کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
امروزم تا دقایق اخر 43 تا معامله شد.....دقیقه اخر هم 20 تا رو مثبت......سهم فوق العاده خشکه....این مقدار فروشنده اونم تو این 2 روز که بازار شدید منفی بود ...خیلی حرف بری گفتن داره..
اینم حرف اخر....اگه قیمت زمینش 20 درصد هم زیر قیمت زمین خاهن کارشناسی شه...که از محالاته.......میشه حداقل 300 درصد تجدید دارایی.....یعنی زمین خاهن متری 335000 کارشناسی شده....زمین خچرخش متری 270000 هم کارشناسی شه میشه 300 درصد.........حالا هی ملت برن نوسان معکوس بگیرن..........
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
سهم اصلاح زیادی ندارد و اهداف بالایی دارد البته بنده این سهم را ندارم اما در واچینگ لیست خودم قرارش دادم و مترصد ورودم
دادا...در اینده ایی نزدیک...صفی بدون عرضه خواهد داشت....میشه ضرب المثلی بهر کپتال گین......خیلی زود......افسوس که ملت تحلیل..تحقیق یادشون رفته.....هنوز علت فروش قبل مجمع تکمبا در 180 را نفهمیدم....بعید میدون خود فروشنده هاش هم فهمیده باشن.......ولی در کل دعای من همیشه بدرقه راهشونه......
پرواز خچرخش را به خودم تبریک عرض نموده...واز خدای منا...برای خویش توفیق روز افزون ارزومندم.........می.. تنها
در دل mey ?@_@?با فرزند برومندش خچرخشایانوس:d......فرزندم بی وقفه تا قله 350 برو نترس....سردار تجدید دارایی را به همراهیت میفرستم.....در قله 350 به بابا یه اس بده:)]...تا تمام نیروهای کمکی خویش را برایت گسیل کنم......راستی حال برادرت خاهن هم بد نیست.....ننه خاور هم سلام میرساند......./:.negaran.:/
در دل mey ?@_@?با فرزند برومندش خچرخشایانوس:d......فرزندم بی وقفه تا قله 350 برو نترس....سردار تجدید دارایی را به همراهیت میفرستم.....در قله 350 به بابا یه اس بده:)]...تا تمام نیروهای کمکی خویش را برایت گسیل کنم......راستی حال برادرت خاهن هم بد نیست.....ننه خاور هم سلام میرساند......./:.negaran.:/
کارت درسته دوست عزیز.آفرین.ولی از افزایش سرمایه ذوب خبری نشد.
کارت درسته دوست عزیز.آفرین.ولی از افزایش سرمایه ذوب خبری نشد.
گیره این حسابرسه خدا نشناسه.....ولی خدایش کل بازار ریخت...ولی از همون 190 که خریدیم...تا 240 رفت.......بدون نوسان هم الان بازم یه سود کم داده.این یعنی 20 درصد از بازار هر کی 190 گرفت و تا الان نفروخته جلوست.......ذوب هم اخرای بازیشه.......خودم 204...224...231...خالی کردم....یه نوسان معکوس هم رو 209..خرید و فروش 200.7.....دادیم....
الان دیدم 2 تا از سایت های همسایه....حرف از بازده رویایی میزنن........3 هفته دیگه خواهید دید..چه میکنه این دردانه
خچرخش اگه ارزش زمینشو 20 درصد زیر ارزش زمین خاهن هم کارشناسی شه....که محاله...الان زمین های اسکان داره متری 300 کارشناسی میشه......که قابل مقاسه با خچرخش نیست........موقعیت عالی زمین های خچرخش...وقتی بیشتر معلوم میشه...که میبینید اتا سنتر بزرگترین مرکز تجاری تفریحی غرب کشور میاد زمینه همسایه خچرخش یعنی بنیان دیزل را میخره...برای درک بهتر برید سایت اتاسنتر .....{{{..آتا سنتر...}}}...موقعیت منطقه را توصیف کرده...بعد با زمین خاهن که متری 335 کارشناسی شده مقایسه کنید.......با فرض محاله ذکر شده ....حداقل افزایش سرمایش 300 درصده....که تا 400 درصد هم قابل پیش بینیست..................خچرخش الان داره ...مثل شپلی 150 فرصت ورود میده..............کل شناوررسمی سهم 14 میله.....شناور واقعیش کمتر از 5...6..میله......بزودی همان داستان شفارس را شاهد خواهیم بود.......گزارش تو جیهی کامله...کارشناسی دادگستری انجام شده ... تقریبا18 روزه ..........تمام موارد فوق قابل پیگیری از امور سهام میباشد.. این تحلیل شخصیست...لطفا مبنای خرید یا فروش نباشد
نظر