بانک دی ( دی )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • the.end
    عضو عادی
    • Feb 2012
    • 49

اطلاعات و صورت هاي مالي تلفيقي گروه وشرکت اصلي دوره مالي شش ماهه منتهي به 31/06/1392(حسابرسي نشده ) اومد رو کدال

نظر

• arak_bourse
      کاربر فعال
      • Nov 2010
      • 3802

همه بانکی ها رشد خوبی کردن ولی این دی چرا درجا میزنه نمیدونم. به هر حال جناب بهنام به این اسهم خیلی اعتقاد دارن. ممکنه مثل وپتروی 210 تومنی بشه/:.yead.:/
      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• چاردیواری
        عضو عادی
        • Oct 2013
        • 265

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
        همه بانکی ها رشد خوبی کردن ولی این دی چرا درجا میزنه نمیدونم. به هر حال جناب بهنام به این اسهم خیلی اعتقاد دارن. ممکنه مثل وپتروی 210 تومنی بشه/:.yead.:/
        بنظرم مشکل بانک دی مدیریتیست که آنهم ظاهرا باانتخاب مدیر عامل جدید که گفته میشود ازسهم خوب حمایت میکندوخواب این پروسه یکم زمان میبردوسهمی که یه مدت درجامیزنه دلیل بد بودن آن نیست.بلکه ثابت شده که هرچه سهمی بیشتر درجا بزنه قدرت حرکت شارپی آن قویترخواهد بودوحتمامانند وبصادر-وپترو-آذرآب و...سهامداران خود راشادمان خواهد کرد.
        • /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• بابک پناهی
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 3208

در اصل توسط امیددار پست شده است View Post
          بانک دی
          روی 160نتونست تثبیت بشه هرچند خط روند نزولی ار اس ایشو شکوند و فعلا
          اندیکاتورا نشان از نزول دارند
          که نهایت نزول رو من 151 و 150 می بینم چون دوتا فیبو داره و حمایت ار اس ای و احتمال تکمیل موج اصلاحی رو اونجا داره و از اونجا احتمال برگشت و شروع موج 3 بزرگ هفتگی رو داره
          به خودم توصیه نگهداری می دم
          سلام

یک موجی هم بین 2 و 3 هست...یا اینکه شما اعتقاد دارید اون نویزه؟!!!

نظر

• banker
            عضو عادی
            • May 2011
            • 106

نقل قول از مجید تهرانی:

گزارش فوق العاده بانک دی تلفیقی و اصلی روی کدال آمد، سود تلفیقی نسبت به سال گذشته 2.5 برابر شده و در شش ماهه اول 15.1 تومن تلفیقی ساخته است.

حالا مسابقه برای فروش بگذارید و روی 150 تا 160 مفت فروشی کنید، این چند وقته بسیار خریدیم، و با این گزارش استحقاق سهم برای حرکت به سمت بازه 250 تا 270 مشخص شد.

گزارش تلفیقی بانک دی اما و اگر ها را برطرف کرد و مشخص کرد این بانک تا آخر سال به راحتی بالای 30 تومن و برای سال 93، 50 تومن خواهد ساخت، ارزش بازاری 750 میلیاردی این بانک بسیار مسخره و خنده دار است.

راجب بانک سرمایه هم یکی از دوستان مطلبی نوشته اند و من هم مطالبی راجب این بانک دارم لکن به وقت مقتضی بیان خواهم کرد و فعلا زود است.

از فردا باید شاهد رالی سهمگین بانک دی باشیم.

تبریک به سهامداران بانک دی به خاطر صبوریشان.
            دی: 35 درصد === وصنعت: 25 درصد ===ثمسکن: 15 درصد ===فزرین: 15 درصد=== خبهمن: 10 درصد

نظر

• Mehdi1400
              ستاره دار(19)
              • Jul 2013
              • 2938

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
              سلام

یک موجی هم بین 2 و 3 هست...یا اینکه شما اعتقاد دارید اون نویزه؟!!!

بابا آقا مهندس یه حالی بدید دیگه
              شما که حق استادی دارید.
              اشتباه شاگردها رو تصحیح بفرمایید

نظر

• امیددار
                عضو عادی
                • Sep 2011
                • 81

با سلام
                جناب اقای پناهی
                دوست عزیز اقا ما خودمون از خوانندگان پرو پاقرص تحلیهای بنیادی شما هستیم
                راستش منظورتون از موج بین دو وسه نفهمیدم ولی با توجه به هم درجه بودن موج 2 و 4 اگر موردی هم اون وسطا باشه احتمالا ریز موج موج 3 باید باشه (شاید این تصویر واضحتر باشه)
                این اپدیت امروز بانک دی یا موج 2 رو تموم کرده و c همینجاها تموم و یا اینکه شاید اصلاحمون پیچیده باشه
                [SIZE=3][/SIZE][B]کتابی جالب روش سرمایه گذاری وارن بافت رابرت جی هگستروم ترجمه اکبری - زیودار[/B]

نظر

• بابک پناهی
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 3208

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post

بابا آقا مهندس یه حالی بدید دیگه
                  شما که حق استادی دارید.
                  اشتباه شاگردها رو تصحیح بفرمایید
                  من همچین جسارتی نمیکنم.تنها میخواستم اطلاعات خودم بیشتر بشه

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

در اصل توسط امیددار پست شده است View Post
                    با سلام
                    جناب اقای پناهی
                    دوست عزیز اقا ما خودمون از خوانندگان پرو پاقرص تحلیهای بنیادی شما هستیم
                    راستش منظورتون از موج بین دو وسه نفهمیدم ولی با توجه به هم درجه بودن موج 2 و 4 اگر موردی هم اون وسطا باشه احتمالا ریز موج موج 3 باید باشه (شاید این تصویر واضحتر باشه)
                    این اپدیت امروز بانک دی یا موج 2 رو تموم کرده و c همینجاها تموم و یا اینکه شاید اصلاحمون پیچیده باشه
                    سلام
                    جناب امیددار قربان من تکنیکالیستم /:.smilingsmiley.:/

منظور من اینه که این موجی که تو شکل زیر من دایره انداختمو شما نویز حساب میکنید یا زیر موج؟اگر نویز هست که فکر نمیکنیم نوبزی باشه که هم اندازه ی موج باشه! اگر subwave هست داخل کدوم موجه؟اگر داخل موج 3 شماست که اون موج 3 باید از 5 موج impulse تشکیل بشه!پس اون موجی که داخل دایره نشون دادم چندمی زیر موج از موج 3 شماست؟

نظر

• Mehdi1400
                      ستاره دار(19)
                      • Jul 2013
                      • 2938

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                      من همچین جسارتی نمیکنم.تنها میخواستم اطلاعات خودم بیشتر بشه
                      من هم نه تنها قصد جسارت نداشتم، بلکه قصد مکدر کردن حال نیکوی شما را هم نداشتم.
                      ماشاالله علم شما در قله هاست. ارشیو سایت بورسی گواه آن است.
                      حتما مشغله اجازه فعالیت بیش از این به شما نمیدهد.
                      اما ذکات علم نشر آن است.
                      امیدوارم شاهد فعالیت دوباره شما در سایت باشیم. برای امثال من تازه کار
                      هر کجا هستید موفق و پرسود باشید.

نظر

• Masoud F
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 54

/:.grlim:./

نظر

• mohsen2010
                          عضو عادی
                          • Aug 2013
                          • 63

به نظر آقایون اساتید تا 1 ماه آینده به 200 تومان هر سهم میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• arad700
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2013
                            • 3237

ظاهرا حرکت بانک دی هم شروع شد دیگه داشت خستم می کرد
                            Honesty is the best policy

نظر

• risk
                              عضو عادی
                              • Oct 2013
                              • 86

در اصل توسط mohsen2010 پست شده است View Post
                              به نظر آقایون اساتید تا 1 ماه آینده به 200 تومان هر سهم میرسه؟؟؟؟؟؟؟؟
                              دوست عزیز توقع شما ازین سهم خیلی کم است
                              فکر نمیکنم با نتیجه + مذاکرات این سهم زیر 200 باشه
                              اگرم مذاکرات مثل همیشه باشه که باید ببینیم چی میشه

نظر

• علی خان
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 271

با توجه به صفحه 29 گزارشش:
                                شرکت سرمایه گذاري بوعلی بدلیل تکلیف مجمع عمومی بانک مرکزي در سال 1392 به بانکها مبنی بر فروش سرمایه گذاریها تا پایان شهریور سال 1392 و همچنین قصد مدیریت براي
                                واگذاري آن در سال مالی مورد گزارش از تلفیق مستثنی شده است
                                سرمایه گذاري در املاك مربوط به شرکت توسعه دیدار ایرانیان و عمدتا شامل مبالغ 1.484.600 میلیون ریال ملک خیابان ولیعصر ، 1.749.000 میلیون ریال ملک سوهانک ، 329.070
                                میلیون ریال مجتمع مسکونی ورد آورد ، 907.692 میلیون ریال ملک بلوار کاج و اقاقیا ، 94.238 میلیون ریال پروژه سپند 143.000، 1 میلیون ریال مغازه دزاشیب ، 118.650
                                میلیون ریال زمین شهرك گلستان و 47.400 میلیون ریال ملک لاله زار می باشد .
                                و.....
                                [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X