شيمي داروئي داروپخش ( دشيمي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • joniur
    عضو عادی
    • Jan 2020
    • 83

پاسخ : شيمي داروئي داروپخش ( دشيمي )

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
    یک سوال آماتوری

مگه به حق های دشیمی هم سود تعلق نمیگیره؟

چرا برای من واریز سود نقدی نیامده؟!

افزایش سرمایه قبل مجمع بوده دیگه؟
    طبق اطلاعیه شرکت، به حق تقدم ها سود تعلق نمیگیره. برای تعلق سود، ملاک بر ثبت افزایش سرمایه اس، نه صرفا برگزاری مجمع افزایش سرمایه.

موفق و موید باشید

نظر

• MOSTAFAVI
      Banned
      • Jun 2012
      • 5636

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
      عملکرد فصلی دشیمی

با فروش فصل سوم 1400 به سود حدود 100 تومانی دست پیدا کنه عالیه

به نظرم با توجه به فروش 130 میلیارد تومنی پاییز، بین 95 تا 100 تومن برای هر سهم توی این فصل سود بسازه

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

امروز در جمعی بودیم مدیر یک کارگزاری داشت از برنامه هاش می‌گفت و جذب سرمایه و حرکاتی با قدرت پول و اینکه تحلیل بنیادی رو بیخیال شو لامصب:D بعد دوستان گفتن این حرفش عوض نمیشه n وقته رو دشیمیه(-: بعد مدیره گفت تو بمان و دشیمی (-: منم بهش گفت ۵ سال دیگه میبنمتون (-::Dفقط چون حرفش شد..منم گفتم این نمادو به خاطر بسپارید تا در جلسات بعدی چند سال بعد بهتون بگم...

...البته من بهشون گفتم من خودم رو ۱۵ ماه دیگه حساب کردم برا این سهم...:D

امیدوارم از این سهم سربلند بیرون بیایم:D سربلند و سر افراز..

حالاهم چند روز یا چند هفته دیگه یه پولی بهشون میدم ببینم چه میکنن با اون پول...

و قدرت تجمعی هزار الی ۱۵۰۰ میلیارد تومن سرمایه بیشتره یا قدرت تحلیل بنیادی... و اونا مثلا در یک بازه ی ۱۵ ماهه بیشتر سود میرسونن یا قدرت تحلیل خودم...

و یک تجربه ای هم میشه ....برای خودم ک بچسبیم به رانت و قدرت پول یا تحلیل بنیادی....
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2022/01/14, 22:13.
        ///

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

میتونست یه 5 تومنی بیشتر بسازه

خوب بود و هنوز فضا براش بازه
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

درآمدهای عملیاتی 9ماهه از 195 میلیارد پارسال رسیده به 349میلیارد امسال
            حدود 80درصد رشد نسبت به پارسال

ولی هزینه ها هم 70 درصد رشد داشته. از 103 میلیارد رسیده به 175 میلیارد

هزینه های مالی و بخصوص مالیات هم دوبله شده

این گزارش در مقایسه نهایی

نسبت به نه ماهه پارسال(که ۲,۳۶۴ ریال بود) امسال در نه ماه ۲,۵۸۳ ساخته. اگر افزایش سرمایه رو لحاظ نکنیم سود شرکت نسبت به پارسال 95 درصد افزایش داشته!

سود پاییز هم اندازه فصل قبلش بود...

و با این حساب دشیمی در نه ماهه سال از ای پی اس امسالش که 2485 ریال باشه عبور کرده

زمستان هم 92 تومن بسازه مثلا....سودش میشه 350.

اونوقت قیمتش 2هزار تومن! خاک عالم
            پی به ای زیر 6 واسه سهم دارویی خیلی کمه خدایی:D
            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

خریدار دشیمی الان به قیمت اول سال 99 سهم رو میخره. یعنی یک سال جلو هست از این لحاظ:D

که قیمت الان... کف قیمتی از اون موقع به بعد هم هست!

دشیمی دقیقا یک سال قبل! دی ماه 99 به قیمت 4هزار تومن هم معامله شده. (تعدیل شده)

یعنی با وجود افزایش سودآوری سالیانه اش ( تا اینجا افزایش 15درصد اقلا نسبت به پارسال ) ولی قیمتش نصف شده.

اصلا گور بابای ارز 4200 کردن... هر وقت میخوان حذف کنن:D

خوب این شرکت همینجوری سرپاست بلحاظ افق سودآوری

بخرین دیگه....چقدر تبلیغ کنم :D
              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

دشیمی در دی ماه 65 درصد مقدار تولید رو به فروش رساند

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35715

فعلا دو نماد دارویی از بیشترین حجم 30 روزه رد شدن ! یکیش همین دشیمی هست !

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11253

امروز بعد مدت ها... یک پله دشیمی خرید شد برا مجمع پیش رو.. زیر 2000 و هرچه پایین تر بیاد اضافه میکنیم....‌ حوالی 1600 بعد مجمع خرداد دارن میفروشن!... دست مریزاد .. البته حجم خاصی هم ترید نمیشه روزانه..‌‌

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11253

شرکت سال قبل هم درکوارتر پاییز حاشیه سود کمتری نسبت به نیمه اول سال تجربه کرده

برای زمستان هم اگر کل تولید ماه قبل را میفروخت ... فروش به حدود47میلیارد میتونست برسه که رکورد شرکت بود!

اما برای امسال که 1ماه ازاون باقی مونده ......باتوجه به کاهش مقداری فروش دراکثر نمادهای صنعت درماه اسفند

احتمالا به حوالی 90میلیارد برای کوارتر زمستان خواهیم رسید ...

درنهایت برای1400 .... درگزارش حسابرسی شده 12ماهه بابرگشت مالیاتی احتمالا حوالی320تومن کلوز سود امسال دشیمی خواهد بود

لذا باتوجه به تقسیم حداکثری سود ... سهم براخریدار فعلی حوالی1650درمیاد

نظر

• سرجوخه
                        عضو عادی
                        • Jan 2014
                        • 241

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                        شرکت سال قبل هم درکوارتر پاییز حاشیه سود کمتری نسبت به نیمه اول سال تجربه کرده

برای زمستان هم اگر کل تولید ماه قبل را میفروخت ... فروش به حدود47میلیارد میتونست برسه که رکورد شرکت بود!

اما برای امسال که 1ماه ازاون باقی مونده ......باتوجه به کاهش مقداری فروش دراکثر نمادهای صنعت درماه اسفند

احتمالا به حوالی 90میلیارد برای کوارتر زمستان خواهیم رسید ...

درنهایت برای1400 .... درگزارش حسابرسی شده 12ماهه بابرگشت مالیاتی احتمالا حوالی320تومن کلوز سود امسال دشیمی خواهد بود

لذا باتوجه به تقسیم حداکثری سود ... سهم براخریدار فعلی حوالی1650درمیاد
                        سلام و درود آقا محسن
                        خوشحالم که شما به نوشتن خود ادامه میدید
                        خرید شما باعث قوت قلب میشه
                        من دشیمی و دتماد را دارم
                        دتماد را با توجه به برنده شدن قرارداد با هند چطور می‌بینید
                        تو این شرایط اگه بخوایم یکی از این دو را اضافه کنیم نظرتون چیه
                        با تشکر
                        از سایر دوستان هم که نظر خودشون را میدن کمال تشکر را دارم

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

دشیمی در بهمن ماه 50 درصد تولید را به فروش رساند

فروش بهمن ماه 33 میلیارد تومان

نمودار تولید و فروش 10 ماه گذشته منتهی به بهمن ماه 1400
                          آخرین ویرایش توسط آریو؛ 2022/02/24, 13:28.

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11253

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                            امروز بعد مدت ها... یک پله دشیمی خرید شد برا مجمع پیش رو.. زیر 2000 و هرچه پایین تر بیاد اضافه میکنیم....‌ حوالی 1600 بعد مجمع خرداد دارن میفروشن!... دست مریزاد .. البته حجم خاصی هم ترید نمیشه روزانه..‌‌
                            یک پله دیگه 1900 اضافه شد

سهم درنقاط فوق جذابی قرار داره

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

به تدریج دشیمی محدوده 1900 و زیر آن و دابور در محدوده زیر2200 درحال خرید هستم.
                              بنظر پتانسیل رایگان افتادن سود مجمع برای خریداران محدوده فعلی در ماه های اتی رو داره و اگر شرایط مساعد باشد قیمتهای بالاتر.
                              هیچ توصیه ای نیست و خودم نیز بدون عجله و ارام درحال خرید هستم.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• کروکودیل
                                عضو فعال
                                • Aug 2020
                                • 3631

?ارزیابی ناشران بورسی و توفیق مهم و رتبه‌ی یک شیمی‌دارویی داروپخش

?شرکت شیمی‌دارویی داروپخش در میان۲۸۲ شرکت کننده در ارزیابی ناشران بورسی، توانست عنوان نخست شرکت‌های دارویی را به‌خود اختصاص داده و به عنوان ناشر برتر بازار سرمایه انتخاب شود.

?این مراسم صبح امروز ۲۳ اسفندماه با حضور مسئولان و رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار برگزار شد.

?رتبه نخست شیمی‌دارویی داروپخش با بالاترین امتیاز مرهون تلاش و مدیریت دکتر کوچکی (مدیرعامل) و سایر همکاران شرکت شیمی‌دارویی داروپخش است و شاخص‌هایی چون
                                ۱-افزایش سودآوری
                                ۲-بهبود مستمر عملکرد
                                ۳-افشای به‌موقع اطلاعات
                                ۴-پرداخت سودسهام از طریق سامانه سجام صورت و... در این انتخاب دخیل بود.

?همچنین در مراسم از موضوع و سنجه‌ی افزایش سودآوری هم (ویژه) یاد شد.

@tpicosahm

خیلی عجیبه سهم میثم رتبه ۱ رو گرفته !! وبازدهی سهامش هیچی و منفی/:.nono.:/

نظر

در حال کار...
                                X