کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان به چند نكته توجه كنند
نرخ تسعير ارز در بودجه 26000 ريال در نظر گرفته شده است كه اين مبين كاهش قيمتها در بازار و در نتيجه كاهش تورم خواهد شد
كاهش تورم سبب افزايش ارزش ريال و تقويت بنيه بازار مالي علي الخصوص بانكيها خواهد شد
در بين بانكيها بانكهاي دولتي از اين مسئله بيشتر سود ميبرند
تعادل در قيمت سهام پالايشيها و نقد شدن بسياري از سهامها در صنايع مختلف و جريان آن به سمت بانكيها در اين چند روزه مشهود است
صف فروش بانكيها هم به همين دليل است
به نظر ميرسد با توجه به حذف تحريمها مخصوصا تحريمهاي مالي رشد خوبي براي بانكيها بايد متصور شد
معاملات بازار هم همين را نشان ميدهد
فکر میکنم وقتی حقوقی ها می فروشند حقیقی ها پشت سرشون میرن تو فروش !و عکس قضیه هم هست :)
تمام نماد ها پر بازید امروز منفی شدید خوردن بنظرم فردا همین طور باشه که می تونه فرصت خوبی برای خرید باشه احتمالا فردا وبصادر در صورت منفی شدن به کف قیمتی 115 برسد با محاسبه قیمت پایانی امروز 120 تومن و پس فردا حداقل قیمت 111 برسه با محاسبه پایان قیمتی فردا 115 تومن !که غیر قابل باوره , که در این صورت با صف خرید سنگین مواجه خواهد شد. من هم فردا پس فردا منتظرم قیمتا رو حراج بزنن مثل این دو روزه منفی بخوره و خرید سنگین کنم.
تو رنج قیمتی 110 یا 115 تومن واقعا عالیه اونم هم برای بانک صاردات که با فروش نیروگاه هایش سود سهامیش معادل 1/3 قیمتی خودشو یا حتی بیشتر از اون بشه.
در حدود یک ماه دیگر با این قیمتا خداحافظی خواهد کرد .
مهمترین نکته اینه سهام داری کنید نه اینکه که موقعی منفی میشه اکثرایت میرن برای فروش و وقتی قیمتش دو برابر شد تازه متوجه میشوند که نگهداریش بیشتر براشون صرف داشته و دلار نیست که نه سودی تعلق بگیره نه تعدیل مثبتی و نه افزایش سرمایه ای که سهامتون رو افزایش پیدا کنه.
وبصادر جزو کم ریسک ترین سهام در گروه بانکی ها است.
من درباره خرید یا فروش پیشنهاد نمی دهم همان طور که امروز با شایعه ساختن روند کاملا مثبت فردا وبصادر و بانک ها دیگر رو منفی کردن با یه شایعه مثبت یا منفی دیگر همه خریدار یا فروشنده می شوند و بنظرم کل بازار و بورس همینه ؟! و شایعه ها بیشتر کسانی که سود میبرند درست می کنند که نه خریداران! و نه فروشندگان!!
فکر میکنم وقتی حقوقی ها می فروشند حقیقی ها پشت سرشون میرن تو فروش !و عکس قضیه هم هست :)
تمام نماد ها پر بازید امروز منفی شدید خوردن بنظرم فردا همین طور باشه که می تونه فرصت خوبی برای خرید باشه احتمالا فردا وبصادر در صورت منفی شدن به کف قیمتی 115 برسد با محاسبه قیمت پایانی امروز 120 تومن و پس فردا حداقل قیمت 111 برسه با محاسبه پایان قیمتی فردا 115 تومن !که غیر قابل باوره , که در این صورت با صف خرید سنگین مواجه خواهد شد. من هم فردا پس فردا منتظرم قیمتا رو حراج بزنن مثل این دو روزه منفی بخوره و خرید سنگین کنم.
تو رنج قیمتی 110 یا 115 تومن واقعا عالیه اونم هم برای بانک صاردات که با فروش نیروگاه هایش سود سهامیش معادل 1/3 قیمتی خودشو یا حتی بیشتر از اون بشه.
در حدود یک ماه دیگر با این قیمتا خداحافظی خواهد کرد .
مهمترین نکته اینه سهام داری کنید نه اینکه که موقعی منفی میشه اکثرایت میرن برای فروش و وقتی قیمتش دو برابر شد تازه متوجه میشوند که نگهداریش بیشتر براشون صرف داشته و دلار نیست که نه سودی تعلق بگیره نه تعدیل مثبتی و نه افزایش سرمایه ای که سهامتون رو افزایش پیدا کنه.
وبصادر جزو کم ریسک ترین سهام در گروه بانکی ها است.
من درباره خرید یا فروش پیشنهاد نمی دهم همان طور که امروز با شایعه ساختن روند کاملا مثبت فردا وبصادر و بانک ها دیگر رو منفی کردن با یه شایعه مثبت یا منفی دیگر همه خریدار یا فروشنده می شوند و بنظرم کل بازار و بورس همینه ؟! و شایعه ها بیشتر کسانی که سود میبرند درست می کنند که نه خریداران! و نه فروشندگان!!
وقتي به سهامي افزايش سرمايه ميخوره عده زيادي تمايل به فروش پيدا ميكنند
در بازار هم كسايي هستند كه با داشتن دستي بر آتش با پائين كشيدن قيمت سهام و ايجاد صفهاي فروش سهام فروشنده ها را با قيمتهاي پائين ميخرند
در حال حاضر وبصادر به همين درد مبتلا است
بايد صبوري كرد تا هيجان فروش كاسته شود
زیاد بانک ندارم اما لیدر بورس در 5 سال آینده به اعتقاد من گروه بانکی خواهد بود و بیشترین بازدهی بورس با دید بلند مدت متعلق به این گروه می باشد .
با توجه به رکود در بازار ارز و طلا و مسکن و به زودی کاهش تورم حجم زیادی از نقدینگی طی 2 سال آینده روانه بانکها خواهد شد و سود این گروه به شدت افزایش می یابد . اعتقاد دارم در کمتر از 3 سال آینده وبصادر بالای 500 و وتجارت ووبملت بالای 1000 تومان قیمت خواهند داشت . البته منتظر هستم تا در قیمتهای خوب سنگین وارد این گروه شوم .
اول صبح كه نشان خوبي از صف آرايي در جهت برگشت سهم هستند
اگر 40 ميل صف ديروز واقعي بوده باشد كه اول صبح با منفي شروع و در طي روز پس از معامله آن 40 ميل سهم مثبت ميشود
و اگر آن 40 ميل سوري بوده باشد اول صبح با منفي كم و در طي روز مثبت معامله خواهد شد
بعد از صعودی شارپ از 111 به 127که در وسط نمودار است, با اصلاح قیمت تا 115.5 امروز رسید! که قیمت آخر امروز 118 شد.
فروشندگان حقوقی که 115.2 در حدود 10میلیون سهم خود برای فروش قرار داده بودنند تمامی سهم خود گذاشته بودند در قیمت هایی بالاتر از 118 فروختند! و صف خرید بیش از 20 میلیون بود پیش از آغاز معاملات بود و امروز قیمت پایانی 118.5 رسید که فردا در حدود حداکثر 123.4 و حداقل 113.76قیمت مجاز خرید فروش خواهد بود.
فردا بنظرم پروسه اصلاح تکمیل بشه و فرصتی خوبی برای خریداران خواهد بود و در مدت زمان کوتاه می توان پیش بینی کرد که با گذر از 129 به 140 برسد.
آخرین ویرایش توسط kevin؛ 2013/12/02, 16:36.
دلیل: ویرایش یک عدد و متون
نظر