در اصل توسط vet پست شده است
View Post
تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007
Collapse
X
-
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postقربونت هامد جان
اگر فولاژ داری پنجشنبه می شینم روش کار می کنم
ولی روی این سهم هم انواع اقسام بازی ها رو در آوردن
/:.H.:/
نه هنوز نگرفتم چون یهویی را افتاد تو واچینگه منتظر فرصت، امیدوارم فرصتش تو همون محدوده باشه که انتظار دارم ...
آره اگه وخ کردی، دست گلت درد نکنه :xاِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط soli پست شده است View Postبلوک 50 درصد بعلاوه یک سهمی پالایش نفت لاوان شامل 571 میلیون و 710 هزار و 801 سهم به قیمت تابلو فرابورس در روز عرضه(معادل بسته شدن روز قبل از عرضه) به اضافه 50 درصد به شرط آن که از 57 هزار و 443 ریال کمتر نباشد به وکالت از سازمان تامین اجتماعی توسط سازمان خصوصی سازی در دیماه امسال روانه میز فرابورس می شود
این جمله رو میتونی اینجوری هم معنی کنی که قیمت اون روز+50% قیمت اون روز برابر بشه با 5744.3
برای مثال برای اینکه دقیقا با این قیمت معامله بشه به فرمول زیر میرسیم
x+x/2=5744.3 ===>که از اینجا قیمت x رو میتونیم حداقل 3829.5 تومان باید قیمت سهم در اون روز قبل معامله باشه
حالا اونجوری که شما در نظر میگیری خیلی قیمت سهم بالاتر میره
ولی این رو بدون اونی که پول داره که بلوک50% شاوان رو بخره حاضر نیست سهمش بره زیر قیمت 5700تومان پس تو یک بازه زمانی که تعیینش مشکله میتونی مطمئن باشی حداقل قیمت سهم به 5700 تومان میرسه
و من خودم به شخصه به امید سهام 8000 تومنی خریدم و نگه میدارم /:.yead.://:.weirdsmiley.:/فواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postمن حالت بدش رو در نظر میگیرم شما حالت خوبش رو
این جمله رو میتونی اینجوری هم معنی کنی که قیمت اون روز+50% قیمت اون روز برابر بشه با 5744.3
برای مثال برای اینکه دقیقا با این قیمت معامله بشه به فرمول زیر میرسیم
x+x/2=5744.3 ===>که از اینجا قیمت x رو میتونیم حداقل 3829.5 تومان باید قیمت سهم در اون روز قبل معامله باشه
حالا اونجوری که شما در نظر میگیری خیلی قیمت سهم بالاتر میره
ولی این رو بدون اونی که پول داره که بلوک50% شاوان رو بخره حاضر نیست سهمش بره زیر قیمت 5700تومان پس تو یک بازه زمانی که تعیینش مشکله میتونی مطمئن باشی حداقل قیمت سهم به 5700 تومان میرسه
و من خودم به شخصه به امید سهام 8000 تومنی خریدم و نگه میدارم /:.yead.://:.weirdsmiley.:/فواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
-
نظر
-
-
-
سلام خدمت دوستان عزیز
همچنان با لاوان سهامداری می کنیم،این سهم سال بعد شکوفا خواهد شد.اعداد 700-800-1000 به یاد داشته باشید.
یه مدتی هم تصمیم بر این است که پست نزنم تا بعضی دوستان فکر نکنند سهم خودمان رو تبلیغ می کنیم
امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید
یا حق
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postسلام خدمت دوستان عزیز
همچنان با لاوان سهامداری می کنیم،این سهم سال بعد شکوفا خواهد شد.اعداد 700-800-1000 به یاد داشته باشید.
یه مدتی هم تصمیم بر این است که پست نزنم تا بعضی دوستان فکر نکنند سهم خودمان رو تبلیغ می کنیم
امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید
یا حق
فواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
نظر