کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از امروز معاملات سهم های بازار پایه هم مانند دیگر نمادها در سایت تی اس ای نشون داده میشه
که میتونه خبر خوبی برای سهم های از نظر دورمانده مانند بمیلا باشه
در مورد علت تاخیر در ارائه گزارش6ماهه گفتند که به دلیل تغییر مدیرعامل بوده ولی در خصوص زمان ارائه چیزی نگفت
در خصوص علت قیمت پایین سهم پرسیدم که گفت سهم تازه واردیست و نباید با شرکتهای دیگر مقایسه کرد چون بازار شناخت ندارد و من هم در جواب گفتم که تقصیر خودتونه!چون نه شفاف سازی نه مصاحبه ای ...
پیشنهاد دادم که با سایتهای خبری مصاحبه انجام بدن تا بازار بشناسه چون خیلیها اصلا از وجود چنین شرکتی در بازار بیاطلاع هستن که البته گفت قبلا مواردی انجام شده که من گفتم با سایتهای معروف مثل بورسنیوز یا بورس24 مصاحبه رو انجام بدین که گفت وظیفه مدیریت هست
بهش میگم مسول سهام هم میتونه که گفت اجازه چنین کاری نداریم!!
وضعیت شرکت و گزارش رو هم بدون اینکه در مورد جزئیات خبری بده خوب عنوان کرد
از امروز معاملات سهم های بازار پایه هم مانند دیگر نمادها در سایت تی اس ای نشون داده میشه
که میتونه خبر خوبی برای سهم های از نظر دورمانده مانند بمیلا باشه
یک روز بعد از قابل نمایش شدن معاملات سهم صف خرید شد
البته با توجه به نزدیکی سقف تاریخیش هفته اینده باید دید چه میکنه
در مورد علت تاخیر در ارائه گزارش6ماهه گفتند که به دلیل تغییر مدیرعامل بوده ولی در خصوص زمان ارائه چیزی نگفت
در خصوص علت قیمت پایین سهم پرسیدم که گفت سهم تازه واردیست و نباید با شرکتهای دیگر مقایسه کرد چون بازار شناخت ندارد و من هم در جواب گفتم که تقصیر خودتونه!چون نه شفاف سازی نه مصاحبه ای ...
پیشنهاد دادم که با سایتهای خبری مصاحبه انجام بدن تا بازار بشناسه چون خیلیها اصلا از وجود چنین شرکتی در بازار بیاطلاع هستن که البته گفت قبلا مواردی انجام شده که من گفتم با سایتهای معروف مثل بورسنیوز یا بورس24 مصاحبه رو انجام بدین که گفت وظیفه مدیریت هست
بهش میگم مسول سهام هم میتونه که گفت اجازه چنین کاری نداریم!!
وضعیت شرکت و گزارش رو هم بدون اینکه در مورد جزئیات خبری بده خوب عنوان کرد
دوستان دیگر هم میتونن تماس بگیرن
58-88171253
سلام
مثل اینکه تماس گرفته شده با شرکت خوب جواب داد
روزی که تماس گرفته شد ، فرداش سهم بالا اومد
فردا هم بنظر میاد سهم راحت سقف قیمتش را رد کنه
بازی این سهم عوض شده
گزارش 6 ماهه وضعیت خیلی خوبی داره به گفته شرکت
سلام
مثل اینکه تماس گرفته شده با شرکت خوب جواب داد
روزی که تماس گرفته شد ، فرداش سهم بالا اومد
فردا هم بنظر میاد سهم راحت سقف قیمتش را رد کنه
بازی این سهم عوض شده
گزارش 6 ماهه وضعیت خیلی خوبی داره به گفته شرکت
حجم معاملات امروز هم بسیار قابل توجه بود
بالاترین حجم از زمان ورود به بازار رو زد
البته در چند روز اول عرضه سهم حجم بالاتری رو زده که اونو فاکتور گرفتم
سهمی که تا چندی پیش در 90تومان روزی 40 50 هزارسهم و برخی روزا خیلی کمتر معامله میشد
الان داره میلیونی معامله میشه که نشون از توجه بازار به سهمه
دیروز 1.7میلیون سهم معامله شد
امروز هم در سقف تاریخی خودش 2میلیون صف خرید بود که تابحال بی سابقست و نزدیک1میلیون هم معامله شد
صبر رو سهم بالاخره جواب داد
البته در این قیمت به کسی توصیه خرید ندارم و خودمم بعد از اینکه میانگین95تومان خریدم یک عدد هم نخریدم ولی باید در نظر داشت که تازه به قیمت سال قبل که وارد فرابورس شده بود رسید درحالی که همه سهم ها چند برابر شدند حتی اونهایی که تغییر خاصی در صورتهای مالیشون نبوده و بمیلا که جای خود داره با رشد چند برابری سود...
معلوم نبود کدوم آدم احمقی سهمی که میانگینش بالای 4% مثبت بود را داشت نزدیک 5% منفی میفروخت
بازار شده جو احساسات
دیشب تا خبر داده میشه که مردم دارن تو بورس سهام ماشین میخرن امروز همه حمله کردن به این گروه
از همه جالب تر اینکه گروه پتروشیمی با این ارزندگی منفی !!!!
معلوم نبود کدوم آدم احمقی سهمی که میانگینش بالای 4% مثبت بود را داشت نزدیک 5% منفی میفروخت
بازار شده جو احساسات
دیشب تا خبر داده میشه که مردم دارن تو بورس سهام ماشین میخرن امروز همه حمله کردن به این گروه
از همه جالب تر اینکه گروه پتروشیمی با این ارزندگی منفی !!!!
اشخاص حقیقی خود شرکت بودن.
بر حسب وظیفه عرضه میکنن. جدی نگیرید
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر