کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قبلا در شعب بانکها براي جذب سپرده بيشتر امتياز به کارکنان و شعبه مي داند حالا با مصوبه جريد هم براي جذب سپرده هم تسهيلات دهي به مشتريان
.....................................
من مقدار زیادی از سبم وبملت هست. ممکنه دوستان تحلیلی ازش بذارن؟ از روزی که خریدم رش که نداشته هیچ دو سه در صدی هم تو ضررم. به نظرتون عوضش بکنم با یک سهم دیگه؟ وبوعلی خوبه؟ امروز فرصت خرید داد.
با تشکر
[COLOR=#ff3366][B]اگر برای قطع یک درخت هشت ساعت به من فرصت بدهند، شش ساعت آن را به تیز کردن تبرم اختصاص می دهم
[/B][/COLOR]
من مقدار زیادی از سبم وبملت هست. ممکنه دوستان تحلیلی ازش بذارن؟ از روزی که خریدم رش که نداشته هیچ دو سه در صدی هم تو ضررم. به نظرتون عوضش بکنم با یک سهم دیگه؟ وبوعلی خوبه؟ امروز فرصت خرید داد.
با تشکر
تا 250 شاید بیاد ولی در کل روند صعودی تا 350 داره 6-9 ماه....
با اجازه دارو ساز عزیز،نظر من این است :گزارش 6 ماهه ، تعدیل و افزایش سرمایه احتمالی آن و مذاکرات احتمالا مثبت ژنو را همراهی کنید بعد اگر همه هم منفی باشد که نیست شاید 250حد ضرر شما باشد و بفروشید
فروش یا ماندن با آن حاصل تصمیم گیری شماست نه نوشته های ما
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
عدم ارائه گزارش 6 ماهه تاکنون علامت سئوال بسیار بزرگ و صد البته غیر قانونی و اجحاف
به سهامداران خرد وبملته...هر مشکلی که بوده تا حالا باید برطرف میکردن و گزارش
میومد رو کدال...امور مالی و حسابرس و کارشناسان سازمان هر گیری که هست تا حالا باید
رفع میکردن و گزارش میومد رو کدال...نمی دونم تعدیل سنگین ناشی از تسعیر ارز رو
مخفی کردن و ازشون خواستن رو کنن یا برعکس!...به هر حال چه تو 6 ماهه تعدیل
سنگین خودشون رو اعلام کنن و چه با مخفی سازی سود بخوان تعدیلها رو مرحله به مرحله بدن
کف سود 92 وبملت 70 تومنه و اگه واقعا
سودشون رو مخفی نکنن میتونه به بالای 100 تومن هم برسه...وبملت در قیمتهای فعلی یکی از ارزشمندترین بانکیها
و بلکه کل بازاره...بد نیست فقط یکی از اعداد شگفت انگیز وبملت رو بر مبنای گزارش 3 ماهه! ببینیم :
مجموع داراییها = 116870 میلیارد تومان یعنی سهمی 35308 ریال....قیمت کنونی حدود 2700 ریال!
-----------------------------------------------------------
بازار بشدت در مورد وبملت داره اشتباه میکنه...
گر چه این اشتباهات ذات بازاره و اگه اشتباهی نباشه سودی هم نصیبمان نخواهد شد!
دوستان عزیز یه چیزی می گم نخندید لطفا . من هر وقت حرکتی بخوام بکنم و - عقل اونو تایید- کنه و آیندش برام مبهم باشه از دوست عزیزی می خوام که برام فال بگیره و یا سر دوراهی قرار می گیرم استخاره می کنم. جالبه که تو 99% آن درست عمل کرده . علی ایحال نه اینکه این کار پایه علمی داشته باشه ولی یه جورایی برای هر اقدام مبهمی خیالو راحت می کنه و به حرکت می ندازه آدمو و یکم از استرس دور می کنه.
جالبه برای مذاکره 5+1 فال گرفتم بدون اینکه این دوست عزیز از نیت من باخبر باشه می دونید چی گفت ؟
گفت : جلسه ای برگزار می شه ، در اون جلسه معامله مالی صورت می گیره!!!، به شدت جلسه پر برکت و خوبیه و درآخر گفت جلسه ای شبیه به معجزست :) حالا ببینیم چقدر به واقعیت نزدیک خواهد بود ؟؟؟؟؟ من که بانک ملتو حسابی خریدم ...... امروز ......
به نظرم وبملت هم دور خیزش را برای شکست 280 انجام داده امروز صف خرید میشه
تارگت کوتاه مدت این سهم بعد از 280 320 و بعدش 380 خواهد بود
تعدیل خوبی برای این بانکی در پیش است
--------------------------------------------------------------------
البته امکان اشتباه برای هر تحلیل گری هست و باید بر اساس بررسی دقیق و با مسئولیت پذیری
شخصی معاملات رو انجام داد...
بانک ملت از لحاظ دارایی در بین بانکهای بورسی بدون رقیبه و مجموع داراییهاش
طبق گزارش 3 ماهه (هنوز 6 ماهه و تعدیلش رو که همه منتظرش هستن نداده)
حدود 116870 میلیارد تومنه یعنی هر سهم بانک ملت حدود 3531 تومن دارایی
داره اونوقت قیمتش زیر 270 تومنه!...بد نیست قسمتی از سبد رو به این بانک بسیار
ارزشمند اختصاص بدیم...گر چه حقوقی فروشنده داره اذیت میکنه ولی وقتی استارتش
رو بزنه صعود شارپی در انتظارش خواهد بود...شاید این استارت اومدن گزارش 6 ماهه باشه
که تاخیرش بسیار سئوال برانگیز شده...شنیده شده علاوه بر تعدیل بحث افزایش سرمایه نیز مطرحه...
---------------------------------------------------------------------------------------
نقل قول ازKazem Naderali :بیشترین تاثیر سوییفت و تحریم بانکی روی بانكهای ملت و صادرات که اگر این تحریمها حذف بشه این2بانک همراه بانک تجارت میتونند با رشد سود همراه شوند حال این تحریمها باقی هم بمانند باز ملت و تجارت از محل سرمایگذاریها و تسعیر ارز میتونند تعدیل مثبت خوبی بدند لذا بحث سوییفت یا تحریم بانکی چندان ربطی به سینا یا پاسارگاد و پارسیان و...نداره در ضمن اگر تحریمها لغو نشه که بیشترین ریسک برای حكشتی و بترانس و ...است که صرفا بخاطر خوشبینی به مذاكرات رشد کردند و پی براییهای فضایی دارند....
در بانک ملت طبیعیه که وقتی خریدار میدونه یک عرضه کننده
بالقوه (رضوی) وجود داره قیمت خریدش رو بالا نمی بره و دوست داره تا جایی که ممکنه
در قیمت پایین تر سهم رو تصاحب کنه...ظاهرا این حقوقی مجبوره به دلیل پرداخت
مطالباتش مقداری دیگر از سهامش رو در تجارت و ملت بفروشه...به هر حال فنر بانک ملت
روز به روز داره فشرده تر و آماده برای یک رشد شارپ میشه...به نظرم اولین روزی در روزهای
پیش رو که بانک ملت حجم بالایی معامله بشه (بالای 50 میلیون) روزیه که فروش حقوقی تموم شده
و سهم آماده ی یک رشد شارپه...گر چه شاید قبل از اون 6 ماهه و تعدیلش بیاد و با یک بسته
و باز شدن سود عالی به سهامداراش بده...من با خرید امروزم بیش از 50 درصد سبدم رو به
وبملت تبدیل کردم (بقیه اش هم وبصادره) و خیالم هم از بابت این سهم راحته و میدونم اگر قرار به رشد گروه بانکی باشه
در یک بازه یک ماهه بانک ملت بیشترین بازدهی رو نسبت به بانکهای دیگه میده...
سهم با بنیاد رو وقتی همه از روندش خسته شدن باید خرید و با کمی صبر در اون سهم به سود مناسبی رسید...
مشخصه که در صورت مذاکرات مثبت ، بانکی ها به خصوص بانک ملت در رشد مناسبی قرار می گیره ... امیدوارم مذاکرات سازنده و در جهت استیفا حق ملت و به خصوص بانک ملت باشه ... پرسود باشید
نظر