کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
#دشیمی ادامه گزارش همفکران از مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت شیمی دارویی داروپخش...
در پاسخ به سوال سهامداران عنوان شد:
✅ در رابطه با مطالبات سنواتی شرکت شیمی دارویی داروپخش از شرکت به پخش، پرونده حقوقی در جریان است. این مطالبات با محاسبه جریمه تاخیر حدودا 7 میلیارد تومان است. مطالبات از شرکت حکیم وصول شده است و مطالبات سجاد دارو نیز مشکل خاصی ندارد.
✅ شرکت در نظر دارد که سود تقسیمی را زودتر از موعد اعلام شده در اعلامیه زمانبندی پرداخت سود و در شهریور پرداخت کند.
✅ افزایش قیمت نه در محصولات نهایی نه در مواد اولیه اعلام نشده است. شرکت کماکان 60 درصد نیاز ارزی خود را را ارز ترجیحی و 40 درصد را ارز نیمایی دریافت می کند.
✅ شرکت مستقیما مواد اولیه خود را از حوزه یورو، چین و هند تهیه می کند. صادرات سال گذشته ی شرکت تنها محصول سیلدنافیل به کشور روسیه بوده است.
✅ ارز محصولات دیکلوفناک و فاموتیدین، نیمایی شده است و با این کار رقابت قیمت و واردات این دو محصول افزایش پیدا کرده که دلیل کاهش حاشیه سود شرکت در این دو محصول همین بوده است.
✅ مرجع قیمت گذاری در حوزهAPI از ابتدای سال 1400 به سازمان غذا و دارو منتقل شده است که 12 محصول شرکت را سازمان غذا و دارو قیمت گذاری می کند.
✅ دو خط تولید جدید واقع در کرمانشاه تقریبا تا آخر سال 1402 به بهره برداری می رسد و 150 تن ظرفیت تولید شرکت را افزایش می دهد. این پروژه 35 میلیارد تومان هزینه بردار است و برای تولید فاموتیدین، ناپروکسین و ... مورد استفاده قرار می گیرد.
✅ پروانه محصول فاموتیدین با گرید تزریقی با حاشیه سود خالص 35 درصد ماه گذشته دریافت شده است و به زودی در چرخه تولید و پخش قرار می گیرد.
✅ شرکت در نظر دارد امسال رشد 35 درصدی فروش را نسبت به سال گذشته محقق کند.
? در پایان مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت شیمی دارویی داروپخش، به ازای هر سهم 3120 ریال سود نقدی معادل 90 درصد سود قابل تخصیص تقسیم شد.
____
60 درصد محصولات باید ۵ برابر بشه قیمتش!!:D
سهمو ۵۰۰۰ تومنم نمیفروشم من:D
یا کل صنعت دارو امسال و سال آینده نابود میشه...یا باید بالای۱۰۰ درصدی بازدهی بده:D
از هر دو استقبال میکنیم:D
کل صنعت هم ورشکست بشه در دوران ورشکستگی میایم میخریم:D سهامشونو
چه حجمي معامله شد اين كوچولوي دوست داشتني ....................
50 هزارتا دشیمی رو توی صف حدود 2700 تومن فروختم و بجاش دابور حدود 2400 تومنی گرفتم... عجیبه که دابور با سود بالاتر ارزونتر از دشیمیه!
پله بعدی رو هم اگه فردا صف باشه میفروشم! اگه اشتباه میکنم راهنمایی بفرمائید.
با تشکر
50 هزارتا دشیمی رو توی صف حدود 2700 تومن فروختم و بجاش دابور حدود 2400 تومنی گرفتم... عجیبه که دابور با سود بالاتر ارزونتر از دشیمیه!
با تشکر
درود
دابور قبل از مجمع قیمتش 300 تا 400 تومن بالاتر بود
حالا 300 تا 400 تومان کمتر !!!!!!!!!
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
با تشکر
به نظرم عجله نكنيد براي فروش اين حجم از معاملات و خريد حقيقي از كد حقوقي در مثبت 4 در روزي كه شاخص 6 هزار تا منفيه احتمالا خبري بايد در سهم باشد كه چنين بي مهابا ميخرند
نظر