از شب گذشته ورود کلماتی جدید به مجموعه اظهارات مقامات طرفین درگیر در مذاکرات در ژنو و اخبار رسیده به خبرنگار تابناک نشان میدهد که مذاکرهکنندگان ایرانی به دنبال کاستن از تحریمهای بانکی و نفتی هستند.
بانک ملت ( وبملت )
Collapse
X
-
در اصل توسط novin پست شده است View Postدوستان عزیز یه چیزی می گم نخندید لطفا . من هر وقت حرکتی بخوام بکنم و - عقل اونو تایید- کنه و آیندش برام مبهم باشه از دوست عزیزی می خوام که برام فال بگیره و یا سر دوراهی قرار می گیرم استخاره می کنم. جالبه که تو 99% آن درست عمل کرده . علی ایحال نه اینکه این کار پایه علمی داشته باشه ولی یه جورایی برای هر اقدام مبهمی خیالو راحت می کنه و به حرکت می ندازه آدمو و یکم از استرس دور می کنه.
جالبه برای مذاکره 5+1 فال گرفتم بدون اینکه این دوست عزیز از نیت من باخبر باشه می دونید چی گفت ؟
گفت : جلسه ای برگزار می شه ، در اون جلسه معامله مالی صورت می گیره!!!، به شدت جلسه پر برکت و خوبیه و درآخر گفت جلسه ای شبیه به معجزست :) حالا ببینیم چقدر به واقعیت نزدیک خواهد بود ؟؟؟؟؟ من که بانک ملتو حسابی خریدم ...... امروز ......
نظر
-
در اصل توسط novin پست شده است View Postدوستان عزیز یه چیزی می گم نخندید لطفا . من هر وقت حرکتی بخوام بکنم و - عقل اونو تایید- کنه و آیندش برام مبهم باشه از دوست عزیزی می خوام که برام فال بگیره و یا سر دوراهی قرار می گیرم استخاره می کنم. جالبه که تو 99% آن درست عمل کرده . علی ایحال نه اینکه این کار پایه علمی داشته باشه ولی یه جورایی برای هر اقدام مبهمی خیالو راحت می کنه و به حرکت می ندازه آدمو و یکم از استرس دور می کنه.
جالبه برای مذاکره 5+1 فال گرفتم بدون اینکه این دوست عزیز از نیت من باخبر باشه می دونید چی گفت ؟
گفت : جلسه ای برگزار می شه ، در اون جلسه معامله مالی صورت می گیره!!!، به شدت جلسه پر برکت و خوبیه و درآخر گفت جلسه ای شبیه به معجزست :) حالا ببینیم چقدر به واقعیت نزدیک خواهد بود ؟؟؟؟؟ من که بانک ملتو حسابی خریدم ...... امروز ......
ضمنا یکی از دوستان خبری اینسایدری داد که خالی از لطف نیست بدونید :
می دونید محل سفارت آتی آمریکا کجاست ؟؟؟؟؟؟؟
پشت دانشگاه امام صادق !!!!!!!!! ببینیم اینم درست در می اد ؟؟؟؟؟؟؟؟ من که دیدم یه زمین بیکار چسبیده به دانشگاه امام صادق ..........
نظر
-
یه جوک کوتاه اومده دلم نیومد نگم ولی اگه آیدیمو بستن وساطت کنید باز بشه ..... فقط برای دل سهامدارای ملت می گم
با هر کسی 3 روز بشینی بالاخره می خوابه !!!!! حتی اگه اشتون باشه :) :)
پیام دکتر روحانی : این تازه ظریفمون بود ، هنوز کلفتمونو ندیدید ........ :) :)آخرین ویرایش توسط novin؛ 2013/11/24, 17:15.
نظر
-
بانک ملت با سرمایه 3310 میلیارد تومانی سود سال 92 خود را باتعدیل مثبت 16 درصدی از 352 ریال به 408 ریال به ازای هر سهم افزایش داده است . و در عملکرد شش ماهه مبلغ 204 ریال آن را (معادل 50 درصد) پوشش داده است.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
نگاهی به گزارش میاندوره ای بانک ملت
بانک ملت سود هر سهم سال مالی جاری خود را از 352 ریال به 408 ریال افزایش داده و 50 درصد آن را نیز در شش ماهه پوشش داده است
درآمدهای بانک از دو بخش درآمدهای مشاع و غیر مشاع تشکیل شده است.درآمدهای مشاع همان است که ما وجوه خود را در بانک گذاشته و بانک نیز آن را به صورت های مختلف سرمایه گذاری یا تسهیلات می دهد و ما را نیز در سود سهیم می کند.درآمدهای مشاع شرکت از 8282 میلیارد تومان به 7611 میلیارد تومان کاهش پیدا کرده است.اما در مقابل سهم سود سپرده گذاران نیز از 6420 میلیارد تومان به 5626 میلیارد تومان کاهش پیدا کرده است که این عامل باعث شده در نهایت سهم بانک از درآمدهای مشاع از 1862 میلیارد تومان به 1985 میلیارد تومان افزایش یابد که نشان می دهد شرکت منابع دریافتی از سپرده گذاران را به خوبی مدیریت کرده است
در بخش درآمدهای غیر مشاع سود تسهیلات اعطایی که شرکت دریافت می کند از 2413 میلیارد تومان به 2176 میلیارد تومان کاهش پیدا کرده است ولی درآمد کارمزد و سایر درآمدها رشد کرده .درآمدهای تسعیر ارز نیز از 438 میلیارد تومان به 626 میلیارد تومان رسیده است .سهم در حالی با صف خرید خرید سنگین دارد که دلیل آن نیز با توجه به احتمال کاهش تحریم ها منطقی ست .با کاهش تحریم ها مبادلات ارزی شرکت بیشتر و گردش حساب ریالی-ارزی شرکت رشد قابل توجهی خواهد کرد و مسلما این به رشد سود در شرکت کمک بسیار می کندهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
مقاومت 290 هم شکسته شد.
هدف بعدی 326وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
استاد قطب نما:
حتما که نباید مشخصا به رفع تحریم بانک ها اشاره شود. هر تبادل مالی باید از طریق بانک ها صورت بگیرید . 20 میلیارد دلار پول را که نمی شود در چمدان جا به جا کرد.
اینکه تحریم پتروشیمی ها رفع میشود و صادر می کنند پولش را چطور می گیرند ؟ از سیستم بانکی
اینکه صنعت خودرو رفع تحریم شده است پول قطعات وارداتی را چطور پرداخت می کند ؟ از سیستم بانکی
اینکه فلزات گرانبها و طلا معامله میشود پولش چطور انتقال می یابد ؟ از سیستم بانکی
سیستم بانکی محل تلاقی تمام صنایع مختلف است و هر رفع تحریمی یعنی بالا رفتن مبادلات مالی و سود بانک ها
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postمصوبه ميگه مبناي تسهيلات دهي 8برابر سرمايه پايه
سرمايه پايه تعريف داره.اون بالا زدم.
.................................................. ...
.................................................. ..
به منظور افزايش سقف اعطا/ ايجاد تسهيلات و تعهدات؛
«آييننامه تسهيلات و تعهدات کلان» اصلاح شد
۱۹ آبان ۱۳۹۲
«آييننامه تسهيلات و تعهدات کلان» توسط شورای پول و اعتبار اصلاح شد.در اصلاحيه جديد، به منظور افزايش سقف اعطا/ ايجاد تسهيلات و تعهدات، مبناي محاسبه تسهيلات و تعهدات کلان به مبناي«سرمايه پايه» تغيير يافته است.
به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، در این اصلاحیه همچنین با هدف ارتقاي ظرفيت اعتباري بانکها، سقف جمعي تسهيلات و تعهدات کلان از 5 برابر سرمايه و اندوخته به 8 برابر سرمايه پايه افزايش پيدا نموده است. يکي ديگر از موارد اصلاحي، امکان يافتن مجدد ضرايب تبديل در مورد تعهدات مطابق آييننامه کفايت سرمايه است که بدون شک آثار مثبتي بر افزايش ظرفيت اعتباري شبکه بانکي کشور خواهد گذاشت.
علاوه بر اين، به منظور تسهيل استفاده بخش خصوصي از منابع صندوق توسعه ملي و نيز منابع مشابه خارجي، برخي ابهامات موجود در مورد نحوه ثبت«تسهيلات از محل صندوق توسعه ملي» و «تسهيلات اعطايي از محل منابع خارجي (فاينانس و ريفاينانس و ...) »در صورتهاي مالي بانکها مرتفع گرديده است.
گفتنی است شوراي پول و اعتبار در يکهزار و يکصد و شصت و ششمين جلسه مورخ 7/8/1392 در اجراي تکليف مقرر در جزء «پ» ذيل بند (12) تصويبنامه شماره 118322/49515 مورخ 21/6/1392 هيأت وزيران در خصوص رفع موانع توليد، سرمايهگذاري و اشتغال و ايجاد تحرک اقتصادي و بهبود فضاي کسب و کار و در چارچوب اهداف و برنامههاي دولت تدبير و اميد،«آييننامه تسهيلات و تعهدات کلان» را با رويکرد روانسازي امور مربوط به دريافت تسهيلات، رفع موانع موجود در تأمين مالي طرحهاي ملي و بنگاههاي بزرگ اقتصادي کشور و همچنين انطباق آن با مقتضيات و شرايط جديد محيطي از جمله تحولات به وقوع پيوسته در بازار ارز و افزايش هزينههاي طرحهاي سرمايهگذاري، اصلاح و از شبکه بانکي کشور درخواست نمود با توجه به اين که در آييننامه جديد بسياري از نگرانيها و مشکلات بانکها در اجراي نسخه قبلي آييننامه تسهيلات و تعهدات کلان، رفع شده است، بيش از پيش التزام و اهتمام خود را به رعايت تمامي ضوابط و مقررات نظارتي بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران و به طور ويژه آييننامه تسهيلات و تعهدات کلان نشان دهد.
.................................................. ..
بنظر من بانکها بايد با اين مصوبه رشد صعودي خوبي را تجربه کنند.
منتظر حرکتشون ميمونيم.
هنوز تجزيه و تحليل اين مصوبه را در هيچ سايت و گزارش تخليلي بانکها نديدم.
چرا\؟
چون هنوز خريدهاي بزرگان کامل نشده است.
نظر
نظر