بانک صادرات ( وبصادر )
Collapse
X
-
-
پاسخ : بانک صادرات ( وبصادر )
وبصادر
تعدیل 35 درصدی سود 93 بدون لحاظ فروش احتمالی نیروگاه قم بود . گویا نتیجه مزایده فردا مشخص خواهد شد. صادرات عرضه های زیادی را به خود می بیند اما بسیار کم ریسک و بازی های نوسانی جالبی را دارد .
مقاومت قیمت سهم 113 می باشد که گذر از آن اهداف سهم را به حداقل 130 تومان پیش خواهد بود البته مقاومت هایی بین راهی 115 و 120 بسیار حائز اهمیت است در حال در منفی نماد توصیه داریم خرید شود.
منبع
نظر
-
در اصل توسط mehdi8400 پست شده است View Postامروز قرار بود نتیجه مزایده اعلام بشه !!!!!!
متقاضیان میتوانند از تاریخ نشر این آگهی لغایت پایان مهلت اداری ١٨/١٢/١٣٩٢ در ساعت اداری جهت دریافت اسناد مزایده به آدرس تهران، خیابان سمیه، شماره ٨٥، برج سپهر، طبقه چهارم مراجعه نمایند.
نظر
-
در اصل توسط ayda saharkhiz پست شده است View Postبانک صادرات ایران در نظر دارد ١٠٠ درصد مجموعه دارایی خود در نیروگاه منتظر قائم را بصورت نقد/ نقد و اقساط از طریق مزایده عمومی واگذار نماید.
متقاضیان میتوانند از تاریخ نشر این آگهی لغایت پایان مهلت اداری ١٨/١٢/١٣٩٢ در ساعت اداری جهت دریافت اسناد مزایده به آدرس تهران، خیابان سمیه، شماره ٨٥، برج سپهر، طبقه چهارم مراجعه نمایند.
انشاا.. این روزهای تیره نیز بگذرد من به روزهای آتی خصوصا 93 خیلی امیدوارم
همیشه پرسود باشی.
ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض
نظر
-
در اصل توسط غفران پست شده است View Postبه به سحر خیز عزیز تو بورکس هم کم مینویسی
انشاا.. این روزهای تیره نیز بگذرد من به روزهای آتی خصوصا 93 خیلی امیدوارم
همیشه پرسود باشی.
بله افت و خیز تو بورس همیشه بوده و خواهد بود . انشالله شاخص پس از برخورد با 77660 واحد برخواهد گشت و بازار مثبتی پیش رو خواهیم داشت .
مشتاقانه منتظر حضور گرمتان در تالار هستم .
نظر
-
رئيس پژوهشکده پولي بانکي خبر داد؛
مذاکرات وزير اقتصاد با دولت براي تأمين سرمايه ي بانک ها
رئيس پژوهشکده ي پولي بانکي اظهار داشت: وزير اقتصاد با دولت در حال مذاکره است تا بتواند سرمايه ي بانک ها را از طريق صندوق توسعه ي ملي افزايش دهد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري موج، فرهاد نيلي در جمع خبرنگاران در حاشيهي آخرين نشست هيات نمايندگان اتاق ايران در سال نود و دو با اعلام اين مطلب گفت: افزايش سرمايه ي بانک ها منوط به تأمين منابع مالي از سوي سهامداران است.
وي افزود: من اطلاع دارم وزير اقصاد درحال مذاکره با دولت براي اختصاص منابع از صندوق توسعهي ملي براي افزايش سرمايهي بانکها است.
وي ادامه داد: افزايش سرمايهي بانکها ميتواند از طريق جذب سپردههاي مردم صورت بگيرد.
نيلي اذعان داشت: جذب سرمايههاي مردمي در بانکها بايد پس از شکسته شدن رکود تورمي و افزايش نرخ سود بانکي انجام شود و قطعا دولت پيشبينيهاي لازم براي خروج اقتصاد از رکود تورمي در سال 93 را در برنامههاي خود قرار داده است.
وي خاطرنشان کرد: نرخ سود بانکي نيز بر اساس قانون بايد اندکي بالاتر از تورم باشد و با توجه به پيشبينيها و برنامهريزيهاي دولت مقرر شده که نرخ تورم کشور در سال آينده به 25 درصد برسد، بنابراين نرخ سود بانکي کشور در سال آينده به طور قطع بيشتر از اين رقم خواهد بود. - See more at: http://mojnews.com/fa/Miscellaneous/....Z7VcLuJC.dpuf
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
مزایده نیروگاه منتظر قائم بانک صادرات
بانک صادرات نیروگاه منتظر قائم را بار دیگر مزایده کرد.
به گزارش خبر بورس ، بانک صادرات مزایده ۱۰۰% نیروگاه حدود ۱۰۰۰ مگاواتی منتظر قائم را مجددا آگهی کرده است. گفته می شود ارزش پایه این نیروگاه ۱۷۰۰ میلیارد تومان و سود ناخالص فروش این نیروگاه ۶۰۰ میلیارد تومان برآورد می شود که می تواند حدود ۱۰ تومان روی هر سهم بانک صادرات موثر باشد.
این آگهی در روز پنج شنبه در روزنامه همشهری و در سایت بانک صادرات قرار گرفته است.
شایان ذکر است که بانک صادرات در پاییز امسال نیز این نیروگاه را مزایده نموده بود که خریداری پیدا نشد. بانک صادرات در قبال مطالبات از دولت این نیروگاه را به قیمت ۱۱۰۰ میلیارد تومان دریافت کرده بود. نیروگاه سیکل ترکیبی منتظر قائم ظرفیت ۹۸۶ مگاوات را می باشد و در کیلومتر ۷ جاده کرج ملارد واقع است.
نظر
نظر