کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
1-شما خوبی؟؟!! کار درستی نیست وقتی کاملا در جریان موضوع نیستید مداخله میکنید، چون امکان اشتباهتون زیاده
شش ساله عضو فرومهای بورسی هستم، توهین شنیدم اما تا جایی یادم میاد به کسی توهین نکردم و تهمت هم نزدم
2-در مورد آیدی negarminavi، از ابتدای عضویتش نوشته هاش رو دیدم، من زیاد پست نمیذارم اما زیاد میخونم
چند ساله که این شخص رو زیر نظر دارم ... وقتی راجع به نگارمیناوی حرفی میزنم به پشتوانه شناخت چندساله ام هست
3- هر کسی در نظر دادن و پست گذاشتن محترمانه آزاد هست، اما اینجا سایت بورسیه، اینجا سایت سیاسی نیست، اینجا خونه خاله نیست،، این شخص میتونه ایده هاش رو راجع به احمدی و روحانی و دیگران در سایت رجا نیوز و دولت بهار و غیره و غیره بذاره ... حق نداره اینجا وقت ما رو با نوشته های سیاسی مبتدیانه اش بگیره
بارها باعث ایجاد درگیری در سایت شده و افراد متعددی رو عصبی کرده ... قبلا هم مودبانه بهش تذکر دادم اما گوش نداده
4- کاربر negarminavi مثل من میتونه اینجا پست بذاره اما پست بورسی یا اخبار بورسی و اخبار اقتصادی واقعی و بدرد بخور (مثل پستهای شما) و غیره
نباید به خودش اجازه بده جملات تحریک آور بگه ...
نصف بیشتر پستهای این کاربر راجع به احمدی و روحانی و برجام و سوء استفاده های سیاسی هست
جالبه که مدیران سایت هم چیزی بهش نمیگن و من باید بهش یادآوری کنم!!
5- من بهش گفتم که "تن دادن به توافق هم نتیجه عملکرد احمدی و یارانه"
در جوابم هرچیز نامربوطی که میخواسته رو چسبونده به من ...
6- با همه این تفاسیر فقط لحنم کمی نامودبانه بوده ... یک فحش هم نمیتونی در هیچکدوم از نوشته های من پیدا کنی ...
مداخله؟ شما بیجا می کنید که سایت را به چالش می کشید ، اینجا سایت بورسی هست و احدی حق توهین به دیگری نداره
توهین فقط فحش نیست . احدی حق بی ادبی نداره
البته هر فردی با رفتارش ، شخصیت خانوادگیشو می رسونه .
اینجا سایت شخصی شما نیست که بی ادبی می کنید .
از جناب آقا ی علیرضا جمالی بزرگوار خواهشمندم، با افرادی که سایت بورسی را به چالش می کشند، به شدت برخورد نمایند تا متوجه شوند بی ادبی و به چالش کشیدن یعنی چی
با سپاس از مدیریت سایت
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
مداخله؟ شما بیجا می کنید که سایت را به چالش می کشید ، اینجا سایت بورسی هست و احدی حق توهین به دیگری نداره
توهین فقط فحش نیست . احدی حق بی ادبی نداره
البته هر فردی با رفتارش ، شخصیت خانوادگیشو می رسونه .
اینجا سایت شخصی شما نیست که بی ادبی می کنید .
از جناب آقا ی علیرضا جمالی بزرگوار خواهشمندم، با افرادی که سایت بورسی را به چالش می کشند، به شدت برخورد نمایند تا متوجه شوند بی ادبی و به چالش کشیدن یعنی چی
با سپاس از مدیریت سایت
شلوغش نکن! ... جوابتو نمیدم ... الکی خودتو ننداز وسط بحث من و نگارمیناوی
فعلا کسی که داره سایت رو به چالش میکشه تو و آیدی negarminavi هستین!!
هرکسی دو صفحه ی اخیر این تاپیک رو بخونه خودش متوجه میشه عنصر مفقوده حق و حقیقت کجاست و حق با کیست ... در ادامه بحث را بیشتر باز میکنم
نتیجه عملکرد کاسبان برجام ! و آزادسازی نرخ سود بانکی !!!
1- عزیزان آگاه باشید برخیها قصد دارند با چسباندن برچسب "آشوبگر فضای سایت" به من، مدیران سایت رو متقاعد کنند که آیدی من رو مسدود کنند
و چون من کمتر پست میذارم و اونها با تعداد پست زیادشون رونق بیشتری به سایت میدن، حرفشون هم بیشتر خریدار داره
2- اولا آیدی negarminavi زن نیست و مرده ... عزیزان اشتباه نکنید، اینو قبلا هم گفتم
3- پستهای ایشون بسیار زیاده ... متاسفانه قبلا که پستهای بعضا سطحی، دروغ ، ناروا ، حاوی تهمت، وارونه نشان دهنده حقیقت رو میدیدم جواب نمیدادم ... میگفتم به من چه
خیلی از شما هم این پستها رو دیدید اما در گذر زمان فراموش کرده اید
الآن که دنبال اون پستهاش میگردم میبینم نمیشه در میان انبوه پستهاش پیداشون کرد، از بین 26هزار پستی که گذاشته فقط 500 تای آخر رو میشه دید!!
4- بعنوان یک نمونه کوچک از وارونه نشون دادن حقیقت میگم:
در تصویر بالا زیان انباشته بانک صادرات مقایسه شده
عزیزان مگه یادمون رفته که از اواخر سال 94 بانک مرکزی بانکها رو ملزم کرد که در صورتهای مالیشون از استاندارد حسابداری IFRS بجای استاندارد قبلی استفاده کنند و به همین دلیل بود که بانکهای صادرات، ملت، تجارت و غیره ناگهان تعدیلات منفی سنگینی دادند و سودهاشون تبدیل به زیان شد !؟!
علاوه بر این اضافه کنید، شرایط نامطلوب اقتصادی ای که بدلیل سوء مدیریت های احمدی و یاران و تحریمها گریبانگیر جامعه و بانکها شده
دولت روحانی بخاطر اینکه با اون شرایط قادر به اداره اوضاع نبود، بطور جدی تلاش کرد برای توافق (نه فقط دولت که تمامی مسئولین رده بالای مملکتی) ... دولت روحانی تنها هنری که کرد این بود که سعی کرد تا میشه امتیازات کمتری به گردن کلفتهای خارجی بده ، دقت کنید که خارجی ها در مذاکره دست برتر رو داشتن و این ما بودیم که در تنگنا بودیم نه اونها ... نهایتش شد توافقی مثل برجام که در حد خودش چندان هم بد نبود و برای همینه که ایران همش داره سعی میکنه که حداقل همین توافق حفظ بشه اما دولت روحانی فکر میکرد میتونه توافق بهتری ببنده و فکر میکرد میتونه تحریمهای بانکی رو بطور عملی ملغی کنه که معلوم شد اشتباه میکرد!
این آقا با زیرکی اشاره ای به این مطالب نمیکنه، چون هدف داره ...
دوستان من آدم سطحی نگری نیستم، من دلسوز خودم، شما و جامعه ام هستم
خواهشن فریب عوام فریبی های گروه احمدی رو نخورید ...
اونها قصد نا امیدی بیش از پیش ما رو دارن ...
کدوم آدم عادی و بیکاری توان این رو داره که مثل آیدی negarminavi چندین هزار پست در ستایش احمدی و یاران و در تخریب دولت روحانی ارسال کنه؟؟!
چرا وقتی من و بقیه از این آیدی میپرسیم هدفت از این همه پستهای ملال آور و ذکر مصیبت خوندن چیه،، هیچ جوابی نمیده؟!
ذهن ما فراموشکاره ... ذهن بشر دارای محدودیت هست ... اونها از محدودیتهای ذاتی ذهن بشر استفاده میکنن و اوضاع رو برای ما پیچیده میکنن، اونها شما رو فریب میدن و به ظاهر همراه شما میشن
.
.
.
.
خیلی چیزها میخواستم بگم که نمیگم و نخواهم گفت ... من تکلیف خودم رو ادا کردم ،، مابقیش با وجدان خود شماست ... تمام.
بهروز ملکی(بازار مسکن), [22.02.18 11:34]
پوپولیسمِ ونزوئلا، عبرتی برای ما
در ونزوئلا سطح عمومی قیمتها طی یکسال گذشته ۴۰ برابر شده است!
نرخ دلار هم تقریبا ۳۵ برابر شده است!
اینها نتیجه سیاستهای پوپولیستی هوگو چاوز، رييس جمهور چپگرای پیشین این کشور است که از قضا، مورد علاقه شدید رئيس جمهور پيشين ما بود.
سیاستهایی چون: افزایش یارانه های دولتی، تثبیت نرخ ارز، افزایش دستمزدها، تسهیل بازنشستگی پیش از موعد، بی نیازی از اقتصاد بین الملل، افزایش استخدامهای دولتی، افزایش ساخت مسکن دولتی، ممنوعیت اخراج کارگران توسط بخش خصوصی و...
نتیجه سیاستهای پوپولیستی دولت چاوز، فاجعه ای است که هم اکنون دامنگیر ونزوئلا است.
در کشور ما بسیاری از عوام و حتی خواص نمی دانند یا نمی خواهند بدانند که چه وضعيتي می توانست هم اکنون دامنگیر کشورمان شود. متاسفانه بسیاری از مردم نه سواد اقتصاد کلان دارند، نه حافظه تاریخی بلندمدت.
و این خطرناک است.
متاسفانه افرادی از هر دو جناح اصلی کشورمان، به پیاده نظام پوپولیسم تبدیل شده اند و از هیچ کوششی برای پاشیدن بذر یاس در جامعه دریغ نمی نمایند. غافل از اینکه تعمیق یاس در جامعه، بسترسازِ پوپولیسم است. جای بسی تاسف است که غُر زدن به یکی از سرگرمی های همگان تبدیل شده است. اکثر افراد جامعه در حال غُر زدن هستند و اگر آزاده ای باایشان هم آوایی نکند طوری به او می نگرند که حتما رانتی دریافت می کند؟!
در این میان، بخشی از اصلاح طلبان با تخریب گاه و بیگاه دولت، سعی در جدا کردن تدریجی حساب دولت از خود می نمایند تا در انتخابات آتی دستِ خالی نباشند. اصولگرایان هم که بطور بدیهی سودای پاستور را در سر می پرورانند.
غافل از اینکه پوپولیسم پشت شعار «نه اصلاحطلب، نه اصولگرا» خواهد کوشید خودش را آلترناتیو هر دو جناح قرار دهد و در آیندهای که فکر میکند نزدیک است به قدرت برسد.
در مورد احمدی نژاد هم که گاه و بیگاه خودنمایی می کند دچار اشتباه محاسباتی نشویم، او تمام شده است. خطری که کشور را تهدید می کند به هیچ وجه احمدی نژاد نیست، احمدی نژادیسم است!
بهروز باشید، بهروز ملکی
@bazarmaskan
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
کاربر negarminavi خیلی ها رو از سایت فراری داده و یا باعث شده دیگه پست نذارن ...
من خوشم نمیاد کسی عمدا ویروس ناامیدی و دشمنی رو در ذهنهامون پخش کنه
دوست ندارم از فضای این سایت خوب بورسی سوء استفاده بشه و اینجا محلی بشه برای عقده گشایی های سیاسی یک فرد یا گروه خاص معلوم الحال
اینجا سایت بورسیه نه سایت سیاسی
یک پست، ده پست، یا 100 پست سیاسی قابل قبوله اما اینکه فردی مدام پستهای سیاسی بذاره اینجا و مکررا روی اعصاب کاربران زیادی بره، مدام با بی منطقی جواب بقیه رو بده و به درخواستهای بقیه هم هیچ اهمیتی نده ،، این اوج بی انصافی و ذات خراب هست
این پست من در تاریخ 10 تیرماه 96 هست که بدنبال درگیری و بحث خسته کننده و تکراری آیدی نگارمیناوی با شخصی دیگر گذاشتم و دو عزیز دیگه هم در پایین پست من نظرشون رو گذاشته بودن
من وقتی پستهات رو میبینم یا میخونم گریه ام میگیره ...
25000 تا پست گذاشتی ... تقریبا نصفشون اطلاعات کداله و نصف دیگشون جر و بحث و ذکر مشکلات و یاد و خاطرات زنده یاد احمدی و ایراد گرفتن از عملکرد سایر دولتها
والا اینجا سایت بورسیه
چند بار شده تا حالا نمودار سهام مختلف رو بذاری؟! یا از اخبار طرحهای توسعه سهام بگی؟! چندبار شده تحلیل بنیادی بکنی و سودآوری سهام رو بررسی کنی؟! چند بار شده با استفاده از تجربیات خودت در بورس به بقیه کمک کنی؟! یا اصلا چند بار اومدی و سهام خودت رو تبلیغ کردی و از نکات مثبت و مزیت های سهام خودت حرف زدی؟!
خواهشن بس کن دیگه
عقاید خودت رو برای خودت نگه دار ... چ اصراری داری عقایدت رو به بقیه عرضه کنی؟! نکنه اینجا سایت تبادل عقاید سیاسیه و من اشتباهی اومدم؟؟!!!
فکر کردی ما خودمون عقل نداریم یا نکنه نابالغیم و قدرت تشخیص حق رو از باطل نداریم؟!
دیوونه شدیم از بس ذکر مصیبت خوندی و جر و بحث کردی /:.nono.:/
دوست عزیز بنده هم جند باز از ایشون هدف از این کارشون را سوال کردم ... بنده هر دو یک یا دو ماهی این تاپیک سر می زنم تمام مطالب ایشون هست ... والله اگه این همه برای داعشی ها یا کفار دیگه مطلب زده بودی برای خلاصی از دست شما تا الان مسلمان شده بودند .....یعنی خود رئیس بانک مرکزی یا وزیر اقتصاد یا اصلا خود احمدی نژاد یا روحانی این همه بر حرفشون تاکید دارند که شما داری ....در هر زمینه ای این همه تایپیده بودی تا الان پنج جلد کتاب نوشته بودی .... آدم می خواد دو خط یک نامه تایپ کنه چقدر زورش میاد اونوقت این بابا دم به دم یه صفحه پر می کنه ... برادر من فکر اون چشم و دست و گردنت کن .... آخه این مطالب بیهوده برای کی میزنی اصلا بابام بنده به نیابت از خیلی ها این جا اعتراف می کنم مموتی طلا روحانی بلا خوب شد ؟؟؟؟ کم گوی و گزیده گوی چون در ....یعنی به آدم ماهی ده میلیون حقوق بدن حال نداره این همه عدد و رقم و جدول و خبر دربیاره..... باز هم خود دانید ....
سلام به دوستان عزیز مخصوصا جناب petter
من هم مثل بقیه دوستان قبلا جواب نگار میناوی رو داده بودم ولی اگه میبینید ایشون از رو نمیره بخاطر اینه كه با غرض و هدفی داره مطلب میزنه كه هممون میدونیم چیه
پس حرص و جوش نخورید.مطالب میناوی اینقدر مغرضانه و سخیفه كه ارزشه وقت تلف كردن و جواب دادن رو نداره.نگران نباشید.هر بچه ای هم كه تو این چند مدت پستهای ایشون رو خونده باشه میفهمه كه میناوی سواد بورسی نداره و مطالبش فقط سیاسیه
اگه چیزی نمیگیم دلیلش این نیست كه موافق حرفاشیم.دلیلش اینه كه ارزش جواب دادن نداره چه برسه به خوندن
نگران نباشید.ما هم خوب میفهیم.هم حافظه تاریخی خوبی داریم.بزار بعضیا هم برا خودشون یاسین خر بخونن
نماد بانک صادرات با سرمایه 5.7 هزار میلیارد تومان بیش از 21 ماه است که متوقف مانده و حال پس از شفافسازی و اعلام زیان انباشته 6.4 هزار میلیارد تومانی با چهر جدیدی روبهرو شده است. زمزمه بازگشایی نماد بانک صادرات در حالی به نظر واپسین روزها را سپری میکند که معلوم نیست با همه چالشهای پیشروی، قرار است این نماد با چه قیمتی بازگشایی شود؟ با این اوصاف گمانهزنیها نشانههایی از زمان بازگشایی احتمالی به همراه دارد
مدیر عامل بانک خبردادنماد بانک صادرات به زودی در بورس باز میشودخبرگزاری فارس:
نماد بانک صادرات به زودی در بورس باز میشود
مدیر عامل بانک صادرات ایران با بیان اینکه صورت مالی ٣، ٦ و ٩ ماهه بانک و گزارش تفسیری به سازمان بورس داده شده، تاکید کرد: در روزهای باقی مانده تا پایان سال با ارائه جزییات و در صورت تائید بورس، نماد بانک باز خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از بانک صادرات ایران، بهروز نعمتی سخنگوی هیات رییسه مجلس شورای اسلامی از پیگیری برای تهاتر مطالبات این بانک از دولت با بدهی به بانک مرکزی در قالب قانون بودجه سال ٩٦ دولت خبر داد و بر تعامل مجلس برای جبران زیانهای مترتب بر حمایتهای مالی بانک صادرات ایران از موسسات «میزان» و «ثامن» تاکید کرد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی همچنین ضمن مردود دانستن برخی شایعات مطرح شده، داراییهای بانک صادرات ایران را مافوق تصور برخی افراد غرض ورز دانست و گفت: با استفاده از تجربیات و توان مدیرعامل جدید، این بانک به زودی شاهد روزهای طلایی و درخشان تر خود خواهد بود.
وی گفت: مجلس شورای اسلامی برای تهاتر مطالبات بانکها از دولت با بدهی آنها به بانک مرکزی و در راستای کاهش فشارهای مالی بر بانکهای بزرگ از جمله صادرات ایران که ضمن پرداخت بیش از ٧٤ هزار میلیارد ریال، از سپرده گذاران موسسات «میزان» و «ثامن» و پروژه «پدیده شاندیز» حمایت کرده و همچنین با پرداخت بیش از ٢٦٠ هزار میلیارد ریال تسهیلات حمایتی در قالب برنامه های اقتصاد مقاومتی از ابتدای سال ٩٥ تاکنون، نقش مهمی در حمایت از رونق تولید و کمک به بخش های محروم کشور بر عهده گرفته است.
نعمتی گفت: یکی از دغدغههایی که همواره وجود داشته، مساله سپردهگذاران موسسه «میزان» بوده و متاسفانه نگرانیهای برآمده از سایر موسسات نیز از مشکلات این موسسه آغاز شد. بانک صادرات ایران خوشبختانه این مشکل را حل نمود و مجلس برای جبران بخشی از فشار های وارد آمده، قطعا همکاری لازم را به عمل خواهد آورد.
وی در ادامه با اشاره به موضوع تهاتر مطالبات بانک ها از جمله بانک صادرات ایران از دولت با بدهی آن به بانک مرکزی، افزود: این موضوع در بودجه سال ٩٦ دیده شده و حتما تا پایان سال انشاالله به نتایج خوبی خواهد رسید. در واقع همه مجموعههایی که به نوعی از دولت طلب دارند یا به دولت بدهکار هستند، مطالبات و بدهی های آنها باید در درون دولت تهاتر شود و این موضوع نیز حتما پیگیری خواهد شد.
وی همچنین در خصوص برخی کج فهمی های مطرح شده که نظام بانکی را به عنوان ستون های اصلی اقتصادی کشور، با عباراتی مانند «ورشکستگی» مورد هجمه قرار میدهند، گفت: تکالیفی بر مجموعههای اقتصادی مثل بانکها مترتب میشود که هیچ ارتباطی به اهداف واقعی آنها ندارد که این امر، حتما باعث زیان آنها می شود، اما این به این معنی نیست که بگوییم بانک صادرات ایران به دلیل انجام این کار، یک بانک «ورشکسته» است.
وی افزود: در واقع بانک صادرات ایران با گردش مالی فراوان و با سرمایه هایی که در داخل و خارج از کشور دارد، هیچ گاه ورشکسته نیست. اگر همین امروز داراییهای بانک صادرات ایران تجدید ارزیابی بشود، یا ارزش جایگزینی آن مورد محاسبه قرار گیرد، اعداد و ارقام به دست آمده مافوق تصورات افرادی است که تنها جزییات ناچیزی را میبینند. این افراد تنها میخواهند در جامعه التهاب ایجاد کنند.
نعمتی در پایان تصریح کرد: بانک صادرات ایران با مدیر عامل جدید به زودی به روزهای درخشان گذشته نه چندان دور خود خواهد رسید و توقعی هم که از بانک صادرات داشتهایم، این است که حتما به جایگاه رفیع خود برسد و دست همه صادر کنندگان را بگیرد. این موضوع تخصصی با توجه به گستردگی شعب خارج از کشور این بانک، خیلی دارای اهمیت است که در همکاری های آتی با بانک های بزرگ اروپایی این راه تسهیل خواهد شد. بانک صادرات ایران با همکاری همه مسئولان رونق خاص خود را خواهد داشت.
در این نشست صیدی مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان اینکه در اجرای برنامه های کوتاه مدت وعده داده شده، صورتهای میان دورهای ٣ ماهه، ٦ ماهه و ٩ ماهه بانک به علاوه گزارش تفسیری به سازمان بورس داده شده، تاکید کرد: در روزهای آینده باقی مانده تا پایان سال با ارائه برخی جزییات بیشتر به این سازمان (و در صورت تائید بورس)، نماد بانک باز خواهد شد و در عین حال برنامههای بانک برای سودآوری طی ماه های سال آینده با جدیت ادامه دارد، به نحوی که به طور هفتگی برای بخشهای مختلف بانک برنامهریزی شده است.
بازگشايي نماد معاملاتي (وبصادر) 96/12/23 10:33
به اطلاع مي رساند،نماد معاملاتي شركت بانك صادرات ايران (وبصادر)پس از رفع تعليق-برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه بدون تقسيم سود نقدي-افشاي اطلاعات با اهميت گروه الف ، بدون محدوديت نوسان قيمت با استفاده از مكانيزم حراج آماده انجام معامله مي باشند.مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نصف قیمت بازش کردند.
1000 ریال بسته شده و 500 ریال بازش کردند. (بین 470 و 510 ریال)
280 میلیون تا اکنون داد و ستد شده که تا اینجا حقوقی 170 میلیون خریده و همین میزان هم فروخته.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
خیلی سریع بازش کردند و شاید زهر فروشنده ها امروز کامل گرفته نشده باشد.
حقوقی رو به بالا می خرد... به سمت 530 و 520 ریال می خرد... (یکباره مثلا 8 میلیون دیدم خرید!) احتمالا می خواهد نگاه خریداران را جلب کند که مردم بیایند بخرند.
به دید دوستان ارزش دارد؟ وبصادر 500 ریالی؟
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
من یه سوال دارم چطور میشه شما اگه سپرده داشته باشید سالی 20 درصد سود می گیرید ولی خود بانک صادرات با 50 درصد منفی باز میشه
سلام و عرض ادب؛
آن 20 درصد دروغ است. در حقیقت به صورت هرمی اصل پولی که از نفر بعدی می گیرند به عنوان سود می دهند به نفر قبلی...
ارقام هم آن قدر بالا است که یک اختلاف کوچک بین سود و وام باعث می شود بانک یکباره چند برابر سرمایه اش زیان کند.
«محمد حسین» هستم.
نظر