اگر این رنا 179 رو رد کنه . . .
تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007
Collapse
X
-
-
پاسخ : تحلیل های بنیادی و تکنیکال ata007 و بابک پناهی
سلام
عطا جان با توجه به تحلیلی که روی سهم فسپا داشتید ، می خواستم ببینم
1-افزایش احتمالی قیمت گاز، چند درصد روی روند سود سازی شرکت و پیش بینی سود اون میتونه اثر بزاره؟ با فرض اینکه افزایش قیمتی محصول فعلانگیرند.
2-مواد اولیه مصرفی شرکت شامل چه موادی هست و کاهش قیمت دلار بازار آزاد تا 2500 تومان و تثبیت در آن نقطه چه تاثیری در روند سود سازی شرکت دارند.
باتشکر از جنابعالی و آقای پناهی که تحلیل های ارزشمندتون در این فروم به اشتراک می زارید@};-[B][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
[COLOR=#0000ff]
[/COLOR][/B][/B][/B]
نظر
-
من به شدت با آقای پناهی موافقم و به نظر من هم بهترین سهم گروه خودرویی ورنا است
اواخر سال 1383 ورنا حدود 1075 تومان معامله میشد ، اکثر تکنیکالی ها اعتقاد دارن ورنا این عدد را در سال آینده میبیند
نظر
-
چهارشنبه با امور سهام سرمایه گذاری رنا صحبت کردم بلوک را روی 1000 تومان هم نمیفروشن دیگه
نظر
-
سلام عطا جان
گزارش های نه ماهه معمولا از چه تاریخی تا چه تاریخی اعلام میشه؟آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
سلام بابک خان
با توجه به اینکه ولصنم چهارشنبه به 300 رسید و نتونست عبور کنه و صف فروش شد معاملات آتیش رو چطور میبینید؟
میشه نمودارش یه نگاهی بکنی؟
بابک خان میشه نمودار تمحرکه برام یه نگاهی بندازی؟ روی 337 خرید دارم و نگرانشم
بازم از تحلیل ها و کمک های زیادتون توی این مدت ازتون تشکر میکنم
نظر
-
اقا بابک امضات رو عشقه!پس درست دیدم منم؟شاخص خودرو موج سه هستش؟:.thumbsupsmileyanim
جدا چه خبره که چارت اینا اینقدر زیبا شده!!!!هر کدوم رو نگاه میکنی از اون یکی بهتر!ادم میمونه کدوم رو انتخاب کنه...
پ.ن:البته من چون ریسک گریزم تا حدودی خبهمن رو انتخاب کردم!هرچند خیلی دیر...(پرچم با تارگت 450 رو تایید میکنی اقا بابک؟)/:.grlim:./تمام سال من بی تو...
نظر
-
نظر
-
ولساپا
سهم در موج 3 بسر میبره.هدف اول 326.رشد سهم زمانی قوت خواهد گرفت که قیمت بالای 245 تثبیت بشه
نظر
-
آقا بابک یه حسی بهم میگه این پتایر داره توروند صعودی قرار میگیره .امکان داره گزارش 9ماهه اش خیلی متفاوت از 6ماهه اش باشه اگه امکانش هست یه لطفی بکنین زحمت تکنیکالشو بکشین .ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض
نظر
-
در اصل توسط غفران پست شده است View Postآقا بابک یه حسی بهم میگه این پتایر داره توروند صعودی قرار میگیره .امکان داره گزارش 9ماهه اش خیلی متفاوت از 6ماهه اش باشه اگه امکانش هست یه لطفی بکنین زحمت تکنیکالشو بکشین .
این یک واقعیته!
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postسلام خدمت دوستان عزیز
همچنان با لاوان سهامداری می کنیم،این سهم سال بعد شکوفا خواهد شد.اعداد 700-800-1000 به یاد داشته باشید.
یه مدتی هم تصمیم بر این است که پست نزنم تا بعضی دوستان فکر نکنند سهم خودمان رو تبلیغ می کنیم
امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید
یا حق
خدایش به این نیت اومدم تو تاپیکت که احوالت رو از بچه ها جویا بشم
دیدم پیام دادی خوشحال شدمفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
نظر