اخبار دارویی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آذرآبادگان
    کاربر فعال
    • Dec 2012
    • 1140

در اصل توسط چگوارا پست شده است View Post
    دامین با تعدیل تقریبا 50 درصدی امد البته با سه ماهه هنوز شش ماهه را را رو نکرد خدا میدون شاید 70 تومنی پوشش داده باشه . دامین خیلی محتاطانه گزارش میدهد
    اکثر شرکتهای داروئی با همین وضعیت مواجهند ولی بازار تا بیاد متوجه
    بشه که فروش چنین سهامی در دامنه منفی هیچ توجیهی نداره خیلی
    دیر شده...:.thumbsdownsmileyan
    در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• hamh
      عضو عادی
      • Jun 2013
      • 179

میخوام یک سهم زیر خاکی از گروه دارویی معرفی کنم این سهم دکوثر با قابلیت تحقق سود 90-100 تومانی امروز بعد از سه چهار روز فرصت خرید خوبی داد ،اولین گزارش تعدیل سود راهم تو گروه دارویی دامین داد که تازه برای گزارش سه ماهه اصلاحیه فرستاده و دراون سودشو 50٪ تعدیل داده و این یعنی یه 30 - 40 درصد برای گزارش شش ماهه گذاشته کنار پس نتایج زیر رو میشه گرفت:
      1- کلیه دارویی ها 50 تا 100 درصد افزایش سود تو راه دارند که تا پایان سال به بازار گزارش می کنند
      2-
      دکوثر مالک 46 درصد دامین می باشد و اگر دامین 650 باز بشه و این یعنی هر سهم دکوثر به اندازه 165 تومان فقط ارزش دامین آن می باشد.
      پس دکوثر قابلیت رشد حتی تا 600 تومان را در کوتاه مدت داره، سهم خوب را به موقع می بایست درک کرد.
      [CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• شهروز1365
        عضو عادی
        • Aug 2011
        • 177

در اصل توسط hamh پست شده است View Post
        میخوام یک سهم زیر خاکی از گروه دارویی معرفی کنم این سهم دکوثر با قابلیت تحقق سود 90-100 تومانی امروز بعد از سه چهار روز فرصت خرید خوبی داد ،اولین گزارش تعدیل سود راهم تو گروه دارویی دامین داد که تازه برای گزارش سه ماهه اصلاحیه فرستاده و دراون سودشو 50٪ تعدیل داده و این یعنی یه 30 - 40 درصد برای گزارش شش ماهه گذاشته کنار پس نتایج زیر رو میشه گرفت:
        1- کلیه دارویی ها 50 تا 100 درصد افزایش سود تو راه دارند که تا پایان سال به بازار گزارش می کنند
        2-
        دکوثر مالک 46 درصد دامین می باشد و اگر دامین 650 باز بشه و این یعنی هر سهم دکوثر به اندازه 165 تومان فقط ارزش دامین آن می باشد.
        پس دکوثر قابلیت رشد حتی تا 600 تومان را در کوتاه مدت داره، سهم خوب را به موقع می بایست درک کرد.
        من کاملا با شما موافق هستم دکوثر با این نموداری که ساخته کم کم 600 را خواهد دید....
        به نظر من تو نمای هفتگی یه سر و شانه کف ساخته که هدفش بسیار بالاست....
        من هم امروز واردش شدم....
        با عبور از 360 این سهم دست یافتنی نیست...

نظر

• محمد حاجیلو
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 113

در اصل توسط محمد حاجیلو پست شده است View Post
          یه نگاه به قیمت نمادهای زیر مجموعه بورسی دسبحا داشته باشید،و یه نیم نگاه هم به قیمت های فعلی آنها

دسبحا فقط منتظر یک باز و بسته شدن که به 80% ناو خودش برسه و بعد تثبیت و رشد

در اولین فرصت NAV دسبحا را بعد از تثبیت قیمت ها بروز خواهم کرد برای کسانی که علاقه به خرید بنیادی دارند
          ارزشمندی زیاد هم برای دسبحا باعث دردسر شده،طوریه که الان 5 روز هست صف خریده و دریغ از رشد 0.5% حتی!

قانون گره و حجم مبنا بسیار ناکارآمد می باشد.
          [FONT=Tahoma]

[/FONT]

نظر

• شهروز1365
            عضو عادی
            • Aug 2011
            • 177

در اصل توسط شهروز1365 پست شده است View Post
            من کاملا با شما موافق هستم دکوثر با این نموداری که ساخته کم کم 600 را خواهد دید....
            به نظر من تو نمای هفتگی یه سر و شانه کف ساخته که هدفش بسیار بالاست....
            من هم امروز واردش شدم....
            با عبور از 360 این سهم دست یافتنی نیست...
            اگه یه روز 1000 تومن شد نباید تعجب کرد....
            باورش برای خودمم سخته....

نظر

• mahmoud
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 29

اما دكوثر در گزارش سه ماهه 100% تعديل سود داشته؟

نظر

• hamh
                عضو عادی
                • Jun 2013
                • 179

2-
                دوستان همانطور که پیش بینی کرده بودم دامین با قیمت 650 باز شد و تا ارائه گزارشهای شش ماهه تا 800 هم بالا خواهد رفت و دکوثر مالک 46 درصد دامین است و به ازاء هر سهم 165تومان فقط دامین داره با اطمینان اعلام میکنم این دو روز فرصت خرید مناسبی برای دکوثر بود و دوستانی که به سیگنال خرید من توجه کردن سود خوبی نصیب خود می کنند، از فردا شاهد صف بدون عرضه خواهیم بود ، قیمت این سهم نباید کمتر از دامین باشد.
                [CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• daryadel120
                  عضو فعال
                  • Apr 2012
                  • 578

به قیمت دفارا نگاه نکنید! ... ارزشش بیش از این حرفاست ...

امروز یکی از سهامداران عمده 200 هزار سهم روی همین قیمت به ظاهر بالا خرید کرده است ... :.thumbsupsmileyanim
                  برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                    به قیمت دفارا نگاه نکنید! ... ارزشش بیش از این حرفاست ... امروز یکی از سهامداران عمده 200 هزار سهم روی همین قیمت به ظاهر بالا خرید کرده است ... :.thumbsupsmileyanim
                    به نظرم پوشش 6 ماهه بین 160 تا 220 تومن باشه ......حقوقی الکی سهمو صف خرید نمیکنه .......
                    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/10/08, 21:06.
                    ///

نظر

• daryadel120
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 578

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                      به نظرم پوشش 6 ماهه بین 160 تا 220 تومن باشه ......حقوقی الکی سهمو صف خرید نمیکنه .......
                      فقط امیدوارم وقتی سهم بالای 2200 گیر حجم مبنا شد همین حقوقی بده حجم مبنا رو !/:.yead.:/
                      برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• mohsentavakoli
                        عضو عادی
                        • Nov 2012
                        • 32

و دیگر هیچ .....

نظر

• zafar3000
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 1243

همچنان معتقدم ارزش بازار دپارس تا 420 میلیارد تومان جای رشد دارد
                          همچنان معتقدم امسال دپارس از محل سرمایه گذاری هایش امکان ساخت سود تا 40 میلیارد تومان و حتی بیشتر را دارد
                          و خود شرکت دپارس امکان ساخت سودی عملیاتی معادل 30 میلیارد تومان را برای امسال دارد و در کل 70 میلیارد تومان سود
                          پی به ای 6 مساوی 420 میلیارد تومان ارزش بازار که از نظر من خواهد رسید
                          ارزش بازار فعلی 186 میلیارد تومان

نظر

• hamh
                            عضو عادی
                            • Jun 2013
                            • 179

دوستان همانطور که پیش بینی کرده بودم دامین با قیمت 650 باز شد و تا ارائه گزارشهای شش ماهه تا 800 هم بالا خواهد رفت و دکوثر مالک 46 درصد دامین است و به ازاء هر سهم 165تومان فقط دامین داره با اطمینان اعلام میکنم این دو روز فرصت خرید مناسبی برای دکوثر بود و دوستانی که به سیگنال خرید من توجه کردن سود خوبی نصیب خود می کنند، از فردا شاهد صف بدون عرضه خواهیم بود ، قیمت این سهم نباید کمتر از دامین باشد.
                            دوستان همانطور که پیش بینی شد و در دو روز گذشته خدمت دوستان فرصت خرید معرفی شد، امروز صف سهم به دو میلیون رسید و از هفته آینده سهم را تازه بازار درک خواهد کرد این سهم با حجم مبنا 144 هزار تا دو میلون صف داره و این یعنی ارزندگی سهم، در هفته آینده دو سناریو برای سهم متصور است یا سهم در صف میلیونی قفل خواهد شد و یا برای تعدیل بسته خواهد شد و با 50 تا 100 درصد افزایش باز خواهد شد.

نظر

• zafar3000
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 1243

یک کلام دفارا 3000 تومان با سود 500 تومانی
                              دپارس 6000 تومان با سود نزدیک 1000 تومانی

نظر

• hamh
                                عضو عادی
                                • Jun 2013
                                • 179

دوستان همانطور که پیش بینی کرده بودم دامین با قیمت 650 باز شد و تا ارائه گزارشهای شش ماهه تا 800 هم بالا خواهد رفت و دکوثر مالک 46 درصد دامین است و به ازاء هر سهم 165تومان فقط دامین داره با اطمینان اعلام میکنم این دو روز فرصت خرید مناسبی برای دکوثر بود و دوستانی که به سیگنال خرید من توجه کردن سود خوبی نصیب خود می کنند، از فردا شاهد صف بدون عرضه خواهیم بود ، قیمت این سهم نباید کمتر از دامین باش
                                دوستان همانطور که پیش بینی شد و در دو روز گذشته خدمت دوستان فرصت خرید معرفی شد، امروز صف سهم به دو میلیون رسید و از هفته آینده سهم را تازه بازار درک خواهد کرد این سهم با حجم مبنا 144 هزار تا دو میلون صف داره و این یعنی ارزندگی سهم، در هفته آینده دو سناریو برای سهم متصور است یا سهم در صف میلیونی قفل خواهد شد و یا برای تعدیل بسته خواهد شد و با 50 تا 100 درصد افزایش باز خواهد شد.
                                دکوثر هفته گذشته به دوستان پیشنهاد شد که در دو روز متوالی نیز فرصت خرید داد و همانطور که گفته شد اهداف قیمتی بالای 600 تومان را در سر دارد و تعدیل سود مناسبی در گزارش شش ماهه خواهد داشت.

نظر

در حال کار...
                                X