بانک صادرات ( وبصادر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35715

پاسخ : بانک صادرات ( وبصادر )

پیش بینی درآمد هر سهم 6 ماهه منتهی به 1394/06/31 (حسابرسی نشده)

اطلاعات پیش‌بینی سود هر سهم سال مالی منتهی به 29/12/94 شرکت بانک صادرات با سرمایه ۵۷,۸۰۰,۰۰۰ میلیارد ریال مبلغ 145 ریال اعلام گردیده است.

پوشش 50 درصدی سود در 6 ماهه

نظر

• بورسیران
      کاربران جدید
      • Oct 2015
      • 21

وبصادر باز هم به مقاومت 940 ریالی حمله کرد ولی نتوانست بالای آن باقی بماند . به نظر دوباره سطح 870 ریالی سهم قابل درسترس باشد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

سلام
        گزارش فوق العاده بود

ولی از آنجا که من به این سهم خیلی خیلی خیلی بد بین هستم فکر کنم این گزارش را داده اند که در بالا به خلق الله بیاندازند.

ای بسا بانک صادرات از همین راه (توسط سهام خزانه و بازارگردانی خودش) سودی ببرد و در مجمع بعد بین سهامداران تقسیم کند! هههههه

با عرض معذرت از دارندگان سهم، من فکر کنم در دو سه ماه آینده سهم یک بالا بدهد و بعد تا 700 ریال افت کند.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• امام قلی خان
          عضو فعال
          • Aug 2015
          • 1542

این گزارش وبصادر فایده ندارد. سهامدار اصلی هایش دزدها میباشند مثل آستان که مال طبسی میباشد.بعدش هم این گزارش ها دروغ است چون سود شرکتهای زیر مجموعه را 6 ماهه شناسایی کرده اند و حالا چند وقت دیگر میایند تعدیل وحشتاک منفی میدهن. گول دزدها را نخورید و مالتان را به باد ندهید.
          نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
          از هم ندوشیم.
          با هم بنوشیم.

نظر

• m.rahmani
            عضو عادی
            • Aug 2013
            • 181

خريد حقوقي هنوز تموم نشده و كل بازار منتظر اجازه صعوده

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

موسسه میزان به بانک صادرات واگذار شد

تمامی امور موسسه اعتباری میزان به بانک صادرات واگذار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بعد از مدت‌ها بحث و بررسی در رابطه با تصمیم‌گیری برای ساماندهی مشکلات پیش آمده برای موسسه اعتباری میزان که در اوایل امسال انحلال آن رسما اعلام شد یک منبع آگاه به ایسنا اعلام کرد که امشب طی قراردادی کلیه امور مربوط به موسسه میزان به بانک صادرات واگذار شد.

به گفته وی کلیه امور موسسه میزان اعم از دارایی‌ها، بدهی‌ها، امور سپرده گذاران، تسهیلات گیرندگان و هر آن چه که به این موسسه مربوط می‌شود به بانک صادرات واگذار شده و از این پس این بانک مسئولیت آن را بر عهده خواهد داشت.

این اتفاق در حالی رخ داده که موسسه اعتباری غیرمجاز میزان از سال گذشته به دلایلی دچار مشکل شد و سپرده گذاران برای دریافت منابع خود به شعب این موسسه هجوم آورده اما با توجه به سرمایه گذاری موسسه میزان در پروژه‌های بزرگ و خالی بودن دست آنها برای پرداخت مبالغ سپرده گذاران در نهایت مشکل تا جایی پیش رفت که با وجود وساطت بانک مرکزی و سایر بخش‌ها رای بر انحلال این موسسه داده شد.

بر این اساس بعد از پیگیری‌های انجام شده از سوی بانک مرکزی، قوه قضاییه و همچنین استانداری خراسان رضوی شرایط به گونه‌ای پیش رفت که برای ساماندهی موسسه میزان تصمیم به واگذاری آن به بانک صادرات گرفته شد. این در حالی است که پیش‌تر حمید تهران‌فر معاون نظارت بانک مرکزی اعلام کرده بود که این بانک در حال انجام بررسی‌ها برای واگذاری موسسه میزان به گروهی است که بتواند مشکلات آن به ویژه مسایل مربوط به سپرده گذاران و کارمندان آن را برطرف کند.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                موسسه میزان به بانک صادرات واگذار شد

تمامی امور موسسه اعتباری میزان به بانک صادرات واگذار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بعد از مدت‌ها بحث و بررسی در رابطه با تصمیم‌گیری برای ساماندهی مشکلات پیش آمده برای موسسه اعتباری میزان که در اوایل امسال انحلال آن رسما اعلام شد یک منبع آگاه به ایسنا اعلام کرد که امشب طی قراردادی کلیه امور مربوط به موسسه میزان به بانک صادرات واگذار شد.

به گفته وی کلیه امور موسسه میزان اعم از دارایی‌ها، بدهی‌ها، امور سپرده گذاران، تسهیلات گیرندگان و هر آن چه که به این موسسه مربوط می‌شود به بانک صادرات واگذار شده و از این پس این بانک مسئولیت آن را بر عهده خواهد داشت.

این اتفاق در حالی رخ داده که موسسه اعتباری غیرمجاز میزان از سال گذشته به دلایلی دچار مشکل شد و سپرده گذاران برای دریافت منابع خود به شعب این موسسه هجوم آورده اما با توجه به سرمایه گذاری موسسه میزان در پروژه‌های بزرگ و خالی بودن دست آنها برای پرداخت مبالغ سپرده گذاران در نهایت مشکل تا جایی پیش رفت که با وجود وساطت بانک مرکزی و سایر بخش‌ها رای بر انحلال این موسسه داده شد.

بر این اساس بعد از پیگیری‌های انجام شده از سوی بانک مرکزی، قوه قضاییه و همچنین استانداری خراسان رضوی شرایط به گونه‌ای پیش رفت که برای ساماندهی موسسه میزان تصمیم به واگذاری آن به بانک صادرات گرفته شد. این در حالی است که پیش‌تر حمید تهران‌فر معاون نظارت بانک مرکزی اعلام کرده بود که این بانک در حال انجام بررسی‌ها برای واگذاری موسسه میزان به گروهی است که بتواند مشکلات آن به ویژه مسایل مربوط به سپرده گذاران و کارمندان آن را برطرف کند.

http://isna.ir/fa/news/94080603479/%...1-%D8%B4%D8%AF
                سلام
                کسی اطلاع دارد اینها برای بانک ها خوب است یا بد؟
                آیا بانک مرکزی هم کمک می کند؟ یا تنها به خاطر جذب سپرده گذاران بیشتر بانک ها این مسئولیت را قبول می کنند؟
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35715

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  سلام
                  کسی اطلاع دارد اینها برای بانک ها خوب است یا بد؟
                  آیا بانک مرکزی هم کمک می کند؟ یا تنها به خاطر جذب سپرده گذاران بیشتر بانک ها این مسئولیت را قبول می کنند؟
                  طبق اطلاعاتی که من گرفتم میزان مشکل خاصی نداره !

اما چون سر ماجرای پدیده ، جوسازی شده، و همه میخوان پولشونو پس بگیرن از ترس ! در حال حاضر با کمبود منابع روبرو شدن

ظاهرا برخی اختلافات داخی بین سهامداران اصلی هم بی تاثیر نبوده در وضعیت ایجاد شده !

البته بانک صادرات هم از دولت امتیازاتی طلب کرده برای اینکه مدیریت میزان رو قبول کنه ! و دولت هم ظاهرا موافقت کرده و قولهایی داده !!

باید دید مدیران وبصادر از این فرصت میتونن استفاده لازم رو ببرن یا فقط مسئولیت میزان هم اضافه میشه به سایر مشکلاتی که خودشونم داشتن در مجموعه !

اگر اون امتیازاتی که من شنیدم به وبصادر بدن و مدیریت هم بتونه از اونها استفاده لازم رو ببره ! احتمالا تحولات مثبتی رو بهمراه خواهد داشت

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

اما چون سر ماجرای پدیده ، جوسازی شده، و همه میخوان پولشونو پس بگیرن از ترس ! در حال حاضر با کمبود منابع روبرو شدن

ظاهرا برخی اختلافات داخی بین سهامداران اصلی هم بی تاثیر نبوده در وضعیت ایجاد شده !

البته بانک صادرات هم از دولت امتیازاتی طلب کرده برای اینکه مدیریت میزان رو قبول کنه ! و دولت هم ظاهرا موافقت کرده و قولهایی داده !!

باید دید مدیران وبصادر از این فرصت میتونن استفاده لازم رو ببرن یا فقط مسئولیت میزان هم اضافه میشه به سایر مشکلاتی که خودشونم داشتن در مجموعه !

اگر اون امتیازاتی که من شنیدم به وبصادر بدن و مدیریت هم بتونه از اونها استفاده لازم رو ببره ! احتمالا تحولات مثبتی رو بهمراه خواهد داشت
                    اطلا عات رانتی چه می کنه !! حالا چه اطلاعات بانکی باشه چه اطلاعات خروج نقدینگی از بورس در دی ماه سال 92 باشه !!!
                    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35715

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                      اطلا عات رانتی چه می کنه !! حالا چه اطلاعات بانکی باشه چه اطلاعات خروج نقدینگی از بورس در دی ماه سال 92 باشه !!!
                      بنده هیچ رانتی نداشتم چه الان ! چه در دی ماه سال 92 !

این اطلاعاتی هم که دارم به خاطر ارتباطی هست که با مدیران چند صندوق فعال در بازار دارم !

نه وبصادر دارم و نه خرید کردم ! و نه خرید میکنم !!

شما هم هر اطلاعاتی در این زمینه میخوای بگو تا در اختیار شما بذارم !

مطمئن باش دانستنش با ندانستنش هیچ فرقی برای من و شما نخواهد داشت !

چون این میزان مثل یک هندوانه سر بسته هست ! ممکنه باز کنن توش ترش شده باشه ! یا سفید باشه ! یا سرخ !

شاید حالا که وبصادر قبول کرد، از همین فردا شروع کنن علیه اون جو سازی و اختلاسها و مطالبات معوق سنگین از میزان رو رسانه ای کنن !

این اطلاعات خیلی قابل اطمینان نیست !

اون امتیازی که وبصادر طلب کرده در صورت استفاده صحیح مدیران ممکنه در آینده برای وبصادر مزایایی ایجاد کنه ! اما اونم رو هواست !

دولت شفاهی ظاهرا قول داده ! شما حاضری رو قول شفاهی اونم قول این دولت ریسک کنی !؟

بنده قبلا هم اگر اطلاعاتی داشتم از بازار از طریق مدیران برخی صندوق ها همینجا اعلام کردم و هیچ رانتی هم در میان نیست، هر کس در بازار رفت و آمد داشته باشه به این اطلاعات دسترسی پیدا میکنه

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

این اطلاعاتی هم که دارم به خاطر ارتباطی هست که با مدیران چند صندوق فعال در بازار دارم !

بنده جواب خودم را گرفتم و این جواب شما خیلی شفاف بود که هیچ رانتی نداشته و ندارید!!!!!!!!

سوال بنده به خاطر وضع آینده وبصادر نبود همین

بنده صادرات را در قیمت 72 الی 80 تومان دارم و هیچ نگران هم نیستم و می دانم یک بار دیگه تا حداکثر قیمت 110 میرود با تشکر

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35715

بنده جواب خودم را گرفتم و این جواب شما خیلی شفاف بود که هیچ رانتی نداشته و ندارید!!!!!!!!

سوال بنده به خاطر وضع آینده وبصادر نبود همین

بنده صادرات را در قیمت 72 الی 80 تومان دارم و هیچ نگران هم نیستم و می دانم یک بار دیگه تا حداکثر قیمت 110 میرود با تشکر
                          من قبلا هم گفتم اینجا که با چند صندوق در ارتباط هستم،

منطورم اینه که نه من هر کس دیگری هم برود سراغ اینها، همین اطلاعات را اونجا خواهد یافت ! اطلاعات نهانی نیست

همه کارکنان و افرادی که با این صندوقها در ارتباط هستن دارن، من که کارمند اونها نیستم و حتی حضور فیزیکی هم ندارم اونجا،

اما در برخی موارد که دوستانه جویای اتفاقات میشم اونها هم اطلاعاتی رو ارایه میکنن !

خیلی های دیگر قبل از من این اطلاعات را دارند و رانت محسوب نمیشه اونجور که شما فکر میکنی !

همین فرد چند ماه پیش که خبر واگذاری میزان به صادرات مطرح شد باهاش صحبت کردم ، به من گفت صادرات به هیچ وجه قبول نمیکنه ! حالا شما به این میگی رانت !؟

نظر

• ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

من قبلا هم گفتم اینجا که با چند صندوق در ارتباط هستم،

منطورم اینه که نه من هر کس دیگری هم برود سراغ اینها، همین اطلاعات را اونجا خواهد یافت ! اطلاعات نهانی نیست

همه کارکنان و افرادی که با این صندوقها در ارتباط هستن دارن، من که کارمند اونها نیستم و حتی حضور فیزیکی هم ندارم اونجا،

اما در برخی موارد که دوستانه جویای اتفاقات میشم اونها هم اطلاعاتی رو ارایه میکنن !

خیلی های دیگر قبل از من این اطلاعات را دارند و رانت محسوب نمیشه اونجور که شما فکر میکنی !

همین فرد چند ماه پیش که خبر واگذاری میزان به صادرات مطرح شد باهاش صحبت کردم ، به من گفت صادرات به هیچ وجه قبول نمیکنه ! حالا شما به این میگی رانت !؟

بله کاملا حق با شما ممنون

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35715

بله کاملا حق با شما ممنون
                              برخی رفقای شما هستند اینجا که با وزرا ! به قول خودشان فالوده می خورند !

اما شما به اون نمیگید رانت ! به ارتباط کاری و دوستانه من با یک مدیر صندوق میگید رانت !!

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

خانم مینوی،
                                شما قصد بازگشت به بازار را ندارید؟ (با توجه به اینکه خروجتان در زمان خوبی بوده، احتمالا ورودتان هم زمان خوبی خواهد بود)
                                الان قیمت ها خیلی عالی هستند و فکر نکنم بالاتر از سیاهی رنگی باشد... یعنی الان فکر کنم بدترین گزارش های ممکن به کدال ارسال شده و از این دیگر بدتر دیگر ارسال نخواهد شد...
                                ===========
                                با توجه به اینکه گزارشات شرکت های مختلف در صنعت های مختلف را مرور می کنید به نظرتان چه شرکت هایی و صنعت هایی وضعشان خوب (یا لا اقل بهتر) است (و یا بهتر می شود) ؟
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X