بانک دی ( دی )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hhamed6666
    عضو جدید
    • Oct 2017
    • 16

پاسخ : بانک دی ( دی )

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    جالب است که انگار حقیقی دارد بازارگردانی می‌کند! نه حقوقی!
    فروشنده حقوقی شده و خریدار حقیقی!
    حواس‌ها جمع.
    یعنی احتمال ریزش بیشتر هست. لطفا توضیح بدید. ممنونم

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط hhamed6666 پست شده است View Post
      یعنی احتمال ریزش بیشتر هست. لطفا توضیح بدید. ممنونم

سلام. نه برعکس. خرید حقوقی زمان حمایت معنی دارد ولی خرید حقیقی نگرش افراد رانت‌دار و وابسته و پدرسوخته (یا احیانا دم‌کلفت‌ها) را نسبت به آینده‌ی خوب یک نماد نشان می‌دهد.
      البته اینی که من دیدم برای ابتدای ماجرا بود. جایی که ۲۵ میلیون خرید و فروش صورت گرفته بود. انتهای کار را نگاه نکردم. بگذارید یک نگاه بکنم...
      آه! انگار ماجرا برعکس شده.
      حقیقی‌های گنده فروخته‌اند...
      در مجموع با تخمین بنده حدودا ۲ میلیارد ریال توسط حقیقی‌ها قدرت فروش بوده. که هر چند زیاد نیست ولی چون مثبت (قدرت خرید) نیست بد است...
      تا ببینیم روزهای دیگر چه می‌شود...
      ولی در مجموع با توجه به اینکه نصف‌قیمت باز شده بد نیست. به خصوص اینکه وبصادر و دیگران هم بد عمل نکردند. (البته این به ازای هر سهمش کلی زیان دارد! دیگران مانند این زیان نداشتند. شاید سرمایه فقط از این بدتر باشد!)
      من خودم دو پله خریدم.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• "heydar"
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 7493

سلام. نه برعکس. خرید حقوقی زمان حمایت معنی دارد ولی خرید حقیقی نگرش افراد رانت‌دار و وابسته و پدرسوخته (یا احیانا دم‌کلفت‌ها) را نسبت به آینده‌ی خوب یک نماد نشان می‌دهد.
        البته اینی که من دیدم برای ابتدای ماجرا بود. جایی که ۲۵ میلیون خرید و فروش صورت گرفته بود. انتهای کار را نگاه نکردم. بگذارید یک نگاه بکنم...
        آه! انگار ماجرا برعکس شده.
        حقیقی‌های گنده فروخته‌اند...
        در مجموع با تخمین بنده حدودا ۲ میلیارد ریال توسط حقیقی‌ها قدرت فروش بوده. که هر چند زیاد نیست ولی چون مثبت (قدرت خرید) نیست بد است...
        تا ببینیم روزهای دیگر چه می‌شود...
        ولی در مجموع با توجه به اینکه نصف‌قیمت باز شده بد نیست. به خصوص اینکه وبصادر و دیگران هم بد عمل نکردند. (البته این به ازای هر سهمش کلی زیان دارد! دیگران مانند این زیان نداشتند. شاید سرمایه فقط از این بدتر باشد!)
        من خودم دو پله خریدم.
        با سلام
        بنده هم توکی زدم حدود 66 حمایت خوبی داره باید دید واکنش چگونه خواهد بود بازارگردان اومد بالای 1 درصد روز گذشته

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

بانک دی نامه شرکت در ۵ام تیر ۹۷

«محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

بازارگرداني مبتني برحراج نماد معاملاتي (دي1)

09:17:52 1397/04/16

کارگزاران محترم عضو فرابورس ايران، به اطلاع مي رساند؛ بر اساس اطلاعيه شماره 1257/الف/97 مورخ 12/04/1397 اين شرکت،بازارگرداني سهام بانك دي با نماد معاملاتي (دي1) بامحدوديت دامنه نوسان قيمت تا سقف 5 درصد و با استفاده از روش بازارگرداني مبتني بر حراج در بازار دوم فرابورس ايران اعلام گرديده است. لازم به ذکر است اعمال آغاز بازارگرداني سهام بانك دي با نماد معاملاتي (دي1) از امروز شنبه مورخ 16/04/1397 صورت مي پذيرد. براي اطلاع از جزئيات بيشتر مي توانيد به اطلاعيه مذكور واقع در وب سايت رسمي شركت فرابورس ايران مراجعه فرمائيد. مدير عمليات بازار و اعضا فرابورس ايران
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
              با سلام
              بنده هم توکی زدم حدود 66 حمایت خوبی داره باید دید واکنش چگونه خواهد بود بازارگردان اومد بالای 1 درصد روز گذشته
              حیدر جان شما نمی‌دانی چرا فهرست سهامداران درصدی بانک دی این‌گونه است؟
              سر جمع ۲۰-۳۰ درصد می‌شوند!
              باقی ندارد؟

سهامداران کم درصدی بانک دی
              (عجیب است البته... من پیشتر گمان می‌کردم بنیاد شهید خودش ۵۰ درصد سهام دارد. شاید در این فهرست اشتباهی رخ داده... به هر روی... نمونه‌ای از فهرست سهامداران درصدی برای نمادهای ول این‌گونه است.)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

حیدر جان شما نمی‌دانی چرا فهرست سهامداران درصدی بانک دی این‌گونه است؟
                سر جمع ۲۰-۳۰ درصد می‌شوند!
                باقی ندارد؟
                بقیه افراد حقیقی خانواده های شهدا و جانبازان و .. است که سهام بهشون دادن

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

خاک تو سر سهامدار عمده این سهم.
                  بعد از یک سال بسته بودن و 50 درصد افت قیمت،نمیتونه سهم رو بیست سی تومن مثبت کنه. واقعا بی عرزه هست سهامدار عمده این سهم.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

مدبران اقتصاد در این نماد فروشنده است و جلوی رشد را می‌گیرد. ۱۰۲ میلیون سهم داشته که در یک روز ۱۰ میلیون فروخته! و دیروز هم یک کوچولو (۲۰۰ تا دانه) سهم فروخته که این‌گونه تعبیر می‌کنم که آمده قیمت یک مقدار رشد کند این هم آمده بفروشه مردم دیده‌اند و زودتر اقدام به فروش کرده‌اند.
                    با توجه به حجم ۱۰-۲۰ میلیونی دی این فروش ۹۰ میلیونی مدبران اقتصاد می‌تواند جذاب باشد.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• farhad1353
                        ستاره‌دار(11)
                        • Nov 2018
                        • 488

دوستان تحليلي از بانك دي ارائه ميفرمائيد با توجه به خبراي افزايش سرمايه سهم

نظر

• ".احسان."
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2676

مزایده بزرگ برج شایان بانک دی به قیمت پایه 1000 میلیارد تومان
                          آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                          کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• کيانوش
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 6613

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                            http://www.fam-bank.com/bids/detail/...%AF/8103/view/

فروش نمیره
                            از محلش 150ذرصد افزیش سرمایه میگیرند.
                            نیروگاه هم 15هزار میلیارد تومان

نظر

• mahyar1357
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 233

احسان جان بنده 70% سبدم دی هست.یخورده نگرانم روال کار افزایش سرمایه طبق انتظار پیش نره.میخواستم نظر شما رو در مورد دی و افزایش سرمایش و درصد حدودیش رو بدونم واینکه شما دی رو در سبد دارین یا خیر؟
                              [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• mahyar1357
                                عضو عادی
                                • Jul 2011
                                • 233

احسان جان بنده درصد زیادی از سبدم دی هست.یخورده نگرانم روال کار افزایش سرمایه طبق انتظار پیش نره.میخواستم نظر شما رو در مورد دی و افزایش سرمایش و درصد حدودیش رو بدونم واینکه شما دی رو در سبد دارین یا خیر؟
                                [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

در حال کار...
                                X