بانک دی ( دی )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : بانک دی ( دی )

درست من کلمه تضمین نباید تو جمله ام می آوردم. منظورم این بود پایین باز کردن تا یه جو مثبتی برای سهم ایجاد کنند تا فروشنده ها از خیر فروش بگذرند!

صف خرید و فروش هم که جز لاینفک بورس ما است.

ممکن ۹۲ باز میکردن صف سنگین فروش میشد روزهای آینده کمتر از عدد امروز هم میدید.

نظر

• بهنام محمدیان
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 29

در اصل توسط Amir.N پست شده است View Post
      تا لحظات اخر مچینگ حوالی صفر تابلو بود به یک باره حقوقی اردر گذاشت روی ۸۰ و سهم باز شد و در کمال ناباوری تایید هم شد !!! اصلا فرصتی برای خریداران روی قیمت ۸۰ هم ایجاد نشد و سریعا سهم رو باز کردن
      ۸۷ درصد فروش از آن حقوقی بود و دستکاری از این واضح تر دیگه نمیشد !‌
      باور کنید نابینا هم میبودید این کثیف کاری رو تشخیص میدادید !
      گرچه خودم حدس می زدم با اون همه بوق و کرنا کردن مبنی بر حمایت از سهامداران، حوالی 15% مثبت باز کنند اما اواخر دیشب خبر دادند که تصمیم بازیگران سهم روی 82 تومان هست و اخر بازار دیدید که با کد به کد های ممتد قیمت پایانی رو به عدد مورد نظرشون رسوندند ( حتما دلیل تکنیکالی پشتش بوده که دوستان تکنیکال کار باید توضیح بدهند . چرا 82 ؟ )

دلم برای کسانی که از نیمه تابستان 99 وارد این سهم شدند خیلی سوخت ، از وقت ورودشون به این سهم روی خوشی ندیدند ، اون از نیمه دوم 99 که قیمت سهم یک کله پایین رفت ، بعدش هم که در 1400 و 1401 بعد از 9 ماه بسته بودن سهام ، با افت 13 درصدی مواجه شدند

امیدوارم روزهای هم خوش برسه

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

در اصل توسط بهنام محمدیان پست شده است View Post
        گرچه خودم حدس می زدم با اون همه بوق و کرنا کردن مبنی بر حمایت از سهامداران، حوالی 15% مثبت باز کنند اما اواخر دیشب خبر دادند که تصمیم بازیگران سهم روی 82 تومان هست و اخر بازار دیدید که با کد به کد های ممتد قیمت پایانی رو به عدد مورد نظرشون رسوندند ( حتما دلیل تکنیکالی پشتش بوده که دوستان تکنیکال کار باید توضیح بدهند . چرا 82 ؟ )

دلم برای کسانی که از نیمه تابستان 99 وارد این سهم شدند خیلی سوخت ، از وقت ورودشون به این سهم روی خوشی ندیدند ، اون از نیمه دوم 99 که قیمت سهم یک کله پایین رفت ، بعدش هم که در 1400 و 1401 بعد از 9 ماه بسته بودن سهام ، با افت 13 درصدی مواجه شدند

با امروز رکورد 80 درصد افت را زد .

82 تومن هم دقیقا زیر خط روند صعودی بلندمدتیش بود! ، نمیدونم چرا! میخواستن بگن روند صعودی رو شکستیم و خبری نخواهد بود شاید!!!!!
        یعنی دقیقا برعکس مجمع پیام دادن حمایتها را یکی پس از دیگری خواهیم شکست!!!/:.hmmsmiley.:/
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4137

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
          یعنی فقط حقیقی باید تابع قوانین حجم مجاز باشد؟؟؟؟!!
          کل مشکلات بازار ناشی از اعمال زور و قدرت حقوقی هاست ، اونوقت کنترلش فقط برای حقیقی هاست؟!

البته وقتی مافیا روی نهادهای قدرت و خصوصا بنگاه مالی بخواد سوار بشه بهتر از این قوانین نمیسازه ...
          ظاهرا که اینطور است
          کدهای حقوقی ها محدودیت شبیه کدهای حقیقی ندارد
          به دلیل همین عدم محدودیت است که یهو یا میزنند زیر یه سهم یا یهو صف فروشش میکنند با 4 تا اوردر چند میلیونی
          کدهای صندوق های بازار هم همینطور هستند محدودیت مشابه حقیقی ها ندارند

نظر

• پاشا_
            Banned
            • May 2022
            • 248

در اصل توسط بهنام محمدیان پست شده است View Post

آنهایی که اواخر دیشب خبر دادند که تصمیم بر ۸۲ هست به شما بقیه روند سهم رو نگفتند که چه قیمتی و برنامه ای برای روزهای بعد دارند!!!؟

یا فردا عصر مجددا می آیید اینجا قیمت بسته شده را گوشزد می کنید؟
            آخرین ویرایش توسط پاشا_؛ 2022/06/19, 23:02.

نظر

• Amir.N
              عضو عادی
              • Jun 2018
              • 296

خب مشخص شد کل فروش حقوقی دیروز در مچینگ کار خود بازارگردان نامرد بوده ...
              شاید برنامه ای چیده باشند اما حق اون ۲۰۰ میلیون سهمی که دیروز پول لازم بودند و فروختند رو ضایع کردند
              آخرین ویرایش توسط Amir.N؛ 2022/06/20, 08:51.

نظر

• پاشا_
                Banned
                • May 2022
                • 248

با توجه به معاملات دقایق آخر دیروز خوشبختانه امروز وضعیت تثبیت شده و بسیار بهتر از انتظار بود.

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4137

خب مشخص شد کل فروش حقوقی دیروز در مچینگ کار خود بازارگردان نامرد بوده ...
                  شاید برنامه ای چیده باشند اما حق اون ۲۰۰ میلیون سهمی که دیروز پول لازم بودند و فروختند رو ضایع کردند
                  دقیقه اخر مچینگ دیروز که همه چیز گویا بود و بحثی در اون نیست . صف امروز هم شروعش با حقیقی ها بود چون سرانه خریدهای حجم امروز بالا نیست ، ولی سنگین کردنش کار حقیقی نبود . پس هدف حمایت بوده و کاملا برنامه ریزی شده از دیروزش تا امروز
                  ولی در مورد اون 200 میلیون فروشنده دیروز ، این دیگه ناشی گری بوده طرف درخواست فروش را 80 و زیرش گذاشته بوده که فروش رفته . 1 دقیقه اخر وقت باعث این موضوع شده ناشی از هیجان و هراس از ریزش !!

به هر حال در این بازار اینطور مسائل نه فقط دیروز بوده و نه فقط سالها قبل بوده و نه تا سالهای اینده پایان دارد . همیشگی و جزء لاینفک است
                  بهانه هم عرضه و تقاضاست و بازار مالی است دیگه بالا پائین داره . هر کاری خواستند میکنند به همین بهانه
                  تنها بازاری بی در و پیکر که همه چی توش هست و هیچ صدائی هم هیچ وقت به هیچ جائی نمیرسد
                  گفتمان ما هم در این فضاهای مجازی فریادی در بیابان است

فردا رو 90 عرضه میشه احتمال زیاد

نظر

• Amir.N
                    عضو عادی
                    • Jun 2018
                    • 296

با هر مثبت 5 دماوند 500 میلیارد به دارایی دی اضافه میشه و مجبورند دماوند رو بالا ببرند برای فروش بلوکی

نظر

• کیوان
                      ستاره دار (1)
                      • Jun 2011
                      • 5094

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                      با امروز رکورد 80 درصد افت را زد .

82 تومن هم دقیقا زیر خط روند صعودی بلندمدتیش بود! ، نمیدونم چرا! میخواستن بگن روند صعودی رو شکستیم و خبری نخواهد بود شاید!!!!!
                      یعنی دقیقا برعکس مجمع پیام دادن حمایتها را یکی پس از دیگری خواهیم شکست!!!/:.hmmsmiley.:/
                      اینم از وضعیت کثافتی که درست کردن!
                      واقعا این حجم از وقاحت رو از کجا آوردن؟
                      دروغ گفتن و تظاهر به درستکاری و ... در حالیکه نیت های پلیدی در افکار دارند ...
                      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مرشد
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 683

آینه عبرت
                        آخرین ویرایش توسط مرشد؛ 2022/06/22, 09:32.

نظر

• Amir.N
                          عضو عادی
                          • Jun 2018
                          • 296

این حجم از کثیف کاری بی سابقه است !
                          رییس بنیاد چرا باید جایی که خبر خوب نیاز داره سهم بیاد تو تلویزیون خبر اختلاس در شرکت های زیرمجموعه بده !

نظر

• Mehrsana
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1191

این حجم از کثیف کاری بی سابقه است !
                            رییس بنیاد چرا باید جایی که خبر خوب نیاز داره سهم بیاد تو تلویزیون خبر اختلاس در شرکت های زیرمجموعه بده !

اقا امین قبلا در سایت تالار بورس در این سهم همقطار بودیم اگه خاطرتون باشه... من روی 3-4 هزار تومن از سهم پله ای خارج شدم فکر کنم میانگین 3600 تومن و بالای 4000 تومن به دوستان تاپیک گفتم خارج بشید... البته با شرایط اون زمان بازار، سهم تا بالای هشت هزار تومن هم رفت ولی من با سود خیلی خوبی ازش خارج شدم و از این بابت ناراحت نیستم. اون هشدار من رو خیلی ها مبنی بر جا موندن از سهم و ... تلقی کردن ... هر چی بود گذشت... الان دیگه فروش یا موندن با سهم تحلیل پذیر نیست. اگه بتونن دماوند رو با قیمت خوب واگذار کنن این سهم میتونه رشد کنه ولی اگه برن سمت افزایش سرمایه از آورده، سهم بعیده فعلاً جایی بره چون کی حاضره بیاد چند هزار میلیارد تومان بریزه توی این سهم که بعد یکسال ضررها برگرده سرجاش؟ همونطور که اینها عملاً هرچی از سهام دماوند رو در سال 99 فروختن و سود شناسایی کردن در سال 1400 با ضرر دادن رفت... شناوری بالای سهم و مفت تموم شدن سهم برای ایثارگران و ... هم خودش یه ریسک دیگه است. علی ایحال حرفهای من نه توصیه به فروش هست و نه به خرید. تصمیم با خود دوستان هست.

نظر

• مرشد
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 683

افشاگری درباره اختلاس ۵هزار میلیارد تومانی در این سازمان!

رئیس بنیاد شهید گفت:
                              روزهای گذشته مدیرعامل فعلی بانک دی، پیش من بود و گزارش می‌داد، فقط یکی از شرکت‌ها حدود 5هزار میلیارد تومان اختلاس انجام داده است.متأسفانه در این سال‌های اخیر هم که به آفت‌های زیادی گرفتار شده است، مثلاً یک گروه عمده‌ای از مدیران بانک دی دستگیر شدند و در زندان هستند. هنوز ما حجم خساراتی را که وارد شده است و اختلاس‌هایی را که اتفاق افتاده است نمی‌دانیم. روزهای گذشته مدیرعامل فعلی بانک دی، پیش من بود و گزارش می‌داد، فقط یکی از شرکت‌ها حدود 5هزار میلیارد تومان اختلاس انجام داده است، می‌گفت "آن‌قدر این موضوع بزرگ بوده است که دیگر ما از دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی خواستیم بیایند، ورود کنند و موضوع را بررسی کنند."

نظر

• Amir.N
                                عضو عادی
                                • Jun 2018
                                • 296

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
                                اقا امین قبلا در سایت تالار بورس در این سهم همقطار بودیم اگه خاطرتون باشه... من روی 3-4 هزار تومن از سهم پله ای خارج شدم فکر کنم میانگین 3600 تومن و بالای 4000 تومن به دوستان تاپیک گفتم خارج بشید... البته با شرایط اون زمان بازار، سهم تا بالای هشت هزار تومن هم رفت ولی من با سود خیلی خوبی ازش خارج شدم و از این بابت ناراحت نیستم. اون هشدار من رو خیلی ها مبنی بر جا موندن از سهم و ... تلقی کردن ... هر چی بود گذشت... الان دیگه فروش یا موندن با سهم تحلیل پذیر نیست. اگه بتونن دماوند رو با قیمت خوب واگذار کنن این سهم میتونه رشد کنه ولی اگه برن سمت افزایش سرمایه از آورده، سهم بعیده فعلاً جایی بره چون کی حاضره بیاد چند هزار میلیارد تومان بریزه توی این سهم که بعد یکسال ضررها برگرده سرجاش؟ همونطور که اینها عملاً هرچی از سهام دماوند رو در سال 99 فروختن و سود شناسایی کردن در سال 1400 با ضرر دادن رفت... شناوری بالای سهم و مفت تموم شدن سهم برای ایثارگران و ... هم خودش یه ریسک دیگه است. علی ایحال حرفهای من نه توصیه به فروش هست و نه به خرید. تصمیم با خود دوستان هست.
                                نصف بیشتر دماوند الان ارزش دفتریش شده 5500 تومان با قیمت 2300 فعلی خیلی بعیده حالا حالا ها بلوکی زده بشه ... اول باید بیارن رو 5 تومن بعد بلوکی قیمتهای بالا بدن بره ولی افسوس که مدیریت رو دارایی ها ندارند
                                اورده در کل سهم رو عقب میندازه ولی سهم چون قیمتش 80 تومنه مجبورن سهم بیارن بالای 140..130 و حق هم مثلا 5..10 قیمت بخوره که با واریز 100 جذابیت نسبی داشته باشه وگرنه عملا منابعی وارد بانک نمبشه و متعهد پذیره نویسی خودش باید همه رو جمع کنه از این لحاظ شتید یه تکونی بخوره ..
                                گرچه با صحبت های رییس بنیاد اینها به نظرم سونیت دارن و سهم رو تا جایی که بسه پابین میارن و کد های حقوقی بنیاد درصدی از سهم رو بخرن وگرنه چرا بهد از 8 ماه سکوت خبر از اخنلاس میدن کدوم اختلاس چرا جزییاتی اعلام نشده

نظر

در حال کار...
                                X