شيمي داروئي داروپخش ( دشيمي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : شيمي داروئي داروپخش ( دشيمي )

فکر کنم بجز من بدبخت...و این حقوقی....امروز دشیمی واسه هیچ کس جذاب نبود و نیست:D

هرچی ریز ریز میخرم ملت تحریک بشن هی ملت ناز میکنن...:D

بازار امروز اینجوری نبود همون صبح میبلعیدن صفو....

من معمولا به ندرت معتقدم که بازار دستکاریه

ولی امروز به شدت معتقدم بازار دستکاریه... :D

خاصه امروز... اصلا معنی نمیده بازار اینجوری باشه....

همیشه اعتقادی به کوتاه مدت ندارم....ولی خاصه امروز رو...دیگه واقعا اعتقادی به این ریزش کوتاه مدت ندارم :D

فعلا بجز مقداری که برای دشیمی نگه داشتم ....امروز تقریبا فول سهم شدم.... که اونم شاید همین امروز بخرم برم کلهم مرخصی...

هرچند اگر ملت اصرار کنن پایین تر بدن....خوب قبول میکنیم وایمیستیم واسه فردا :D

این فضا احتمالا تا 11 صبح عوض میشه... لابد ملت میخوان مطمئن شن که دلار 45 تومنه!
    --------------------

پ.ن.: ممکن است این مخلص در اشتباه محض باشم! مبنای تصمیم کسی نشود خواهشا!

ضمن اینکه شرایط هرکس با فرد دیگر کاملا متفاوت است! و دقیقا در یک قیمت ممکن است خرید برای کسی توجیه داشته باشد در حالیکه دقیقا برای دیگری فروش توجیه دارد!
    آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2023/01/28, 10:52.
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• baran
      عضو فعال
      • May 2011
      • 703

در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Post
      با این گزارش فروش امروز فرداست ک جمع بشه صف
      فردا روز دیگریست برای سهم ................به احتمال خیلی زیاد فروشندگان در صف فروش فردا سخت پشیمان خواهند شد از صف فروش نشستن در منفی کامل فردا

نظر

• Lida2020
        ستاره‌دار(8)
        • Sep 2020
        • 357

عزیزم
        شیمی دارو تازه اول ریزش است
        موج سوم صعودی اتمام
        و شروع چهارم نزولی

نظر

• baran
          عضو فعال
          • May 2011
          • 703

با این که در بازار خونین امروز سهم حجم مبنا خورده بود و متفی کامل را دیده بود ولی حقوقی آمد و در اواخر بازار حجم میلیونی از صف فروش خرید احتمال خیلی زیاد فردا همان دقایق اول کل صف فروش جمع آوری خواهد شد و شناورش تا حدی کم خواهد شد

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11250

سهم تا اخر دی ماه تقریبا 240-250سود ساخته

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11250

تقدم های استفاده نشده طبق گفته شرکت طی ۲هفته اینده عرضه میشه

نظر

• baran
                عضو فعال
                • May 2011
                • 703

در اصل توسط Lida2020 پست شده است View Post
                عزیزم
                شیمی دارو تازه اول ریزش است
                موج سوم صعودی اتمام
                و شروع چهارم نزولی
                یک سلامی هم داشته باشیم خدمت این دوست عزیز ................چه موج نزولی چشم نوازیی امروز سهم تشکیل داد ............سهم در اواسط بازار به لطف کد حقوقی و حقیقی هیجانی صف فروش شد ....حقیقی ها و حقوقی مترصد شکار هم در اواخر بازار تا مثبت 3 سهم را رنج مثبت زدن و 6 میلیون سهم دست بدست شد ...........قشنگی کار اینجاست که صف خرید فردای سهم هم به تعداد 900 هزار سهم چیده شد

نظر

• کروکودیل
                  عضو فعال
                  • Aug 2020
                  • 3631

دوستان بعد گزارش ۹ ماه تحلیل هاشونو گذاشتن اینجا

دیگه هر کس اعتقاد نداره میتونه بره...

چاقو نزاشتن جلو گردن کسی ک بیاد سمت دشیمی و بخره بالاجبار

با تحلیل پیش برید

نظر

• manmehdiam
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2011
                    • 1623

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                    نصف دشیمی های نازنیم رو دادم صف:D

بچه های خوبی باشن فروشنده ها هرچی بیارن پایین تر بزاریم سرجاش خوبه..:D

اگرم رکب زدن بالاتر شد که هیچی دیگه:D

پیچیده ترین رکب ها.... در سهامی که بازی حق دارن رخ میده! ....ببینیم چی میشه دیگه....

خواستم بگم مبنای تصمیم کسی قرار نگیره....ولی بستنش دیگه....مبنا قرار نمیگیره در هر صورت:D

فکر کنم بجز من بدبخت...و این حقوقی....امروز دشیمی واسه هیچ کس جذاب نبود و نیست:D

هرچی ریز ریز میخرم ملت تحریک بشن هی ملت ناز میکنن...:D

بازار امروز اینجوری نبود همون صبح میبلعیدن صفو....

من معمولا به ندرت معتقدم که بازار دستکاریه

ولی امروز به شدت معتقدم بازار دستکاریه... :D

خاصه امروز... اصلا معنی نمیده بازار اینجوری باشه....

همیشه اعتقادی به کوتاه مدت ندارم....ولی خاصه امروز رو...دیگه واقعا اعتقادی به این ریزش کوتاه مدت ندارم :D

فعلا بجز مقداری که برای دشیمی نگه داشتم ....امروز تقریبا فول سهم شدم.... که اونم شاید همین امروز بخرم برم کلهم مرخصی...

هرچند اگر ملت اصرار کنن پایین تر بدن....خوب قبول میکنیم وایمیستیم واسه فردا :D

این فضا احتمالا تا 11 صبح عوض میشه... لابد ملت میخوان مطمئن شن که دلار 45 تومنه!
                    --------------------

پ.ن.: ممکن است این مخلص در اشتباه محض باشم! مبنای تصمیم کسی نشود خواهشا!

ضمن اینکه شرایط هرکس با فرد دیگر کاملا متفاوت است! و دقیقا در یک قیمت ممکن است خرید برای کسی توجیه داشته باشد در حالیکه دقیقا برای دیگری فروش توجیه دارد!
                    درود رفقای دشیمی باز!

چون این پستها رو آنلاین! گذاشته بودم...گفتم شاید بهتر باشه موضوعش رو ببندم!

نهایت کاری که تونستم بکنم این بود که اون نصفه سهام دشیمی رو تا دیروز با متوسط حدود 2100 گذاشتم جاش. (زرنگترا زیر دو تومن هم خریدن...ما بلد نبودیم دیگه!) هزینه در رفته میشه 400 نوسان کوتاه مدتی ما! و واسه کلش میشه 200تومن کاهش میانگین خرید هر سهم!

سود نقدی پارسال تعدیل کنیم با افزایش سرمایه .. 150 تومن هم اونجا...این میشه 350 تومن کاهش میانگین خرید سبد دشیمی من!

میانگین خریدم حدود 1100تومن بوده که اگر 350 رو کم کنیم تا اینجای کار هر سهمی برام افتاده 750 تومن :D

دوبرابر سهم دشمی حق اش رو دارم...که میانگین 1060 تومن افتاده....

کلش که ایشششالا تبدیل به سهم بشه ، کل سبد دشیمی رو بین 900 تا 950 دارم یا خواهم داشت!
                    -----------------------------------------------------------------------

راستشو بخواین برام مهم هم نیست چی بشه فردا و فرداها! نشستیم شرکت کار کنه سود نقدی بده ....بگیریم هر سال! اگر دوهزار تومن الان دوباره بشه هزار تومن خوشحال هم میشیم!

دیدم یکی از دوستان نوشته بود تازه اول ریزش دشیمی هست!

هرچند ما میگم از ارزان شدن دشیمی استقبال میکنیم...میدونم اگثر خوانندگان تو دلشون میگن چرت میگه یارو:D

فعلا ما وضعمون اینه .... اصلا هم نمیدونم چی میشه فردا ... خوشبحال اونا که بلدن تکنیکالی بفهمن فرداها چی میشه:D

اصلا بزار ترقه بازی که هیچ! اصلا بمب هسته بزنن فرق سر بورس خراب شده :D

اینا رو عرض کردم که بگم در بورس، بخصوص آماتورهایی مثل مخلص....اگر شانسی هم باشه فقط با انتخاب سهام درست و بازه های درازمدت میسر میشه

شایدم من یکی بعد از 17-18 سال بهتر از این بلد نیستم....خوشبحال اونایی که بیشتر بلدن :D هر روز هر روز هی معامله میکنن پول روی پول میزارن:D
                    آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2023/01/30, 15:59.
                    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                      ستاره‌دار(1)
                      • Sep 2020
                      • 2057

درود رفقای دشیمی باز!

چون این پستها رو آنلاین! گذاشته بودم...گفتم شاید بهتر باشه موضوعش رو ببندم!

نهایت کاری که تونستم بکنم این بود که اون نصفه سهام دشیمی رو تا دیروز با متوسط حدود 2100 گذاشتم جاش. هزینه در رفته میشه 400 نوسان کوتاه مدتی ما! و واسه کلش میشه 200تومن کاهش میانگین خرید هر سهم!

سود نقدی پارسال تعدیل کنیم با افزایش سرمایه .. 150 تومن هم اونجا...این میشه 350 تومن کاهش میانگین خرید سبد دشیمی من!

میانگین خریدم حدود 1100تومن بوده که اگر 350 رو کم کنیم تا اینجای کار هر سهمی برام افتاده 750 تومن :D

دوبرابر سهم دشمی حق اش رو دارم...که میانگین 1060 تومن افتاده....

کلش که ایشششالا تبدیل به سهم بشه ، کل سبد دشیمی رو بین 900 تا 950 دارم یا خواهم داشت!
                      -----------------------------------------------------------------------
                      فعلا ما وضعمون اینه.... اصلا هم نمیدونم چی میشه فردا ... خوشبحال اونا که بلدن تکنیکالی بفهمن فرداها چی میشه:D

راستشو بخواین برام مهم هم نیست چی بشه فردا و فرداها! نشستیم شرکت کار کنه سود نقدی بده ....بگیریم هر سال!

حالا بزار ترقه بازی که هیچ! اصلا بمب هسته بزنن فرق سر بورس خراب شده :D

اینا رو عرض کردم که بگم در بورس، بخصوص آماتورهایی مثل مخلص....اگر شانسی هم باشه فقط با انتخاب سهام درست و بازه های درازمدت میسر میشه

شایدم من یکی بعد از 17-18 سال بهتر از این بلد نیستم....خوشبحال اونایی که بیشتر بلدن :D هر روز هر روز هی معامله میکنن پول روی پول میزارن:D
                      داداش
                      داز مدت درست
                      اما اعصابت خورد نمیشه
                      ببینی سهام دوزاری یه هفته 50 تا داده
                      این باارزش ما/:.yead.:/
                      پیشرفت نکرده
                      پس رفت داره
                      جسارت نباشه
                      زغال خودمو میگم
                      بچه پیش مهدی میدونه بنیاد سهم خوبه
                      ولی چه فایده
                      عوضی دست اندر کارش نمیدونه
                      اینه اعصاب من ومیثم خورده/:.yead.:/
                      ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

در اصل توسط شاخص کل3000 پست شده است View Post
                        داداش
                        داز مدت درست
                        اما اعصابت خورد نمیشه
                        ببینی سهام دوزاری یه هفته 50 تا داده
                        این باارزش ما/:.yead.:/
                        پیشرفت نکرده
                        پس رفت داره
                        جسارت نباشه
                        زغال خودمو میگم
                        بچه پیش مهدی میدونه بنیاد سهم خوبه
                        ولی چه فایده
                        عوضی دست اندر کارش نمیدونه
                        اینه اعصاب من ومیثم خورده/:.yead.:/

راجع به اعصاب که.... کل هنر کنترل اعصاب هست در بورس.

نصف عمر بورسی من در این گذشت که افکار ایده آل رو کنترل کنم! تا آخر عمرم هم طول خواهد کشید این یک قلم!

در بورس مدیریت انتظارات خیلی کار سختیه!... اینکه شما انتظار داری فلان سهم در فلان موقعیت باید این قیمت رو داشته باشه!!

ولی اشکال کار همینجاست! بازار رو من و شما و ایده آلهای ما تعیین نمیکنن....راه خودشو میره!

در کل خونه خاله که نیست!! بورسه!! سخت ترین کار دنیاست!

اینه که میگم بیشتر از این من بلد نیستم...اینو تعارف نمیکنم! واقعا همینه!

دشیمی خریدم کارش نداریم...بذار یه گوشه مونده....حالا اگر هر چند ماهیی سالی....یک نوسان هم جور شد که چه بهتر...نشد هم که فدای سرت :D وگرنه هیچ کس نمیدونه چی میشه! همه توهم این رو دارن که میدونن:D

اما راجع به زغال!

راستش برنامه قبل عید من فقط این زغاله! فعلا بخش زیادی از کلوندهای عزیزم را هفته قبل دادم به این زغال....فک کنم جابجایی بدی هم نبوده...هرچند آینده مشخص میکنه

قبلا چندجا اینو گفتم:کل هنر بورس اینه که بدونی چه موقع باید صبر کرد! و چه موقع اصلا وقت صبر کردن نیست!!! (جمله سنگینه میدونم :D )

از دو قلم زغال... یا طرح توسعه اش...یا اون اختلاف خفن قیمت صادراتی...یکی اش عملی بشه... بارمون رو بستیم....ولی اعصاب میخواد:D

خدایا یه پولی برسون...زغال بخریم....زمستون داره تموم میشه :D

نظر

• baran
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 703

شیر مادر و .................نان پدر حلالت ..........................دم بازیگر سهم هم گرم

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11250

تقدم کاسپین 3ماههه بالای ۵۰درصد داد به خریدارش... ببینیم دشیمی چه میکنه/:.rolleyessmileyani

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11250

طبق گفته شرکت تقدم های استفاده نشده 17میل سهم هست و تا اخر بهمن عرضه میشه

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11250

دلار در بازار آزاد لب مرز 50....فروش های 100میلیاردی شرکت تازه با دلار 25تومنی مچ شده.... منتظر حق ها هستیم... احتمالا هفته اتی عرضه بشه

نظر

در حال کار...
                                X