داروسازی اکسیر ( دلر )....

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rahgozar_eng
    عضو فعال
    • May 2020
    • 553

پاسخ : داروسازی اکسیر ( دلر )....

در اصل توسط rahgozar_eng پست شده است View Post
    آمار تعداد مبتلایان، فوتی‌ها و بهبودیافتگان کرونای دلتا در ایران در ۲۴ ساعت گذشته اعلام شد. از دیروز تا امروز یکم شهریور ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۸ هزار و ۶۵۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۵ هزار و ۱۰۸ نفر از آنها بستری شدند.

متأسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته، ۶۱۰ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰۲ هزار و ۶۴۸ نفر رسید.

کل بستری های ۲۴ ساعت گذشته ۵ هزار نفر بودن.
    فقط اونایی که بدحال باشن و ریه هاشون درگیر شده باشه امپول رو استفاده میکنن. با فرض اینکه یک سوم بستری ها بخوان استفاده کنن میشه ماهی حدودا ۶۰ هزار بیمار که هرکدام میانگین ۵ تا استفاده کنن میشه ۳۰۰ هزارتا در ماه.اگر نصفشون استفاده کنن میشه ۴۵۰ هزارتا نیلز کل کشور.
    از اونجایی که بیمه هزینه رو تقبل نمیکنه قیمتش برای قشر زیادی از جامعه کمی سنگینه.
    بهرحال هرمقدار که باشه امیدوارم بالاترین سود رو برای شرکت داشته باشه. خودم سنگین دلر دارم.
    البته دوره درمان استاندارد ۱۱ روزه و روزی یک عدد یعنی هر بیمار ۱۱ تا
    bene qui latuit bene vixit

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

البته دوره درمان استاندارد ۱۱ روزه و روزی یک عدد یعنی هر بیمار ۱۱ تا

چه گیری دادی به یک امار اشتباه و حدس گمان

یه سرچ ساده تو گوگل کن!!

خرداد ماه مصرف این ویال ۶۰۰ هزار تا بوده

تا اواسط مرداد ۲ میلیون وخورده ای..

یک سرچ ساده کن و فرضیات خودتو بیخیال شو:D:D
      ///

نظر

• Rubi
        عضو عادی
        • Oct 2020
        • 52

آمار تعداد مبتلایان، فوتی‌ها و بهبودیافتگان کرونای دلتا در ایران در ۲۴ ساعت گذشته اعلام شد. از دیروز تا امروز یکم شهریور ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۸ هزار و ۶۵۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۵ هزار و ۱۰۸ نفر از آنها بستری شدند.

متأسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته، ۶۱۰ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰۲ هزار و ۶۴۸ نفر رسید.

کل بستری های ۲۴ ساعت گذشته ۵ هزار نفر بودن.
        فقط اونایی که بدحال باشن و ریه هاشون درگیر شده باشه امپول رو استفاده میکنن. با فرض اینکه یک سوم بستری ها بخوان استفاده کنن میشه ماهی حدودا ۶۰ هزار بیمار که هرکدام میانگین ۵ تا استفاده کنن میشه ۳۰۰ هزارتا در ماه.اگر نصفشون استفاده کنن میشه ۴۵۰ هزارتا نیلز کل کشور.
        از اونجایی که بیمه هزینه رو تقبل نمیکنه قیمتش برای قشر زیادی از جامعه کمی سنگینه.
        بهرحال هرمقدار که باشه امیدوارم بالاترین سود رو برای شرکت داشته باشه. خودم سنگین دلر دارم.

من متاسفانه دلر ندارم ولی در مورد رمدسیویر، خیلی افراد که بستری نمیشن هم تو کلینیک های سرپایی دارو رو تزریق میکنن، حتا تو خونه،،، برای افراد های ریسک حتا با وجود بد نبودن حالشون و درگیری ریه کم هم تجویز میشه،،،و تعدادش برای همه 11 نیست، دیدم برای بعضیها دوز کمتر هم هست، مثلا دیدم برای افراد چاق که بستری نشدن هم تجویز کردن

نظر

• rahgozar_eng
          عضو فعال
          • May 2020
          • 553

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
          الان شرکت دسانکو و روناک بیشترین تولید رمدسیویر رو دارن
          به خصوص دسانکو
          از حاشیه سود و میزان تولید دسانکو خبری ندارید؟
          تعداد ویال های تولید شده در گزارش سه ماهه نسبت به سه ماهه پارسال حدودا ۱۲۰ هزارتا افزایش داشتیم که احتمالا اکثرش رمدسیویر باشه.

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

حجم مبناش فقط 450 هزارست!

ولی هیچکس نمیده....اونایی دارن هم دوست ندارن سود کنن

دوس دارن اینجا بمونه ..خخخخ
            ///

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

نه بهشون برخورد حجمو دادن بالاخره
              ///

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

سلام دوستان
                دوستان دلر الان میشه واردش شد.
                به نظرتون وارد شیم؟؟؟

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• rahgozar_eng
                  عضو فعال
                  • May 2020
                  • 553

دیروز بتا سهم یه تحلیل ویدیویی از دلر گذاشته که اونجا ادعا میکنه افزایش نرخ محصولات استریل در تیرماه بخاطر رمدسیویر بوده. یعنی رمدسیویر جزء رده استریل دسته بندی کرده. اگر کسی اطلاعی در این زمینه داره لطفا توضیح بده‌ چون در براورد سود شرکت خیلی تفاوت ایجاد میکنه‌

نظر

• cliff
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 303

دیروز بتا سهم یه تحلیل ویدیویی از دلر گذاشته که اونجا ادعا میکنه افزایش نرخ محصولات استریل در تیرماه بخاطر رمدسیویر بوده. یعنی رمدسیویر جزء رده استریل دسته بندی کرده. اگر کسی اطلاعی در این زمینه داره لطفا توضیح بده‌ چون در براورد سود شرکت خیلی تفاوت ایجاد میکنه‌
                    سلام بنظر درست میاد، غیر منطقی هست که فکر کنیم همه سبد استریل دلر که خیلی گسترده هم است افزایش ۱۰۰ درصدی گرفتند و بقیه دارویی ها خیر ، در مورد سود هم باید دید حاشیه سود رمدسیور چقدر هست ، نمیشه با اطمینان چیزی گفت
                    Using Tapatalk

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

اقایان در بتا سهم......داستان سرایی کردند..اقایون...البته بنده سالهای پیش در ختراک..با همین بتا سهمی ها در گیر بودم...ختراک...600..630..تومانی انزمان...
                      تعداد زیادی از..گروه استریل شرکت افزایش نرخ..هایی سنگین دریافت کردند...حتی حدود 15..20..قلم..هم..ارز نیمایشان..حذف شده...
                      اینکه جهش قیمت فروش همش بخاطر رمدسیور باشه...اصلا...اینگونه...نیست...
                      بتا سهم...با فروش 1840..میلی سودی 600...برای 1400..دیده...
                      یعنی از مرداد..تا اسفند..میانگین..فوش ماهانه...144میل..........که بنظر شرکت بیشتر میفروشه....
                      و حتی با فرض..1840...فروش در 1400..سودی به مراتب الاتر...که بنظرم..کف 650..تا 700...محقق..خواهد شد////
                      البته خود بتا سهم..برای 1401 سودی حدود 910..920..تومانی دیده..که باز هم.....میتواند فاصله ایی معنا دار با سود اصلی داشته باشه...
                      نده امروز یه برگه هم...نفروختم....بنظرم..جابجایی خوبی اتفاق افتاد...
                      البته این دلیلی برای خرید یا فروش کسی نباید باشه...چون..شاید همین فردا..بنده...بفروشم....
                      پتانسیل های دلر 4600..دسته کمی از دتماد 5400...نداره...و..حتی میتواند بالاتر هم باشه...
                      پ.ن...برسی با خود دوستان...اصلا..و ابدا..حرف هیچ..بنی بشری را مبنا برای ترید قرار ندهید...نظرات مختلف را بخوانید....ولی فقط با تحلیل خود ترید نمایید
                      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• بورس باز قهار
                        عضو فعال
                        • May 2020
                        • 1979

دتماد بهتره و ارزنده تره مشخصه دیگه اغراق الکی نکنیم در حال حاضر و تاکنون

حاشیع سود دلر در حدوده ۵۰ درصد اما فعلا از ویال خبر نداریم
                        افزایش فروش هم به خاطر ویال بوده
                        حاشیه سود رمدسیویر ۵۰ درصد نیست ، دسانکو رو مطالعه کنید در حدود ۱۳ درصد
                        من هر دو سهمم دارم ولی قیاس اشتباه اشتباهه هر عزیزی باشه
                        ۲۵۰ هزار سهم دارم رو ۳۹۰۰ خریدم فردا تو صف خرید میدم به شما و دتماد ۵۲۰۰ میخرم ببینم کدوم ارزنده تره (فعلا ۹۵ هزار تا دارم )

دقیقا با تحلیل خرید و فروش کنید و در هر قیمتی هر سهمی ارزنده نیست

نظر

• arad700
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 3237

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                          اقایان در بتا سهم......داستان سرایی کردند..اقایون...البته بنده سالهای پیش در ختراک..با همین بتا سهمی ها در گیر بودم...ختراک...600..630..تومانی انزمان...
                          تعداد زیادی از..گروه استریل شرکت افزایش نرخ..هایی سنگین دریافت کردند...حتی حدود 15..20..قلم..هم..ارز نیمایشان..حذف شده...
                          اینکه جهش قیمت فروش همش بخاطر رمدسیور باشه...اصلا...اینگونه...نیست...
                          بتا سهم...با فروش 1840..میلی سودی 600...برای 1400..دیده...
                          یعنی از مرداد..تا اسفند..میانگین..فوش ماهانه...144میل..........که بنظر شرکت بیشتر میفروشه....
                          و حتی با فرض..1840...فروش در 1400..سودی به مراتب الاتر...که بنظرم..کف 650..تا 700...محقق..خواهد شد////
                          البته خود بتا سهم..برای 1401 سودی حدود 910..920..تومانی دیده..که باز هم.....میتواند فاصله ایی معنا دار با سود اصلی داشته باشه...
                          نده امروز یه برگه هم...نفروختم....بنظرم..جابجایی خوبی اتفاق افتاد...
                          البته این دلیلی برای خرید یا فروش کسی نباید باشه...چون..شاید همین فردا..بنده...بفروشم....
                          پتانسیل های دلر 4600..دسته کمی از دتماد 5400...نداره...و..حتی میتواند بالاتر هم باشه...
                          پ.ن...برسی با خود دوستان...اصلا..و ابدا..حرف هیچ..بنی بشری را مبنا برای ترید قرار ندهید...نظرات مختلف را بخوانید....ولی فقط با تحلیل خود ترید نمایید
                          میلاد عزیز
                          با سلام
                          والله من به سود ۱۲۰۰ تومن برای سال ۱۴۰۱ رسیدم با همین نرخ ها و شرایط یعنی فرض کردم بهای تمام شده و نرخ فروش همین باشه و اقلامی که ارز ۴۲۰۰ دارند پابرجا باشند و اقلامی هم که ارز ۴۲۰۰ نمی گیرند که تکلیفشان روشن هست
                          برآورد شما از سود ۱۴۰۱ با همین مفروضات چیه ؟
                          Honesty is the best policy

نظر

• mey
                            عضو فعال
                            • Oct 2014
                            • 4440

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                            میلاد عزیز
                            با سلام
                            والله من به سود ۱۲۰۰ تومن برای سال ۱۴۰۱ رسیدم با همین نرخ ها و شرایط یعنی فرض کردم بهای تمام شده و نرخ فروش همین باشه و اقلامی که ارز ۴۲۰۰ دارند پابرجا باشند و اقلامی هم که ارز ۴۲۰۰ نمی گیرند که تکلیفشان روشن هست
                            برآورد شما از سود ۱۴۰۱ با همین مفروضات چیه ؟
                            سلام.....بند هم..همان..حدود 1100..تا 1200...اراد عزیز...
                            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                              دتماد بهتره و ارزنده تره مشخصه دیگه اغراق الکی نکنیم در حال حاضر و تاکنون

حاشیع سود دلر در حدوده ۵۰ درصد اما فعلا از ویال خبر نداریم
                              افزایش فروش هم به خاطر ویال بوده
                              حاشیه سود رمدسیویر ۵۰ درصد نیست ، دسانکو رو مطالعه کنید در حدود ۱۳ درصد
                              من هر دو سهمم دارم ولی قیاس اشتباه اشتباهه هر عزیزی باشه
                              ۲۵۰ هزار سهم دارم رو ۳۹۰۰ خریدم فردا تو صف خرید میدم به شما و دتماد ۵۲۰۰ میخرم ببینم کدوم ارزنده تره (فعلا ۹۵ هزار تا دارم )

دقیقا با تحلیل خرید و فروش کنید و در هر قیمتی هر سهمی ارزنده نیست
                              عرضم به خدمت شما...
                              دلر طبق جدولی که صفحات قبل گذاشتم..15..20..قلم..از داروهاش..ارزشان نیما شده..و افزایش نرخی بسیار الا گرفته....
                              و بتازگی نیز افزایش نرخ..های بالایی را مجوز دادن..از 28 ..تیر تا 31 مرداد..چند..مجوز گرفته...
                              ....رمدسیور..اصلا...برای دلر...به حساب نمیاد....
                              اصل جهش ..و پتانسیل دلر که در حال ازاد سازیست....دها داروی دیگرشه..که ..دارند افزایش نرخ هایی بسیار سنگین را تجربه..میکنند...رمدسیور..اصلا بازی ..نیست...
                              ...بند هم..نیازی..به سهم..شما ندارم...هر کاری عشقت میکشه انجم بده...
                              اما فرمودید سود رمدسیور//13 درصده...حداقل طبق صورت مالی 3..ماهه..حاشیه سود ویال های...دسانکو 40..41 درصد بوده... دسانکو..حاشیه سود ..ویالش تا 9..ماهه...21 درصد بود.....و..3 ماهه اخر سال 99..هم..حاشیه سود ویالش..42 درصد بوده....
                              دسانکو..از برج..1..مجوز تولید و فروش ..رمدسیور گرفته....با فرض حاشیه سود 13 درصدی که شما..میگی باید در 3 ماهه اول ..حاشیه سود ویال..کاهش مهمی..میافت...اما....در 3 ماهه اول..هم...حاشیه سود ویال..دسانکو..حدود 40..41..درصد..بوده....مشابه 3 ماهه..اخر..99...و...2 برابر..میانگین..9 ماهه اول 99......پس حاشیه سود رمدسیور...حداقل..همان...40..درصد بوده...که اگر نبود...حاشیه سود...شرکت..در ویال..کاهش..مهمی پیدا...میکرد...
                              یه نکته هم..اضافه..کنم...هر خط تولید..و..دارو بهای تما شده..خودش را دار..مثلا در شرکت...ایکس...هر 3 ماه...77000..ویال..یه نوع..دارو...تولید..میشد...و حاشیه ناخالص سودش 12/3درصد بود.. شرکتی دیگر......تولید ویال همین دارو.. 370000 در 3 ماه بود...حاشیه سود...ویال..همین دارو..43/7 بود......و طبق..صحبتی که .با مسولین...خط تولید..و مالی..شرکت دوم داشتم.......اگر تولید
                              همین دارو..از 370000میرسید 100000 ویال..حاشیه سود از 43/7..میشد 8 درصد....
                              .. اگر در شرکتی با حاشیه سود کم...ساخته..میشه...دلیلی نمیشه...حاشیه سود این دارو..کمه....
                              آخرین ویرایش توسط mey؛ 2021/08/28, 20:02.

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

باز هم..تاکید..میکنم...هر جوری که...تحلیلتان..میگه..ترید..کنید..شاید دلر از همین فردا..رشد یا افت را تجربه..کرد...
                                هر جوری که به نفع جیبتانه..ترید..کنید...
                                تمام..این صحبتها..و تحلیل هایی که ارائه..میشه...احتمال...خطا داشتنشان..کم..نیست....
                                همین 4 خطی که بالا نوشتم....دلیل نگهداری سهم از جانب بنده..نیست..شاید همین فردا بفروشم...یا 1 سال نگه دارم......

نظر

در حال کار...
                                X