بانک تجارت ( وتجارت )
Collapse
X
-
پاسخ : بانک تجارت ( وتجارت )
در اصل توسط Abad پست شده است View Postما اماده شدیم پله دوم را حدود 635 ریال خرید کنیم ولی ظاهرا امروز امکان پذیر نیست
دورد بر اباد گلپست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
دوستان قدیمی تجارت....یه چیزی شنیدم...مثل اینکه مدیر عامل...دستور حمایت از سهم را بصورت free line.....داده...میتونه کاملا شنیده بنده چرت باشه...مثله 100 تا خبر دروغ دیگه...پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postما اماده شدیم پله دوم را حدود 635 ریال خرید کنیم ولی ظاهرا امروز امکان پذیر نیستدر اصل توسط mey پست شده است View Postدمتگرم....من کشته مرده خریدهاتم....یه امار ازکارگزارت بگیرنزدیک190میل تا 655 نشستند....
دورد بر اباد گلAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Postکسانی که دوست دارند از گروه بانکی خرید کنند ریسک پیش بینی سال 96 را لحاظ کنند
سهم 100 بود اره...ولی سهمه 65..6..تومانی...دیگه پی همه چی بتنش مالیده شده....یه چیزی هم بگم...اگه واقعا دنبال ارتباط با بانک های جهانی باشن...نمیتونند با این قیمت ها وارد بازی بشند....در ضمن..اردرهای حقوقی ...هم جای حرف دارهپست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
تجربه به من نشون داده...اشغال ترین سهم هم...اگه زیر سهم بسته بشه....میره بالا...اعتماد به سهم زیاد میشه....ولی در کل این قیمت ها فروش نداره.....پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
این اردرها اعتماد سازه....امروز کاملا زهر فروشنده ها گرفته شد....دیگه این که مشخصه...اگه دارید...نفروشید...پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
به قول بابا بزگم...هر وقت حرف میزدیم...میگف...بچه من این مو ها را تو طویله سفید نکردم....پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
در اصل توسط mey پست شده است View Postاگه
سهم 100 بود اره...ولی سهمه 65..6..تومانی...دیگه پی همه چی بتنش مالیده شده....یه چیزی هم بگم...اگه واقعا دنبال ارتباط با بانک های جهانی باشن...نمیتونند با این قیمت ها وارد بازی بشند....در ضمن..اردرهای حقوقی ...هم جای حرف دارهبهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postما هم همدرد شدیم با سهامداران وتجارت ،،، پله اول 200 هزار سهم در قیمت 657 ریال خرید شد احتمال افت هنوز هم هست معاملات امروز جالب نبود . ولی خرید در این قیمت ها و کمتر احتمالا ریسک معقولی استدر اصل توسط Abad پست شده است View Postما اماده شدیم پله دوم را حدود 635 ریال خرید کنیم ولی ظاهرا امروز امکان پذیر نیستAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
نظر