شيمي داروئي داروپخش ( دشيمي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کروکودیل
    عضو فعال
    • Aug 2020
    • 3631

پاسخ : شيمي داروئي داروپخش ( دشيمي )

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
    طلا گرمی 1550 .... امروز لب مرز 2700 ... تقریبا70درصد

تقدم های 1200تومنی ... بارسیدن دشیمی به 2600 ... دوبل شده ... لذا سهم فعلا30درصد این3-4ماه از طلا بیشتر داده

برای یکسال اینده این فاصله به مراتب میتونه بیشتر بشه ...

چشم انداز دوبلی داره باز دشیمی. ... اما طلا نهایتا 40-50درصد یتونه درتورمی ترین شرایط... با کمک انس رشد کنه

تا 15 ماه دیگه هم دشیمی باید دوبل بشه از همین جا

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11251

رسیدیم لب مرز 2500.....

نظر

• nima3
        عضو عادی
        • Apr 2013
        • 208

سلام آقا محسن
        با تشکر من از مطالب خوبتان در این مدت استفاده کردم و خوشبختانه در سود هستم.سهم های دکپسول (120 هزار) .، دشیمی 200 هزار ، رهاور 90 هزار و البته دابور و دتوزیع و دلر هم دارم.
        روند رشد بخش خودرویی و سرمایه "زاری های خودم را مقایسه میکنم با دارویی دیدم کمتر بوده
        بنظرشما اگر موقتا از این سه سهم خارج شوم و وارد گروه های دیگه شوم .مجددا قبل مجمع فرصت خروج دارم؟؟

نظر

• nima3
          عضو عادی
          • Apr 2013
          • 208

باعرض پوزش
          منظورم فروش موقت این سه سهم ، ورود به سهم های خودرویی و غذایی و مجددا برگشت به این دارویی ها قبل از مجمع بود.

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11251

در اصل توسط nima3 پست شده است View Post
            سلام آقا محسن
            با تشکر من از مطالب خوبتان در این مدت استفاده کردم و خوشبختانه در سود هستم.سهم های دکپسول (120 هزار) .، دشیمی 200 هزار ، رهاور 90 هزار و البته دابور و دتوزیع و دلر هم دارم.
            روند رشد بخش خودرویی و سرمایه "زاری های خودم را مقایسه میکنم با دارویی دیدم کمتر بوده
            بنظرشما اگر موقتا از این سه سهم خارج شوم و وارد گروه های دیگه شوم .مجددا قبل مجمع فرصت خروج دارم؟؟
            درود

استراتژی شخصی این بوده که دم مجامع سهام سودساز.... تبدیل خاصی انجام ندهم

گروه خودرو رو نظری ندارم ... اما دارویی ها بانوسان تا اخرخرداد بازهم بالاتر میتونن برن

اگردید سهامداری دارید .... دست به ترکیبش نزنید ... فقط تعدد نماد چندان ضرورتی نداره

بنیادی به نظرم امسال درهآور و سپس دشیمی و دتوزیع-کپسول جذاب ترین های صنعت باشند

البته گزارش اردیبهشت ماه اهمیت داره واز خرداد به بعد میشه جذاب ترین را انتخاب زد

نظر

• nima3
              عضو عادی
              • Apr 2013
              • 208

درود
              سپاس فراوان

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11251

دتوزیع 45روزه ثبت کرد .... ببینیم دشیمی چند وقته ثبت میکنه /.:blinksmiley.:/

نظر

• mohsen ho
                  ستاره دار(1)
                  • Feb 2013
                  • 11251

با عنایت به مجوز افزایش سرمایه DPM-IOP-01A-075 مورخ 1401/06/19 در اجرای ماده 17 دستورالعمل مراحل زمانی افزایش سرمایه شرکت های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار و پیرو افزایش سرمایه این شرکت از مبلغ 455,000,000,000 ریال به مبلغ 900,000,000,000 ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی نتایج حاصل از فروش حق تقدم های استفاده نشده به شرح جدول ذیل ارائه می گردد. شایان ذکر است صورت ریز هزینه ها و کارمزدهای مربوط به فروش حق تقدم های استفاده نشده (که به تائید حسابرس و بازرس قانونی شرکت رسیده ) و اطلاعیه مربوط به نحوه پرداخت مبالغ مذکور به حساب دارندگان حق تقدم های استفاده نشده به پیوست ارائه شده است.

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11251

با عنایت به مجوز افزایش سرمایه DPM-IOP-01A-075 مورخ 1401/06/19 در اجرای ماده 17 دستورالعمل مراحل زمانی افزایش سرمایه شرکت های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار و پیرو افزایش سرمایه این شرکت از مبلغ 455,000,000,000 ریال به مبلغ 900,000,000,000 ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی نتایج حاصل از فروش حق تقدم های استفاده نشده به شرح جدول ذیل ارائه می گردد. شایان ذکر است صورت ریز هزینه ها و کارمزدهای مربوط به فروش حق تقدم های استفاده نشده (که به تائید حسابرس و بازرس قانونی شرکت رسیده ) و اطلاعیه مربوط به نحوه پرداخت مبالغ مذکور به حساب دارندگان حق تقدم های استفاده نشده به پیوست ارائه شده است.
                    جز معدود شرکت هایی بود که وجه فروش تقدم را در سال جاری به حساب سجام واریز میکنه! ودرنوع خودش قابل تقدیره

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11251

این گوگولی فروشی نیست... ارقامی که برای 1402میسازه... خیال هرسهامداری را راحت میکنه

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

جز معدود شرکت هایی بود که وجه فروش تقدم را در سال جاری به حساب سجام واریز میکنه! ودرنوع خودش قابل تقدیره
                        خیلی قبل من به این نکته بسیار بسیار مهم دشیمی در همین اتاق اشاره کردم....

اینکه دشیمی در زمینه رتبه شفافیت جز معدود شرکتهای بورس هست.

اشتباه نکنم حتی رتبه تک رقمی در این زمینه داره...

اصلا اگر درصد بندی کنیم....بیش از 50درصد دلیلی که من مجذوب دشیمی شدم این خاصیت اش بود :D تا روند سودسازی و ....عاقلانه اش هم باید همین باشه!!

اصلا گزارشاتی که شرکتهای بورسی میدن بخصوص مملکت گل و بلبل ما قبل از همه.... اول باید به این فاکتور دقت کرد..(که معمولا کسی هم دقت نمیکنه!)

وگرنه روی کاغذ که اکثر قریب به اتفاق شرکتها گزارشات شون عموما عددسازی...دستکاری....یا در بهترین حالت تصورات و توهمات یا غرض و مرض تهیه کنندگان هست... و فقط روی همون کاغذ ارزش داره!

ولی شرکتی مثل دشیمی رو (ولو اینکه خللی در سودآوری اش پیش بیاد...یا هر مشکل احتمالی هم پیش بیاد) میتونی به موقع تصمیم درست بگیری...

و این خاصیت هست که یک سهم رو مناسب سهامداری میکنه....

اصلا باید در محاسبات پی به ای شرکتها رو ضربدر یک ضریب شفافیت هم کرد! تا یک پی به ای تعدیل شده که بشه روش حساب کرد بدست آورد!!!

[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11251

طبق گفته شرکت افزایش سرمایه طی2-3هفته اتی قابلیت معامله پیدا میکنه

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11251

دارو با سود 300تومنی برای 1401... رفت بالای 3000

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11251

حق های دتوزیع امروز قابل معامله شد... سهم به خریدار تقدم هاش بالای ۸۰درصد داده...ولی اثری از فشار فروش نیست... این جا قدرت بنیاد سهم بیشترخودنمایی میکنه

نظر

• کروکودیل
                                عضو فعال
                                • Aug 2020
                                • 3631

زمین مرغوب داریم...۵۵ تا ۶۰ هزار متر خیابان داروپخش...بهترین خیابان صنعتی ایران:D

شرکت دانش بنیان هم داریم...چه دانش بنیانی هم!

دلار کالامون هم ۲۵ تومنه/.:biggrinsmiley.:/

خیلی ها تا سال ها میان میرن.... واین شرکت ب رشدش ادامه میده...

چند روز پیش دوستان در مورد واریز از طریق سجام صحبت کردن!

۲ سال پیش این شرکت رتبه ۱ کل شرکت های بورسو رو کسب کرد ...در شفافیت و افشا:D

۴ تا چیز خوب داره دشیمی:

۱_منظم..مرتب در افشا.
                                ۲_دانش بنیان
                                ۳_ زمین ..بهترین وگرانترین زمین های صنعتی ایران
                                ۴_دلار ۲۵ و‌کالاهای اساسی ک همیشه جا موندست!! و یعنی ایندش همیشه افزایش نرخ هست و افزایش نرخ:D

پس جدایی ازش ریسکه همیشه..مگر اینکه pe بالای ۱۰ و ۱۳ بگیره با دلار ازاد !! ک بسیار بعیده تا سال ها چنین اتفاقی رخ بده و همیشه دلارش عقبه!! و این یعنی فرصت...

ما هم در این سهم بعد دو سال به ۲۰۰ درصد بازدهی رسبدیم!
                                که هیچی نیست:D

۲۰۰ _۳۰۰ درصد دیگه تا دو سال دیگه باید بده حداقل..

خاصیت سهام خوب اینه:D بازدهیشون تمومی نداره...
                                آخرین ویرایش توسط کروکودیل؛ 2023/04/10, 20:21.

نظر

در حال کار...
                                X