کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من دوبرابر شبهرن شسپا خریدم ......امشب بررسی میکنیم... ...شبهرن و ایرانل هر دو پوشش های سه ماهشون خوب بوده ...حالا شبهرن هم تعدیل داره از نظر من ...شسپا رو باید بررسی کنم ..هر چند پیش بینی بر اساس سه ماهه نداده
سبدم کاملا بلند مدت شد!!
همراه - شبهرن- خراسان-شسپا.
به نظرم خراسان از تو اینا بیشتر بازدهی بده ....خراسان بدجوری چشمو گرفته بابا سهم با 200 تومن سود 800 تومن!! 95 درصد تقسیم سود ..دلار صعودی .....
الان من یه ماهه دهن خودمو سرویس کردم نتونستم 10 درصد سود با کل سرمایه بگیرم ....... تازه سیستم 15 درصد پشت سر هم مثبت خورد ...... ..خوب مگه دیوانم دیگه از این شاخه به اون شاخه بپرم بازاری که جواب نمیده.....
البته اگه خبر افزایش قیمت روغن موتور ها بیاد .اینا هم تعدیل های خوبی میدن ......دلار هم که صعودیه ........دلار مرجع هم سال بعد بیشتره !!
دولت ابتدای امسال از پالایشگاه های روغن سازی خواست تا پایان تیر ماه در قیمت ها تغییری اعمال نکنند تا وضعیت سیاسی و شرایط تحریم ها مشخص شده و بهای ارز به ثبات لازم برسد.
الان چند بار داره.. خبر افزایش قیمت میاد ...ببینیم چی میشه..
شوینده ها هم چند بار خبرشون اومد و در نهایت گرفتن ...شیر و لبنیات هم همینطور..........روغن موتور هم امروز شایعه شده بود گرفتن ...ولی هنوز تایید نشده!!
در مورد دلار:
یه حفره ای و دور زدنی بود >> برای صادرات میعانات گازی >> که تحریم های جدید این حفره رو بست!! با تحریم شرکت فایلاکا پترولیوم...حالا اونایی که میگن تحریم های چند روز پیش کشک بوده بیان شفاف سازی کنن......
حالا شانس بیاریم امسال تحریم ها برداشته بشه و توافق کنن ...وگرنه تورم از زمان محمود هم بیشتر میشه...
لذا تا زمانی که توافق نشه دلار چند نرخی میمونه و شاید م رو به بالا ...ما نمیخوایم این چیزا رو بگیم و جو بدیم ولی خوب بعضی وقتا مجبور میشیم
نظر