بانک پارسیان ( وپارس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : بانک پارسیان ( وپارس )

یعنی سهم یه روز صف فروش شد غیرارزنده شد؟!
    لابد فردا صف خرید بشه سهم میشه خیلی ارزنده !!!
    از بالاترین قیمتش که 241 تومن دیروز باشه،امروز در صف فروش 226 یعنی ده درصد افت،با ده درصد افت یه سهم شد غیر ارزنده؟!!!
    از دیروز تا امروز شد، بازه زمانی؟!!
    خدای من چه دیدگاهی

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• محمد ساده
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 934

نه...شما گفتین صعودیه تا 330...من گفتم تو کوتاه مدت فروشیه (تا اینجا گواه ده درصد افت طبق حرف خودتون)...اما تو بازه میان مدت همچنان صعودیه چون خودرویی ها، صعودی خواهند بود...فکر کنم واضح باشه ونیاز مجدد به توضیح دادن نباشه...مگر شما خودتون زده باشین به خواب که بیدار کردنتون سخته و از حوصله من خارج...دیدگاه شما هم برای من تعجب آوره...

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10191

کی به 250 تومن رسید که ما متوجه نشدیم؟
        مگه نفرمودید از 250 تومن وارد اصلاح میشه،کو 250 تومن؟
        مگه من گفتم یه کله و شارپ تا 330 تومن میره بالا؟!
        خدا رو شکر پست های قبلی من هی و حاضره و گفتم سهم چطور میره بالا.
        حرف سر واژه غیرارزنده شما بود.
        سهمی با ده درصد حتی بیست درصد افت نمیتونه غیرارزنده باشه،بحث سر اینه.
        جمله زشت"شما خودتون رو بخواب زدید" رو نادیده میگیرم.
        موفق باشید

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        بنظرم باز هم بالا خواهد رفت ولی پرنوسان.بنظرم هر کسی سهامدار هست باید صبوری کنه هنوز مقاومت های زیادی باید بشکنه.
        هنوز در تایم روزانه و هفتگی در زیر ابر نزولی هست و
        انتظار رشد شارپ ازش ندارم ولی فکر میکنم پرنوسان میتونه بالا بره.
        حد ضرر شکست کف 160 تومن.
        احتمال اینکه وپارس در وضعیت کنونی در ابتدای سومین موج متوسط از موج 5 صعودی بزرگ باشه کم نیست در اون صورت حداقلترین هدف شکست سقف قبلی 330 تومنه.
        بنیادی خیلی قویی نداره،در واقع زیان انباشته ای به مبلغ 7090 میلیارد تومن به عبارتی برای هر سهم 45 تومن زیان انباشته داره،ولی سال قبل 20 تومن سود ساخته .
        محرک صعود یا افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی ها میتونه باشه یا فروش بلوک،دقیق نمیدونم دلیل صعود قیمت چیه؟
        الان قیمتش 185 تومنه ،حد ضرر شکست کف 160 تومن هست.
        بنظر من هر کسی داره،صبوری رو هم باید چاشنی کار بکنه انتظار صعود شارپ و سریع ندارم بلکه با نوسان ممکنه بالا بره.هنوز مقاومت های زیادی هست که باهاش باید روبرو بشه و بشکنه.
        خودم ندارمش،صرفا یه نگاهی به نمودارش انداختم.
        این نظر منه،ممکنه هم درست نباشه دوستان با نظر خودشان خرید و فروش کنند.
        فعلا هدف اول اومدن به بالای 200 تومن و تثبیت بالای اون و سپس حرکت بسمت مقاومت 250 تومن و شکست اون طی نوسانی میتونه باشه.
        بنظرم سهامدارهاش صبوری کنند گین خوبی بده روزهای گذشته حجم های خوبی معامله شده ولی ابتدا باید بالای 200 تومن خودش رو تثبیت کنه ،یه بار رفت ولی نتونست تثبیت بشه ولی بار دوم بالای 200 تومن بره،خودش رو تثبیت میکنه و سپس نوسانی میره بسمت مقاومت 250 تومن.
        البته اینا همش حدسیات منه و ممکنه هم هست اونطور هم پیش نره.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سپهر کلهر
          عضو فعال
          • Feb 2019
          • 578

آخرین ویرایش توسط سپهر کلهر؛ 2024/03/10, 21:55.

نظر

• محمد ساده
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 934

_(جالب اینجاس حرف و نظر هر دو، همسو با بیان متفاوت و البته چاشنی عصبانیت در این روزهای سخت)....اوکی منم براتون آرزوی موفقیت دارم و پیشاپیش عید و بهتون تبریک میگم....

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

6 اگهی افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب با موضوع برگزاری مزایده فروش دارایی و اموال از سوی بانک پارسیان.
              1_برگزاری مزایده فروش بخش اداری برج زرافشان طبقات 8 الی 29 به مساحت 20 هزار متر مربع
              2-برگزاری مزایده فروش 100 درصد شرکت آرتین فلز ماهان گستر یاران معادل 10 میلیون سهم
              3_برگزاری مزایده فروش 100 درصد شرکت کانی سازان کیمیا معادل 10 میلیون سهم
              4_برگزاری مزایده فروش 100 درصد شرکت سرمایه گذاری پارسیان معادل 20 میلیارد سهم
              5_برگزاری مزایده فروش 99.99 درصد شرکت گروه داده پردازی پارسیان معادل حدود 26 میلیارد سهم
              6_برگزاری مزایده فروش 100 درصد شرگت گروه مالی پارسیان معادل 50 میلیارد سهم

بخاطر همین میگم این سهم اهداف بالا داره ولی متاسفانه در ایران نظر و تحلیل رایگان خریدار نداره.شما ببینید ،این تاپیک بسختی دو نفر خواننده داره،اینها تلنگرهایی بود که من باید میخوردم تا بیشتر ارزش کار خودم رو بدونم و زحماتم رو بیهوده به هدر ندم.
              بدرود

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

اگه واقعا برای اپال مشتری نبود چرا سهم رو تا اینجا آوردید؟
                خیلی ها به امید فروش بلوک اپال وارد سهم شده اند.
                بنظر من سازمان بورس باید به معاملات وپارس در این یکی دو ماه ورود کنه.
                مردم مسخره شما نیستند که با یه خبر سهم رو 30-40 درصد بالا پایین می کنید.
                من که در تکنیکالش صعود میبینم ولی اطلاعیه دیروزش مبنی برعدم خریدار بلوک اپال، سهامداران رو ناامید کرده و صف فروش هیجانی تشکیل داده اند.

نظر

• احسان147
                  عضو فعال
                  • Mar 2013
                  • 937

تکنیکال یعنی کشک دوباره برمیگرده 170

نظر

• عباس انصاری
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1795

سهم بین ۱۸۶ تا ۱۹۰ اصلاح داره !
                    بعدش باز با آگهی مزایده اپال و ..‌‌. ی نوسان دیگه

نظر

• عباس انصاری
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1795

اما صف فروش سنگین این سهم توسط بازیگران سهم چیده شد تا از خروج پول جلوگیری بشه .
                      سهم به احتمال قوی یکشنبه با حجم بالای ۲۰۰ میلیون معامله و روز دوشنبه سهم متعادل و برگشت به مدار صعودی

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                        تکنیکال یعنی کشک دوباره برمیگرده 170

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                        با سپاس از زحمات شما
                        ممنون میشم اگه توضیح مختصری راجع به تکنیکال زنگان بدید
                        حمایت ومقاومت

بنظرتون میره بالا؟
                        داداش اگه تکنیکال کشکه لطفا دیگه دنبال نظرات تکنیکالی نرو،با همون تحلیل بنیادی بمون.
                        .
                        .
                        .
                        .
                        باور دارم که یه حقه ای در این صف فروش ها هست.

نظر

• احسان147
                          عضو فعال
                          • Mar 2013
                          • 937

هیچ حقه ای نیست
                          میاد پایین بازم
                          در حالیکه همه تکنیکالیستها میگفتن یه اصلاح جزیی داره و میره برای 330

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10191

چارتیست ها برای تحلیل هر سهمی با دهها موج صعودی و نزولی ،کوتاه و متوسط مواجه هستند، فعالان بازار هم انتظار دارند همه اونا رو دقیق از کف تا سقف پیش بینی کنند!
                            ولی تنها هنر یه بنیادی کار پیش بینی یه سود سالیانه هست،اونم یه افزایش یا کاهش سود 20 یا 30 درصدی !!!
                            این فرق چارتیست ها با بنیادی کارهاست.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

قشنگ خط روند نزولی رو در 230 تومن شکونده.سهم رو کشوندن زیر 200 تومن چند صد میلیون حجم ازش خریدن بعد آوردن دوباره بالا.فکر میکنم نوسانی میره سر وقت مقاومت سقف 330 تومن.حد ضرر اومدن سهم به زیر خط روند نزولی می باشد.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

صف خرید 900-700 میلیون حجمی امروز وپارس نشون دهنده اینه که یه اتفاق های مثبتی روی سهم ممکنه بزودی بیفته.
                                ممکنه مربوط به افزایش سرمایه باشه.دقیق نمیدونم ولی حجم صف خرید میگه که از ما بهترون یه چیزهایی رو خبردار شده اند که ما ازش بی خبریم.
                                وپارس واقعا سهم ارزشمندی در 200 تومن بود.من فکر میکنم با این صف خرید براحتی مقاومت 330 تومن رو بشکنه و نوسانی بره سمت سقف 600 تومن سال 99.
                                لطفا این نظر رو مبنای خرید و فروش خود قرار ندهید.

نظر

در حال کار...
                                X