بانک دی ( دی )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : بانک دی ( دی )

در اصل توسط sanaz200 پست شده است View Post
    با سلام و سپاس
    با یه بنده خدایی مشورت میکردم گفت زیر 160 تومن در واقع طلا میخری نه سهام پیش بینی 500 تومن را میکرد البته درسته اغراق آمیزه ولی بازهم تو این قیمتها واقعا مفته انشاءالله فردا بشه تو قیمت مناسب خرید

5000 ریال برای کی؟
    به نظر من کوتاه مدت 2000 ریال و 23000 ریال و حتی 2500 ریال را می زند.
    ولی 5000 ریال را در چه مدتی می خواهد بزند؟ اگر این 200 درصد را در دو سال هم بزند باز تقریبا مطلوب است. (سالی 75 درصد)

و البته به نظر من هم می زند. (برای همین گفتم بلند مدتش هم خوب است)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sanaz200
      عضو عادی
      • May 2014
      • 296

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

5000 ریال برای کی؟
      به نظر من کوتاه مدت 2000 ریال و 23000 ریال و حتی 2500 ریال را می زند.
      ولی 5000 ریال را در چه مدتی می خواهد بزند؟ اگر این 200 درصد را در دو سال هم بزند باز تقریبا مطلوب است. (سالی 75 درصد)

و البته به نظر من هم می زند. (برای همین گفتم بلند مدتش هم خوب است)
      .
      با سلام و سپاس
      حق با شماست من هم با دید میان مدت و نهایت 2500 خریدم انشاءالله که خیره
      ممنون
      [FONT=tahoma][I][B][COLOR=#008000]سهام داری[/COLOR][/B][/I][/FONT] کنیم نه [I][B][COLOR=#ff0000]سهام بازی[/COLOR][/B][/I]

نظر

• خوشبخت
        عضو فعال
        • Jul 2012
        • 5464

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• چینی بند زن
          عضو فعال
          • Sep 2015
          • 407

امروز بانک دی سقف کانال صعودی را شکست و به احتمال زیاد فردا باصف خرید بازار را شروع خواهد کرد.
          میگویند 10 درصد نیروگاه دماوند را قبل از پایان سال در فرابورس عرضه خواهد کرد.
          با کمی صبر و حوصله بیشترین سود را میشه از بورس کسب کرد.

نظر

• چینی بند زن
            عضو فعال
            • Sep 2015
            • 407

وقتی سهم 85 میلیون برگ معامله شده پس چرا اینجا سوت و کوره؟
            با کمی صبر و حوصله بیشترین سود را میشه از بورس کسب کرد.

نظر

• خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

#دی
              شرکت: بانک دی

اولین پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1395/12/30 (حسابرسی شده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از بانک دی طی نامه شماره مورخ 1394/12/22 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1395/12/30 با سرمایه 6,400,00 میلیون ریال مبلغ 275 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

سود هرسهم گزارش قبل: ۲۷۸ ریال
              سود هرسهم گزارش جدید: ۲۷۵ ریال
              درصد تغییر: ۱% تعدیل منفی

*گزارش براساس اولین پیش بینی حسابرسی نشده سال ۹۵ مقایسه شده است.

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

معاون مالی بانک دی گفته برای خروج از بنگاه داری می خواهیم دماوند را بفروشیم...

یکی نیست بگوید آخر مرد حسابی اگر راست می گویی اصلا
                چرا خریدی اش؟؟؟؟؟؟

=============

دوستان در سایت همسایه در جستار دماوند خیلی روی این قیمت
                100,000 ریالی بلوک دماوند مانور می دهند... ولی این قیمت، قیمت بلوک است! نه قیمت تابلو!!! معمولا قیمت بلوک همین قدر بیش از قیمت تابلو است...

البته در
                ارزنده بودن دماوند برای بلند مدت هیچ شکی نیست.

ولی نکته اش این است که با این معامله ی بلوکی،
                دی خوشبخت می شود! نه دماوند!!!
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Rudel
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 2164

چرا خریدی اش؟؟؟؟؟؟

=============

100,000 ریالی بلوک دماوند مانور می دهند... ولی این قیمت، قیمت بلوک است! نه قیمت تابلو!!! معمولا قیمت بلوک همین قدر بیش از قیمت تابلو است...

البته در

عالی گفتی. الان وقت خرید دی هست و دماوند محکوم به پایین رفتنه

نظر

• "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

دی 166 حمایت داره بعدش 155
                    فردا مثبت نباشه یه کم کارش سخت میشه برای برگشت

نظر

• Mehdi1400
                      ستاره دار(19)
                      • Jul 2013
                      • 2938

چرا خریدی اش؟؟؟؟؟؟

=============

البته در

سلام محمد حسین عزیز
                      این از تکالیف بانک مرکزی است که بانکها از بنگاهداری باید خلاص شوند و به کار تخصصی خود بپردازند .....حالا آیا موفق شود یا نه؟!! الله اعلم
                      اگر این اتفاق بیافتد و بانکها اینچنین دارایی را به فروش رسانند؛ امیدی به بانکها میتوان داشت از جمله دی

ولی دماوند یک افزایش سرمایه 1100 درصدی هم دارد به نظرتان باز هم باید گفت این خوب است و آن....
                      راستی هیچکدام را ندارم
                      اگر بتونی قانعم کنی با دی یک سفر را شروع خواهم کرد/:.rolleyessmileyani

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                        سلام محمد حسین عزیز
                        این از تکالیف بانک مرکزی است که بانکها از بنگاهداری باید خلاص شوند و به کار تخصصی خود بپردازند .....حالا آیا موفق شود یا نه؟!! الله اعلم
                        اگر این اتفاق بیافتد و بانکها اینچنین دارایی را به فروش رسانند؛ امیدی به بانکها میتوان داشت از جمله دی

ولی دماوند یک افزایش سرمایه 1100 درصدی هم دارد به نظرتان باز هم باید گفت این خوب است و آن....
                        راستی هیچکدام را ندارم
                        اگر بتونی قانعم کنی با دی یک سفر را شروع خواهم کرد/:.rolleyessmileyani
                        سلام و عرض ادب و احترام
                        @};-

============

آخر می دانی چیست؟ من در
                        مجمع این شرکت بودم. همین آقا (امور مالی) هم آن بالا نشسته بود. از قضا... یکی از دوستان از هیئت مدیره و مدیر عامل پرسید "برنامه ی شما برای خروج از بنگاه داری و فروش املاک و ... چیست؟" مدیر عامل هم خیلی رک و پوست کنده در آمد گفت ما اصلا هیچ برنامه ای برای خروج از بنگاه داری نداریم و تا وقتی کهسود در بنگاه داری است ما در همین حال خواهیم ماند!!! /:.yead.:/ حالا این آقا چه می گوید؟؟؟؟ /.:biggrinsmiley.:/ گویا هماهنگ نیست... /.:biggrinsmiley.:/
                        اصلا انگار با خودش هم هماهنگ نیست! اگر می خواستند بنگاه داری نکنند چرا اصلا دماوند را خریدند؟
                        /.:blinksmiley.:/laughingsmiley

============

بلوکی هم که می گویند معلوم نیست
                        چند درصدی است؟ من فکر نکنم بیش از ده درصد بفروشند. اگر اشتباه نکنم با مدیر عامل که صحبت می کردیم حرف هایی از آینده میزد و برنامه هایی که برای آینده ی دماوند داشت و ... با توجه آن حرف ها فکر نکنم بخواهند کل دماوند را بفروشند.

============

همان طور که عرض کردم به نظر می رسد آینده ی
                        بلند مدت دماوند خوب باشد، به خصوص با نگاه تیم اقتصادی دولت که خیلی علاقه به خصوصی سازی دارد و می خواهد پالایشگاه ها و نیروگاه ها را بفروشد و قیمت حامل های انرژی را هم که مداوم افزایش می دهد و ...(منظورم از بلند مدت یک سال دیگر است.)

اما در
                        کوتاه مدت چه؟
                        وقتی 1- حقوقی ای نمی آید سهم را
                        جمع کند و 2- خود دی هم پول لازم است (به خاطر خرید همین دماوند) و مداوم تا یک کم سهم بخواهد رشد کند، می فروشد و 3- قیمت فروش بلوکی را در حد همین 100,000 ریال تخمین زده اند (یعنی فوقش 25 درصد) که آن هم قیمت بلوک است نه قیمت تابلو...
                        بعید می دانم در کوتاه مدت خیری از دماوند ببینیم. اگر هم ببینیم به نظر می رسد در حد همین 25 درصد باشد... مگر اینکه یک حقوقی گردن کلفت پیدا شود...

===========

نکاتی که باعث می شود من به دی توجه کنم:
                        1- تاثیر
                        سود سالانه ی دماوند در هر سهم دی (به خصوص وقتی بعد از مدتی اقساطش تمام شد) (681 ریال سود سالانه ی دماوند می شود برای هر سهم بانک دی!!! یعنی سود سالانه ی دی قرار است یکی دو سال دیگر راحت چند برابر شود!!! و همه می دانیم بازار پیش خور می کند...)
                        2- تاثیر
                        افزایش سود سالانه ی دماوند در هر سهم دی
                        3- تاثیر
                        فروش بلوک دماوند در هر سهم دی و توانایی دی برای بازپرداخت راحت تر و سریع تر اقساط دماوند
                        4- تاثیر حجم
                        دماوند به عنوان زیر مجموعه ی دی و امکان افزایش سرمایه هایی زیبا از دی به خصوص از محل آورده نقدی (مخصوصا با توجه به رضایت دولتمردان... کلا خیلی محتمل به نظر می رسد. الان ارزش بازار دماوند 35 هزار میلیارد ریال است و دی 10 هزار میلیارد ریال. الان سرمایه ی دی 6400 میلیارد است و دماوند اگر هزار درصد افزایش سرمایه بدهد سرمایه اش می شود 4600 میلیارد ریال...) (افزایش از آورده نقدی بابت پول کم ِ دی) (آورده به خاطر این خوب است که قیمت سهم از 1000 ریال کمتر نمی شود فکر کن اگر دی بخواهد 100 یا 200 درصد از آورده افزایش دهد... در کنارش از تجدید ارزیابی هم می تواند افزایش دهد...)
                        5- احتمال افزایش
                        فروش املاک دی در رونق احتمالی صنعت ساختمان
                        6-
                        نمودار تیز بانک دی و پیش گام بودن در بین بانکی ها (من واقعا خاطره ی بسیار خوشی از بانک دی دارم. یک بار یک رالی کامل با آن همراه بودم... فکر کنم از کف تا قله و یک بار هم از میانه ی راه تا حد بسیار خوبی باز همراه دی بودم... سهم عالی ای برای من بوده)

من دندان تیز کرده ام برای 1600 ریال یا اگر بدهند پایین تر... شاید از 1650 ریال شروع کنم پله پله خرید کنم تا 1450 ریال و از 1900 ریال شروع کنم پله پله به فروش تا 3000 ریال... (در شش پله. هر پله، دو برابر پله ی قبل)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2015
                          • 1839

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                          دی 166 حمایت داره بعدش 155
                          فردا مثبت نباشه یه کم کارش سخت میشه برای برگشت

من اگر به 155 برسه رو این سهم تک سهم میشم.

البته من از این شانس ها ندارم!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                          آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                          نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• "heydar"
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 7493

فعلا محدوده 165 حمایت میشه

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام و عرض ادب و احترام
                              @};-

============

آخر می دانی چیست؟ من در
                              مجمع این شرکت بودم. همین آقا (امور مالی) هم آن بالا نشسته بود. از قضا... یکی از دوستان از هیئت مدیره و مدیر عامل پرسید "برنامه ی شما برای خروج از بنگاه داری و فروش املاک و ... چیست؟" مدیر عامل هم خیلی رک و پوست کنده در آمد گفت ما اصلا هیچ برنامه ای برای خروج از بنگاه داری نداریم و تا وقتی کهسود در بنگاه داری است ما در همین حال خواهیم ماند!!! /:.yead.:/ حالا این آقا چه می گوید؟؟؟؟ /.:biggrinsmiley.:/ گویا هماهنگ نیست... /.:biggrinsmiley.:/
                              اصلا انگار با خودش هم هماهنگ نیست! اگر می خواستند بنگاه داری نکنند چرا اصلا دماوند را خریدند؟
                              /.:blinksmiley.:/laughingsmiley

============

بلوکی هم که می گویند معلوم نیست
                              چند درصدی است؟ من فکر نکنم بیش از ده درصد بفروشند. اگر اشتباه نکنم با مدیر عامل که صحبت می کردیم حرف هایی از آینده میزد و برنامه هایی که برای آینده ی دماوند داشت و ... با توجه آن حرف ها فکر نکنم بخواهند کل دماوند را بفروشند.

============

همان طور که عرض کردم به نظر می رسد آینده ی
                              بلند مدت دماوند خوب باشد، به خصوص با نگاه تیم اقتصادی دولت که خیلی علاقه به خصوصی سازی دارد و می خواهد پالایشگاه ها و نیروگاه ها را بفروشد و قیمت حامل های انرژی را هم که مداوم افزایش می دهد و ...(منظورم از بلند مدت یک سال دیگر است.)

اما در
                              کوتاه مدت چه؟
                              وقتی 1- حقوقی ای نمی آید سهم را
                              جمع کند و 2- خود دی هم پول لازم است (به خاطر خرید همین دماوند) و مداوم تا یک کم سهم بخواهد رشد کند، می فروشد و 3- قیمت فروش بلوکی را در حد همین 100,000 ریال تخمین زده اند (یعنی فوقش 25 درصد) که آن هم قیمت بلوک است نه قیمت تابلو...
                              بعید می دانم در کوتاه مدت خیری از دماوند ببینیم. اگر هم ببینیم به نظر می رسد در حد همین 25 درصد باشد... مگر اینکه یک حقوقی گردن کلفت پیدا شود...

===========

نکاتی که باعث می شود من به دی توجه کنم:
                              1- تاثیر
                              سود سالانه ی دماوند در هر سهم دی (به خصوص وقتی بعد از مدتی اقساطش تمام شد) (681 ریال سود سالانه ی دماوند می شود برای هر سهم بانک دی!!! یعنی سود سالانه ی دی قرار است یکی دو سال دیگر راحت چند برابر شود!!! و همه می دانیم بازار پیش خور می کند...)
                              2- تاثیر
                              افزایش سود سالانه ی دماوند در هر سهم دی
                              3- تاثیر
                              فروش بلوک دماوند در هر سهم دی و توانایی دی برای بازپرداخت راحت تر و سریع تر اقساط دماوند
                              4- تاثیر حجم
                              دماوند به عنوان زیر مجموعه ی دی و امکان افزایش سرمایه هایی زیبا از دی به خصوص از محل آورده نقدی (مخصوصا با توجه به رضایت دولتمردان... کلا خیلی محتمل به نظر می رسد. الان ارزش بازار دماوند 35 هزار میلیارد ریال است و دی 10 هزار میلیارد ریال. الان سرمایه ی دی 6400 میلیارد است و دماوند اگر هزار درصد افزایش سرمایه بدهد سرمایه اش می شود 4600 میلیارد ریال...) (افزایش از آورده نقدی بابت پول کم ِ دی) (آورده به خاطر این خوب است که قیمت سهم از 1000 ریال کمتر نمی شود فکر کن اگر دی بخواهد 100 یا 200 درصد از آورده افزایش دهد... در کنارش از تجدید ارزیابی هم می تواند افزایش دهد...)
                              5- احتمال افزایش
                              فروش املاک دی در رونق احتمالی صنعت ساختمان
                              6-
                              نمودار تیز بانک دی و پیش گام بودن در بین بانکی ها (من واقعا خاطره ی بسیار خوشی از بانک دی دارم. یک بار یک رالی کامل با آن همراه بودم... فکر کنم از کف تا قله و یک بار هم از میانه ی راه تا حد بسیار خوبی باز همراه دی بودم... سهم عالی ای برای من بوده)

من دندان تیز کرده ام برای 1600 ریال یا اگر بدهند پایین تر... شاید از 1650 ریال شروع کنم پله پله خرید کنم تا 1450 ریال و از 1900 ریال شروع کنم پله پله به فروش تا 3000 ریال... (در شش پله. هر پله، دو برابر پله ی قبل)

مدیر روابط عمومی بانک دی گفت: بحث فروش 40 درصدی سهام دماوند توسط بانک دی شایعه است.

احسان بیگی طی گفتگویی اختصاصی به خبرنگار سهامدارنیوز گفت: بانک مرکزی مصوب کرده که بانک ها طی 5 سال شرکت هایشان را واگذار کنند که بانک دی نیز در سال گذشته 7 درصد و طی چند روز آینده سه درصد از سهام دماوند را واگذار خواهد کرد. وی ادامه داد: اعداد و ارقامی همانند 40 درصد شایعه است و سهام دماوند در طی 5 سال آینده واگذار خواهد شد. شایان ذکر است شنیده ها حاکی از این بود که بانک دی 40 درصد از سهام نیروگاه برق دماوند را به صورت بلوکی و در قیمت 10 هزار تومان واگذار خواهد کرد.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

بانک دی به نظر عزم 155 -157 رو کرده اونجا ببینیم چه میکنه .

نظر

در حال کار...
                                X