کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به هرحال من به نوبه ی خودم انقد سهم رو زیاد و کم کردم مچینگ انجام نشه..
حالا فوقش فردا میخواد صف فروش شه..که فروشنده هاش می توننیه 4% بزنن و تموم میشن ایشالا
به هرحال من به نوبه ی خودم انقد سهم رو زیاد و کم کردم مچینگ انجام نشه..
حالا فوقش فردا میخواد صف فروش شه..که فروشنده هاش می توننیه 4% بزنن و تموم میشن ایشالا
ولی من هر کاری کردم با مفید تریدر نتونستم سفارش بذارم. پیغام تعداد سهام کافی نیست میداد!/:.sadsmiley.:/ کارگزاری میگفت مشکل سیستمیه!
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
ولی من هر کاری کردم با مفید تریدر نتونستم سفارش بذارم. پیغام تعداد سهام کافی نیست میداد!/:.sadsmiley.:/ کارگزاری میگفت مشکل سیستمیه!
مهم اینه که مچینگ انجام نشد..
حالا فروشنده هاش هم راضی ترن..میان 4% پایین تر میزارن ..160000 تا هم که بزارن میشه 4% بعدش سهم متعادل میشه..اینجوری داشتن مفت بری می کردن ..
صرفا جهت یاداوری کل فروشنده های دلر تو این بازار خراب به 300000 تا هم نرسیدن..که خوراک یه حرکت حقوقی بالای ی درصد تازه وارده...
درازک رو هم امروز جمع کردن
خوب امروز مختصر وقت کردم به پیش بینی 9 ماهه شرکت نگاهی بیندازم
گزارشی که داده کاملا" محتاطانه بوده و عملا" شرکت اومده هزینه های من در آوردی به صورتهای مالی اضافه کرده
چیزی حول و حوش 314000 م.ر
به هر حال بگذریم،در ماه های مهر و آبان آذر ماه تعداد 1472941 عدد انسولین رو به نرخ 118520 ریال فروخته
ولی برای 3 ماهه باقی مانده سال پیش بینی کرده انسولین رو به نرخ 163199 ریال خواهد فروخت
-------------------------------------
به نظرم دلر از مهر تا آذز ماه نرخ فروش انسولین رو صلواتی کرده :D /:.yead.:/
حالا باز هم بگذریم بنابه اجبار سازمان مبنی بر افزایش سرمایه شرکتهای دارویی اکسیر هم مشمول این می باشد و 100% افزایش سرمایه داره
امسال با این عدد سازی که مسئولان شرکت در صورتهای مالی شاهکار کرده اند 500 و سال بعد بالای 1000 تومان EPS دارد
در ضمن افزایش نرخ محصولات دلر اواسط آذر ماه اعمال شده و این آثار رو زین بعد در سود شرکت خواهیم دید
تنها تولید کننده انسولین کشور و تنها تولید کننده هورمون های رشد به شکل خودکار در کشور این روزها حقوقی های خوبی در حال خرید هستند
صرفا جهت یاداوری کل فروشنده های دلر تو این بازار خراب به 300000 تا هم نرسیدن..که خوراک یه حرکت حقوقی بالای ی درصد تازه وارده...
درازک رو هم امروز جمع کردن
»ثل اینکه یه 30-40 تا هم امروز بیدار شدن..
رو منفی 4 ازشون می خرم بالاتر نه :)
ما که هر روز خریدار سهم هستیم :.thumbsupsmileyanim
خیلی هم سمجه لامصب..
فعلا از رو صف فروش پاشو ورداشت..
این حقوقی تدبیرگران هم خیلی تنبله..میانگین خریدش -2400 2450 ست...باید رنج بزنه همه رو جمع کنه...بازارگردانیش چنگی به دل نمی زنه !!
ما که هر روز خریدار سهم هستیم :.thumbsupsmileyanim
واقعا جای تاسف داره....اخه سهمی که سال اینده کف سودش 800 تومن هست.....باید امروز اینطوری معامله میشد.متاسفانه تعدیلش هم تو این وضعیت بازار سوخت.....امسال هم که با این گزارش کذایی کمتر از 400 تومن نمیسازه....بازار دیگه کاری به تجلیل نداره....خیلی وقته جای تحلیل را هیجان گرفته.
سودش در گزارش وپخش است حوالی500با تقسیم300تومن
این سهم جالب است یک زمانی وقتی افزایش نرخ دارو بود میگفتند سودمان تغییر نمیکند150است بعد به زور کردند250الان بیش از همه سرعت تعدیل را گرفته
به نظر وقتی خریدشان تکمیل شد ابایی در تعدیل ندارند..
به نظرم تا الان تنها دلر توان شکستن سقف قبلی را دارد ....با سود500تومن..البته در این جو منفی بازار...
نظر