پاسخ : شيمي داروئي داروپخش ( دشيمي )
فکر کنم بجز من بدبخت...و این حقوقی....امروز دشیمی واسه هیچ کس جذاب نبود و نیست:D
هرچی ریز ریز میخرم ملت تحریک بشن هی ملت ناز میکنن...:D
بازار امروز اینجوری نبود همون صبح میبلعیدن صفو....
من معمولا به ندرت معتقدم که بازار دستکاریه
ولی امروز به شدت معتقدم بازار دستکاریه... :D
خاصه امروز... اصلا معنی نمیده بازار اینجوری باشه....
همیشه اعتقادی به کوتاه مدت ندارم....ولی خاصه امروز رو...دیگه واقعا اعتقادی به این ریزش کوتاه مدت ندارم :D
فعلا بجز مقداری که برای دشیمی نگه داشتم ....امروز تقریبا فول سهم شدم.... که اونم شاید همین امروز بخرم برم کلهم مرخصی...
هرچند اگر ملت اصرار کنن پایین تر بدن....خوب قبول میکنیم وایمیستیم واسه فردا :D
این فضا احتمالا تا 11 صبح عوض میشه... لابد ملت میخوان مطمئن شن که دلار 45 تومنه!
--------------------
پ.ن.: ممکن است این مخلص در اشتباه محض باشم! مبنای تصمیم کسی نشود خواهشا!
ضمن اینکه شرایط هرکس با فرد دیگر کاملا متفاوت است! و دقیقا در یک قیمت ممکن است خرید برای کسی توجیه داشته باشد در حالیکه دقیقا برای دیگری فروش توجیه دارد!
فکر کنم بجز من بدبخت...و این حقوقی....امروز دشیمی واسه هیچ کس جذاب نبود و نیست:D
هرچی ریز ریز میخرم ملت تحریک بشن هی ملت ناز میکنن...:D
بازار امروز اینجوری نبود همون صبح میبلعیدن صفو....
من معمولا به ندرت معتقدم که بازار دستکاریه
ولی امروز به شدت معتقدم بازار دستکاریه... :D
خاصه امروز... اصلا معنی نمیده بازار اینجوری باشه....
همیشه اعتقادی به کوتاه مدت ندارم....ولی خاصه امروز رو...دیگه واقعا اعتقادی به این ریزش کوتاه مدت ندارم :D
فعلا بجز مقداری که برای دشیمی نگه داشتم ....امروز تقریبا فول سهم شدم.... که اونم شاید همین امروز بخرم برم کلهم مرخصی...
هرچند اگر ملت اصرار کنن پایین تر بدن....خوب قبول میکنیم وایمیستیم واسه فردا :D
این فضا احتمالا تا 11 صبح عوض میشه... لابد ملت میخوان مطمئن شن که دلار 45 تومنه!
--------------------
پ.ن.: ممکن است این مخلص در اشتباه محض باشم! مبنای تصمیم کسی نشود خواهشا!
ضمن اینکه شرایط هرکس با فرد دیگر کاملا متفاوت است! و دقیقا در یک قیمت ممکن است خرید برای کسی توجیه داشته باشد در حالیکه دقیقا برای دیگری فروش توجیه دارد!
نظر