نیروی انتظامی» گام بر می داشت و بیشتر به دنبال راه هایی برای مسکن کارکنان و مسائل تفریحی و آموزشی کارکنان ناجا بود اما با حضور سردار احمدی مقدم و البته پیروزی محمود احمدی نژاد و دوستی دیرینه این دو از دوران نوجوانی و جوانی در مسجد نارمک و بچه محل بودن، فعالیت های اقتصادی ناجا هم وارد فاز جدیدی شد تا جایی که حتی کارکنان ناجا را هم جا گذاشت و به یکی از بزرگ ترین هلدینگ های اقتصادی کشور تبدیل شد که حتی سهام بخشی از معادن کشور را هم در اختیار دارد. در طول سال های فعالیت دولت نهم و دهم، دولت بخش های مهمی از فعالیت های عمرانی، نفتی و... را به جای بخش خصوصی واقعی به شرکت هایی مانند بنیاد تعاون ناجا واگذار کرد که به شرکت های شبه دولتی مشهور شده اند و همین موضوع به مرور زمان باعث بزرگ تر شدن این شرکت ها و در مقابل کوچک تر شدن شرکت های خصوصی واقعی در کشور شد تا جایی که حتی دولت محمود احمدی نژاد بخشی از فروش نفت کشور را هم به بنیاد تعاون ناجا واگذار کرد. بنیاد تعاون ناجا هیات امنایی اداره می شود و اعضا هیات امنا توسط فرمانده نیروی انتظامی تعیین می شوند. در حال حاضر مدیر عامل این بنیاد سردار اشراق معاون پیشین طرح و برنامه ریزی ناجا است. در حال حاضر بخش مهمی از پروژه های عمرانی، نفتی و... در کشور مانند بخشی از مسکن مهر، احداث سکوهای نفتی و فاز دوم ساخت برج میلاد تهران به این بنیاد و شرکت های وابسته به آن واگذار شده است»
                          5. فرمایش شما و سایر دوستان که تا به حال مطالعه کرده ام نکات خوبی در بر دارد ولی هنوز راهگشای این نیست که آیا این سهم به احتمال زیاد به رشد چشمگیر خواهد رسید. منظورم بی ارزش کردن کار شما نیست بلکه در پی این هستم که بپرسم چه اطلاعاتی لازم داریم تا بفهمیم این سهم به وضعیت خوبی خواهد رسید؟
                          بسیار عالی،
                          الحمد لله به نظر می رسد هم افزایی اطلاعات داریم.
                          در مورد احمدی نژاد و بنیاد یک مورد دیگر به ذهن من می رسد:
                          اینکه اگر اشتباه نکنم رئیس بنیاد و مدیر عامل بانک قوامین و فرمانده نیروی انتظامی هر سه عوض شده اند!
                          الان چک کردم:
                          فرمانده نیروی انتظامی: حسین اشتری(جای احمدی مقدم)،
                          مدیر بنیاد تعاون ناجا: حمیدرضا اشراق (جای قنبر پور)
                          و مدیر عامل بانک قوامین: غلامحسین تقی نتاج (جای خطیبی)
                          پس همان طور که این سه تن عوض شده اند احتمال دارد باز هم همسویی با دولت وقت (روحانی) وجود داشته باشد که معنایش می شود پروژه و سود.
                          =============
                          در مورد پتانسیل های رشد:
                          حد بالای رشد (رشد چشمگیری که فرمودید) توسط این موارد می تواند اتفاق بیافتد:
                          احتمال اینکه هیچ اختلاسی نبوده باشد
                          احتمال بهبود وضعیت ساختمان (و بالتبع پرداخته شدن مطالبات وقوام از سمت بنیاد)
                          احتمال تقسیم سود نقدی خوب در مجمع
                          احتمال افزایش سرمایه صد در صدی از انباشته (فرض کنید که 70 ریال توزیع کنند و 100 درصد افزایش سرمایه بدهد و بعد در قیمت 400 ریال هم باز شود باز 10 درصد سود دارد! و اگر در قیمت 800 ریال باز شود 110 درصد سود دارد!)
                          احتمال نقل مکان از بازار توافقی به بازار اصلی فرابورس
                          احتمال اینکه پول مهرگان نقد دریافت شده باشد (البته تکلیف این احتمال با یک تماس فکر کنم مشخص شود)
                          احتمال پایان یافتن بازی حق تقدم ها (شما به خوبی می بینید که چگونه هر روز 100 هزار تا حقوقی ها با هم رد و بدل می کنند و قیمت بالا نمی رود)
                          احتمال کم رنگ شدن و یا پایان یافتن فروش 10 هزارتایی کارکنان ناجا

البته این ها را که گفته بودم و شما هم خوانده بودید. پس باقی اش را دیگر تکرار نمی کنم. ولی متوجه منظور شما نمی شوم!؟ اینها همه احتمال هستند و در مورد وقوام نمی توان گفت فلان تضمین وجود دارد که به سودآوری و ارزش قیمتی برسد...
                          باز هم باید این احتمالات را با پارامتر های کمی مدل کرد (مثل همان 400 ریالی که عرض کردم و حتی درصد احتمال ها را هم حساب کرد تا در نهایت یک نسبت پاداش به خطر با درصد اطمینان بالا به دست بیاوریم)

در ضمن اگر خواستید جستار سایت تالار بورس را هم نگاه کنید، اطلاعات نصفه نیمه ای هم در آنجا پیدا می شود: http://forum.talarebourse.com/f14/t193715.html
                          آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2015/11/13, 22:02.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

برای آشنا شدن بیشتر با نقطه نظرات آقای نتاج می توان به صفحه شخصی ایشان رجوع کرد:

یک مقدار تحقیق در مورد "تقلب در بانکداری"!!! دارد. یک بار هم در لینک زیر گویا در مورد مطالبات بانکی! صحبت کرده است:

http://www.radiogoftogoo.ir/content/...tent/id/560064

((بحث اصلی در مورد وام جدید مسکن بود))
                            دکتر غلامحسین تقی نتاج تامین منابع مالی را یکی از مشکلات طرح های تسهیلات در خرید مسکن بیان کرد و گفت: درست است که در برخی از بانک ها مشکل معوقات بانکی وجود دارد اما با همدلی و همیاری از این تله نقدینگی بیرون خواهیم آمد.

وی به منابع تامین این تسهیلات اشاره کرد و اظهار داشت: مبلغ وام قابل توجه است و اگر 10 درصد این مبلغ را در نظر بگیریم مثلا سال 1394 مبلغ قابل توجهی است و بخش دیگر منابع وصول اقساط جاری است. همه وام گیرنده ها بدحساب نیستند، بخش قابل توجهی از مطالبات هم وصول می شود مطمئنا این منابع هم می تواند کمک کند به اجرای طرحی که این مصوبات صورت گرفته است.

وی افزود: باید پذیرفت بخش مسکن که بخش قابل توجه اقتصاد کشور به طور زنجیر وار به آن وابسته است بتواند با این منابع مالی، خرید و فروش فعال شود و به تولید واحدهای مسکونی جدیدتر کمک کند و از رکود خارج شویم.
                            در لینک زیر هم گفته خیلی نیاز دارد که سود بانکی سریعا کاهش پیدا کند:

شب خوش - یا علی
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام
                              در کدال آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده درج شده است.
                              توضیحات آگهی: انتخاب اعضای هیئت مدیره و اصلاح اساسنامه بانک

11:00 روز یکشنبه مورخ 1394/09/15 شهرک اکباتان ، فاز يک ، خيابان ورزش ، روبروي باشگاه راه آهن ، موسسه فرهنگي ورزشي پاس قوامين

«محمد حسین» هستم.

نظر

• سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

امروز کمی محدوده 83 اضافه کردم
                                بزودی خبرهای خوبی میاد
                                قیمت فعلی اصلا منطقی نیست
                                بانک ها استارت بزنن بیشترین بازدهی را میده .
                                فقط تا 105 بیاد میرسه به قیمت فروش 1 تومان حق

نظر

در حال کار...
                                X