بانک صادرات ( وبصادر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • King Lebron
    عضو عادی
    • May 2013
    • 56

با سلام

دوستان من هنوز سهام جایزه به پورتفوی آنلاینم اضافه نشده(کارگذاری مفید هستم). ولی تو bsi.ir اضافه شده . از دوستان کسی سهم جایزه به پورتفوی آنلاینش اضافه شده؟

نظر

• faranak56
      عضو جدید
      • Feb 2013
      • 4

سلام

من هم مفیدم ... هنوز اضافه نشده ... تا 2 هفته دیگه اضافه و قابل معامله میشه

در اصل توسط King Lebron پست شده است View Post
      با سلام

دوستان من هنوز سهام جایزه به پورتفوی آنلاینم اضافه نشده(کارگذاری مفید هستم). ولی تو bsi.ir اضافه شده . از دوستان کسی سهم جایزه به پورتفوی آنلاینش اضافه شده؟

نظر

• reza ourom
        عضو عادی
        • Feb 2013
        • 165

گفته میشود بانک صادرات بزودی مبادرت به فروش نیروگاه منتظر قائم خود خواهد نمود امری که تعدیل مثبت بیش از 35 درصدی برای این سهم ارزنده بانکی بدنبال خواهد داشت
        [SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]

نظر

• نوشین
          عضو جدید
          • Apr 2013
          • 10

[QUOTE=Bourse for all season;400403]
          در اصل توسط نوشین پست شده است View Post
          اخر وقت هرچی سهم تو ضرربودم دادم رفت همه رو تبدیل به بصادر کردم.
          ;)

میشه بپرسم چرا اینکارو کردید؟

[به دلیل ارزندگی]>:D<B-)

نظر

• King Lebron
            عضو عادی
            • May 2013
            • 56

در اصل توسط faranak56 پست شده است View Post
            سلام

من هم مفیدم ... هنوز اضافه نشده ... تا 2 هفته دیگه اضافه و قابل معامله میشه
            faranak56 ممنونم . پورسود باشی

نظر

• نادری
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 519

انصافا این حجم نقدینگی که آمده پشت وبصادر اگر می امد پشت گروه ساختمان سود وگین 100%این گروه میدادنه این که 3%هم گین ندهد.فقط نقدینگی که امروز امد برای وبصادر ساختمانی ها را دیوانه میکرد.انصافا وبصادر جقدر سود میخواهد بسازد با این قیمت ؟؟؟که مثلا ثاباد نمیسازد؟؟این حجم نقدینگی که امد رو وبصادر باهاش میشد کل شرکت آبادگران را بخرد دوستان نقدینگی اگر بیاد ساختمانی ها گین حداقل 100%روشاخشون است

نظر

• سرمایه گذار
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1925

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
                انصافا این حجم نقدینگی که آمده پشت وبصادر اگر می امد پشت گروه ساختمان سود وگین 100%این گروه میدادنه این که 3%هم گین ندهد.فقط نقدینگی که امروز امد برای وبصادر ساختمانی ها را دیوانه میکرد.انصافا وبصادر جقدر سود میخواهد بسازد با این قیمت ؟؟؟که مثلا ثاباد نمیسازد؟؟این حجم نقدینگی که امد رو وبصادر باهاش میشد کل شرکت آبادگران را بخرد دوستان نقدینگی اگر بیاد ساختمانی ها گین حداقل 100%روشاخشون است
                فعلا سیگنال های مثبت خرید فقط در گروه بانک صادر می شود
                آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• بورس تایمز
                  عضو عادی
                  • Jul 2025
                  • 53

استراتژی معاملات در وبصادر

این سهم به تازگی افزایش سرمایه داده است و بعد از بازگشایی در قیمت 100 تومن صفهای خرید بسیار بزرگی برای آن چیده شد و سرانجام با معامله بیش از 200 ملیون سهم عطش خرید آن فرو نشست .

دو حالت برای استراتژی معاملاتی آن در هفته آینده قابل تصور است:
                  اول آنکه با توجه به اصلاح شاخص بانکی مواجه شویم و وبصادر به عنوان لیدر گروه یک یا چند منفی را تجربه کند
                  دوم آنکه عطش خرید مجددا شدت یابد و از روز شنبه صفهای خرید برای این نماد مجددا چیده شود.

در صورت اصلاح با توجه به ارزندگی سهم دررابطه با فروش داراییها (نیروگاه منتظر قائم و بلوک غدیر )و خبرهای خوب سیاسی مبنی بر رفع تدریجی تحریمها از جمله تحریم بانکی و روند نزولی دلار با توجه به اظهار نظر وزیر اقتصاد و همچنین سابقه صف های سنگین خرید که در خاطره بازار مانده است در رنج 105 تا 110 تومان بهترین منطقه برای خرید این سهم خواهد بود . بیش ازین برای این سهم اصلاح متصور نیست.

از طرف دیگر امکان این هست که حالت دوم یعنی اصلاح سهم فقط چند ساعت و یا چند دقیقه طول بکشد و به سرعت ورق برگردد. با این توضیحات خروج از این سهم دارای ریسک بیشتری نسبت به نگهداری سهم می باشد.

در کوتاه مدت انتظار رشد قیمت تا محدوده 125 تا 130 برای این سهم می رود.
                  [CENTER][I][B](گزارش بازار - شایعات تعدیل مثبت و منفی - سیگنالهای خرید تکنیکی و بنیادی) [/B][/I] [SIZE=3][COLOR=#ff0000][I][B]bourstimes.ir[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
                  [/CENTER]
                  [CENTER]
                  [/CENTER]

نظر

• مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
                    شما هیچ کالایی در کشور نمیتونید با مبلغ 110 تومن بخرید!!!
                    این یک جو روانی مهم است برای بازار.....

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• Alidadash
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 959

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                      شما هیچ کالایی در کشور نمیتونید با مبلغ 110 تومن بخرید!!!
                      این یک جو روانی مهم است برای بازار.....
                      دقیقاً. و سهامی که با این مبلغ داره معامله میشه ( ارزش اسمی) یه جورایی عقب مونده به حساب میاد و آینده خوبی داره.
                      سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• چاردیواری
                        عضو عادی
                        • Oct 2013
                        • 265

باسلام خدمت دوست عزیزآقای نادری وکلیه دوستان-بانک صادرات درحال حاضر بزرگترین بله بزرگترین شرکت بورسی است وتعجبی هم نداره که اینقدرسنگین سهامش معامله شودوباتوجه به برنامه های آتی این شرکت که کم وبیش همگی دوستان میدانندوخیلی چیزهای دیگری راکه من وشما نمیدانیم.واقعا وبصادر بااین قیمتها فروشیست؟عزیزان زیاد دنبال منفی ومثبت قیمت نباشید ولو اینکه روند قیمتی صعودیست.ولی سهامداری وبازهم سهامداری .وبصادریکه تازه افزایش سرمایه داده رابایددربلندمدت به آن نگاه کرد.من میگم زیر400تومن فروشی نیست.پرسود وموفق باشید.

نظر

• nesvatb
                          عضو عادی
                          • Oct 2013
                          • 69

دوستان
                          کسی میدونه که کاربران تازه وارد مثل من کی میتوانندتاپیک جدید بازکنند؟

چطور میتوانم همین سئوال را از مدیران تالار بکنم؟
                          لطفا راهنمایی کنید

نظر

• amirabbas2012
                            Banned
                            • Oct 2012
                            • 286

دو خبر فروش بلوك غدير و فروش نيروگاه قائم جدي است . خبر فروش بلوك غدير جدي تر شده و گفته مي شود اوايل اذر بلوك ۱۱% اين گروه به فروش ميرسد و قيمت پايه نيز بيش از ۶۴۰۰ ريال است كه شنيده شده بيش از ۵۰۰ ميليارد تومان براي صادرات سود دارد.

خبر دوم از نيروگاه قائم است كه موثق ترين خبر تا كنون مي تواند باشد . گفته شده گروه بانك صادرات اين نيروگاه سيكل تركيبي با ظرفيت ۱۶۲۰ مگاوات را ۲۵۰۰ ميليارد تومان ارزش گذاري كرده و به دنبال مشتري براي ان بودند اما همه از قيمت بالا مي گفتند و مشتري براي نيروگاه پيدا نشد . غدير چندين بار با انها مذاكره كرده است و گفته شده قيمت اين نيروگاه كاهش يافته و با چند شركت ديگر نيز وارد مذاكره شده اند . شنيده شده غدير پيشنهاد ۱۲۰۰ ميليارد تومان را داده كه ۲۰% ان نقد و باقي اقساط ۴ ساله باشد .

نظر

• vatovato
                              عضو عادی
                              • Aug 2013
                              • 57

من سهام بانک صادراتو خرید که بزارم کنار واسه بعدها مثل زمین.ادم وقتی زمین می خره نمیره بنگاهی هر روز بپرسه قیمتش چنده. سهامداری کنید/:.smilingsmiley.:/

نظر

• nazokdel
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 259

واقعا
                                و چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..

نظر

در حال کار...
                                X