کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظر من دیگه دوران دارویی ها تمام شد و باید به آنها مثل بقیه صنایع نگریست ...
یکی از ریسک هایی که دارویی ها می توانند برای سال 93 داشته باشند عدم پوشش فروش بودجه شده است مخصوصا اگر نرخ ارز چندان بالا نرود... اگر کمی بررسی کنید به این نتیجه می رسید ... دارویی ها اکثرا هم تولید را و هم پیش بینی فروش را دست بالا دیده اند که به نظر من می تواند ترمز این صنعت را بکشد!
برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...
به نظر من دیگه دوران دارویی ها تمام شد و باید به آنها مثل بقیه صنایع نگریست ...
یکی از ریسک هایی که دارویی ها می توانند برای سال 93 داشته باشند عدم پوشش فروش بودجه شده است مخصوصا اگر نرخ ارز چندان بالا نرود... اگر کمی بررسی کنید به این نتیجه می رسید ... دارویی ها اکثرا هم تولید را و هم پیش بینی فروش را دست بالا دیده اند که به نظر من می تواند ترمز این صنعت را بکشد!
میتوانم برایت دارویی مثال بزنم که سال آینده بالای 100 درصد تعدیل خواهد داشت.
تا زمانی که قیمت دارو در داخل با قیمت جهانی فاصله معنا داری دارد داروئییها از صنایع دیگر برتر هستند به عبارتی یک یار بیشتر دارند.
البته همه به یک نسبت ارزنده نیستند.
زیرکهایی مثل موی عاقل میدانند ولی نمگویند
امروز دسبحا و پخش صف فروش می فروختند
دسبحا سود110 و سال بعد 150تقسیم میکند
وپخش250 و سال بعد300تقسیم میکند....
قیمت دسبحا796و و پخش1712
در واقع این روال ادامه یابد می رسد حد اوراق مشارکت با این فرق که تعدیلاتت بعدیش پیش کش....
اینها حداکثر سودشان را تقسیم میکنند قریب 100درصد
https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
tom cruise in face book
دارویی من خودم به شخصه قبولشون داشتم ولی به چوب بازار سوختن
تیپیکو کی فکر میکرد یه بار دیگه 640 بیاد....
تیپیکو بالا عرضه شد
پی بر ای بالا دارد و کفش را عرضه اولیه بسته است...از وقتی خبر امد تعدیلمان کمتر از10درصد است اینطور شد
والبر با سود90تومن قیمت520است انوقت تیپیکو با سود کمتر از این620
tom cruise in face book
بهتر از تیپیکو هم سراغ دارم فقط خریدم تکمیل بشه بهت میگم
همه صف فروش بودند راحت می توانستید بخرید چون حد اقل نسبتب ه خرید قبلی 4درصد منفی اقلا خوردند.....
البته سودی که الان هست مهم است نه سودی که تحلیل میکند هرکس برای خودش....
زمانی دکیمی را سود 200میگفتند دجابر را الان260میگویند....اینها اگر است با فرض افزایش قیمت و.....
tom cruise in face book
حالا دسبحا با این سودش امروز تا زیر حمایتش منفی شد....در واقع مجمع برود سودش بدهد 700می شود تمام شده انوقت پی بر ای می شود 4.5
دارویی با تقسیم 100درصدی پی بر ای 4.5 جای تعجب دارد
به نظر باید کفش باشد ,اینجا باشد وگرنه رفته600 ولی به قول سرمایه داران یهود دو چیز تمامی ندارد یکی قدرت خدا دومیش حمایقت انسانها که بعید نیست این حماقت سهم را تا پی بر ای 4کم کند (البته منظور یهودیان از خدا... یهوه خدای یهود است که از دیگر خداها بالاتر می دانند و شرق الاوسط شده میدان جنگ دو تا خدا خدای حجاز و خدای یهود....برای همین میگویند یددی کل عرب متحد شد در 6 روز باخت جنگ را.... ایران هم که میگفت ما شکست ناپذیریم و لبنان سوریه را به جان یهوه انداخت او هم بدون جنگ با تحریم بدتر از عربها شد....)
اگر بدون بنیادی نمودارش را نگاه کنی فکر میکنی ایران خودروست میخواهد زیانش دوبل کند
امروز دسبحا و پخش صف فروش می فروختند
دسبحا سود110 و سال بعد 150تقسیم میکند
وپخش250 و سال بعد300تقسیم میکند....
قیمت دسبحا796و و پخش1712
در واقع این روال ادامه یابد می رسد حد اوراق مشارکت با این فرق که تعدیلاتت بعدیش پیش کش....
اینها حداکثر سودشان را تقسیم میکنند قریب 100درصد
حالا دسبحا با این سودش امروز تا زیر حمایتش منفی شد....در واقع مجمع برود سودش بدهد 700می شود تمام شده انوقت پی بر ای می شود 4.5
دارویی با تقسیم 100درصدی پی بر ای 4.5 جای تعجب دارد
به نظر باید کفش باشد ,اینجا باشد وگرنه رفته600 ولی به قول سرمایه داران یهود دو چیز تمامی ندارد یکی قدرت خدا دومیش حمایقت انسانها که بعید نیست این حماقت سهم را تا پی بر ای 4کم کند (البته منظور یهودیان از خدا... یهوه خدای یهود است که از دیگر خداها بالاتر می دانند و شرق الاوسط شده میدان جنگ دو تا خدا خدای حجاز و خدای یهود....برای همین میگویند یددی کل عرب متحد شد در 6 روز باخت جنگ را.... ایران هم که میگفت ما شکست ناپذیریم و لبنان سوریه را به جان یهوه انداخت او هم بدون جنگ با تحریم بدتر از عربها شد....)
اگر بدون بنیادی نمودارش را نگاه کنی فکر میکنی ایران خودروست میخواهد زیانش دوبل کند
جای خوشحالی است که شما هم به این نتیجه رسیدید که کار بازار از منطق گذشته و به مرز جنون رسیده.
شرانول با سود 300 تومن امسال و سود بالای 350 تومن سال دیگه رو 1320 صف فروش شد با اینکه زمین هم در آبادان خریداری کرده جهت توسعه و طرح جدید.
صورتهای مالی د..... غوغایی در دل خودش داره که با تقسیم سود امسال با پی بر ای تحلیلی 2 معامله میشه.
د..... به ازای هر سهم برای سال 93 به اندازه پی بر ای همان سال هزینه مالی ناشی از تسهیلات در نظر گرفته که با ال سی جدید تعدیل خفنی خواهد داشت و همچنین راه اندازی طرح توسعه رویایی از اول امسال.
نظر