درصد سود سالیانه مورد انتظار شما....

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sourena
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 1080

در اصل توسط hey پست شده است View Post
    با سلام خدمت سورنای عزیز و بزرگوار
    بازدهی 200درصد را که ذکر کردید را برچه مبنایی گفتید
    و اینکه آیا 4ماه پیش نیز این نظر را داشتید؟
    درود
    ممنون از لطفتون دوست عزیز
    راستش 6 ماهه دوم سال قبل کمی ما را بد عادت کرد;)
    فعلاً هم که بوی کباب میاد خدا کنه که...
    همان بحث سود مرکب که دوستان اشاره کردند دلالت بر این میکنه که
    شما اگر در هر ماه بتوانید 9 تا 10درصد از بازار سود بگیرید در یکسال
    سرمایه شما 3 برابر میشه که میشه همان 200 درصد
    شخصاً امسال بخاطر تعصب به سهمی مدتی از بازار جا ماندم که غفلت بزرگی بود
    و باعث عقب ماندن از هدفم شد. اخیراً جابجایی کلی در سبدم داشتم که انشالله خیره
    سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

با تشکر از دوستانی که مشارکت کردند و ما را از تجارب با ارزش خویش بهره مند کردند
      هنوز منتظر مشارکت افراد بیشتر هستیم
      اهداف بلند مدت مثلا5ساله را چگونه میتوان مشخص کرد؟
      مطمئنا در طول 5 سال بازار به صورت چند وقت اخیر نخواهد بود؟
      سرمایه شما تا 5سال آینده چند درصد افزایش یافته است؟
      به نظر من باید هر فرد یک بازه ای از میزان سود برای 5 سال آینده در ذهن خود داشته باشه
      حال چگونه؟

نظر

• alizali
        کاربر فعال
        • Jan 2013
        • 457

در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Post
        500 درصد و دوستانی گه میگن 300 درصد در سال 48 هفته داریم با فرض این که تعطیلات عید رو کم نکنیم.با این فرض کسی که میگه من 500 درصد سود کردم یعنی شما با 10 تومن اومدی الان باید 60 تومن داشته باش.
        حالا 500 درصد یعنی هفته ای 10.41٪ شما ایول داشتی اگه تو بازار بهمن ماه که خون می اومد از بازار (قبل افزایش سرمایه شیرانه ها نگید شیران خریدیم)بتونی 2 هفته 10 درصد بخوری مثبتتو. در کل به عنوان کسی که از سال 82 83 تو بورسم ضرر های فوق العده دادم و سود های شگفت انگیز بردم . سالی 100 تا 200 رو میشه رقم زد. فقطم بنیادی . تکنیکالی رو دوس ندارم . ممکنه بشه 500 در صد هم سود کرد اما واقعا باید هم ریسکتون خیلی بالا باشه هم نوسان های 8 در صدی بگیرید تو روز ها . اگر هم مثل حالی که شتران داد نصیبتون شده خب دیگه شتران واقعا شانسی بود.ولی در کل با ماهی 10 درصد خیلی راضیم .اینایی که میگم مال بازار معمولیه ها نبازار الان که پهن هم میخریدی مثبت 4 میخوره . سلامت و پر سود باشید

محاشبه شما اشتباهه
        سود مرکب رو باید حساب کنید
        10 12 14.4 17.28 20.736 24.8832 29.85984 35.831808 42.9981696 53.747712

کسی که با ده میلیون شروع کنه اگر فقط 9 معامله که هر کدوم 20 درصد رشد رو براش به ارمغان بیاره در پایان سال 53 میلیون داره
        20 درصد عدد خیلی کمیه ولی برای اینکه بشه 9 تاش رو با هم داشت اینقدر گرفتم

شما اگر همون ماهی ده درصد خودت را سود کنی باید در پایان سال ده میلیون رو حدود 30 میلیون کرده باشی
        10 11 12.1 13.31 14.641 16.1051 17.71561 19.487171 21.4358881 23.57947691 25.9374246 28.53116706

نظر

• alijavid
          عضو عادی
          • Feb 2013
          • 231

سود در شرایط ثبات اقتصادی حدود ماهانه 10 درصد و در سالهای استثنایی مثل امسال ماهی 20 درصد مطلوبست. ولی کمتر از این مقدار بانکها مناسبترند

نظر

• sourena
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 1080

در اصل توسط alijavid پست شده است View Post
            سود در شرایط ثبات اقتصادی حدود ماهانه 10 درصد و در سالهای استثنایی مثل امسال ماهی 20 درصد مطلوبست. ولی کمتر از این مقدار بانکها مناسبترند

راه میانه ای هم وجود داره و اون سرمایه گزاری در صندوقهاست
            بعضی صندوقها بازدهی بالای صددرصد یکساله داشته اند

این صندوقها برای کسانیکه با بورس آشنایی کمی دارند و نمیخواهند از رشد بازار
            باز بمانند عالیه

نظر

• mohamad123
              ستاره دار(5)
              • Jan 2013
              • 1171

در اصل توسط alijavid پست شده است View Post

دوست عزیز بانک ها سالیانه 20درصد سود میدهند طوریکه شما فرمودید ماهانه 20درصد سالانه 240درصد میشه به نظر من اگه در طول یکسال فرد 50درصد هم سود بکنه مناسب خواهد بود
              ولی نظر خود من حداقل 100درصد در طول یکسال
              اللهم عجل لولیک الفرج.

نظر

• OCARINA
                عضو عادی
                • Nov 2012
                • 43

این هم برنامه کاری منه.
                به نظرم تا سال نهم کار زیاد سختی نباشه ولی بعد اون به علت بالا رفتن حجم سرمایه 100 درصد سود در سال کار مشکلی باشه.
                مفروضات این برنامه:
                1- سالی 100 در صد سود گرفته شود
                2-سود مجمع حساب نشده
                3-تا سال پنجم سالی 2 میل افزایش سرمایه میدم(در آخر سال) و بعد از اون سالی 10 میل افزایش میدم.
                4-هدفم میان مدت و بلند مدت است با حداقل تعداد ترید در سال(من اگه بتونم 2 تا سود 50 در صدی از بازار در سال بگیرم خدا رو شکر میکنم.تازه25%هم میزنم جلو از برنامه با کمک بهره مرکب خودش غوغایی میکنه این 25 درصد;) )
                اگه عمری باشه 9 سال دیگه به هدف اول(1میل$) میرسم.
                خدا رو چه دیدی شاید وسط سال سوم یه پول تپل اومد دستم.اون وقت خیلی زود تر از 9 سال به هدفم میرسم.
                تا خدا چه بخواهد...
                خوشحال میشم دوستان نظرات خودشون رو بفرمایند.
                آخرین ویرایش توسط OCARINA؛ 2013/07/04, 22:08.

نظر

• bahary
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 2510

با توجه به کاهش وحشتناک ارزش پول ملی و کمتر شدن آن تا پایان سال 92 تنها راه برای حفظ ارزش سرمایه فعلی ماندن در بازار بورس است. بنظر من تا پایان سال هیچچ سهمی زیر قیمت هزار تومان نخواهد بود و ظاهز مطلب این است که سرمایه بکار گرفته شده در بورس ممکن است تا پنج برابر نیز بشود ولی باطن مطلب فقط حفظ ارزش امروز آن است.البته اگر بتوان با مطالعه و بررسی سهام بهتر را در سبد چید بزرگترین کار را کرده ایم.من انتظار 500درصدی سود از بورس در سال جاری را دارم.

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

حداقل 100 درصد سود در یک سال هدف ماست :D حالا از 100 تا 1000 درصد هم میتونه بازدهی یک سبد باشه ........ولی خوب ما روی سالی 100 درصد حساب باز میکنیم اونم در شرایط بحرانی الان که بازار خوبه خوبم یشه خیلی بیشتر سود کرد ...
                    ///

نظر

• sourena
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 1080

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                      حداقل 100 درصد سود در یک سال هدف ماست :D حالا از 100 تا 1000 درصد هم میتونه بازدهی یک سبد باشه ........ولی خوب ما روی سالی 100 درصد حساب باز میکنیم اونم در شرایط بحرانی الان که بازار خوبه خوبم یشه خیلی بیشتر سود کرد ...
                      میثم عزیز
                      درود
                      کمتر روزیه که یادت نکنم
                      دلم خیلی برات تنگ شده
                      جات در این روزها خیلی خالیه.امیدوارم تو که مرد روزهای سخت بودی از این روزهای سبز نیز بخوبی کام بگیری

برای اینکه پست را مرتبط کنم نقل قولی کنم از جناب موی عاقل تحلیلگر شناخته شده بورکس
                      ایشان امروز نوشت: در نیمه اول شهریور بیشتر سهام بازار پس از رشد چندصد درصدی در صف خرید میلیونی و بدون عرضه قفل میشه:D ..خودم اضافه کنم انشالله;)

راستی جای کاپیتان و بابک هم خیلی وقته خالیه.کسی خبری نداره؟

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

در اصل توسط سورنــا پست شده است View Post
                        میثم عزیز
                        درود
                        کمتر روزیه که یادت نکنم
                        دلم خیلی برات تنگ شده
                        جات در این روزها خیلی خالیه.امیدوارم تو که مرد روزهای سخت بودی از این روزهای سبز نیز بخوبی کام بگیری

برای اینکه پست را مرتبط کنم نقل قولی کنم از جناب موی عاقل تحلیلگر شناخته شده بورکس
                        ایشان امروز نوشت: در نیمه اول شهریور بیشتر سهام بازار پس از رشد چندصد درصدی در صف خرید میلیونی و بدون عرضه قفل میشه:D ..خودم اضافه کنم انشالله;)

راستی جای کاپیتان و بابک هم خیلی وقته خالیه.کسی خبری نداره؟

ممنون از اینکه به یاد ما بودی .........:D ارزش معاملات بورس قابل قیاس با گذشته نیست ..........پارسال همین موقع ها روزی 20 میلیارد معامله میشد (-:
                        الان فک کنم روزانه بالای 250 میلیارده!!!

تا وقتی این حجم پول هست بازار نگرانی خاصی نداره و ریسک کمتره ...........حالا این پول از کجا اومده نمیدونم .........اونم بدون بازگشایی شاه بندر !!!!!!!! خود شبندر احتمالا اگه بیاد روزی بالای 50 میلیارد ارزش معاملاتش بشه با این پولی که من میبینم.............

پول حرف اول رو میزنه ..........و قدرت پول رو این روزها در بازار شاهدیم .......;) پول میتونه همه ی تحلیل ها رو عوض کنه به شرطی این پول خارج نشه
                        ///

نظر

• sourena
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 1080

این پول که معلومه از کجا اومده
                          تب بورس یکجورایی فراگیر شده یا یکجورایی مد شده
                          نقدینگی سرگردان از بازارهای نه چندان جذاب و راکد موازی روانه بورس شده
                          انشالله خیره

نظر

• sourena
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 1080

در اصل توسط OCARINA پست شده است View Post
                            این هم برنامه کاری منه.
                            به نظرم تا سال نهم کار زیاد سختی نباشه ولی بعد اون به علت بالا رفتن حجم سرمایه 100 درصد سود در سال کار مشکلی باشه.
                            مفروضات این برنامه:
                            1- سالی 100 در صد سود گرفته شود
                            2-سود مجمع حساب نشده
                            3-تا سال پنجم سالی 2 میل افزایش سرمایه میدم(در آخر سال) و بعد از اون سالی 10 میل افزایش میدم.
                            4-هدفم میان مدت و بلند مدت است با حداقل تعداد ترید در سال(من اگه بتونم 2 تا سود 50 در صدی از بازار در سال بگیرم خدا رو شکر میکنم.تازه25%هم میزنم جلو از برنامه با کمک بهره مرکب خودش غوغایی میکنه این 25 درصد;) )
                            اگه عمری باشه 9 سال دیگه به هدف اول(1میل$) میرسم.
                            خدا رو چه دیدی شاید وسط سال سوم یه پول تپل اومد دستم.اون وقت خیلی زود تر از 9 سال به هدفم میرسم.
                            تا خدا چه بخواهد...
                            خوشحال میشم دوستان نظرات خودشون رو بفرمایند.

عالیه.آفرین
                            جداً باید معاملات را بهینه و کمینه کرد
                            شاخه به شاخه پریدن و بوالهوسی فقط به سود کارگزاره
                            امروز لیست معاملاتم را میدیدم هم جالبه هم تا حدودی احمقانه
                            گردش حساب من در 2 سال گذشته نزدیک شده به سه میلیارد تومن:-?:O
                            واقعاً چه حالی دادیم به کارگزارمون
                            این در حالیه که کل سرمایه من بسیار بسیار کمتر از این حرفهاست
                            آخرین ویرایش توسط sourena؛ 2013/07/04, 23:54.

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

در اصل توسط سورنــا پست شده است View Post

عالیه.آفرین
                              جداً باید معاملات را بهینه و کمینه کرد
                              شاخه به شاخه پریدن و بوالهوسی فقط به سود کارگزاره
                              امروز لیست معاملاتم را میدیدم هم جالبه هم تا حدودی احمقانه
                              گردش حساب من در 2 سال گذشته نزدیک شده به سه میلیارد تومن:-?:O
                              واقعاً چه حالی دادیم به کارگزارمون
                              این در حالیه که کل سرمایه من بسیار بسیار کمتر از این حرفهاست
                              سلام سورنا جان
                              یه نکته ای هست که حائز اهمیته
                              و اون اینه که مهم نیست چقدر به کارگزار دادی
                              مهم این است که چقدر توانستی سرمایه خود را افزایش دهی ممکنه کم معامله کنی و سود کمی هم ببری و پول کمی به جیب کارگزار بریزی
                              عکس این مطلب هم میتونه صادق باشه ،معامله زیاد ،سود زیاد ،سود کارگزار زیاد چه اشکالی داره؟
                              آقا میثم گل نیز با این حرف موافقه;)

نظر

• OCARINA
                                عضو عادی
                                • Nov 2012
                                • 43

در اصل توسط hey پست شده است View Post
                                سلام سورنا جان
                                یه نکته ای هست که حائز اهمیته
                                و اون اینه که مهم نیست چقدر به کارگزار دادی
                                مهم این است که چقدر توانستی سرمایه خود را افزایش دهی ممکنه کم معامله کنی و سود کمی هم ببری و پول کمی به جیب کارگزار بریزی
                                عکس این مطلب هم میتونه صادق باشه ،معامله زیاد ،سود زیاد ،سود کارگزار زیاد چه اشکالی داره؟
                                آقا میثم گل نیز با این حرف موافقه;)
                                به نظر من درصدی رو که به عنوان سود مد نظر میگیریم باید خالص درصد سود باشه,یعنی حق کارگزار و مالیات و ... رو کم شده در نظر بگیریم.
                                در این صورت حرف شما کاملا درسته.
                                ولی نکته ای که هست این شاخه به اون شاخه پریدنه.
                                یادمه سال گذشته یکی از عزیزان تحلیلگر عنوان کردند که سود سالشون نزدیک صفر بود و عامل اون رو همین مشکل بیان کرده بودند.
                                به هر حال روحیات افراد و نحوه تصمیمگیری و عملشان مختلف است لذا گفته های بنده همیشه و برای همه صادق نیست.

نظر

در حال کار...
                                X