بانک پارسیان ( وپارس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • baran
    عضو فعال
    • May 2011
    • 704

پاسخ : بانک پارسیان ( وپارس )

با حضور وزیر اقتصاد و اعضای هیات واگذاری صورت گرفت؛
    ?بررسی شرایط واگذاری سهام شرکت‌های پالایش نفت امام خمینی، پرسپولیس و استقلال

?سیصد و نود و پنجمین جلسه هیات واگذاری با حضور دکتر خاندوزی رئیس هیات و سایر اعضاء در وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد و در این نشست تصویب قیمت، شرایط واگذاری، واگذاری بابت رد دیون و فروش سهام از طریق بازار سرمایه شرکت‌های پالایش نفت امام خمینی(ره) (شازند)، فرهنگی ورزشی استقلال، فرهنگی ورزشی پرسپولیس و صنعتی و معدنی اپال پارسیان سنگان مورد بررسی و تصویب هیات قرار گرفت.

متن کامل خبر را اینجا بخوانید

شبکه‌های اجتماعی پایگاه خبری بازار سرمایه "سنا" ?

توییتر | روبیکا | بله | آپارات | اینستاگرام | تلگرام
    @sena_news

علت خرید چند صد میلیونی سهم و صف خرید ۱۵۰ میلیونی آخر تایم معاملات خگستر هم مشخص شد....از فردا بانک پارسیان ....بیمه پارسیان....و خگستر بیشتر مورد اقبال واقع خواهند شد

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

بنظرم باز هم بالا خواهد رفت ولی پرنوسان.بنظرم هر کسی سهامدار هست باید صبوری کنه هنوز مقاومت های زیادی باید بشکنه.
      هنوز در تایم روزانه و هفتگی در زیر ابر نزولی هست و انتظار رشد شارپ ازش ندارم ولی فکر میکنم پرنوسان میتونه بالا بره.
      حد ضرر شکست کف 160 تومن.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

احتمال اینکه وپارس در وضعیت کنونی در ابتدای سومین موج متوسط از موج 5 صعودی بزرگ باشه کم نیست در اون صورت حداقلترین هدف شکست سقف قبلی 330 تومنه.
        بنیادی خیلی قویی نداره،در واقع زیان انباشته ای به مبلغ 7090 میلیارد تومن به عبارتی برای هر سهم 45 تومن زیان انباشته داره،ولی سال قبل 20 تومن سود ساخته .
        محرک صعود یا افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی ها میتونه باشه یا فروش بلوک،دقیق نمیدونم دلیل صعود قیمت چیه؟
        الان قیمتش 185 تومنه ،حد ضرر شکست کف 160 تومن هست.
        بنظر من هر کسی داره،صبوری رو هم باید چاشنی کار بکنه انتظار صعود شارپ و سریع ندارم بلکه با نوسان ممکنه بالا بره.هنوز مقاومت های زیادی هست که باهاش باید روبرو بشه و بشکنه.
        خودم ندارمش،صرفا یه نگاهی به نمودارش انداختم.
        این نظر منه،ممکنه هم درست نباشه دوستان با نظر خودشان خرید و فروش کنند.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• محمد ساده
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 934

چارت خوب اما بنیادی خراب...نتیجه با جو خودرویی ها و آگهی مجدد بلوک هزار باره و مسخره...حرکت اصلی خواهد کرد...

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            احتمال اینکه وپارس در وضعیت کنونی در ابتدای سومین موج متوسط از موج 5 صعودی بزرگ باشه کم نیست در اون صورت حداقلترین هدف شکست سقف قبلی 330 تومنه.
            بنیادی خیلی قویی نداره،در واقع زیان انباشته ای به مبلغ 7090 میلیارد تومن به عبارتی برای هر سهم 45 تومن زیان انباشته داره،ولی سال قبل 20 تومن سود ساخته .
            محرک صعود یا افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی ها میتونه باشه یا فروش بلوک،دقیق نمیدونم دلیل صعود قیمت چیه؟
            الان قیمتش 185 تومنه ،حد ضرر شکست کف 160 تومن هست.
            بنظر من هر کسی داره،صبوری رو هم باید چاشنی کار بکنه انتظار صعود شارپ و سریع ندارم بلکه با نوسان ممکنه بالا بره.هنوز مقاومت های زیادی هست که باهاش باید روبرو بشه و بشکنه.
            خودم ندارمش،صرفا یه نگاهی به نمودارش انداختم.
            این نظر منه،ممکنه هم درست نباشه دوستان با نظر خودشان خرید و فروش کنند.
            فعلا هدف اول اومدن به بالای 200 تومن و تثبیت بالای اون و سپس حرکت بسمت مقاومت 250 تومن و شکست اون طی نوسانی میتونه باشه.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

بنظرم سهامدارهاش صبوری کنند گین خوبی بده روزهای گذشته حجم های خوبی معامله شده ولی ابتدا باید بالای 200 تومن خودش رو تثبیت کنه ،یه بار رفت ولی نتونست تثبیت بشه ولی بار دوم بالای 200 تومن بره،خودش رو تثبیت میکنه و سپس نوسانی میره بسمت مقاومت 250 تومن.
                البته اینا همش حدسیات منه و ممکنه هم هست اونطور هم پیش نره.

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

دو سه روزه صف خرید پایدار داره ،با شکست 206 تومن الگوی صعودی 1-2-3 رو تکمیل میکنه .مقاومت خط روند نزولی در حوالی 265 تومن خواهد بود.
                  محدوده 225 تا 265 تومن محدوده مقاومتی هست.امید هست با صف خرید پایدار این چند روز،از پس این محدوده مقاومتی بصورت حرکت نوسانی دربیاد.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

بانک پارسیان گفته فروش دارایی های غیر بانکی در جریان هست،مهمترین دارایی غیربانکیش اپال هست.غول معدنی که ارزش بازاری امروزش بیش از 26 هزار میلیارد تومنه یعنی بانک پارسیان که 90 درصد اپال رو در اختیار داره،دارایی به ارزش 23 هزار میلیارد تومن در اپال داره.

یادمه دو سال پیش فولاد میخواست این غول معدنی رو از بانک پارسیان بخره که سر قیمت به توافق نرسیدند،بهرحال باید بفروشه چون بانک ها از یکی دو سال پیش تحت فشار بانک مرکزی هستند تا اموال مازاد غیربانکیشون رو بفروشند.
                    فراموش نکنیم که 7 درصد وپارس هم از آن خگستره.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

بانک پارسیان برای واگذاری سهام "اپال" شرکت جدید تاسیس کرد

بانک پارسیان برای واگذاری سهام اپال کانی پارس، شرکت سهامی خاص با مالکیت ۷۰.۴ درصدی تاسیس کرد.

به گزارش پایگاه خبری
                      بورس پرس، بانک پارسیان از تاسیس شرکت سهامی خاص و با مالکیت 70.4 درصدی برای انتقال سهام زیرمجموعه در اپال کانی پارس و واگذاری آن خبر داد و با توقف نماد، آماده بازگشایی تا ساعت 10:15 شد.
                      بر اساس این گزارش، "وپارس" با توجه به تکالیف مقرر در ماده 16 قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی و پیرو شفاف سازی 14 اسفند در سامانه کدال، اعلام کرد: این بانک اقدام به تاسیس شرکت کانی سازان کیمیا (سهامی خاص) با ترکیب سهامداری بانک پارسیان 70.4 درصد، بیمه پارسیان 14.3 درصد، گروه مالی پارسیان(سهامی خاص) با 12.1 درصد، توسعه ساختمانی پارسیان(سهامی خاص) با 3.2 درصد و سرمایه ثبتی یک میلیارد تومان کرده تا سهام متعلق به سرمایه‌گذاری پارسیان در اپال کانی پارس به شرکت کانی‌سازان کیمیا منتقل و از این طریق شرایط مناسبتری برای واگذاری آن ایجاد شود.
                      در صورت به نتیجه رسیدن مذاکرات ضمن انجام فرآیندهای قانونی ، اطلاع رسانی مناسب درخصوص اثرات مالی آن به عمل خواهد آمد

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

تعجبم میکنم این سهم ،در سایت سهامدار کمی داره!
                        زیر 200 تومن یه شکار خوب بود.

نظر

• محمد ساده
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 934

تعجبم میکنم این سهم ،در سایت سهامدار کمی داره!
                          زیر 200 تومن یه شکار خوب بود.
                          سلام...دقیقا حدود 175 ت..اما چند باری نوسان گرفتم ولی فروختم...آخرین بارم جام گذاشت...الانم دیگه به نظرم فروشیه تا خریدنی حتی با فروش اپال...(بخش اصلی رشد کوتاه مدت پیشخور کرده)

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                            سلام...دقیقا حدود 175 ت..اما چند باری نوسان گرفتم ولی فروختم...آخرین بارم جام گذاشت...الانم دیگه به نظرم فروشیه تا خریدنی حتی با فروش اپال...(بخش اصلی رشد کوتاه مدت پیشخور کرده)
                            درود بر شما
                            بگمان من سخت در اشتباهید اگر فکر میکنید وپارس در این قیمت ها فروشیه.
                            نه من موافق این دیدگاه نیستم ،من فکر میکنم وپارس تازه موتور روند صعودیش روشن شده.شایعه شده بلوک اپال بفروش رسیده اگه این خبر درست باشه قیمت وپارس بالای سقف 330 تومنه.

نظر

• محمد ساده
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 934

درود بر شما
                              بگمان من سخت در اشتباهید اگر فکر میکنید وپارس در این قیمت ها فروشیه.
                              نه من موافق این دیدگاه نیستم ،من فکر میکنم وپارس تازه موتور روند صعودیش روشن شده.شایعه شده بلوک اپال بفروش رسیده اگه این خبر درست باشه قیمت وپارس بالای سقف 330 تومنه.
                              به نظرم از محدوده 250 وارد اصلاح میشه...و اگه حرکتیم باشه بعد از اصلاح...پس کوتاه مدتی فروشیه تا خریدنی...اما میان مدت چون به اعداد بالای خودرویی ها اعتقاد دارم...با نظر شما موافقم

نظر

• محمد ساده
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 934

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                                به نظرم از محدوده 250 وارد اصلاح میشه...و اگه حرکتیم باشه بعد از اصلاح...پس کوتاه مدتی فروشیه تا خریدنی...اما میان مدت چون به اعداد بالای خودرویی ها اعتقاد دارم...با نظر شما موافقم
                                دو روز پیش حدود 90 میلیون صف خرید بود...که این پیام دادم و الان حدود 140 میلیون صف فروش، خواستم بگم هر سهمی تو هر قیمتی و بازه زمانی مد نظر، ارزنده بودن و غیر ارزنده بودن براش میشه تعریف کرد....

نظر

در حال کار...
                                X