اخبار گروه صنایع غذایی بجز قند و شکر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35707

پاسخ : اخبار گروه صنایع غذایی بجز قند و شکر

مدیر عامل تعاونی‌های صنایع لبنی در گفتگو با «نسیم آنلاین»:

۵۰ درصد کارخانجات لبنی کشور تعطیل شدند

کارخانجاتی که هنوز سرپا هستند با ظرفیت ۱۰ تا ۳۰ درصدی خود تولید می‌کنند

گنجی گفت: حداقل مصرف سرانه شیر در کشور باید به مرز ۱۶۰ کیلو برسد اما توان خرید مردم کم است و در حال حاضر این مصرف سرانه حدود ۹۰ تا ۱۰۰ کیلو است

محمدرضا گنجی، مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های صنایع لبنی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی «نسیم آنلاین» و وضعیت بازار این صنعت بیان داشت: بر اساس آمار وزارت جهاد کشاورزی ما 9 میلیون و 200 هزار تن شیر در کشور داریم که از این مقدار، حدود 6 و نیم میلیون تن را صنعت دریافت می‌کند بنابراین سرانه مصرفی شیر و لبنیات در کشور چیزی حدود 90 تا 100 کیلو است و این در حالی است که حداقل میزان شیر مصرفی باید تا مرز 160 کیلوگرم باشد.

وی ادامه داد: متأسفانه مردم توان خریدشان کاهش پیدا کرده است و همین باعث شده تا میزان مصرف لبنیات خود را کاهش داده و میزان کمتری را در سبد کالای خود قرار دهند و این موضوع نیز باعث کاهش تقاضا شده است.

گنجی تأکید کرد: با توجه به کاهش تقاضا و همچنین رکود موجود در بازار و کمبود نقدینگیِِ کارخانجات کوچکتر متأسفانه این واحدهای تولیدی هرچه را هم که تولید کنند مجبور هستند انباشته کنند زیرا خرید کم شده در نتیجه توان رقابت با واحدهای بزرگتر را نداشته و بنابراین برای ادامه فعالیت خود دوام نخواهند آورد.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی‌های صنایع لبنی در ادامه به نسیم آنلاین گفت: در حال حاضر تقریبا حدود 50 درصد کارخانجات لبنی سراسر کشور تعطیل شده و بسیاری دیگر نیز با 10 تا 30 درصد ظرفیت خود فعالیت می‌کنند.

وی با بیان این مطلب که هم وزارت جهاد کشاورزی و هم وزارت صنعت از مشکلات صنعت لبنیات به خوبی آگاهی دارند، افزود: امیدواریم که با طرح های جدیدی که دولت در نظر گرفته است مشکلات کمتر شده و صنعت رونق جدی یابد.

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35707

تغییرات فصلی شاخص شرکتهای غذایی

نظر

• آذرآبادگان
        کاربر فعال
        • Dec 2012
        • 1140

گروه صنایع غذایی به جز قند : شاخص این گروه دو سه روز استراحت کوتاه میکنه تا دوباره
        به خط روند نزولی حمله کنه ... دیگه ساده تر از این نمیشد نگاه کرد
        :p

در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14636

در این گروه شاید خرید کردن بهتر از فرختن باشه
          کمی زمان علت مشخص میکنه
          یه حرکت دسته جمعی برای شکستن سقف ها به زودی شروع میشه
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

https://vgy.me/JdL3Jt.png

همان‌گونه که مشهود است گروه دارد سقف خودش را می‌شکافد و بالا می‌رود. اگر یکی دو روز دیگر با قدرت مثبت بخورد عالی است. ولی اگر نتواند این سقف را بشکند به درد نمی‌خورد و باید تا زمانی که زیر این سقف است از این گروه فاصله گرفت.
            حجم بسیار عالی‌ای دارد این روزها می‌خورد که این هم خوب است و هم بد.

یک راهبرد می‌تواند این باشد که آدم اینجا بخرد و بنشیند ببیند از مقاومت رد می‌شود یا نه؟ و اگر رد نشد بفروشد.
            یک راهبرد می‌تواند این باشد که آدم اینجا بفروشد و بنشیند ببیند از مقاومت رد می‌شود یا نه؟ و اگر رد شد بخرد.
            (بسته به روحیه آدم.)
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• prince0fpersia
              عضو عادی
              • May 2013
              • 101

سلام
              من هم چند روز دنبال خرید غدام بودم ولی نشد! الان توی فکر غپاک هستم برای فردا. دیدگاهم سهامداری تا عید هست. بنظرتون این گروه تا اون زمان به بالای صد درصد میرسد یا گروه های دیگه با نگاه قبل از عید رشد سریعتری دارند؟

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                https://vgy.me/JdL3Jt.png

همان‌گونه که مشهود است گروه دارد سقف خودش را می‌شکافد و بالا می‌رود. اگر یکی دو روز دیگر با قدرت مثبت بخورد عالی است. ولی اگر نتواند این سقف را بشکند به درد نمی‌خورد و باید تا زمانی که زیر این سقف است از این گروه فاصله گرفت.
                حجم بسیار عالی‌ای دارد این روزها می‌خورد که این هم خوب است و هم بد.

یک راهبرد می‌تواند این باشد که آدم اینجا بخرد و بنشیند ببیند از مقاومت رد می‌شود یا نه؟ و اگر رد نشد بفروشد.
                یک راهبرد می‌تواند این باشد که آدم اینجا بفروشد و بنشیند ببیند از مقاومت رد می‌شود یا نه؟ و اگر رد شد بخرد.
                (بسته به روحیه آدم.)
                در اصل توسط prince0fpersia پست شده است View Post
                سلام و تشکر ویژه از شما که وقت گذاشتید و هر دو نماد رو بررسی کردید.
                راستش چنتا دلیل داشتم

اول اینکه به نظرم رسید بعد از آبان، احتمالا پتروشیمی ها و فلزات که الان خوش خوشانشان هست با مشکل صادرات مواجه بشوند. و احتمالا مواد غذایی بعدش رشد بکنه. سوابق سال 92 هم نشون میده اکثر غذایی ها قله های بلندی رو بدست آوردند. الانم که چند روز هست بازار اومده سمتشون. فلذا در کل به نظرم رسید گروه خوبی برای سرمایه گذاری بلند مدت باشند.

دوم اینکه بین غذایی ها واگرایی این از همه بیشتر بود (از نظر فیلتر متاستوک)

سوم هم داشت که متاسفانه یادم رفت!(یادم اومد مینویسم)

در کل نظر شما درباره ی تحلیلی که بالا کردم چیه و به نظر شما توی صنایع غذایی کدوم ها برای عید سرمایه گذاری مطمئن تر و پرسود تری هستند؟

راستش دیگه نمیخوام تکنیکال کار کنم و فردا اگر بخرم دیگه از بورس خارج میشم (البته اگر چیزی که خریدم وارد حد ضررم نشه)
                گمان کنم نوشته‌ی بالای من را ندیدید.
                چقدر خوب شد که دلیلتان را گفتید.
                چون من این مورد را بسیار وقت گذاشتم و در جستار تدبیر و امید بررسی کردم.
                از قضا غذایی‌ها یکی از کمترین رشد‌ها را در سال ۹۲ داشته‌اند! اینها ۳۰۰ درصد در سال ۹۲ رشد کردند که پس از آن ۴۰ درصد افت کردند و خالص ۱۵۰ درصد رشد داشتند. هم آن ۳۰۰ درصدشان کم است و هم آن ۱۵۰ درصدشان. (این را شما با گروه‌های مطرح آن سال‌ها مقایسه کنید می‌بینید چقدر هم کم بوده! تقریبا نصف گروه‌های خوب بوده!)

واگرایی را چگونه سنجیدید؟ این فیلتر متاستاک دقیقا چگونه است؟ یعنی دانه به دانه شاخص‌ها را با شاخص کل سنجیدید؟ در چه بازه‌ی زمانی؟ من اکنون نگاه کردم دیدم این با شاخص کل دقیقا روی هم افتاده‌اند. یعنی هیچ عقب‌افتادگی و جلوزدگی‌ای نسبت به شاخص کل ندارد.
                شاید زراعت را شما می‌فرمایید. چون زراعت بسیار عقب است! بسیار!
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

غگل و غگلستا و غالبر و غاذر و غدیس هم نمودار خوبی دارند.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• prince0fpersia
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 101

گمان کنم نوشته‌ی بالای من را ندیدید.
                    چقدر خوب شد که دلیلتان را گفتید.
                    چون من این مورد را بسیار وقت گذاشتم و در جستار تدبیر و امید بررسی کردم.
                    از قضا غذایی‌ها یکی از کمترین رشد‌ها را در سال ۹۲ داشته‌اند! اینها ۳۰۰ درصد در سال ۹۲ رشد کردند که پس از آن ۴۰ درصد افت کردند و خالص ۱۵۰ درصد رشد داشتند. هم آن ۳۰۰ درصدشان کم است و هم آن ۱۵۰ درصدشان. (این را شما با گروه‌های مطرح آن سال‌ها مقایسه کنید می‌بینید چقدر هم کم بوده! تقریبا نصف گروه‌های خوب بوده!)

واگرایی را چگونه سنجیدید؟ این فیلتر متاستاک دقیقا چگونه است؟ یعنی دانه به دانه شاخص‌ها را با شاخص کل سنجیدید؟ در چه بازه‌ی زمانی؟ من اکنون نگاه کردم دیدم این با شاخص کل دقیقا روی هم افتاده‌اند. یعنی هیچ عقب‌افتادگی و جلوزدگی‌ای نسبت به شاخص کل ندارد.
                    شاید زراعت را شما می‌فرمایید. چون زراعت بسیار عقب است! بسیار!
                    سلام و تشکر از نظر شما
                    میشه اون گروه های خوب بازار که برای سال 92 فرمودید رو معرفی کنید (اگر تاپیک بهتری برای این بحث هست معرفی کنید ممنون میشم)
                    راستش فیلتر رو برای تکنیکال استفاده میکردم. از روی مقایسه ی نمودار close سهم با rsi و macd اون. برای بنیادی تاحالا چنین کاری نکردم. اما ایده ی شما جالب بود و باید اینکارو بکنم!

پس با این حساب گروه غذایی منتفی میشن چون چیزای بهترین هست.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

سلام و تشکر از نظر شما
                      میشه اون گروه های خوب بازار که برای سال 92 فرمودید رو معرفی کنید (اگر تاپیک بهتری برای این بحث هست معرفی کنید ممنون میشم)
                      راستش فیلتر رو برای تکنیکال استفاده میکردم. از روی مقایسه ی نمودار close سهم با rsi و macd اون. برای بنیادی تاحالا چنین کاری نکردم. اما ایده ی شما جالب بود و باید اینکارو بکنم!

پس با این حساب گروه غذایی منتفی میشن چون چیزای بهترین هست.
                      سلام.
                      نه. غذایی‌ها اگر بتوانند مقاومتشان را رد کنند یکی از بهترین‌ها هستند. به خصوص اینکه شما دید میان‌مدت هم دارید و این گروه از بازار هم عقب هستند.

آهان!
                      پس منظور واگرایی معمولی بوده.
                      آن چیزی که من می‌گویم واگرایی و همگرایی بین صنایع و گروه‌ها است (مانند شاخص غذا با شاخص کل). یا احیانا واگرایی و همگرایی بین نمادهای یک گروه (مانند غدیس با شاخص کل).

سنجش واگرایی معمولی (مکدی مثلا) هزارتا پیچیدگی دارد. مثلا در این جاهای بازار بهتر است واگرایی تکمیل شود و یک افت داشته باشیم تا بتوانیم بگوییم واگرایی وجود دارد. در این بازارها بدون افت اگر گوییم فلان نماد واگرایی دارد می‌بینیم که باز دارد آن نماد به رشد خودش ادامه می‌دهد! این قدر جالب که حتی آدم احساس می‌کند اگر آنهایی را که واگرایی دارند را بخرد بهتر هم می‌تواند سود کند!
                      در این بازارها بهترین سنجش سنجش ورود و خروج قدرت (یا به قول دوستان پول/نقدینگی) است.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• prince0fpersia
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 101

سلام.
                        نه. غذایی‌ها اگر بتوانند مقاومتشان را رد کنند یکی از بهترین‌ها هستند. به خصوص اینکه شما دید میان‌مدت هم دارید و این گروه از بازار هم عقب هستند.

آهان!
                        آن چیزی که من می‌گویم واگرایی و همگرایی بین صنایع و گروه‌ها است (مانند شاخص غذا با شاخص کل). یا احیانا واگرایی و همگرایی بین نمادهای یک گروه (مانند غدیس با شاخص کل).

سنجش واگرایی معمولی (مکدی مثلا) هزارتا پیچیدگی دارد. مثلا در این جاهای بازار بهتر است واگرایی تکمیل شود و یک افت داشته باشیم تا بتوانیم بگوییم واگرایی وجود دارد. در این بازارها بدون افت اگر گوییم فلان نماد واگرایی دارد می‌بینیم که باز دارد آن نماد به رشد خودش ادامه می‌دهد! این قدر جالب که حتی آدم احساس می‌کند اگر آنهایی را که واگرایی دارند را بخرد بهتر هم می‌تواند سود کند!
                        در این بازارها بهترین سنجش سنجش ورود و خروج قدرت (یا به قول دوستان پول/نقدینگی) است.

آخه فرمودید اینها در بهترین حالت هم اوجشون کمتر از بهترین ها بوده. خب آدم میره اون بهترین هارو میخره؟

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

آخه فرمودید اینها در بهترین حالت هم اوجشون کمتر از بهترین ها بوده. خب آدم میره اون بهترین هارو میخره؟
                          سلام.
                          کوتاه مدت و بلند مدت با هم فرق می‌کند.
                          اگر کوتاه مدت بخواهید اینها با شکستن مقاومتشان که احتمالا امروز دیگر کامل شکسته شد عالی می‌توانند باشند. در بازه‌ی یک ماهه. تا سه ماهه.
                          ولی در بلند مدت چون زیاد ربطی به تورم و دلار ندارند نمی‌توانند مانند فاذر و حکشتی و فاراک و رمپنا و احیانا کانه‌های‌غیرفلزی رشد کنند. بازه‌ی بزرگتر از سه ماهه.

در نهایت هم چیزی که تو این بازارها حرف اول و آخر را می‌زند (به خصوص برای کوتاه مدت) جریان قدرت است که فعلا مقداری اقبال با غذایی‌ها هست. و هر روز باید سنجیده شود.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• zorba
                            ستاره دار(3)
                            • Aug 2013
                            • 3951

من دیروز و امروز غمینو خریدم.رشد زیادی نداشته و به قول دوستی سهمی "وحشی" است!
                            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• prince0fpersia
                              عضو عادی
                              • May 2013
                              • 101

سلام.

آهان!

شما چطور شاخص گروه ها رو با شاخص کل مقایسه میکنید؟ همچنین شاخص سهم های یک گروه رو با هم؟ نرم افزار خاصی دارید که چنین کاری میکند یا نمودارهارو زیر هم باز میکنید و چشمی نگاه میکنید؟

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

شما چطور شاخص گروه ها رو با شاخص کل مقایسه میکنید؟ همچنین شاخص سهم های یک گروه رو با هم؟ نرم افزار خاصی دارید که چنین کاری میکند یا نمودارهارو زیر هم باز میکنید و چشمی نگاه میکنید؟
                                سلام.
                                نه خیلی معمولی این کار را می‌کنم. یعنی دو تا نمودار را می‌اندازم روی هم و می‌بینم از یک نقطه‌ی خاص چند درصد این رشد کرده و چند درصد آن.
                                البته انتخاب این نقطه‌ی خاص مهم است و من پیشنهاد می‌کنم جایی انتخاب شود که به واسطه‌ی انتخاب آن نقطه بازه‌ی خوبی دو نمودار روی هم افتاده باشند.

مثلا نمونه‌ی زیر را نگاه کنید. همگرایی شاخص کل و شاخص هم‌وزن:

(آن نمودار سفید رنگ مهم نیست. سنجش میزان همگرایی (Correlation) بین دو نمودار است که تنظیم کرده‌ام در بازه‌ی ۵۰۰ روزه/میله اندازه‌گیری شود. و اکنون مورد بحث و مورد توجه ما نیست.)
                                این‌جوری این دو تا نمودار هماهنگی بسیار عالی‌ای در سال ۹۴ با هم داشته‌اند و می‌توان گفت نقطه‌ی خوبی انتخاب شده است.
                                (در پرانتز بگویم که این مقایسه به ما می‌گوید که در سال ۹۵ و ۹۶ نمادهای مطرح (چهار گروه بزرگ) فاصله گرفته بودند که این فاصله با رشد بسیار زیاد نمادهای کوچک در این چند وقت اخیر جبران شد و احیانا احتمالش می‌رود که نمادهای کوچک باز هم رشد کنند و از شاخص کل پیشی بگیرند.)

تقریبا تمامی نرم‌افزارها این قابلیت را دارند. یا با جستجوی همین کلیدواژه‌های Correlation و همگرایی می‌توان آن را پیدا کرد یا با Foreign یا (در نرم‌افزارهای آنلاینی مانند رهاورد و TradingView) با کلیدواژه‌های مقایسه و Compare.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X