کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان عزیز . از بین دشیمی - دتماد-دبالک -درهاور-دفارا-دکپسول دو سهم برای خرید سنگین با فرض نگهداری تا مهر سال آینده و با فرض p/e امسال پایینتر از 5 و p/e سال بعد پایینتر از 4 معرفی می کنید ؟ دبالک دارم و با بررسی این سهمها خودم به دشیمی و دفارا رسیدم. نظر دوستان را می خواهم بدانم؟ دشیمی را مطمئنم ولی بین دفارا و دتماد و درهاور شک دارم برای سهم دوم. حتما می خواهم دو سهم دارویی داشته باشم نه یک سهم.( علاوه بر دبالک که مقدار کمی است). البته دفارا عملا سهامدار عمده دبالک هم هست.
تقریبا اکثر بنیادی های بازار pe 6 درحال ترید هستن به عنوان کف ... و بعضا دم مجمع pe های به مراتب بالاتری میگیرند... با همین pe6 هم سهم باید بیاد بالای 2000کف بسازه..
دوستان عزیز . از بین دشیمی - دتماد-دبالک -درهاور-دفارا-دکپسول دو سهم برای خرید سنگین با فرض نگهداری تا مهر سال آینده و با فرض p/e امسال پایینتر از 5 و p/e سال بعد پایینتر از 4 معرفی می کنید ؟ دبالک دارم و با بررسی این سهمها خودم به دشیمی و دفارا رسیدم. نظر دوستان را می خواهم بدانم؟ دشیمی را مطمئنم ولی بین دفارا و دتماد و درهاور شک دارم برای سهم دوم. حتما می خواهم دو سهم دارویی داشته باشم نه یک سهم.( علاوه بر دبالک که مقدار کمی است). البته دفارا عملا سهامدار عمده دبالک هم هست.
دوست عزیز لطفا بفرمایید دفارا چطور سهامدار عمده دبالکه
و دکیمی رو هم میتونید برسی کنید سهم بدی نیست
سجاد محمدی
علاقه مند به دانش اقتصاد
تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه
وی افزود: ما پنج شرکت تولید آنتی بیوتیک داریم و در کنار آن واردات هم صورت میگیرد. این شرکتها به صورت سه شیفت در حال کار کردن هستند
. ضمن اینکه جلساتی با شرکتهای پخش برگزار شده تا اقدامات تأمین و توزیع به سرعت انجام گرفته و در هفته جاری دسترسی پایدار به آنتیبیوتیک در سراسر کشور فراهم شود. در کنار این موضوع نیز واردات هم در دستور کار قرار دارد تا ذخایر کشور برای فصول سرد انجام شود.
اسماعیلی یادآور شد: در سال های 99 و 1400 چون درگیر کرونا بودیم و در بخش بستری آنتیبیوتیک کمتری تجویز میشد
به همین دلیل مصرف آنتی بیوتیک به صورت کلی کاهش پیدا کرد. در نیمه اول سال 1401 به اندازه مصرف 12 ماه آنتی بیوتیک تأمین شد
اما به دلیل تغییر الگوی بیماری عمده بیماران به صورت سرپایی مداوا شدند و با توجه به اینکه در حوزه سرپایی تجویز بالایی از آنتی بیوتیک صورت گرفت.
از سوی دیگر بیماریهایی وجود دارند که اصلا نیاز به آنتی بیوتیک ندارند با این حال برای آنها آنتی بیوتیک تجویز میشود، مجموع این موارد موجب شد تا مصرف آنتی بیوتیک بسیار افزایش پیدا کند.
در این جلسه با بررسی مشکلات تولیدکنندگان و بهمنظور تأمین هرچه سریعتر آنتیبیوتیکها مقرر ش
د با حمایت سازمان غذا و دارو و بههمت تولیدکنندگان با افزایش ظرفیت تولید در سه شیفت و فعالیت در روزهای تعطیل، میزان تولید آنتیبیوتیکها تا دو برابر افزایش یابد.
چرا تولید آنتیبیوتیک کاهش یافت؟
نایبرئیس انجمن داروسازان ایران ادامه داد: افزایش قیمتی که در تیرماه برای داروها در بحث دارویار انجام شد برای برخی تولیدکنندگان رضایتبخش بود اما عمده تولیدکنندگان آنتیبیوتیک از میزان افزایش قیمت اعمال شده برای آنتیبیوتیکها راضی نبودند؛ تولیدکنندگان از قیمتگذاری سازمان غذا و دارو رضایت نداشتند و اظهار میکردند که قیمتهای اعلام شده پاسخگوی هزینههای آنها نخواهد بود؛ به همین دلیل نیز از حدود تیرماه سال جاری، تولیدکنندگان آنتیبیوتیک تولید خود را کم کرده بودند و بروز کمبود آنتیبیوتیک در ماه جاری، کاملاً قابل پیشبینی بود؛ وزارت بهداشت آن زمان به اظهارات تولیدکنندگان آنتیبیوتیک توجهی نکرد و درنهایت سازمان غذا و دارو در مهرماه افزایش قیمت جدیدی به این تولیدکنندگان داد که این مسئله اقدام دیرهنگامی بود و در نهایت نیز منجر به این شد که مجبور به واردات فوریتی آنتیبیوتیکها شویم.
افزایش ارزبری با واردات فوریتی آنتیبیوتیکها
فاطمی گفت: اگر از همان زمان تولید آنتیبیوتیک در داخل کشور افزایش مییافت میزان ارزبری نیز کاهش مییافت. سالهاست که افتخار میکنیم 97 درصد از داروی مورد نیاز کشور را در داخل تولید میکنیم که ارزبری از کشور را به طور چشمگیری کاهش میدهد اما الان به دلیل مدیریت نادرستی که صورت گرفت مجبور به واردات حجم زیادی از آنتیبیوتیکها شدیم که واردات آن ارزبری بسیار بیشتری نسبت به تولید داخلی دارد.
احتمالا امسال شرکت رکورد جدیدی در تولید انتی بیوتیک ثبت کنه!...
دوست عزیز لطفا بفرمایید دفارا چطور سهامدار عمده دبالکه
و دکیمی رو هم میتونید برسی کنید سهم بدی نیست
ببخشید اشتباه شد. خودم حالا که پست را دوباره خواندم فهمیدم چه سوتی دادم. دفارا سهامدار دکپسول است . والبر سهامدار عمده دبالک است. جون از قبل مقداری والبر داشتم اشتباه شد.راستی آقای محمدی من تحلیلهای شما را بدقت مطالعه می کنم و از مطالب خوب شما استفاده می کنم بخصوص در مورد دبالک. مجمع امروز دبالک خوب بود ؟
تقریبا اکثر بنیادی های بازار pe 6 درحال ترید هستن به عنوان کف ... و بعضا دم مجمع pe های به مراتب بالاتری میگیرند... با همین pe6 هم سهم باید بیاد بالای 2000کف بسازه..
اگر بازار pe های 8-9قبل مجامع سال قبل را مجددا بگیره دشیمی جا داره که تا 3000 دم مجمع رشد کنه ... توصیه اکید به سهامداری دارم
نظر