کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دفارا همین الان سهمی 345 تومن انباشته داره!
که احتمالا 130 تومنشو در مجمع پیش رو تقسیم کنه!
یعنی یه سهمی که در میاد بعد مجمع 660 ........215 تومن هم انباشته داره ...سود 96ش هم 150 تومنه حداقل!
یعنی یه سهم 790 تومنی هست الان + 345 تومن انباشته + 150 تومن سود 96= 500 تومن فقط جمع سود 96 و انباشتشه!
سهم مجکم و ارزنده ایه..
اول 97 سبد داروییش تکمیل میشه! با طرح توسعه داروهای ضد سرطان(-:
بعد که سود بالای 200 ساخت تارگت 1400 گرفت .....ما اینو لحاظ نکردیم و با تارگت 1000 گفتم 100 درصد 15 ماهه.......
البته اینجور سهم ها زیادن.......
======
البته سهم پیر مردیه تقربا ولی این حرفا که پیرمردیه و معامله نمیشه چرته (-: مهم بازدهیه که بده! سهمیم که معامله بشه هر رو یکی ورود و خروج میکنه خراب میکنه سهمو میره (-: همون معامله نشه ولی سر سال بادهی بده بهتره(-:
البته اگه کسی بالای 100 درصد در میاره خوب نخره...ما به 100 درصد راضی ایم ...(ازسود ..که سودمون باز دوبله بشه و جای امنی هم باشه)
ما تا 1400 با دفارا هستیم ! و اضافه میکنیم! اگر عمری بود از این به بعد باید خرید هامو 4 ساله کنم....
تا بازار بفهمه در مدت 4 سال ما چند درصد سود میکنیم!
========
لذا هر دو هفته یا هر ماه میبنید که من نوشتم اضافه شد! :D حالا 1000 تا یا 10000 تا بستگی داره از فروشنده خوشمان بیاد یا نه :D بیشتر هم ندارن که بفروشن!خخخ
یعنی از قیمتی که گذاشته برا فروش :D هر چقدر جذاب تر خرید بیشتر!
میثم خان موی عاقل خان هنوز روی دابور می باشد. آیا دابور بهتر نمی باشد؟ تازه آن را می شود خرید.
دارویی ها جز کند ترین سهام بازارن. ولی از طرفی خیالمون راحته ازشون که طوری نمیشن!
راه دو ساله رو چهار ساله میریم باهاشون ولی ریلکس و با اطمینان!
دفارا سال اینده همین موقع ها طرح توسعه جدیدش به بهرداره باید برسه...من با دید طرح توسعه سهام شرکت ها رو از یک سال قبل میخرم که یک سال بعد ۱۰۰ درصد سود کنم!!
و به سالی ۱۰۰درصد هم قانعم...
سودهای سالی ۳۰۰ درصدی برای بازار...
همین دفارا پی بر ای ۱۰ بگیره تارگت ۲۰۰۰ داره:D
سهامداری میکنیم ببینیم چی میشه...
نه به درد جوانان میخوره این سهم..نه به درد پیرمردان!
باید میانسال بود:D
با جمع سود های ۹۵+۹۶...حدودا۵۰۰ تومن فقط سود ته حساب شرکته...
که من تا این ۵۰۰ رو نگیرم سهم برام ۲۵۰ در نیاد ول کن نیستم...
بعدا خواهیم گفت از یک سهم معمولی به پایین و دست دوم و کند و پیر مردی چند درصد گرفتیم!
سود های ته حساب شرکت یا تقسیم میشه یا تبدیل به افزایش سرمایه میشه..که صرف طرح توسعه میشه..
فعلا طرح توسعه قبلی نزدیک ۴۰ میلیارد هزینه برد..که اثرات این طرح ها با گذر زمان مشخص میشه...
که احتمالا برای امسال حدودا ۱۰ تومن سود دفارا رو بالا میبره..که البته در پیش بینی شرکت هم لحاظ شده..ولی ممکنه دست پایین گرفته باشه...
میثم خان سلام. صد هزار زالوصفت قربان یال و کوپالت.من که روی حرف شیری مثل تو حرف نمی زنم. میگویم که نمی شود خرید. حالا پسر خوبی باش اگر هنوز پسر باشی و شنبه اگر خیلی زیاد داری چند هزار تا بفروش. سهم عرضه ندارد. هی بگویی صد دردصد یا هزار درصد من که نمی شود بخرم چه کنم.با حلوا حلوا که دهن من شیرین نمی شود. 80 هزار تا بفروش.
با تشکر
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
مهمترین مسئلهاش انگار وامهایش است. (که برای تمام داروییها این هست. یکی کمتر اذیت میشود یکی بیشتر.)
هزینههای مالی:
واقعی دوره منتهی به ۱۳۹۷/۰۳/۳۱(حسابرسی نشده) -159382
واقعی دوره منتهی به ۱۳۹۶/۰۳/۳۱(حسابرسی نشده) -84529
واقعی سال مالی منتهی به۱۳۹۶/۱۲/۲۹(حسابرسی شده) -393600
تعداد سهام 400 M (سهمی ۱۰۰۰ ریال میافتد! البته زیان این شرکت برای هر سهم ۱۷۰۰ ریال است.)
با اوراق کار این راه نمیافتد؟
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
اوه اوه...
این اصلا -477492 میلیون ریال زیان عملیاتی دارد! یعنی سهمی ۱۲۰۰ ریال!
یعنی باید بهش پاداش داد!
که اصلا چگونه توانستهای یک چیزی تولید کنی و بفروشی و دست آخر از همینجا زیان هم بکنی؟؟؟
شاید اگر اصلا تولید نمیکردی زیانت کمتر میبود!
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
به شرح يادداشت توضيحي 2-1-1-5 صورت¬هاي مالي، در سال مالي مورد گزارش شرکت اصلي مبلغ 491 ميليارد ر تحت عنوان ذخيره مطالبات مشکوک¬الوصول
دريافتني¬هاي تجاري و غير¬تجاري )شامل مبلغ 481 ميليارد ر اسناد¬دريافتني تجاري مربوط به چک¬هاي سررسيد¬گذشته در سال مالي مورد گزارش شرکت پخش سراسري توسعه دارويي رسا( در حساب¬ها منظور نموده است
490 میلیارد ریال میشود سهمی ۱۲۰۰ ریال.
خوب این یک پوئن مثبت... (چون معمولا این پولها پرداخت میشود.. حالا یا دورهاش طولانی شده که حسابرس گفته ذخیره بگیرید. یا اینکه یک کار همینجوری کردهاند... بهر حال طلب از شرکت پخش گرچه دیر گرفته میشود ولی گرفته می شود...)
اوراق دولتی هم اینجا میتواند کارگشا باشد. اگر باشد.
«محمد حسین» هستم.
نظر