چرخشگر(خچرخش)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : چرخشگر(خچرخش)

در اصل توسط تنها پست شده است View Post
    تعدیل منفی بوده منبع خبرتون سرکارتون گذاشته

63ریال کرده 13ریال 80% تعدیل منفی داده
    دادا بالاترین گین را امسال به امید خدا از این سهم میگیریم......با دلی آرام و قلبی مطمئن و روحی شاد و ضمیری امیدوار..:D.به استقبال منفی سهم میروم...البته اگه منفیش را عنایت کنن
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• تنها
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 1109

در اصل توسط mey پست شده است View Post
      دادا بالاترین گین را امسال به امید خدا از این سهم میگیریم......با دلی آرام و قلبی مطمئن و روحی شاد و ضمیری امیدوار..:D.به استقبال منفی سهم میروم...البته اگه منفیش را عنایت کنن

والله اینقدر تو این بورس بی در و پیکر ادم چیزای میبینه که تو تفکرات ادم هم به ذهنش نمیاد

مثلا میترسم مثل سمگا که از تجدید ارزیابی قرار بود افزایش سرمایه بده یهو بیاد اعلام کنه از اورده میخوام افزایش سرمایه بدم (شوخی)

منم پیکر سهم هستم بنظر من زیر 200 بیاد خوبه برا خرید فقط با دید افزایش سرمایه از لحاظ بنیادی که تعطیله ................

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

در اصل توسط تنها پست شده است View Post
        والله اینقدر تو این بورس بی در و پیکر ادم چیزای میبینه که تو تفکرات ادم هم به ذهنش نمیاد

مثلا میترسم مثل سمگا که از تجدید ارزیابی قرار بود افزایش سرمایه بده یهو بیاد اعلام کنه از اورده میخوام افزایش سرمایه بدم (شوخی)

منم پیکر سهم هستم بنظر من زیر 200 بیاد خوبه برا خرید فقط با دید افزایش سرمایه از لحاظ بنیادی که تعطیله ................
        اگه 200 بشه عالی میشه...ولی نمیشه.....چرا چون قسمت اعظم شناور سهم جمع شده...دادا...امیدوارم...حرفت شهید نشه...بتونم 200 دوباره خرید داشته باشم....قربانت
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10189

اگه 200 بشه عالی میشه...ولی نمیشه.....چرا چون قسمت اعظم شناور سهم جمع شده...دادا...امیدوارم...حرفت شهید نشه...بتونم 200 دوباره خرید داشته باشم....قربانت
          احتمالش هست 200 رو ببینه،ممکنه.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            احتمالش هست 200 رو ببینه،ممکنه.
            ​در عالم ناممکن وجود نداره....احتمال ذات بازاره

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

علت باز نشدن نماد....سازمان نامه زده جهت تو ضیحات در مورد تعدیل.......و اما تجدید دارایش....ماهی به دمب مبارک رسیده....یه مدت کوتاهی سهامداری کنید....یکی از بالا ترین گین ها را به جیب مبارک سرازیر کنید........

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

علت باز نشدن نماد....سازمان نامه زده جهت تو ضیحات در مورد تعدیل.......و اما تجدید دارایش....ماهی به دمب مبارک رسیده....یه مدت کوتاهی سهامداری کنید....یکی از بالا ترین گین ها را به جیب مبارک سرازیر کنید........
                  جوابیه گزارش کارشناسی دادگستری رسید دست شرکت.....گزارش توجیهی در اختیار حسابرس قرار گرفت....خودتون برای یه کپتال گین اماده کنید ..به امید خدا

نظر

• Senator1989
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 2577

دست راست خچرخش بعد خدا روی سر این خاهن باشه

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                      دست راست خچرخش بعد خدا روی سر این خاهن باشه
                      دادا...سهامدارای قدیمی خاهن شکایت کردن سازنان بابت تقدما.....این یه خرده باعث عقب افتادن مجوز خاهن شده

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

امروزم...اضافه کردم....گزارش توجیهی افزایش سرمایه از تجدید دارایی 2 روزه برای حسابررس فرستاده شده.....احتمالا اوایل هفته اینده...میاد کدال..امور سهام...04134473138 فرشباف...و احتمال بسیار زیاد بالای 300 درصده.....یکی از بهترین فرصت خرید بازار...این سهم بود......بازیگر باهوشی داره....

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

شرکت 33 میلیارد تومان سال 93 وام گرفته و اسناد زمین ها را به عنوان وثیقه در اختیار بانک گذاشته.....از انجا که...حد اقل میزان ارزش سنذ باید 3 برابر یا حداقل 2.5 برابر اصل فرع وام باشه.....میشه متوجه ارزش روز زمین ها گردید... یکی از اقوام برای یه وام 1.2 میلیاری...3.4 میلیارد سند کارشناسی شده توسط بانک وثیقه گذاشت..میتونید از قسمت اعتبارات بانک امارش در بیارید....حدافل تجدید دارایش 300 درصده.....

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

شرکت 33 میلیارد تومان سال 93 وام گرفته و اسناد زمین ها را به عنوان وثیقه در اختیار بانک گذاشته.....از انجا که...حد اقل میزان ارزش سنذ باید 3 برابر یا حداقل 2.5 برابر اصل فرع وام باشه.....میشه متوجه ارزش روز زمین ها گردید... یکی از اقوام برای یه وام 1.2 میلیاری...3.4 میلیارد سند کارشناسی شده توسط بانک وثیقه گذاشت..میتونید از قسمت اعتبارات بانک امارش در بیارید....حدافل تجدید دارایش 300 درصده.....
                            وام 33 میلیاردی را باید در مدت 54 ماه..63 میلیارد برگردونه..(.طبق گزارش 6 ماهه حسابرسی شده)....و بابت این وام که جمعا با سودش 63 میلیارد میشه...زمین شرکت را وثیقه کرده.....و و با توجه به این نکته که همیشه ارزش کارشناسی وثیقه باید 2 تا 3 برابر مبلغ اصل فرع وام باشه.....دیگه خودتون حساب کنیدمیزان افزایش سرمایه را....تو بهترین حالت که تقریبا تو هیچ بانکی اتفاق نمیوفته میزان اصل فرع وام باید حداقل 80 درصد کارشناسی ملک باشه....یعنی ملک خچرخش حداقل 79 میلیارد باید کارشناسی شده باشه....میشه263 درصد....شما بانکی پیدا کردید برای وام 63 میلیاردی وثیقه 79 میلیاردی ملکی قیول کنه جایزه دارید

نظر

• banima
                              عضو عادی
                              • Aug 2013
                              • 277

امروز دوباره ممنوع شد دوستان علتش رو اطلاع دارند

نظر

• Senator1989
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 2577

دوستان خبر جدیدی نیست دیگه ؟ از زمان اعلام در کدال تا چند روز بعد سهم بسته میشه و فرصت معامله داره؟

نظر

در حال کار...
                                X