کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در بازار بورس که بیشترنماد هاقرمزرنگ هستند برای خیلی ها سوال است چرا بانک دیسبز رنگ و صف خرید شده است؟ جواب:1-قیمت پایین 2-افزایش سرمایه (از 900 درصد گفته اند تا 400 درصد که باید بیاد در کدال ولی حتما رخ می دهد )
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
[QUOTE=سرمایه گذار;375255]بانک دی بدون هیچ خساستی سود خود را از 15 شهریور واریز کرده و من که بالای 100 داشتم همین ساعت واریز شد.(همان20 به ازای هر سهم )/:.rolleyessmileyani[/QUOT
طبق اطلاعیه خود سایت بانک سهامدارای بالای 50 هزار سهم قراره ار یک ابان سودشون واریز بشه
شما مطمنید سودتون واریز شده ؟ منظور از 100 تا 100 هزار سهم هست؟
بانک دی بدون هیچ خساستی سود خود را از 15 شهریور واریز کرده و من که بالای 100 داشتم همین ساعت واریز شد.(همان20 به ازای هر سهم )/:.rolleyessmileyani[/QUOT
طبق اطلاعیه خود سایت بانک سهامدارای بالای 50 هزار سهم قراره ار یک ابان سودشون واریز بشه
شما مطمنید سودتون واریز شده ؟ منظور از 100 تا 100 هزار سهم هست؟
صدرصد ،از یک آبان متعلق به شرکت های حقوقی است ؛حقیقی ها از 15 شهریور تا 25 شهریور (10 روز) بانک پرداخت سود دارد
با سلام خدمت همه دوستان
بنده گمان میکنم بانک دی بزودی افزایش سرمایه رو داشته باشه چرا که در روز شنبه معامله این سهم خیلی مشکوک بود
من تو کل تایم انلاین بودم
خیلی شکیل حقوقی 27ملیون سهم رو ظرف 5 مین داد به حقیقی اون هم به قیمیت مشخص نه بالا نه پایین 1100 ریال !!!!!!!!
تو سهمی که هر روز تقریبا فقط 1-3 ملیون معامله میشه کمی جای شک وجود داره برای 27 میلیون معامله ظرف کمتر از 5 مین
و البته این انتقال هم در راستای افزایش شناوری است تا بتونن افزایش سرمایه رو بگیرن
نتیجه: انتقال 27 میلون سهم با برنامه قبلی بوده پس حواستون به سهامتون باشه
بانك دي را دريابيد بزودي خبرهاي نابي از اين بانك خواهد آمد
با اینکه جناب شبندر در بخش خودرو یه مقدار بزرگنمایی می فرمایند در این مورد با ایشان موافق هستم
خبرهای ناب حتما از نظر ایشان:افزایش سرمایه و رسیدن به تارگت اول آن یعنی 140 است
1. افزایش سرمایه حداقل 400 درصدی
2. واگذاری برخی از بلوکها از جمله بوعلی
3. فروش ساختمان در مشهد و احتمال سود سازی حداقل 40 تومان به ازای هر سهم
4. واگذاری نیروگاه برق دماوند و زاگرس به بانک دی
5. پی ب ای پایین و احتمال اقبال بازار به ان
6. توجه و اهتمام دولت جدید به بانکیها
7. قیمت سهام هنوز رشد نکرده است
8. پشتوانه ای به نام بنیاد شهید
ولی آقای سرمد سابق سهامداران حقیقی و همچنین حقوقی خوبی ندارد امروز حقیقی ها از حقوقی بیشتر فروخت(14 م حقیقی و 7 م حقوقی )در حالیکه می دانستند این سهم رشد می کند من که تارگت اول آن را رد کنه از آن خارج می شوم
1. افزایش سرمایه حداقل 400 درصدی
2. واگذاری برخی از بلوکها از جمله بوعلی
3. فروش ساختمان در مشهد و احتمال سود سازی حداقل 40 تومان به ازای هر سهم
4. واگذاری نیروگاه برق دماوند و زاگرس به بانک دی
5. پی ب ای پایین و احتمال اقبال بازار به ان
6. توجه و اهتمام دولت جدید به بانکیها
7. قیمت سهام هنوز رشد نکرده است
8. پشتوانه ای به نام بنیاد شهید
بانك دي بيشترين بازدهي را در بين بانك ها خواهد داشت هنوز بازار به پتانسيل دي پي نبرده اين روزها فقط فرصت خريده من امروز هم خريدم
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر