بانک ملت ( وبملت )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14644

پاسخ : بانک ملت ( وبملت )

این که میگن میخوان بانک سرمایه رو با ملت ادغام کنن صحت داره
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Amir.tala
      ستاره دار (2)
      • Dec 2015
      • 3138

اگر می خواست بانک ملت صف خرید شود در روز دوم،اونوقت بانک صادرات و تجارت مگر می توانستند پایین باز شود؟بانک ملت تا 110 هم جا داره بیاد همزمان با باز شدن 2 بانک دیگر

نظر

• irandarab
        عضو فعال
        • Jan 2015
        • 860

یک روزی که سهام پالایشگاهی افت کرد و تنها تعداد اندکی از سهامداران پالایشی همراه بنده درب مجلس امدند و تقریبا 99 درصد بیخیال بودند الان هم همین اتفاق افتاده است و من با سهامداران بانکی که همان یک درصد هستند احساس همدردی میکنم و برایشان ناراحت هستم . اگر همه سهامداران با هم متحد بودند و پیش رهبری میرفتند و تکلیف خودشان را مشخص میکردند همه چیز درست میشد .

یک چرا در برابر زیان سهامداران خرد به سپرده گذاران بانکی سود پرداخت میشود ایا رهبر انقلاب اسلامی این را حلال میداند ؟
        دو چرا موسسات ورشکسته را در بانک های بزرگ ادغام میکنند و باعث زیان بزرگ سهامدران میشوند ایا حلال است ؟
        سه چرا اگر سالها بود که مطالبات مشکوک الوصول جز سود بود چرا یک شبه تصمیم گرفتند که این مطالبات جز سود نباشد . چرا سهامداران خرد را از این تصمیم مطلع نمیکنند مگر نه سامانه کدال برای همین درست شده است
        چهار اصلا همین الان چرا سهامداران را وعده مرگ میدهند همه سهام بانکی را یکدفعه باز بکنند مرگ یکبار و شیون هم یکبار . سهام بانک ملت باز شده و ترس از باز شدن بقیه سهام بانکها باعث منفی شدن هر روز وبملت شده است و به همراه ان کل بازار منفی شده است .
        اگر عده ای سهامدارن بانکی نسبت به این قضیه این همه بیخیال هستند و انگار نه انگار ابفاقی افتاده است با عرض معذرت از سهامداران ناراحت بانکی باید بگویم حقشان هست . والا سیب زمینی هم بهتر است بیخیالی هم حدی داره .

نظر

• شهرقدس
          عضو عادی
          • Feb 2015
          • 182

این قضیه بانک ها را با رهبر در میان بگذارند بد نیست

نظر

• اسد-ص
            ستاره دار(5)
            • Feb 2011
            • 671

باسلام بانک ملت داشتم روز بازگشایی هم مقداری خریدم .

نظر

• FARIBORZ NAEL
              ستاره دار(2)
              • Jan 2015
              • 1837

در اصل توسط irandarab پست شده است View Post
              یک روزی که سهام پالایشگاهی افت کرد و تنها تعداد اندکی از سهامداران پالایشی همراه بنده درب مجلس امدند و تقریبا 99 درصد بیخیال بودند الان هم همین اتفاق افتاده است و من با سهامداران بانکی که همان یک درصد هستند احساس همدردی میکنم و برایشان ناراحت هستم . اگر همه سهامداران با هم متحد بودند و پیش رهبری میرفتند و تکلیف خودشان را مشخص میکردند همه چیز درست میشد .

یک چرا در برابر زیان سهامداران خرد به سپرده گذاران بانکی سود پرداخت میشود ایا رهبر انقلاب اسلامی این را حلال میداند ؟
              دو چرا موسسات ورشکسته را در بانک های بزرگ ادغام میکنند و باعث زیان بزرگ سهامدران میشوند ایا حلال است ؟
              سه چرا اگر سالها بود که مطالبات مشکوک الوصول جز سود بود چرا یک شبه تصمیم گرفتند که این مطالبات جز سود نباشد . چرا سهامداران خرد را از این تصمیم مطلع نمیکنند مگر نه سامانه کدال برای همین درست شده است
              چهار اصلا همین الان چرا سهامداران را وعده مرگ میدهند همه سهام بانکی را یکدفعه باز بکنند مرگ یکبار و شیون هم یکبار . سهام بانک ملت باز شده و ترس از باز شدن بقیه سهام بانکها باعث منفی شدن هر روز وبملت شده است و به همراه ان کل بازار منفی شده است .
              اگر عده ای سهامدارن بانکی نسبت به این قضیه این همه بیخیال هستند و انگار نه انگار ابفاقی افتاده است با عرض معذرت از سهامداران ناراحت بانکی باید بگویم حقشان هست . والا سیب زمینی هم بهتر است بیخیالی هم حدی داره .
              دوست عزیز من هم سهامدار بانک هستم لطفا اگر قرار به اعتراض و تجمع شد به من خبر بده.حتی اگر بی فایده هم باشه من به اندازه توان خودم تلاش میکنم
              بی تفاوتی درد دامنگیر جامعه ایرانی شده است،در خیلی زمینه ها

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
              آن حلقه زنجیر همان است که بودست
              نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                ستاره دار(2)
                • Jan 2015
                • 1837

به نظر من باید به رئیس قوه قضاییه و دیگر سران کشور (به جز دولتی ها) نامه دادخواهی نوشته بشه و از این طریق پیگیر بشیم
                نامه اون 150 نفر خیلی خوب بود ولی نامه به سیف یعنی دادخواهی به نزد ظالم بردن!!

بصادر،تجارت و بانک ملت در مجمع سال 94 که سود توزیع نکردند،سال 95 هم که زیان اعلام کردند و سود ندارند{2 سال بدون سود}و از همه بدتر کسر شدن از اصل قیمت سهام،اگر زیانده هستند چرا به سپرده گزار سود بالا میدن؟معنی سود علی الحساب یعنی چی؟
                ما روی این موضوع باید تمرکز کنیم

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35710

بانکها برای افزایش سرمایه باید هم از بورس مجوز بگیرند هم بانک مرکزی !

از شاهکارهای بانک مرکزی دولت روحانی این بود که در اردیبهشت ماه با بررسی صورتهای مالی و ترازنامه و سود انباشته بانک ملت، به این بانک اجازه داد از محل انباشته افزایش سرمایه بده !

بعد همین بانک مرکزی 2 ماه بعد یعنی در تیرماه به همین بانک ملت گفت صورتهای مالیت مشکل داره ! باید اصلاح کنی و ...

یعنی الان این افزایش سرمایه ای که وبملت داده از محل سودهای موهوم است !!!

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7515

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                    بانکها برای افزایش سرمایه باید هم از بورس مجوز بگیرند هم بانک مرکزی !

از شاهکارهای بانک مرکزی دولت روحانی این بود که در اردیبهشت ماه با بررسی صورتهای مالی و ترازنامه و سود انباشته بانک ملت، به این بانک اجازه داد از محل انباشته افزایش سرمایه بده !

بعد همین بانک مرکزی 2 ماه بعد یعنی در تیرماه به همین بانک ملت گفت صورتهای مالیت مشکل داره ! باید اصلاح کنی و ...

یعنی الان این افزایش سرمایه ای که وبملت داده از محل سودهای موهوم است !!!
                    بحث ذخایر یک چیز است بحث سود انباشته یک چیز ، تغییر انباشته به سرمایه هم یعنی اصلاح و تقویت وضعیت مالی
                    Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35710

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                      بحث ذخایر یک چیز است بحث سود انباشته یک چیز ، تغییر انباشته به سرمایه هم یعنی اصلاح و تقویت وضعیت مالی
                      اگر صورتهای مالی سال 94 در اردیبهشت اصلاح میشد ! اونوقت دیگه انباشته ای وجود نداشت ! که وبملت باهاش سهام منتشر کنه و بده دست سهامداران !!

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

اگر صورتهای مالی سال 94 در اردیبهشت اصلاح میشد ! اونوقت دیگه انباشته ای وجود نداشت ! که وبملت باهاش سهام منتشر کنه و بده دست سهامداران !!
                        بر اگر نتوان نشست ....
                        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35710

بر اگر نتوان نشست ....
                          اتفاقا بانک مرکزی بر همین اگر نشست !

اردیبهشت اعتقاد داشت وبملت سود انباشته داره ! تیر اعتقاد داشت وبملت زیان انباشته داره !

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7515

اتفاقا بانک مرکزی بر همین اگر نشست !

اردیبهشت اعتقاد داشت وبملت سود انباشته داره ! تیر اعتقاد داشت وبملت زیان انباشته داره !
                            این اسمش اگر نیست روزمرگی است که در جهان سوم بر ان تکیه می زنند

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7515

اگر حقوقی وبملت حمایت نکنه افت می کنه تا حدود 110 تومان معانلات امروز جالب نیست
                              امید وارم حمایت کند که ضرر سهامداران کمتر شود بنده فقط در بانکی ها از قبل دی دارم و مقداری وسینا که خرید جدید است زیر 105 تومان ۱۳۹۵/۱۱/۰۵
                              فشار فروش در وبملت همچنان بالا است
                              حقوقی حمایت کرد در این مدت ولی به علت فشار فروش چندان کار ساز نبود در هر صورت پیش بینی ما کاملا درست بود امروز در قیمت 1125 ریال هم معامله شده و وضعیت معاملات جالب نیست
                              آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/02/19, 11:23.

نظر

• Abad
                                عضو فعال
                                • Nov 2015
                                • 7515

حقوقی حمایت کرد در این مدت ولی به علت فشار فروش چندان کار ساز نبود در هر صورت پیش بینی ما کاملا درست بود امروز در قیمت 1125 ریال هم معامله شده و وضعیت معاملات جالب نیست
                                حقوقی وبملت در آخرین لحظه بازار خوب حمایت کرد

نظر

در حال کار...
                                X