داروسازي‌زهراوي‌ (دزهراوي)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : داروسازي‌زهراوي‌ (دزهراوي)

بیمه ایران ول کن نیست... خریدار چرا پیدا نمی‌شود؟

البته اگر اشتباه نکنم یک حقوقی دیگر هم در کنار بیمه ایران فروشنده بود.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سلام.
      دزهراوی - سهامدار بیمه ایران:

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

بیمه ایران دارد شرش را می‌کند. خدا بخواهد دارد نفس‌های آخرش را می‌کشد... خدا کند همه را همین پایین تقدیم خریدار کند... وگرنه ممکن است خریدار ناز کند و یک زمانی دوباره معطل شویم:
        امروز سهام خریدار درصدی هم پیدا کرد! /:.ph34r-smiley.:/

یک چیزی... از آن گذشته‌های دور... همیشه این بیمه‌ی ایران در همه‌ی نمادها درد سر ساز بوده که بوده... بسیاری از زمان‌ها در کف می‌فروخته و در سقف می‌خریده... یک عده می‌گفتند دیوانه است یک عده می‌گفتند پول لازم است... یک عده می‌گفتند دارد کثافت کاری می‌کند... ما که سر در نیاوردیم. انگار یک بار ریختند و مدیرانش را بازداشت کردند... (فرهنگیان و پتروشیمی‌آبادان هم انگار این جور شده بود. درست خاطرم نیست.)
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

یادتان هست این را از کی داشتیم دنبال می‌کردیم؟؟؟؟؟ اووووه... گمان کنم یک ماه هم بیشتر باشد که من این را دنبال می‌کردم... حتی برای اینکه روندش دستم باشد مقداری بسیار اندک از این خریده بودم و در سبدم گذاشته بودم که هر روز در فهرست دارایی‌هایم در سایت کارگزاری ببینمش و به یادم باشد... بالاخره خدا را شکر در زمان مناسب به دوستان معرفی کردیم و خودمان هم خریدیم و امیدوارم دوستان هم خریده باشند... خدایی‌اش جانی که این از ما گرفت حریفان بروسلی ازش نگرفتند! بیمه‌ایران بدبخت بشی الهی... :D
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

با اینکه خیلی رشد کرده به نگر من هنوز هم بسیار جای رشد دارد و به آسانی تا ۱۰۰۰۰ ریال که سهل است... گمان کنم به آسانی ۱۰۰ درصد دیگر از همین‌جا بدهد.

این‌قدر ارزشمند است که من با وجود اینکه بسیاری از نمادهای درون سبدم را به فاذر تبدیل کرده‌ام حتی یک لحظه به تبدیل این نماد هم فکر نکرده‌ام. حتی حاضرم اگر افت کرد و آمد مثلا به ۶۵۰۰ ریال یا ۶۷۵۰ ریال رسید افزایش سهام هم بدهم.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

بیمه ایران هم فهمیده چه غلطی کرده دیگر مانند سابق نمی‌فروشد... با اینکه همه سهامش را همین‌جا می‌تواند تقدیم بازار کند و به صف خرید بفروشد! ولی ۵۰۰ هزارتا بیشتر نفروخته!

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

نمادهای بورسی در پرتفوی بیمه‌ایران:

شاید اگر داخل اینها بگردیم یکی دو تا دیگر دزهراوی بتوانیم پیدا کنیم!
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• prince0fpersia
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 101

اصلاح میکنم...
                  آخرین ویرایش توسط prince0fpersia؛ 2018/09/15, 13:40.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

«محمد حسین» هستم.

نظر

• prince0fpersia
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 101

فکر میکنید تا چقدر بره بالا این نماد امسال؟

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط prince0fpersia پست شده است View Post
                        فکر میکنید تا چقدر بره بالا این نماد امسال؟
                        سلام.
                        گمان کنم ۵۰ درصد دیگر دست کم بالا برود.
                        البته برای خرید دیگر مناسب شاید نباشد. چون نسبت پاداش به خطرش دیگر مناسب نیست.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

پیام ناظر

توقف نماد (دزهراوي1) به علت تغييرات بيش از 20 درصدي قيمت

12:29:17 1397/06/31

به اطلاع ميرساند نماد معاملاتي شركت ‌داروسازي‌زهراوي‌ (دزهراوي1) با توجه به تغييرات بيش از 20 درصدي قيمت سهام، به منظور اطلاع رساني مناسب شركت به بازار در خصوص علل آن، متوقف گرديد. نماد مذكور روز معاملاتي بعد به صورت حراج ناپيوسته و با محدوديت دامنه نوسان قيمت بازگشايي خواهد شد.مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

امروز حال دزهراوی به هم ریخته. از مثبت پنج رفت منفی پنج و دوباره برگشت مثبت پنج و با توجه به داد و ستدهایش احتمالش هست که باز هم این کار را بکند.
                            حقوقی سنگین فروخته ولی همچنان از سوی بازار حمایت می‌شود.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

پیشنهاد افزایش سرمایه سنگین دزهراوی:
                              (گمان می‌کردم پیش‌تر این را گفته بودم... ولی دیدم انگار نیست.)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• Mehdi1400
                                ستاره دار(19)
                                • Jul 2013
                                • 2938

#دزهراوی

از اون سهم‌هاست که افزایش سرمایه قابل قبولی داده (از نظر ما قابل قبول یعنی بالای 500% /:.ph34r-smiley.:/)
                                البته در رتبه هفتم از حیث مقدار افزایش سرمایه بوده است.

علارغم شناسایی زیان در گزارش مالی، آمار خوبی به جا گذاشته (حتما مطالعه کنید) مثلا یکیش اینکه 119 درصد درآمد عملیاتیش افزایش داشته. یا مثلا 15 درصد هزینه های اداری را کاهش داده که به نظرم در ایران این رقم حکایت از نظم و دیسیپلین مدیران یک شرکت است.
                                همه اینها یعنی اینکه افزایش سرمایه دود نشده بره هوا و داره نتایج مثبتش را آشکار میکند. حتی این احتمال را میدهم که در گزارش فصل بعد از زیان خارج شود.
                                اهرمی همچون افزایش نرخ دارو نیز مزید علت خواهند بود برای روند مثتب سهم

اما از حیث تکنیکی: ملاحظه میکنید که در نمودار تعدیل نشده شکاف قابل ملاحظه ای در قیمت رخ داده از حیث روانی جاذبه ی خوبی خواهد بود که قیمت سهم افزایش یابد.
                                روندهای گذشته به ما میگوید که این شکاف پر خواهد شد احتمالا طی یک یا دو سال ( به فایرا نگاهی بیاندازید)
                                با احتیاط و بدور از جو دادنهای مرسوم، در میان مدت تا 50 درصد گپ پر خواهد شد. (امروز #سفاسی به مرز 38.2% رسید و #فبیرا فردا به این نسبت فیبو خواهد رسید)

پ ن1: امروز دیدم آقا وحید20 روی این سهم مثبت هستند. به فال نیک میگیریم.
                                ایشان از تریدرهای بسیار موفق و فروتن بورس ایران هستند و خریدهاشون را به دقت و تامل بسیار انتخاب میکنند. این یافته بنده از روی پست های ایشان به مدت بیش از 6 سال فعالیت در سایت بورسی است، درحالی که توفیق زیارتشان را تاکنون نداشته‌ام.

پ ن2: یکی از دوستان نوشته بودند که سهم را چگونه انتخاب میکنیم. یکی از کارهای بنده پس از به چشم آمدن سهمی، مرور با دقت و حوصله و حتی راستی آزمایی نظرات در تاپیک آن سهم از اول تا به آخر در سایت بورسی است.
                                (بورسی را مرجع انتخاب سهم خود کنید تا خیرشش را ببینید /:.grlim:./)

آخرین ویرایش توسط Mehdi1400؛ 2019/08/04, 15:38.

نظر

در حال کار...
                                X