کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حقوقی چرا ناز می کنی اگر خیال کردی سهمم را مفت پایین می دهم به تو نشستی برود پایین بخری خیال کردی من نمی فروشم/:.nono.:/
حقوقی این قدر برای خرید ناز نکن بعدا 50 درصد بالاتر می آیی در صف خرید.بخر حقوقی این سهم هر روز خشک تر از روز قبل می شود سعی نکن مفت بخری نمی شود.من خودم صف فروش نشسته بودم ندادند.:.thumbsupsmileyanimآرزو بر حقوقی عیب نیست.از ما گفتن خود دانی./.:biggrinsmiley.:/
تمامی پست های بنده نظرات شخصی است پس با بررسی خود تصمیم بگیرید
اطلاعات و صورتهای مالی میاندورهای 6 ماهه منتهی به 1395/06/31 (حسابرسی نشده)
6 ماهه 95 نسبت به 94:
1- درآمدهای عملیاتی : 37 درصد افزایش
2- سود ناخالص : 74 درصد افزایش
3- شناسایی سود عملیاتی
4- زیان خالص : 48 درصد افزایش
5- زیان شناسایی شده برای هرسهم در 6 ماهه : 19 ریال
دلایل تغییرات واقعی دوره منتهی به ۱۳۹۵/۰۶/۳۱ (حسابرسی نشده) نسبت به اطلاعیه قبلی
توضيح : افزايش مبلغ مربوط به درآمد حاصل از سرمايه گذاريها مربوط ميشود به اعلام سود نقدي از طرف بانک پارسيان به ازاي هر سهم ،50 ريال که در اين گزارش تعديل لازم انجام ميگيرد .
ضمنا کاهش مبلغ 3،719 ميليون ريال ساير درآمدهاي عملياتي مربوط به تعديل نرخ عمليات حرارتي قطعات متفرقه ميباشد .
و تغيير در تعداد توليد و فروش گيربکس 16s - 151 , 16s -221 و 16S - 1700 مربوط است به تغيير MRP توسط مشتري و همچنين تغيير نرخ فروش گيربکس 16S - 221 نيز بر اساس آخرين توافق با مشتري ميباشد که در فاکتورهاي فروش اعمال گرديده است
خچرخش يك 5 موج صعودي را تكميل كرده و بنظر ميرسد وارد فاز اصلاحي شده باشد
تصميم گيري با شما.....
ممكن تحليل بنده اشتباه باشد
قيمت امروز 1788 ريال
شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
جناب اسطوره سلام می خواستم نظرت رو راجع به خکار جویا بشم، الان سهم بسته است . ممنون از زحمت
با سلام كمي فرصت بدهيد بررسي كنم چشم.
شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
افتتاح پیشرفته ترین خط تولید گیربکس
اکونیوز:یشرفته ترین خط تولید گیربکس ایران صبح امروز در شرکت چرخشگر ایران خودرو با حضور جمعی از مدیران استانی و ایران خودروافتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، این خط تولید که با سرمایه گذاری سه میلیون یورویی به بهره برداری رسیده است ، گیربکس پیشرفته جی.اچ.کیو (JHQ) را تولید خواهد کرد.
"جی.اچ.کیو" نسل جدیدی از گیربکس های دستی و از نوع دیفرانسیل بسته است که به دلیل برخورداری از سیستم کلاج هیدرولیکی، عوض کردن دنده را راحت تر می کند. مقدار روغن مصرفی در این نوع گیربکس نسبت به نمونه های قبلی 0.7 لیتر کمتر است.
ظرفیت تولید این خط سالانه 300 هزار دستگاه گیربکس است و با توجه به فناوری پیشرفته و سطح کیفی بالای گیربکس تولیدی در چرخشگر، امکان صادرات این محصول نیز فراهم است.
مرحله نخست این پروژه شامل بهره برداری از خط مونتاژ گیربکس، به بهره برداری رسید و برای دو فاز دیگر پروژه یعنی "داخلی سازی پوسته های گیربکس" و همچنین "شفت و دنده ها" برنامه ریزی شده است و به ترتیب تکمیل خواهد شد.
خط تولید راه اندازی شده در شرکت چرخشگر قابلیت تولید همه گیربکس های خانواده J را دارد.
این خط پیشرفته دارای سیستم خطا ناپذیری کامل و سطح اتوماسیون بالاست و پیشرفته ترین خط تولید گیربکس در کشور به شمار می آید.
محمد حسین عزیز ، ما هم پیش بینی شما را در گروه خودرو تایید کردیم ، اما آیا روند خودرو ادامه دار است ؟ امروز در برخی از سهام حقوقی خوب فروخت مثلا در خچرخش !!! واقعا ریسک خرید بالاست ولی در خودرو یا خساپا ریسک بالا نیست . فردا معاملات گروه خودرو مهم است. درود
یکی دو روز پیش در مورد خچرخش هشدار لازم را دادیم !!!
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
خچرخش شده بتای منفی گروه خودرو طبیعیه که تو این قیمت ها سیو سود ریسک کمتری داره اینجوری که من شنیدم بازیگر حقوقی این سهم خودش مستقیم و غیر مستقیم از طریق 13 تا کد حقیقی سعی داره شناور سهم رو کم کنه (البته الان هم خیلی کم شده) قیمت سهم رو ببره بالا تا واسه معامله بلوکی آماده کنه ................مثل اینکه ناظر محترم خودش هم تو این بازی شرکت داره....مگرنه تا حالا متوقف می شد شفاف سازی مهرماه و نحوه معاملات مهرماه و حالا حرکت اخیر و شفاف سازی سریع بهمن ماه
قیمت مورد نظر که رسید پیش بینی سال 96 و اخبار قراردادهای جدید و تغییرات مدیریتی و بازی همیشگی ...........مثل بترانس چند وقت پیش به هرحال تاکید می کنم این بازی مال هر کسی نیست و ریسک بالایی داره
نظر