کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در اصل توسط heydar";400509][COLOR="#FF0000 پست شده است
دلقما[/COLOR]
پیش بینی12ماهه سود در گزارش قبلی41.6تومان بود
شش ماهه71.6تومان سود ساخت 172درصد پوشش
شنبه متوقف خواهد شد
فک نکنم بسته شه
با این سرمایه سودی که پوشش داده 24 تومنه که تقریبا میشه 57 درصد از کل سودش که که واسه 6 ماهه این پوشش طبیعیه
البته شایدم بقول شما بسته شه ولی بعیده(به سرمایه شرکت توجه کنید)
جناب موي عاقل با سلام در چند پست بالاتر محبت كرده بوديد و الويت خريد پتروشيمي ها را مشخص كرده بوديد با توجه به اشراف جنابعالي بر سهام دارويي خواهشا الويت خريد سهام دارويي را از نظر خودتان كه بيشترين درصد رشد را در آينده دارند را نيز مشخص نمائيد باكمال تشكر
ارز مرجع شد 2450تومان
واردات تمام کالاها و داروها با 2450تومان انجام مي شود.
ديروز از داروخانه محل سوال کردم گفت اکثر داروها از 25درصد تا 100درصد بعد از عيد گران شده اند.ايشان گفتند در اسفند هم افزايش قيمت داشته ايم. همچنين گفتند قيمت داروها تا کنون در يکسال گذشته نزديک به 3برابر شده اند.شرکتهاي دارويي که خود توليد کننده دارو هستند .
با تغيير ارز مرجع به 2450تومان
پالايشگاه
سيمان
قند و شکر
داروايها
تعديلات سود چند صد درصدي خواهند ساخت.
.................................................. ............
با تغييراتي که تو فروش قيمت داروها بوجود امد.امروز ددام و دکيمي و دلر براي تعديل بستند.احتمالا فردا بقيه داروها هم براي تعديل سود مي بندند.
امروز گزارش 91 دلر امد که سودش را تعديل زير 20درصدي داد ولي براي تعديل سود 92 بايد گزارش دهد.
همون اتفاقي که تو سيمانيها داره مي افته و سهام سيماني تو صف خريد قفل شدند تو داروايها بايد شديدتر بيفته با اين تفاوت که هنوز سيمانيها افزايش نرخ نگرفتند ولي داروايها بعد از عيد بطور متوسط بيش از 50درصد رفته رو قيمت فروش محصولاتشون.
با تغيير ارز مرجع و افزايش قيمت داروها سال 92
حدودا
دکوثر 110تومان
دلقمان 96تومان
دکيمي 85تومان
دزهرابي 810تومان
ددام750تومان
دجابر160تومان
دلر 600تومان
دالبر360تومان
دتماد480تومان
دامين 180تومان
دفرا400تومان
دارو450تومان
دشيمي 270تومان
و...........
سود خواهند ساخت.
چشم انداز من از قيمت سهام دارويي حداقل 2برابر تا 3برابر قيمت فعلي سهم دارويي هست.
30درصد خالص افزايش فروش داروايها اين تحول شگرف را در سهام دارويي ايجاد مي کند.
بزودي سهام دارويي هم مثل سيمان قفل خواهد شد.
مطالب بالا را اول ارديبهشت 92گفته بودم.
يک پيش بيني بود به روش کيانوشي .که همه ان زمان کلي خنديدند.مثل زماني که رو شبندر پيش بيني مي زدم.
الان نگاه مي کنم مي بينم بعضي از اين داروايها بالاتر از پيش بيني من هم ساخته اند.اصولا در پيش بينيها کمي دست پايين را در نظر مي گيرند.ايکاش بقيه داروها را هم ميزدم ببينيم تا پايان سال چقدرش درست از اب در مي امد.ان وقت بعضي از دوستان به من انتقاداتي کردند که خوشبختانه ديدگاه و تحليل من درست از اب درامد.
.................................................. .................................................. .................................................. .......................................
حالا هم در مورد خودروايها نظراتي گفته ام در تايپيک خودشان.
اهداف خودروايها.
خودرو و سايپا 1000تومان
زامياد و خاور 800تومان
پارس خودرو 1000تومان
همه حداقل 200تومان خواهند سود ساخت.
فعلا همه تو زيان هستند.
جناب موي عاقل با سلام در چند پست بالاتر محبت كرده بوديد و الويت خريد پتروشيمي ها را مشخص كرده بوديد با توجه به اشراف جنابعالي بر سهام دارويي خواهشا الويت خريد سهام دارويي را از نظر خودتان كه بيشترين درصد رشد را در آينده دارند را نيز مشخص نمائيد باكمال تشكر
سلام
سهام دارویی همه شون خوبن هر کدوم منفی شد اولویته وپخش و زیر مجموعه ها جز بهترین ها هستند.
کارخانجات داروپخش/ابوریحان /رازک/اکسیر/زهراوی
و
داسوه و پارس دارو
با سلام ميشه لطفا نظرتون رو راجع به دتماد بفرماييد ؟ و آيا با خريد دتوليد روي ١٣٣٠ موافقيد ؟
دتشكر
دتماد هم شرکت خوبیه ولی مستقیم دارو تولید نمیکنه بلکه مواد اولیه تولید میکنه .به نظرم دتولید ضعیف ترین شرکت در گزوه دارو هست ولی در این گروه ضعیف ترین شرکت هم بسیار خوب است.
نظر