کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
قسم حضرت عباس باور کنیم یا دم خروس??
. این قسم حضرت عباس:
فروش حقیقی در لیست عمده ها با مقدار ناچیز برای ترساندن بازار
.
. دم خروس :
خریدهای پرحجم حقیقی
.
این دم خروسه امروز حسابی زد بیرون
جالب ترش اینه که امروز باز همون حقیقیه یه چند هزارتایی فروخته باشه:D
خدا خواست و ما توانستیم
این دم خروسه امروز حسابی زد بیرون
جالب ترش اینه که امروز باز همون حقیقیه یه چند هزارتایی فروخته باشه:D
دقیقا همین کار کرد
۲۵هزار تا فروخت تا بتونه با خیال راحت کدهای دیگر خودش فول کنه
اگر چند روز دیگه چندتا کد حقیقی آمدن تو لیست عمده ها تعجب نباید کرد
خدا خواست و ما توانستیم
فقط یه نکته خدمت دوستان عرض کنم و دیگه مطلبی درج نکنم تا رسیدن به اهداف سهم:
همیشه در مجامع سالانه حقیقی ها اصرار به تقسیم سود بیشتر میکنن و تقریبا در شرکتها عمومیت داره به جرعت میتونم بگم مجمع بمیلا از معدود مجامعی و یا تنها مجمعی بود که
به اصرار سهامداران حقیقی سودی تقسیم نشد و علت آن تامین نقدینگی برای تقویت بنیه مالی شرکت و راه اندازی تمام ظرفیت نفت میلاد پارس بود
۴۱درصد سهام شرکت در لیست عمده ها مشخص هستند
و ۴۰ درصد آن دست افراد خاصی است که اکثرا آهن فروش های گردن کلفت بازار اصفهان هستند که دیدم میخرن ولی فروش ازشون ندیدم
کل سهام قابل معامله در بازار ۶۰ میلیون برگه سهمه که مدام جابجا میشه
اونم آخرش یکی از آهن فروشهای بازار اصفهان جمعش میکنه
البته چون معمولا خانوادگی میخرن انتظاری ندارم لیست عمده ها خیلی شلوغ بشه
خدا خواست و ما توانستیم
شایع شده که ارزش ذاتی نفت میلاد پارس ۹۰۰میلیارد تومان است سهم بمیلاد با توجه به مالکیت ۶۵ درصد ان ۵۸۵ میلیارد تومان است
شایع شده حاشیه سود هر تن روغن سبز حدود ۵۰ دلار است
می گویند ماهی ۳۵۰۰تن صادرات دارد
شاید این نوعی تبلیغ برای بالا بردن قیمت باشد و یا انکه واقعا صحت دارد در این صورت قیمت سهم مفت اندر مفت است
دوستان مطلع راهنمایی فرمایند
در ارزندگی سهم شکی نیست. بالای مقاومت ۲۱۵ حدود ۱۳% کل سهام شرکت معامله شده که عدد خوبی است. در مورد نفت میلاد بنده هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم. با حساب بنده ارزش سهم حدود ۷۰۰ تومان است. سهم خیلی واضح داره کنترل میشه و نمی گذازن بره بالای ۲۴۰ تا تکنیکال سیگنال بده نمی دونم چرا. باید نهایتا تا آخر مهر ماه و گزارش ۶ ماهه صبر کرد و بسیار محتمل است قبل از مهرماه تعدیل رو کنه.
در ارزندگی سهم شکی نیست. بالای مقاومت ۲۱۵ حدود ۱۳% کل سهام شرکت معامله شده که عدد خوبی است. در مورد نفت میلاد بنده هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم. با حساب بنده ارزش سهم حدود ۷۰۰ تومان است. سهم خیلی واضح داره کنترل میشه و نمی گذازن بره بالای ۲۴۰ تا تکنیکال سیگنال بده نمی دونم چرا. باید نهایتا تا آخر مهر ماه و گزارش ۶ ماهه صبر کرد و بسیار محتمل است قبل از مهرماه تعدیل رو کنه.
۷۰۰ تومن رو با احتساب نفت میلاد بدست آوردین یا بدون اون ؟
سلام بر دوستان عزیز. چه می کنه این بمیلا. اگر فردا پرقدرت ۲۶۰ شکسته شود پرواز به سمت ۴۰۰ تومان. گزارش ۶ ماهه سهم آخر مهر ماه بیاد تازه همه می فهمند بمیلا عجب گهر گرانبهایی است.
دوستان سهم ارزنده خود رو نفروشید.
خدا خواست و ما توانستیم
نظر