کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس صبح امروز در نشست هم اندیشی رؤسای اتاقهای بازرگانی و جمعی از صادرکنندگان،ضمن تاکید بر لزوم ایجاد ثبات در آییننامهها اظهار داشت: امیدواریم ارز ترجیحی هر چه زودتر از اقتصاد ایران حذف شود که این اقدام عملیاتی نیز خواهد شد
پس احیانا شل شدن قیمت سهم طی این چند روزباید دلیلش همین باشه.
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
پس احیانا شل شدن قیمت سهم طی این چند روزباید دلیلش همین باشه.
درود ...سهم بعد از ثبت نیاز به چند روز دست به دست شدن داره... و بعدش گزارش6ماهه... و آذرماه هم بودجه سال آتی را درپیش داریم .. ویحتمل برچیده شدن بساط 4200... که یک چشم انداز ایده ال برا سهم خواهد بود ..
متاسفانه ایران در حال خرید زمان هست که بتونه به بمب اتم برسه و از اون طرف داره شرط هایی را پیشنهاد می کنه که خودش هم میدونه غیر ممکنه مثل آزاد کردن حداقل ۱۰ میلیارد دلار
متاسفانه اوضاع بدتر شده
سال گذشته وقتی روحانی یه جوری حرف میزد که انگار هفته آینده توافق میکنه گفتم از این خبرها نیست الان هم میگم هیچ خبری نیست تازه اوضاع بدتر هم شده متاسفانه.
سهم خوبی هست اما فکر نکنم در مهرماه حقها تبدیل به سهم شود چون هنوز از پرتفوی خارج نشده !! معمولا چند هفته بعد از خروج از پرتفوی باز زمان میبرد....البته عجله ای هم نیست بعد از گزارش 6ماهه تبدیل شود بهتر نیز هست
سهم خوبی هست اما فکر نکنم در مهرماه حقها تبدیل به سهم شود چون هنوز از پرتفوی خارج نشده !! معمولا چند هفته بعد از خروج از پرتفوی باز زمان میبرد....البته عجله ای هم نیست بعد از گزارش 6ماهه تبدیل شود بهتر نیز هست
درود ... طبق ریتم سهم هایی که ثبت داشتند ۲ماه اخیر (کدما-زفکا-سجام) تقریبا 30-35روز زمان برده از زمان آگهی نتایج تقدم تا ثبت .... لذا دشیمی هم 14شهریور نتایج را کدالی کرده و اواخر هفته آینده به احتمال زیاد ثبت میشه
نظر