شيمي داروئي داروپخش ( دشيمي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arad700
    ستاره دار (1)
    • Jul 2013
    • 3237

پاسخ : شيمي داروئي داروپخش ( دشيمي )

خوب من منتظر گزارش بودم که دقیق تر نظر بدم

فرض کنیم که با دلار 28 تومن مقدار فروش در حدود 120 میلیارد تومن باشه یعنی دیگه تمام افزایش نرخ های متناسب با دلار 28 تومن گرفته شده ( البته به نظر من هنوز افزایش نرخ های دلار 28 گرفته نشده )

با دلار نیمای 35 تومن سال بعد به طور متوسط باید 30 درصد افزایش نرخ بگیره یعنی مقدار فروش میشه در هر ماه 156 میلیارد تومن یعنی 12 ماه میشه 1870 میلیارد تومن که با حاشیه سود خالص حداقل 30 درصد سود شرکت میشه 625 تومن اگر حاشیه سود خالص حداقل 20 درصد فرض کنیم که دیگه به نظرم بدبینانه ترین حالت ممکن هست سود شرکت 420 تومن میشه تقریبا

اگر همون 420 تومن سود را در نظر بگیریم که به نظرم بسیار بدبینانه هست ، در مجمع امسال 250 تومن سود می گیریم.اگر سهامدار امروز در قیمت 2500 تومن هم سهم را خریده باشه و 250 تومن سود مجمع بگیره واسش 2250 تومن تمام میشه که با سود بسیار بدبینانه 420 تومن پی به ای میشه 5.4 تقریبا که بازهم به نظرم قیمت مناسب برای خرید هستش.

دیگه دوستان فروشنده میل خودشان است
    Honesty is the best policy

نظر

• baran
      عضو فعال
      • May 2011
      • 703

‍ ❇️شیمی دارویی داروپخش؛ واحد برتر تحقیق و توسعه استان تهران

▪️وزارت صنعت، معدن و تجارت شرکت شیمی دارویی داروپخش را به‌عنوان واحد برتر تحقیق و توسعه استان تهران انتخاب کرد.

? وزارت صنعت، معدن و تجارت شرکت شیمی دارویی داروپخش را به‌عنوان واحد برتر تحقیق و توسعه سال ۱۴۰۱ استان تهران انتخاب کرد.

?این انتخاب با توجه به شاخص‌های کمی و کیفی فرآیند تحقیق و توسعه شامل: توجه مدیریت ارشد به تحقیق و توسعه در بکارگیری منابع مجرب و متخصص، نظارت مستمر بر توسعه محصولات دانش‌بنیان و میزان تاثیر پیشرفت تحقیق و توسعه در سوددهی سازمان، نوآوری‌ها و دستاوردهای تحقیق و توسعه و… انجام شده است.

?در مراسم اهدای لوح یادبود برگزیدگان، مفهوم نوین تحقیق و توسعه که گذر از مفهوم R&D معطوف بر محصول به مفهوم نوآوری در تمام ارکان سازمان از جمله زنجیره تامین، منابع انسانی، پشتیبانی و … می‌باشد، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

?شایسته ذکر است ۳۳ محصول دانش‌بنیان در شرکت شیمی دارویی داروپخش در حال تولید می‌باشد.

⏺⏺⏺⏺⤵⤵️⤵️⤵️
      ?کانال اخبار مجامع
      @akhbar_majame

نظر

• arad700
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 3237

در سه ماه پاییز حاشیه سود خالص ۲۵ درصد بوده این یعنی اینکه سال بعد با همین حاشیه سود حدود ۵۲۰ تومن سود باید داشته باشه

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3237

به نظرم امروز به دلیل اینکه در ابتدای بازگشایی یک سهام دار سفارش فروش حدود ۵۰۰ هزار برگه سهم در منفی کامل گذاشت سهم صف فروش شد من دقیقا معاملات را چک کردم حجم صف فروش بسیار آهسته و به تدریج زیاد شد مشخص بود سهام دارها تمایل به فروش ندارند و به دلیل جمع نشدن صف و البته به دلیل اینکه در سود مناسب بودند ترجیح دادند تمام سهام و یا بخشی از سهام را بفروشند

نظر

• سبحان 10
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 1149

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
            در سه ماه پاییز حاشیه سود خالص ۲۵ درصد بوده این یعنی اینکه سال بعد با همین حاشیه سود حدود ۵۲۰ تومن سود باید داشته باشه
            با سرمایه جدید 900 م سهم سود محاسبه شده شما 260 تومان میشود اشتباه نکنید و دیگران را به اشتباه نیندازید

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3237

در اصل توسط سبحان 10 پست شده است View Post
              با سرمایه جدید 900 م سهم سود محاسبه شده شما 260 تومان میشود اشتباه نکنید و دیگران را به اشتباه نیندازید
              دوست عزیز من سود را با سرمایه جدید محاسبه کردم

نظر

• سبحان 10
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1149

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                دوست عزیز من سود را با سرمایه جدید محاسبه کردم
                پس فروش را ماهیانه 150 میلیارد در نظر گرفته اید

در صورتیکه فروش ماهیانه حدود 120 میلیارد در دو ماه اخیر است

فروش آیان ماه را که از موجودی قیلی بود را کنار بگذارید که با مواد اولیه ارزانتر قبلی بود

نظر

• manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                  نصف دشیمی های نازنیم رو دادم صف:D

بچه های خوبی باشن فروشنده ها هرچی بیارن پایین تر بزاریم سرجاش خوبه..:D

اگرم رکب زدن بالاتر شد که هیچی دیگه:D

پیچیده ترین رکب ها.... در سهامی که بازی حق دارن رخ میده! ....ببینیم چی میشه دیگه....

خواستم بگم مبنای تصمیم کسی قرار نگیره....ولی بستنش دیگه....مبنا قرار نمیگیره در هر صورت:D

والا من مشکلم با دشیمی همیشه اونموقع ها هست که داره ارزان میشه ... یعنی اون موقعا که باید پاییین بیاد /:.yead.:/

نه اون موقع ها که باید بالا بره.... :D

سخت پایین میاد ناکس:D

من از دل بازیگرش خبر دارم که جیگر خون هست از دست این دشیمی:D
                  بازیگر قهاری هم داره!

دشیمی رو اگر دقت میکردید...فقط نحوه بازگشایی بعد از کنفرانسش! خودش یک درس فوق تخصصی معامله گری بود :D

خدا بداد برسه هفته آینده :D
                  [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• nima3
                    عضو عادی
                    • Apr 2013
                    • 207

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

والا من مشکلم با دشیمی همیشه اونموقع ها هست که داره ارزان میشه ... یعنی اون موقعا که باید پاییین بیاد /:.yead.:/

نه اون موقع ها که باید بالا بره.... :D

سخت پایین میاد ناکس:D

من از دل بازیگرش خبر دارم که جیگر خون هست از دست این دشیمی:D
                    بازیگر قهاری هم داره!

دشیمی رو اگر دقت میکردید...فقط نحوه بازگشایی بعد از کنفرانسش! خودش یک درس فوق تخصصی معامله گری بود :D

خدا بداد برسه هفته آینده :D
                    سلام
                    حالا میشه برای ما که حرفه ای نیستیم ودوره تخصص معامله گری را ندیدیم توضیح بدهید/
                    خدارو چه دیدی شاید از "ایمان آورندگان گقرار گرفتیم/

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

در اصل توسط nima3 پست شده است View Post
                      سلام
                      حالا میشه برای ما که حرفه ای نیستیم ودوره تخصص معامله گری را ندیدیم توضیح بدهید/
                      خدارو چه دیدی شاید از "ایمان آورندگان گقرار گرفتیم/
                      گفرار!

نه پسرجان! بدون شناخت سابقه افراد نپرون واسه خودت

من درحال حاضر بالای 35درصد سبدم دشیمی و حق دشیمی هست....

منظورم اینه که هفته دیگه سخته بتونم اون تعداد فروخته رو جایگزین کنم.

یک کم میگو بخور حافظه و گیرایی ات بالا بره...اصلا برو از شیمی داروی خودمون قرص تقویتی بگیر بخور...میخوای زنگ بزنم بخش فروش سفارشت کنم اصلا :D
                      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

بابت نحوه بازگشایی هم .... اگر پیش گشایش رو ببینید خودتون متوجه میشید.

اولش صف خرید روی 26500 میچینه.... درصورتی که اکثرا میدونستن باید صف فروش بشه!

بعدش میبینی حتی تا پنج دقیقه مونده بازار باز بشه سمت فروش 100هزار تا سهم هم نیست که روی 26500 مچ شده!!

ولی در پیش گشایش بالای یک میلیون صف فروش شد چرا پس؟!!

اولش فروشنده سهم رو منصرف کرد بعدشم خودش نشست جلوی صف فروش:D

-----------------------

حدس من اینه در برگشت هم دشیمی بازی شبیه این رو داشته باشه!

آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2023/01/26, 13:27.

نظر

• nima3
                          عضو عادی
                          • Apr 2013
                          • 207

[QUOTE=manmehdiam;1020510][B]گفرار!

نه پسرجان! بدون شناخت سابقه افراد نپرون واسه خودت

من درحال حاضر بالای 35درصد سبدم دشیمی و حق دشیمی هست....

منظورم اینه که هفته دیگه سخته بتونم اون تعداد فروخته رو جایگزین کنم.

یک کم میگو بخور حافظه و گیرایی ات بالا بره...اصلا برو از شیمی داروی خودمون قرص تقویتی بگیر بخور...میخوای زنگ بزنم بخش فروش سفارش
                          سلام آقا مهدی
                          ممنون میشم اگر سفارش کنی ، بالاخره هرچی باشه ما بازنشسته ها بعد 32 سال کار حسابی حسته ایم ، خسته ،،،
                          درضمن ممنون از جوابت ....
                          ازنوشته من هم دلگیر نشو ...شاید لازمه نوشته هامو یه ویرایش بکنم/

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11250

50 روز گذشت از زمان اتمام حق تقدم های عادی شرکت

احتمالا طی 2-3هفته اتی حق های استفاده نشده هم عرضه بشه ..

وافزایش سرمایه هم تا اردیبهشت ماه ثبت بشه وبعدش بریم برا مجمع سالانه

تا ببینیم با دلار50تومنی سال بعد ....ارز این صنعت و فروش شرکت به چه سمتی میره ...

بافروش دی ماه کف سهم بالای2000 بسته شده وهفته اینده سهم به تعادل میرسه

تایمی که تقدم شرکت را خریدیم ... هر گرم طلا 1550 بود ....

ببینیم تا مجمع خرداد بازدهی کدومش بیشترمیفته:D

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11250

ددانا تولید کننده مواد اولیه آنتی بیوتیک:

نرخ خرید مواد اولیه
                              برآورد دوره ۳ ماهه منتهی به ۱۴۰۱/۱۲/۲۹

بر اساس آخرین خریدهای سال جاری و با نرخ نیمایی یورو ۳۰۵،۰۰۰ ریال برآورد شده است.

فروش های کل این صنعت تا 6ماه اینده با دلار28500 تنظیم میشه وبعدش باز دلار صنعت60درصد از بازار ازاد عقب میفته!!

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                                50 روز گذشت از زمان اتمام حق تقدم های عادی شرکت

احتمالا طی 2-3هفته اتی حق های استفاده نشده هم عرضه بشه ..

وافزایش سرمایه هم تا اردیبهشت ماه ثبت بشه وبعدش بریم برا مجمع سالانه

تا ببینیم با دلار50تومنی سال بعد ....ارز این صنعت و فروش شرکت به چه سمتی میره ...

بافروش دی ماه کف سهم بالای2000 بسته شده وهفته اینده سهم به تعادل میرسه

تایمی که تقدم شرکت را خریدیم ... هر گرم طلا 1550 بود ....

ببینیم تا مجمع خرداد بازدهی کدومش بیشترمیفته:D
                                دست کم این بنده کم سواد که.... بیشتر از همین 15-16 درصدی که این وسط گیرم آمد دیگه روی دشیمی ریسک نمیکنم....

بنابراین همین فردا شنبه روز خریده ما هست تامام:D

حالا شاید اصلا آوردنش زیر 2000.....اصلا شاید تا تایم باز شدن حق های استفاده نشده...زیر 1500 هم آوردن:D که اگه اینکار رو بکنن....من یکی تا عمر دارم دعاشون میکنم :D

مگه بده حقهای استفاده نشده روبخریم....یعنی دشیمی رو سهم داروییی رو!!!! با پی به ای زیر 3 بخری که بالای نود درصد هم هرسال تقسیم میکنه :D

من در پست قبلی میگم مشکلم با دشیمی این هست که لامصب پایین نمیاد!!! بعضی رفقا فکر میکنن مثلا تعارف میکنم ...

اگر دشیمی از همینجا بره بالا تا چها رتومن.....با سبدی که دارم....پولم دوبرابر میشه....

ولی اگر دشیمی دوباره بره زیر 1500 اصلا بشه 1000 خوب پولم در آینده چهار برابر میشه!!!

کدومش بهتره:D

ما میگیم از کاهش قیمت سهم استقبال میکنیم، منظورمون سهمی مثل دشیمی هست....اصلا منظورمون خیلی روشنه بخدا:D

نظر

در حال کار...
                                X