کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سال نودو دو حدود 110 درصد بدست اوردم
امسال قصد کردم بالای دویست درصد در بیارم
از اول سال تا الان که فعلا حدود دو درصد کار کردم
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
ما که با تک سهمی شبهرن رستگار شدیم!
از 944 تومن دارمش. که تا 4800 هم رفت ولی اومد رو 4200
الانم که با افزایش سرمایه شده 2700
دیگه درصدشو حساب کنید
امسال بتونم سود بانکیو دربیارم هنر کردم. چون دیگه ازین خبرا نیست /:.yead.:/
چه انتظاری اقا ما فقط سود و ضرر می دیم و کارمزد می سازیم انشاالله که همه مشکلات جامعه حل بشه عمر هست که بر باد میره و چیزی هست هدف شیطان بزرگ هست......
[QUOTE=امیر بهرامی;583115]چه سوال خوبی...مقدار سود مورد انتظار من در یک سال اگر مسخره نکنید 1000 درصد...یعنی 10 برابر سرمایه ام[/QUOTE من یه بار تو زندگیم 1500 درصد سود کردم...جام جهانی 98 بود...طبق معمول تو اون سن سال ...عکس بازی میکردم......بیخ دیواری.......تری 15 بازی کردم....بردم....پسره تو عکساش حواسش نبود عکس کارلوسم کاشته بود..پسره عاشق کارلوس بود.عکس کارلوس براش جزئ اوراق بهادار حساب میشد.....خلاصه کارلوس رو با 15 تا عکس نو عوض کردیم........خلاصه اقا چه حالی داد............یاد کودکی بخیر..............................یادم رفت...زنم 1600 درصد سود کرد....با 18 ملیون جهاز امد.........با 317 ملیون رفت...............یک نصیحت به دوستان مجرد.............گول نخورید و باعث سود چند صد درصدیه بانوان سفته باز نشید
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
تو این بازاری که ما داریم اگه ضرر نکرده باشی باید کلاهتو بندازی بالا....
اما من هم مثل تموم جوانها دوست دارم زیاد سود کنم.ارزو بر جوانان عیب نیست...
اما به نظرم ادرسو اشتباهی اومدم این بازاری که ما داریم جز ضرر چیزی نمیده....
در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی با هم ندارند نه ماندن کسی حادثه ست نه رفتنِ کسی فاجعه !
[QUOTE=(حیدری);583128]تو این بازاری که ما داریم اگه ضرر نکرده باشی باید کلاهتو بندازی بالا....
اما من هم مثل تموم جوانها دوست دارم زیاد سود کنم.ارزو بر جوانان عیب نیست...
اما به نظرم ادرسو اشتباهی اومدم این بازاری که ما داریم جز ضرر چیزی نمیده....[/QUOTE دادا...از من که بدتر رکب نخوردی....منم مثله همه جونا با هزار تا ارزو ازدواج کردم....اخرش چی شد... پولم..جونیم...اعصابم..رفت..............اگه تو ضرری الان وقتش نیست خارج شی....دیگه اخراشه.............امیدت به خدا باشه...........داستان منم شده.....مثل این ضرب المثله....کوری عصا کشه کوری دیگر شود........{.کوری استعاره از متضرر میباشد}
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر