اطلاعات و صورت هاي مالي تلفيقي گروه وشرکت اصلي دوره مالي شش ماهه منتهي به 31/06/1392(حسابرسي نشده ) اومد رو کدال
بانک دی ( دی )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postهمه بانکی ها رشد خوبی کردن ولی این دی چرا درجا میزنه نمیدونم. به هر حال جناب بهنام به این اسهم خیلی اعتقاد دارن. ممکنه مثل وپتروی 210 تومنی بشه/:.yead.:/
- /.:biggrinsmiley.:/
نظر
- /.:biggrinsmiley.:/
-
در اصل توسط امیددار پست شده است View Postبانک دی
روی 160نتونست تثبیت بشه هرچند خط روند نزولی ار اس ایشو شکوند و فعلا
اندیکاتورا نشان از نزول دارند
که نهایت نزول رو من 151 و 150 می بینم چون دوتا فیبو داره و حمایت ار اس ای و احتمال تکمیل موج اصلاحی رو اونجا داره و از اونجا احتمال برگشت و شروع موج 3 بزرگ هفتگی رو داره
به خودم توصیه نگهداری می دم
یک موجی هم بین 2 و 3 هست...یا اینکه شما اعتقاد دارید اون نویزه؟!!!
نظر
-
نقل قول از مجید تهرانی:
گزارش فوق العاده بانک دی تلفیقی و اصلی روی کدال آمد، سود تلفیقی نسبت به سال گذشته 2.5 برابر شده و در شش ماهه اول 15.1 تومن تلفیقی ساخته است.
حالا مسابقه برای فروش بگذارید و روی 150 تا 160 مفت فروشی کنید، این چند وقته بسیار خریدیم، و با این گزارش استحقاق سهم برای حرکت به سمت بازه 250 تا 270 مشخص شد.
گزارش تلفیقی بانک دی اما و اگر ها را برطرف کرد و مشخص کرد این بانک تا آخر سال به راحتی بالای 30 تومن و برای سال 93، 50 تومن خواهد ساخت، ارزش بازاری 750 میلیاردی این بانک بسیار مسخره و خنده دار است.
راجب بانک سرمایه هم یکی از دوستان مطلبی نوشته اند و من هم مطالبی راجب این بانک دارم لکن به وقت مقتضی بیان خواهم کرد و فعلا زود است.
از فردا باید شاهد رالی سهمگین بانک دی باشیم.
تبریک به سهامداران بانک دی به خاطر صبوریشان.دی: 35 درصد === وصنعت: 25 درصد ===ثمسکن: 15 درصد ===فزرین: 15 درصد=== خبهمن: 10 درصد
نظر
-
با سلام
جناب اقای پناهی
دوست عزیز اقا ما خودمون از خوانندگان پرو پاقرص تحلیهای بنیادی شما هستیم
راستش منظورتون از موج بین دو وسه نفهمیدم ولی با توجه به هم درجه بودن موج 2 و 4 اگر موردی هم اون وسطا باشه احتمالا ریز موج موج 3 باید باشه (شاید این تصویر واضحتر باشه)
این اپدیت امروز بانک دی یا موج 2 رو تموم کرده و c همینجاها تموم و یا اینکه شاید اصلاحمون پیچیده باشه[SIZE=3][/SIZE][B]کتابی جالب روش سرمایه گذاری وارن بافت رابرت جی هگستروم ترجمه اکبری - زیودار[/B]
نظر
-
-
در اصل توسط امیددار پست شده است View Postبا سلام
جناب اقای پناهی
دوست عزیز اقا ما خودمون از خوانندگان پرو پاقرص تحلیهای بنیادی شما هستیم
راستش منظورتون از موج بین دو وسه نفهمیدم ولی با توجه به هم درجه بودن موج 2 و 4 اگر موردی هم اون وسطا باشه احتمالا ریز موج موج 3 باید باشه (شاید این تصویر واضحتر باشه)
این اپدیت امروز بانک دی یا موج 2 رو تموم کرده و c همینجاها تموم و یا اینکه شاید اصلاحمون پیچیده باشه
جناب امیددار قربان من تکنیکالیستم /:.smilingsmiley.:/
منظور من اینه که این موجی که تو شکل زیر من دایره انداختمو شما نویز حساب میکنید یا زیر موج؟اگر نویز هست که فکر نمیکنیم نوبزی باشه که هم اندازه ی موج باشه! اگر subwave هست داخل کدوم موجه؟اگر داخل موج 3 شماست که اون موج 3 باید از 5 موج impulse تشکیل بشه!پس اون موجی که داخل دایره نشون دادم چندمی زیر موج از موج 3 شماست؟
نظر
-
در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Postمن همچین جسارتی نمیکنم.تنها میخواستم اطلاعات خودم بیشتر بشه
ماشاالله علم شما در قله هاست. ارشیو سایت بورسی گواه آن است.
حتما مشغله اجازه فعالیت بیش از این به شما نمیدهد.
اما ذکات علم نشر آن است.
امیدوارم شاهد فعالیت دوباره شما در سایت باشیم. برای امثال من تازه کار
هر کجا هستید موفق و پرسود باشید.
نظر
-
-
با توجه به صفحه 29 گزارشش:
شرکت سرمایه گذاري بوعلی بدلیل تکلیف مجمع عمومی بانک مرکزي در سال 1392 به بانکها مبنی بر فروش سرمایه گذاریها تا پایان شهریور سال 1392 و همچنین قصد مدیریت براي
واگذاري آن در سال مالی مورد گزارش از تلفیق مستثنی شده است
سرمایه گذاري در املاك مربوط به شرکت توسعه دیدار ایرانیان و عمدتا شامل مبالغ 1.484.600 میلیون ریال ملک خیابان ولیعصر ، 1.749.000 میلیون ریال ملک سوهانک ، 329.070
میلیون ریال مجتمع مسکونی ورد آورد ، 907.692 میلیون ریال ملک بلوار کاج و اقاقیا ، 94.238 میلیون ریال پروژه سپند 143.000، 1 میلیون ریال مغازه دزاشیب ، 118.650
میلیون ریال زمین شهرك گلستان و 47.400 میلیون ریال ملک لاله زار می باشد .
و.....[COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]
نظر
نظر