کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با توجه به روند مجدد نزولی سکه و دلار و تایید افزایش سرمایه بانک صادرات http://www.bsi.ir/News-Publications-.../p40961617.bsi
از شنبه رالی وبصادر شروع خواهد شد
دوستان میگوییند تا قبل از افزایش سرمایه که اواخر همین ماه است بانک صادرات حداقل 320 را میبیند
اخبار و شایعاتی که در چند روز اخیر در مورد بصادر اتفاق افتاد بنظر میاد نشان از لابی نوسانگیران
داره......
افرادی که هر سهمی رشد کنه.....باید به عده ایی خاص عوارض بده چون از اون سهم
جاموندن!!!!
بصادر برای رشد خیلی جاداره و با این اخبار و جو سازی که میکنن...نمیتونن جلوی رشد اونرو بگیرن.
سفیر: ساعتی پیش برای نخستین بار بعد از انقلاب، روسای جمهور ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی ایران با یکدیگر به صورت تلفنی با یکدیگر صحبت کردند
به گزارش پایگاه خبری سفیر، در توئیتر حسن روحانی جزئیات این تماس که از سوی اوباما برقرار شده اینگونه آمده است:
باراک اوباما به روحانی:من احترام خودم رو به مردم ایران ابراز میکنم. متقاعد شده ام که روابط بین ایران و آمریکا بشدت بر روی منطقه اثر خواهد گذاشت. اگر ما در مورد پرونده هسته ای پیشرفت کنیم، سایر معضلات از جمله سوریه نیز قطعاً حل خواهد شد.
برایتان سفر خوب و بی خطری آرزو میکنم و بابت ترافیک سنگین در نیویورک عذرخواهی میکنم.
روحانی به اوباما: در مورد مساله هسته ای، با عزم سیاسی، راهی برای حل سریع این موضوع وجود دارد. ما به آنچه از 5+1 و مخصوصاً دولت شما طی هفته ها و ماههای آینده می بینیم امیدوار هستیم.
من مراتب قدردانی خودم را بابت میهمان نوازی و تماس تلفنی شما ابراز میکنم.
به گزارش سفیر، همچنین رسانهها خبر از آن دادند که این گفتگو اینگونه پایان یافته است که حسن روحانی به اوباما گفته : have a nice day و اوباما هم در پاسخ به او گفته است خداحافظ، روز خوش.
لیدر اصلی گروه بانکی صادرات است و امروز بخاطر خبر کذبی که سایت بورس 24 انتشار کرد سهم تحت شرایط جو بازار به صف فروش تبدیل شد. خبری که بعد از اتمام بازار از طرف امور سهام بانک کذب و غیر واقعی خواهنده شد.
افزایش سرمایه بانک کماکان پابرجا می باشد . روند بانکی ها فردا مثبت خواهد بود
خبر تعویق افزایش سرمایه تکذیب شده است و طی هفته های جاری افزایش 160درصدی از محل تجدید ارزیابی اجرایی خواهد شد.
با توجه به آنکه در این سهم خریداران و فروشندگان زیادی سوار و پیاده میشوند این سهم پتانسیل هایی دارد که توان از گذ از 230 را افزایش میدهد و هدف300 تومان را برای سهم ترسیم مینماید
لیدر اصلی گروه بانکی صادرات است و امروز بخاطر خبر کذبی که سایت بورس 24 انتشار کرد سهم تحت شرایط جو بازار به صف فروش تبدیل شد. خبری که بعد از اتمام بازار از طرف امور سهام بانک کذب و غیر واقعی خواهنده شد.
افزایش سرمایه بانک کماکان پابرجا می باشد . روند بانکی ها فردا مثبت خواهد بود
با تشکر از تکنیکالیست عزیز
حتی به فرض اگر گروه بانکی با لیدری صادرات فردا صبح مثبت نباشد پس فردا روند بانکی ها قطعا مثبت است و گروه جذاب بانکی را سبز مشاهده میکنیم
به احتمال زیاد فردا 11:00 به بعد خریداران زیادی به سمت صادرات بروند.
دوستان خوبم و سهامداران گرامی بنده نظر شخصی خودم رو بیان کردم و امیدوارم که هر چه زودتر تحریم ها از میان برداشته شود و گروه بانکی را در قیمت های بالاتری ببینیم... وبصادر /:.Heart.:/
نظر