در حالیکه شایعه افزایش سرمایه سنگین بانک دی مطرح بود امروز این بانک این شایعات را تکذیب کرد.بانک دی اعلام نموده شایعه افزایش سرمایه این بانک فاقد صحت می باشد و علی رغم مکاتبات اولیه و موافقت ضمنی بانک مرکزی با کلیات موضوع و از طرفی عدم موافقت بانک با روش های پیشنهادی عملا امکان پیگیری و اجرا نمودن افزایش سرمایه میسر نبوده و این طرح در حال حاضر مسکوت گذاشته می شود.
بانک دی ( دی )
Collapse
X
-
در اصل توسط karafarin پست شده است View Postدر حالیکه شایعه افزایش سرمایه سنگین بانک دی مطرح بود امروز این بانک این شایعات را تکذیب کرد.بانک دی اعلام نموده شایعه افزایش سرمایه این بانک فاقد صحت می باشد و علی رغم مکاتبات اولیه و موافقت ضمنی بانک مرکزی با کلیات موضوع و از طرفی عدم موافقت بانک با روش های پیشنهادی عملا امکان پیگیری و اجرا نمودن افزایش سرمایه میسر نبوده و این طرح در حال حاضر مسکوت گذاشته می شود.آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
دی یکی از سهام های بانکی خوب می باشد. بواسطه پشتوانه قوی و ساپورت خوبی که وجود دارد و همچنین گروهی که از این بانک حمایت میکند توصیه به نگهداری این سهم را دارم. چه افزایش سرمایه سنگین داشته باشد چه نداشته باشد توصیه به نگهداری می شود . یک نکته اینکه بانک مرکزی تمام بانکها را مجبور کرده است که سرمایه های خود را به حد استاندارد برساند پس بانک دی نیز حتما افزایش سرمایه را انجام خواهد داد .امسال اگر نه حتما سال دیگر این کار را می کند مطمئن باشید .من خودم این سهم را دارم و تا پایان سال 93 با ان هیچ کاری ندارم. تارگت قیمتی خوبی دارد پس فریب جو ساختگی بازار را نخورید و سهام ارزشمند خود را نگهدارید
نظر
-
-
-
نظر