بانک صادرات ( وبصادر )
Collapse
X
-
-
-
پاسخ : بانک صادرات ( وبصادر )
تو وبصادر بشتر از اینکه عرضه بشه ملت کنسل کردن رفتن کنارخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
-
در اصل توسط فین پست شده است View Postگزارش کولاک بانک صادرات . سود خالص هر سهم 670 ریال !!!!!!!!!!!! هفته بعد به نظر بالای 20 درصد مثبت باز شود. دارا یکم هم امروز مفت در محدوده 12 هزار تومان معامله می شد.
نظر
-
در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Postگول این سودهای موهوم رو نخورید... عمده سود از محل فروش سهام و تسعیر ارز بوده که قابلیت تکرار نداره و با توجه به زیان انباشته و هزارجور بند حسابرسی، نهایتاً توی مجمع چیزی دست سهامدار رو نمیگیره... بانک تجارت که سودش همین حدود هست قصد تقسیم دو ریال رو در مجمع داره!!!
نظر
-
در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Postبانک صادرات ۱۱ ریال توزیع کرد/ سود از هفته آینده دوشنبه از طریق شعب بانک قابل دریافت است
این تقسیم سود بعد از ۸ سال انجام شد!
بانک تجارت هم ۳ ریال تقسیم کرد و در سه ماهه ۴ ریال سود ساخته!!!
سود موهوم یعنی این...
نظر
-
در اصل توسط فین پست شده است View Postدوست عزیز به هیچ وجه سودها موهوم نیست. من مجمع را گوش دادم متاسفانه بیشتر محدودیتها و قوانین من درآوردی بانک مرکزی جلو پیشرفت بانکها را گرفته است که در دولت آینده حتما رفع می شود. صنعت بانکداری تازه رشدش شروع شده است. هر سهم صادرات حداقل 500 تومان می ارزد و می تواند براحتی سود 80 تا 100 تومان با کیفیت بسازد.
نظر
-
گروه بانکی راه پترویی ها را خواهد رفت،
علت بنیادی هم می تواند سرعت گرفتن فروش اموال مازاد باشد
---
بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
نظر
نظر