کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
جواد جان بکاب الان داره با p/e نزدیک 9 معامله میشه
سهم تعدیل خوبی داده ولی به نظرم تا آخر آذر 90 تومان رو پوشش بده ولی حتی با p/e میانگین بازار که 5.5 هست قیمتش میشه 500 تومن
فایرا امسال 200 تومان رو خواهد ساخت،بهای تمام شده کالای فروش رفته باز هم عمدا" بالا گرفتن، از آن طرف نرخ فروش محصولات تو بورس کالا با بودجه شرکت اختلاف اساس داره
سلام جناب ata007 ميخواستم نظرتونو در مورد غمارگ بدونم
سلام دوست عزیز
پیشوا جان غمارگ مشکلی نداره،سهمی که 74% سود رو 6 ماهه پوشش داده
این سهم همین الان داره با p/e 3.5 (تحلیلی)معامله میشه! ولی یه مقدار باید این قیمت ها حجم بزنه،همین!
شرکت نفت بهران امسال میتونه 700 تومان به راحتی بسازه
اگر نگاه به صورت های مالی شرکت بکنید عمدا" بهای تمام شده کالای فروش رفته رو به صورت نجومی افزایش داده اند
از این محل 213 تومان به سود شرکت اضافه می شود
21 تومان طرح توسعه
80 تومان از ناحیه ارزی
که میشه 21+80+210+395(سود شرکت)=706 تومان
در ضمن افزایش سرمایه 67% از انباشته برای امسال در نظر دارند
سلام عطا جان
لطفا بانک پارسیان رو بررسی میکنی؟؟ حقوقی تو منفی کامل تا دلت بخواد خریداره..صف خرید هم میشه عرضه میکنه
ارزندگی وپارس هم که بر کسی پوشیده نیست..اما روندش فرسایشی شده...
بنظرت کی 280 میشکنه اخر؟؟؟؟؟؟؟
سلام عطا جان
لطفا بانک پارسیان رو بررسی میکنی؟؟ حقوقی تو منفی کامل تا دلت بخواد خریداره..صف خرید هم میشه عرضه میکنه
ارزندگی وپارس هم که بر کسی پوشیده نیست..اما روندش فرسایشی شده...
بنظرت کی 280 میشکنه اخر؟؟؟؟؟؟؟
حمید جان من تکنیکال بلد نیستم و خودمم این سهم رو دارم ولی بنیادیش رو به همراه سر پردیس ((که دوست عزیزمان 6500400 فرموده بودند)) فردا بررسی میکنم تو سایت میذارم
سلام حمید عزیز
حمید جان من تکنیکال بلد نیستم و خودمم این سهم رو دارم ولی بنیادیش رو به همراه سر پردیس ((که دوست عزیزمان 6500400 فرموده بودند)) فردا بررسی میکنم تو سایت میذارم
شرکت نفت بهران امسال میتونه 700 تومان به راحتی بسازه
اگر نگاه به صورت های مالی شرکت بکنید عمدا" بهای تمام شده کالای فروش رفته رو به صورت نجومی افزایش داده اند
از این محل 213 تومان به سود شرکت اضافه می شود
21 تومان طرح توسعه
80 تومان از ناحیه ارزی
که میشه 21+80+210+395(سود شرکت)=706 تومان
در ضمن افزایش سرمایه 67% از انباشته برای امسال در نظر دارند
من بصورت کلی عرض میکنم ،دوستان منتظر سودهای نجومی سال 91 نباشند.سال 91 یک استثنا بود در تاریخ بورس ایران و تمام شد رفت.آنهایی که بموقع آمدند و استفاده کردند نوش جون شان.ولی باید واقعیت را قبول کرد که دیگه از این خبرها نیست.
قبلاٌ در جایی پستی گذاشتم و در آن آوردم که افزایش نجومی در سودهای سال 91 ،اثرات ناشی از افزایش سه برابری نرخ ارز بود که با یک تاخیر 1 تا 1.5 ساله اثر خود را روی سود شرکتها، بویژه آنهایی که درامد ارزی داشتند نشان داد.حالا هم دولت فهمید که چه جوری سرش کلاه رفت.بحث افزایش نرخ خوراک پتروشیمی ها و افزایش بهره مالکانه در همین راستا و بمنظور کم کردن فاصله قیمتی فروش و بهای تمام شده است.افزایش بهای تمام شده شرکت مورد بحث در همین راستا افزایش پیدا کرد و چندان هم دور از واقعیت نیست. من نگران دوستان تازه واردی هستم که پی به ای صنعت را به سود سال 92 میدهند در صورتیکه باید با در نظر گرفتن رویه های جدید دولت سود های سالهای اتی را محتاطانه براورد کرد و به این سود براوردی پی به ای داد.
ضمناً فرض کنیم قرار باشد سود شرکتی تا پایان سال 50% افزایش پیدا کند،قرار نیست که همین امروز تمام اثر قیمتی این افزایش اعمال شود.بالاخره فردی که می خواهد تا پایان دوره با این سهم باشد باید از سود دوره سرمایه گذاریش بهرمند شود.
روند قیمتی یکسری از شرکتها به نحوی مدیریت می شود که رشد جهشی و متعاقباً سقوط آزاد نداشته باشند.سهام گروه بانکی را از این دسته شرکتها می دانم.از طرفی به نظر می رسد این گروه فعلاٌ به دلیل نقد شوندگی بالا و ریسک پایین نقش اوراق مشارکت را در بورس بازی می کنند.افرادی سهام این گروه را می خرند بااین نیت که هم از سود هر چند محدودی برخوردار شوند و هم در صورت پیدا شدن فرصت سرمایه گذاری مناسب سریعاٌ آنرا تبدیل کنند.در کل گروه بانکی را از پیشتازان سال 92 می دانم (بویژه با درنظر گرفتن تحلیل اراوه شده در پست قبلی) ولی آهسته و پیوسته
نظر